neurodiab Δημοσιεύτηκε 26 Φεβρουαρίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 26 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπέρα κι από εμένα! Μπράβο ρε παιδιά! 5 σελίδες και ακόμη συνεχίζει... και μιας και το τραβάει η κουβέντα και η ώρα... να σας δώσω και μια συμβουλή για το τελειότερο χωνευτικό ηδύποτο που κυκλοφορεί around the world? Λικέρ Μαστίχας ΧΙΟΥ! Η Μαστίχα χρησιμοποιείται ευρύτατα για την παρασκευή λικέρ και ούζου. Το ποτό Μαστίχα πίνεται ως απεριτίφ. Πολύ γνωστό είναι το λικέρ «ΜΑΣΤΙΧΑ ΧΙΟΥ» καθώς και το «ΟΥΖΟ ΜΑΣΤΙΧΑΣ». Με την προσθήκη Μαστίχας το ποτό αποκτά το άρωμα της και επιπλέον περιορίζεται η βλαπτική επίδραση της αλκοόλης στο στομάχι. Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
Sovereign Δημοσιεύτηκε 26 Φεβρουαρίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 26 Φεβρουαρίου 2009 ΥΓ4: dcool ΥΓ5: neurodiab Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
dcool! Δημοσιεύτηκε 26 Φεβρουαρίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 26 Φεβρουαρίου 2009 σε ευχαριστω/ τωρα νιωθω δικαιωμενη/ αλλα κι εσυ,Sovereign,εισαι τελειος/ ειλικρινα,δεν καταλαβαινω αυτο το χαμηλο προφιλ που εχεις υιοθετησει/ Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
neurodiab Δημοσιεύτηκε 26 Φεβρουαρίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 26 Φεβρουαρίου 2009 'νταξ' είμαστε ΟΛΟΙ ΤΕΛΕΙΟΙ! ... κι αν δεν το κατάλαβαν οι υπόλοιποι είμαστε και ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ μετριόφρονες! τώρα σας αφήνω γιατί έχω να πάω να πιάσω τραπεζάκι καλό στα starbucks μπας και μου'ρθει έμπνευση και γράψω κανένα writing των IELTS.... Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
shadow_play Δημοσιεύτηκε 3 Μαρτίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 3 Μαρτίου 2009 να ειχαμε να λεγαμε ..... να περναει η ωρα μεχρι να βγουνε τα αποτελεσματα.....μην το παιρνετε τοσο στα σοβαρα.... Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
valentina667 Δημοσιεύτηκε 4 Μαρτίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 4 Μαρτίου 2009 Καλά αποτελέσματα! (Και καλά κρασιά!) Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
shadow_play Δημοσιεύτηκε 6 Μαρτίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 6 Μαρτίου 2009 τα κρασια θα ειναι σιγουρα πολυ καλα διοτι εχουν υπομονετικα ωριμασει μεσα στα βαρελια ...... Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
neurodiab Δημοσιεύτηκε 7 Μαρτίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 7 Μαρτίου 2009 πρέπει να περιμένουμε να τελειώσει η ζύμωση!!! Μουστόλες βάλατε? Αρώματα? Αν είναι και λίγο ρετσινάκι να μας βγει διαμάντι η ρετσίνα!!! Να βάλω τους κεφτέδες στο τηγάνι, αν είναι έτοιμα.... Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
shadow_play Δημοσιεύτηκε 7 Μαρτίου 2009 Aναφορά Share Δημοσιεύτηκε 7 Μαρτίου 2009 πρέπει να περιμένουμε να τελειώσει η ζύμωση!!! Μουστόλες βάλατε? Αρώματα? Αν είναι και λίγο ρετσινάκι να μας βγει διαμάντι η ρετσίνα!!! Να βάλω τους κεφτέδες στο τηγάνι, αν είναι έτοιμα.... οχι στο τηγανι.....στα καρβουνα με καμια μελιτζανα και καυτερη πιπερια....μερακλιδικα πραματα !!! Link to comment Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.