xristos78 Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 Καλημέρα και από εμένα!Θα ήθελα τα φώτα σας όσον αφορά ενδοκρινολογία και παθολογία στην Αθήνα ή και σε άλλες πόλεις , μιας και η εμπειρία μου περιορίζεται στην Θεσσαλονίκη.Ποιές θεωρούνται καλές κλινικές δηλαδή.....αν έχει κάποιος προσωπική εμπειρία ακόμη καλύτερα...thanks anyway Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sovereign Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 Σε ό,τι αφορά στην Ενδοκρινολογία, ο Ευαγγελισμός θεωρείται εγγύηση, το Αλεξάνδρα νομίζω επίσης. Το Ιπποκράτειο έχει διευθυντή-κόσμημα, αλλά η εκπαίδευση χωλαίνει σε πολλά. Στο Λαϊκό είναι επίσης ο Καλτσάς, φανταστικός επιστήμονας και δάσκαλος, αλλά και πάλι αν τον ρωτήσεις, μάλλον περιορισμένος αισθάνεται για να προσφέρει, όσα τουλάχιστον είχε συνηθίσει στην Αγγλία. Πιθανώς ο Ευαγγελισμός θεωρείται η πιο ολοκληρωμένη επιλογή, και από ποικιλία περιστατικών και από διαθέσιμα διαγνωστικά και θεραπευτικά μέσα (νομίζω το μόνο νοσοκομείο με ραδιοϊώδιο) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristos78 Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 ευχαριστώ πολύ για την συνεισφορά των απόψεών σου....έχω όμως μιαν απορία...το Αττικό δίνει και αυτό ενδοκρινολογία...έστω 1 θέση ( με 9 άτομα αναμονή!!! ).......τί γνώμη υπάρχει γι αυτό το νοσοκομείο..? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sovereign Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 Δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα. Προς το παρόν έχει έναν (ή μία) Ενδοκρινολόγο. Εάν δεν αναπτυχθεί η κλινική, δε νομίζω ότι μπορεί να παράσχει ειδικότητα επιπέδου με τις παρούσες δομές. Θα προτιμούσα μια πιο σίγουρη λύση, αν ήμουν στη θέση σου. Ευαγγελισμό, Λαϊκό, Αλεξάνδρα, Πάτρα ή Γιάννενα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristos78 Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 ευχαριστώ και πάλι...αν και μάλλον όσο καλές να είναι οι κλινικές που προείπες..δεν βλέπω μέλλον....μιας και οι αναμονές πλέον στην ενδοκρινολογία μπορεί να είναι και οι υψηλότερες από κάθε άλλη ειδικότητα...οπότε ή κοιτάμε πλέον άλλες ειδικότητες ή προσδοκούμε σε γενναία αύξηση των θέσεων στην ειδικότητα της ενδοκρινολογίας....δυστυχώς άλλη λύση για επίδοξους μελλοντικούς ενδοκρινολόγους δεν βλέπω... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalli15 Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 Καμιά ιδέα για ΩΡΛ? Αθήνα, Θεσσαλονίκη.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlmaMaterStudiorum Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 Παιδιά για ορθοπαιδική τί προτείνετε? ανεξαρτήτως αναμονής Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toxicity Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 για ορθοπεδικη ειναι καλη φαση το πανεπιστημιακο ιωαννινων.κανει ενας φιλος μου εκει,εχει και αρκετες προοπτικες για ερευνα.αυτος εχει παρει διδακτορική διατριβη Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlmaMaterStudiorum Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 ποιά νοσοκομεία έχουν πανεπιστημιακή κλινική ορθοπαιδικής στην Αθήνα? κάποιος που τελείωσε πρόσφατα στην Αθήνα θα γνωρίζει Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejan Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 To ΚΑΤ και το 'Αττικό' είναι τα πανεπιστημιακά νοσοκομεία για Ορθοπαιδική στην Αθήνα!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurt Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 Και το Αγία Όλγα έχει την β' πανεπιστημιακή ορθοπαιδική κλινική Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinkpanther Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 Για αλλεργιολογία καμιά πληροφορία κανείς ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FKLDS Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 Για Ν/Χ στη Θεσσαλονίκη έχει κανείς πληροφορίες; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toxicity Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 Για Ν/Χ στη Θεσσαλονίκη έχει κανείς πληροφορίες; Η ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ. ΤΣΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexmat Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 Εγώ ήμουν στο ΑΧΕΠΑ. Δεν είχα και τις καλύτερες εντυπώσεις, αλλά άλλο φοιτητής (και μάλιστα σ'αυτό το μάθημα) και άλλο ειδικευόμενος Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FKLDS Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 Αν κρίνω από τις αναμονές για Ν/Χ η σειρά προτίμησης είναι Παπανικολάου, ΑΧΕΠΑ, Ιπποκράτειο. Ποια είναι τα"πανεπιστημιακά" νοσοκομεία για τη νευροχειρουργική; (Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRIGHPESSA Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ -Κ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΕΣ... !!- ΓΙΑ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΑΘΗΝΑ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrippinOn Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 Ας ρωτησω και γω λοιπον...Γνωριζετε τιποτα για τις παθολογικες του Αγ.Δημητριου; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nkt Posted April 28, 2007 Report Share Posted April 28, 2007 παιδια για Νευρολογια και Ψυχιατρικη στο Πανεπιστημιακο Κρητης ποια η γνωμη σας?Ευχαριστω πολυ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
christian Posted April 28, 2007 Report Share Posted April 28, 2007 Κανεις που να γνωριζει για παιδιατρικη στο πανεπιστημιακο Ιωαννινων??? Αξιζει να κανει καποιος εκει πληρη ειδικοτητα? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tokyo Posted April 28, 2007 Report Share Posted April 28, 2007 Κανεις που να γνωριζει για παιδιατρικη στο πανεπιστημιακο Ιωαννινων??? Αξιζει να κανει καποιος εκει πληρη ειδικοτητα? Ίσως το καλύτερο στη χώρα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMANDA. Posted April 28, 2007 Report Share Posted April 28, 2007 παιδιατρικη πανεπιστημιακο Ιωαννινων δεν παιζουν διδακτορικα παρα ελαχιστα μετρημενα στα δακτυλα του 1 χεριου μετα απο σοβαρο εργατικο ατυχημα... οι ειδικευομενοι ειναι 2 ταχυτητων.. αυτοι που πανε για πληρη και αυτοι που απλα θα τελέιωσουν εκει... απιστευτος σνιμπισμος απο καποιους ενω οι συμπεριφορες εχουν φτασει και τις αυτοκτονιες... αν εχετε να πατε καπου καλυτερα.. ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sovereign Posted April 28, 2007 Report Share Posted April 28, 2007 Το μόνο που ξέρω για το παιδιατρικό των Ιωαννίνων είναι ότι ξαδερφούλα μου πήγε με καραμπινάτη λοιμώδη μονοπυρήνωση (έφηβη, λευκωπό επίχρισμα, καταβολή, στενή επαφή με λμ προ διμήνου) και της έδωσαν Augmentin Ακόμα θυμάται το εξάνθημα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
notbad Posted April 28, 2007 Report Share Posted April 28, 2007 Στο Λαϊκό είναι επίσης ο Καλτσάς, φανταστικός επιστήμονας και δάσκαλος, αλλά και πάλι αν τον ρωτήσεις, μάλλον περιορισμένος αισθάνεται για να προσφέρει, όσα τουλάχιστον είχε συνηθίσει στην Αγγλία. Ο Καλτσάς όταν τον είχα γνωρίσει μου είχε φανεί αρκετά υπερόπτης, μπορεί βέβαια απλά να ήταν στραβή μέρα κλπ κλπ. Πάντως μου έκοψε την διάθεση να πάω εκεί για ειδικότητα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sovereign Posted April 28, 2007 Report Share Posted April 28, 2007 Γενικώς είναι ιδιαίτερα ευγενής, αλλά και πάλι δεν τον ξέρω και τόσο καλά. Τελικά που αποφάσισες; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts