christos123 Posted June 10, 2017 Report Share Posted June 10, 2017 γεια σας. θα ηθελα βοηθεια σε ενα προβλημα που εχω στην αναρτηση νεου θεματος στην κατηγορια αγγελιων. θελω να προσθεσω αγγελια για καποια βιβλια που θελω να πωλησω αλλα δεν ειναι διαθεσιμη η επιλογη της κατηγοριας αγγελιες. μου την δειχνει αλλα δεν μπορω να την επιλεξω για να κανω τελικα καταχωρηση της δικιας μου αγγελιες. αμα ξερετε πως να λυθει το προβλημα παρακαλω ενημερωστε με. εχω στειλει και email αλλα δεν μ εχει απαντησει καποιος απο το forum. ευχαριστω πολυ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Comfortably Numb Posted June 10, 2017 Report Share Posted June 10, 2017 @christos123 On 29/8/2016 at 0:51 PM, bromptonista said: Χρειάζονται πάνω από 5 δημοσιεύσεις σε άλλα σημεία του forum για να ποστάρεις στις αγγελίες. christos123 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krini Posted July 2, 2017 Report Share Posted July 2, 2017 παιδες, σ' αυτη τη νεα μορφη του φορουμ αντιμετωπιζω ενα βασικοτατο προβλημα. ειμαι σε ενα θεμα και θελω να παω στην επομενη σελιδα η σε μια αλλη, αλλα ελατε που δεν πηγαινει! βγαζει οτι φορτωνει και ποτε τελικα δε φορτωνει, πρεπει να βγω, να παω να βρω το θεμα απο την αρχη και να επιλεξω τη σελιδα που θελω. απιστευτη δαπανη χρονου. δε μπορω να χρησιμοποιησω το φορουμ πρακτικα... δε λειτουργει που δε λειτουργει το αλλη σελιδα, γιατι δε λειτουργει τουλαχιστον ως συνδεσμος ο τιτλος του τοπικ και πρεπει πχ να παω στην υποενοτητα greekmeds.gr και να ξαναψαξω το τοπικ, αν θελω να το ανοιξω απο την αρχη; τελος, αν θελω να εκτυπωσω τα σος, εχετε καποιον τροπο να μου προτεινετε ωστε να το κανω γρηγορα; αγκομαχαω καθε φορα με τα κοπι πειστ ευχαριστω Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceman Posted July 2, 2017 Report Share Posted July 2, 2017 2 hours ago, krini said: παιδες, σ' αυτη τη νεα μορφη του φορουμ αντιμετωπιζω ενα βασικοτατο προβλημα. ειμαι σε ενα θεμα και θελω να παω στην επομενη σελιδα η σε μια αλλη, αλλα ελατε που δεν πηγαινει! βγαζει οτι φορτωνει και ποτε τελικα δε φορτωνει, πρεπει να βγω, να παω να βρω το θεμα απο την αρχη και να επιλεξω τη σελιδα που θελω. απιστευτη δαπανη χρονου. δε μπορω να χρησιμοποιησω το φορουμ πρακτικα... δε λειτουργει που δε λειτουργει το αλλη σελιδα, γιατι δε λειτουργει τουλαχιστον ως συνδεσμος ο τιτλος του τοπικ και πρεπει πχ να παω στην υποενοτητα greekmeds.gr και να ξαναψαξω το τοπικ, αν θελω να το ανοιξω απο την αρχη; δεν ξερω γιατι συμβαινει αλλα η λιγοτερο χρονοβορα λυση που εχω βρει ειναι--> δεξι κλικ στον αριθμο της σελιδας που σε ενδιαφερει και πατας ανοιγμα σε νεα καρτελα krini 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krini Posted July 2, 2017 Report Share Posted July 2, 2017 ευχαριστω θερμα iceman, απ' τ' ολοτελα... με βοηθησες! παντως αν καποιος απο τους ιδιοκτητες δει την επισημανση του προβληματος, ας απαντησει σχετικα με την εκτυπωση καποιος????????????????????????????? ξερετε πως μπορω να εκτυπωσω γρηγορα τα τοπικ με τα σοσ χωρις να κανω κοπι πειστ? θυμαμαι επαιζε ενα printable version of the topic αλλα δεν ξερω πως να το κανω Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ginny Posted November 14, 2017 Report Share Posted November 14, 2017 Εγω παταω να παω στην επομενη σελιδα και μετα παταω να κανει ανανεωση και την ανοιγει. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nelly1995 Posted November 26, 2017 Report Share Posted November 26, 2017 Καλησπέρα σε όλους! Είμαι καινούρια! Δεν μπορώ να ανοίξω νέο θέμα στην κατηγορία αγγελίες! Κάνω κάτι λάθος; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crane fly Posted January 27, 2018 Report Share Posted January 27, 2018 On 26/11/2017 at 9:58 ΜΜ, nelly1995 said: Καλησπέρα σε όλους! Είμαι καινούρια! Δεν μπορώ να ανοίξω νέο θέμα στην κατηγορία αγγελίες! Κάνω κάτι λάθος; Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ αλλά απευθυνόμενος σε διαχειριστή,πληροφορήθηκα ότι για να γράψω κατι στις αγγελιες θα πρέπει να έχω κάνει πρώτα κάποιες αναρτήσεις αλλού,μη με ρωτήσεις πόσες γιατί δεν ξέρω. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaidAnt Posted February 6, 2018 Report Share Posted February 6, 2018 On 27/1/2018 at 3:46 PM, crane fly said: Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ αλλά απευθυνόμενος σε διαχειριστή,πληροφορήθηκα ότι για να γράψω κατι στις αγγελιες θα πρέπει να έχω κάνει πρώτα κάποιες αναρτήσεις αλλού,μη με ρωτήσεις πόσες γιατί δεν ξέρω. Καλημέρα κι από εμένα. Δημοσίευση αγγελίας για πώληση βιβλίων πως γίνεται? Σε άλλα topics έχω δυνατότητα να ανοίξω νέο θέμα, σε άλλα όχι.. Αν το δει κάποιος/α διαχειριστής/τρια ας ενημερώσει. Ευχαριστώ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Comfortably Numb Posted February 8, 2018 Report Share Posted February 8, 2018 On 29/8/2016 at 0:51 PM, bromptonista said: Χρειάζονται πάνω από 5 δημοσιεύσεις σε άλλα σημεία του forum για να ποστάρεις στις αγγελίες. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doc_phil Posted May 28, 2018 Report Share Posted May 28, 2018 Παιδιά, καλησπέρα. Προ ολίγου γράφτηκα και θέλω να δημοσιεύσω μία αγγελία για πώληση βιβλίου, αλλά δε μου επιτρέπει να δημιουργήσω "θέμα" στη συγκεκριμένη ενότητα. Τι φταίει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad cow Posted June 10, 2018 Report Share Posted June 10, 2018 Η απάντηση βρίσκεται στο ακριβώς από πάνω πόστ... iceman 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
starlord Posted June 21, 2018 Report Share Posted June 21, 2018 καλησπερα.δεν μπορω να μεταβω απο τη μια σελιδα ενος θεματος π.χ.SOS δερματολογιας, στην επόμενη ή την προηγουμενη.παταω: προηγουμενη ή επομενη ή τον αριθμο της σελιδας που θελω να δω, εμφανιζεται το loading με το κυκλακι αλλα οχι η αντιστοιχη σελιδα.δεν τη φορτωνει.εχει προβλημα το site;μηπως πρεπει να κανω κατι αλλο; ευχαριστω προκαταβολικα οποιον ξερει και με συνδραμει!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonis Pilavas Posted September 16, 2018 Report Share Posted September 16, 2018 Καλησπέρα, Προσπαθώ να ξεκινήσω νέο topic και όταν μου λέει select forum, κάποιες επιλογές δεν μπορούν να επιλεγούν (συγκεκριμένα με ενδιαφέρει η επιλογή Buying medical books). Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Comfortably Numb Posted September 16, 2018 Report Share Posted September 16, 2018 On 8/29/2016 at 12:51 PM, bromptonista said: Χρειάζονται πάνω από 5 δημοσιεύσεις σε άλλα σημεία του forum για να ποστάρεις στις αγγελίες. bromptonista 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VTH Posted June 27, 2019 Report Share Posted June 27, 2019 Πως θα παω στην επόμενη σελίδα; Ευχαριστώ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Comfortably Numb Posted June 27, 2019 Report Share Posted June 27, 2019 @VTH Το πιο απλό : πατήστε F5 ή γενικά κάντε ανανέωση στη φόρτωση της σελίδας. Λίγο πιο δύσκολο : Εγκαταστήσετε ένα addblock στον browser που χρησιμοποιείτε Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smanton24 Posted April 18, 2021 Report Share Posted April 18, 2021 (edited) Καλησπερα Θελω να διαγραψω ενα ποστ μου Πως μπορω? Δεν εχει καθολου επιλογη πλεον που περασαν μερες Υπαρχει και ενα gdpr δε γινεται να μη μπορουμε να διγραψουμε οτι ανεβαζουμε Μπορει οντως να εγινε καποιο λαθος Edited April 18, 2021 by Smanton24 Προσθηκη Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Comfortably Numb Posted April 18, 2021 Report Share Posted April 18, 2021 @Smanton24 Στείλτε report για την ανάρτηση που θέλετε να διαγραφεί. Οι απλοί χρήστες δυστυχώς δεν έχουν τη δυνατότητα να διαγράφουν αναρτήσεις. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
atopo Posted June 8, 2021 Report Share Posted June 8, 2021 Ωϊμέ! Μετά το google, το spotify, το amazon τώρα "έπεσε" και το greekmeds!!! Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο αλλά σήμερα μου έχει πετάξει ένα "error 500" κάποιες φορές. Μετά απο λίγο λειτουργούν όλα κανονικά. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceman Posted May 24, 2023 Report Share Posted May 24, 2023 Εδω και αρκετες μερες εχω προβλημα και δεν μπορω καν να μπω στο προφιλ μου ουτε να δω τις τελευταιες δημοσιευσεις. Ολο μου βγαζει "Something went wrong. Please try again" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts