Leviathan Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 (edited) .....παρουσιαστηκε ενα νεο προβλημα ....δεν μπορω να ανοιξω τοπικ ...το γνωστο ips driver error Edited March 16, 2009 by Leviathan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
beyond time Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 Probably another side effect of the new server Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad cow Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 (edited) on profiles, I cannot rate any user who was not rated already... I can change the rating of those who were already rated, but I cannot give stars anymore ..sad.gif who I should ask? or where? is this a general problem? no stars here anymore..sad.gif κοιτα προβληματα που εχει ο κοσμος Edited March 17, 2009 by mad cow Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
800.000 ευρω στο προαυλιο Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 .....παρουσιαστηκε ενα νεο προβλημα ....δεν μπορω να ανοιξω τοπικ ...το γνωστο ips driver error Χεστηκες! Ανοιξε καμμια μπυρα! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leviathan Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 .....παρουσιαστηκε ενα νεο προβλημα ....δεν μπορω να ανοιξω τοπικ ...το γνωστο ips driver error ....επισης εχει χαλασει ο μετρητης των posts(οχι σε ολους), καποια posts τα μετραει και καποια(τα περισσοτερα) οχι ....εχω εντοπισει μερικα μελη με "χαλασμενο" μετρητη, που προφανως δεν το εχουν παρει χαμπαρι..... .....δειτε ολοι τον μετρητη σας ντε..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixmavros Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 Τα ποστ από το περί ανέμων έχουμε πει ότι δε μετράνε πλέον, δεν ξέρω αν λες γι' αυτό. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αρσινόη Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 (edited) Τα ποστ από το περί ανέμων έχουμε πει ότι δε μετράνε πλέον, δεν ξέρω αν λες γι' αυτό. ποτε το ειπαμε αυτο;;; α δηλαδη εγω θα μεινω στασιμη σε ποστ απο δω και περα γκουντ φορ μι Edited March 20, 2009 by shlia and friends...! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixmavros Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 Χμμμ βασικά έχετε δίκιο, δεν το είπαμε! Αυτό ξεκίνησε από 26/2 κι έγινε στο πλαίσιο των μέτρων για τις αγγελίες (πλέον μπορούν να δημοσιεύσουν μόνο τα prominent members). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leviathan Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 Τα ποστ από το περί ανέμων έχουμε πει ότι δε μετράνε πλέον, δεν ξέρω αν λες γι' αυτό. ....οκ το μυστηριο λυθηκε , αν και δεν καταλαβα γιατι δεν πρεπει να μετρανε τα ποστ των prominent members στο συγκεκριμενο subforum ,κανονικα μονο τα ποστ των μη prominent members επρεπε να μη μετρανε ,ετσι δεν ειναι .... ...παντως το βασικο προβλημα παραμενει...δεν μπορω να ανοιξω τοπικ ...μου βγαζει το γνωστο ips driver error .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixmavros Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 Στη μάνα σου το είπες; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad cow Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 Απλά συνδέεις τα ψιψιψίνια με τα κοκοκόψαρα και λύθηκε το πρόβλημα Στη μάνα σου το είπες; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KonstantinosMD Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 Τα ποστ από το περί ανέμων έχουμε πει ότι δε μετράνε πλέον, δεν ξέρω αν λες γι' αυτό. ....οκ το μυστηριο λυθηκε , αν και δεν καταλαβα γιατι δεν πρεπει να μετρανε τα ποστ των prominent members στο συγκεκριμενο subforum ,κανονικα μονο τα ποστ των μη prominent members επρεπε να μη μετρανε ,ετσι δεν ειναι .... ...παντως το βασικο προβλημα παραμενει...δεν μπορω να ανοιξω τοπικ ...μου βγαζει το γνωστο ips driver error .... ακόμη;;;; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leviathan Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 ...πικρα αρχηγε, τιποτα ακομη ...παντως για να γινω πιο σαφης, το προβλημα εμφανιζεται οταν κανω κλικ στο "post new topic"... ...δλδ ετοιμαζω το τοπικ κανονικα και οταν κανω το τελικο κλικ στο "post new topic" αντι να εμφανιστει το νεο τοπικ εμφανιζεται λευκη σελιδα με το εξης μηνυμα.. IPS Driver Error There appears to be an error with the database. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
beyond time Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 Δεν μπορώ να δω το προφίλ μου (500-Internal Server Error). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neurodiab Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 η οθόνη πάνω δεξιά έχει χαλάσει μόνο σ'εμένα? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad cow Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 ...πικρα αρχηγε, τιποτα ακομη ...παντως για να γινω πιο σαφης, το προβλημα εμφανιζεται οταν κανω κλικ στο "post new topic"... ...δλδ ετοιμαζω το τοπικ κανονικα και οταν κανω το τελικο κλικ στο "post new topic" αντι να εμφανιστει το νεο τοπικ εμφανιζεται λευκη σελιδα με το εξης μηνυμα.. IPS Driver Error There appears to be an error with the database. α αυτο το κανει οταν ειναι μ κια το τοπικ (πλακα κανω ε) ουτε εγω βλεπω το προφιλ μου 500 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
k0st Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 Τα ποστ από το περί ανέμων έχουμε πει ότι δε μετράνε πλέον, δεν ξέρω αν λες γι' αυτό. ....οκ το μυστηριο λυθηκε , αν και δεν καταλαβα γιατι δεν πρεπει να μετρανε τα ποστ των prominent members στο συγκεκριμενο subforum ,κανονικα μονο τα ποστ των μη prominent members επρεπε να μη μετρανε ,ετσι δεν ειναι .... ...παντως το βασικο προβλημα παραμενει...δεν μπορω να ανοιξω τοπικ ...μου βγαζει το γνωστο ips driver error .... Είστε ρατσιστής και ελιτιστής κύριε... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αρσινόη Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 ΜΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑ αργησες αλλα την πεταξες παλι υπουλε κοστ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αρσινόη Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 ΩΧ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?????????????????????????????????????????????αλλαξε η "διακοσμηση"???????????????????????? αχ παιδια σας παρακαλω βγαλτε αυτη τη μαυριλα κι αυτο το φιδι απο σημα κατατεθεν του σαιτ θα πεσω σε καταθλιψη λεμε ααααααασχημα ημασταν τοσο καιρο με το θαλασσακι μας και την κουπα του καφε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αρσινόη Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 (edited) πω πω ειναι τραγικο λεμε αυτο το σκουρο γκρι κι ακομη πιο τραγικο το ιατρικο σημα απαπαπαπαπαπαπαππα πολλη σοβαροτις! αφηστε τες στο σαιτ του ιατρικου συλλογου,βρε παιδια,αυτες τις χαρντκορκυριλες εντιτ μεις δω ειμαστε νιατα!!!!!!!!!!!!! Edited March 22, 2009 by shlia and friends...! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
olizyz Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 Διαλέγεις skin κάτω αριστερά ...το pro είναι το γκρι Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αρσινόη Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 Διαλέγεις skin κάτω αριστερά ...το pro είναι το γκρι οπς.δηλαδη εφταιξε κατι που πατησα γω κατα λαθος και που προυπηρχε ως επιλογη απο αιωνες ;;;;;;;;;;;;; μα ποσο ασχετος μπορει να ειναι ενας ανθρωπος;;;;;;;;;;;;;;;;; :wacko: :wacko: :wacko: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopritis Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 Μια απορία ! Το (κατά τα άλλα όμορφο) "We must become the change we want to see in the world!" ποιανού admin ιδέα ήταν ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
olizyz Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 Διαλέγεις skin κάτω αριστερά ...το pro είναι το γκρι οπς.δηλαδη εφταιξε κατι που πατησα γω κατα λαθος και που προυπηρχε ως επιλογη απο αιωνες ;;;;;;;;;;;;; μα ποσο ασχετος μπορει να ειναι ενας ανθρωπος;;;;;;;;;;;;;;;;; :wacko: :wacko: :wacko: Δε νομίζω ότι φταις εσύ γιατί και εγώ που έκανα refresh στην σελίδα μου εμφάνισε το γκρι. Απλά το ρυθμίζεις και όλα καλά... όχι και άσχετη απλά δεν είσαι και πολύ της περιπέτειας Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αρσινόη Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 (edited) Μια απορία ! Το (κατά τα άλλα όμορφο) "We must become the change we want to see in the world!" ποιανού admin ιδέα ήταν ? XAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXAXA ΤΥΧΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΡΩΤΗΣΕΣ ΕΣΥ ΑΥΤΟ? ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ Η ΜΟΙΡΑ ΣΟΥ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΑΚΟ ΝΑ ΠΟΥΜΕ Edited March 22, 2009 by shlia and friends...! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts