neue regel Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 SOS:γνωριζει κανεις καθε ποτε υπαρχουν ορκωμοσιες?ευχαριστω για τις απαντησεις Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenbo Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 Απ'οτι ξερω μετα απο καθε πτυχιακη...δηλαδη λογικα, η επομενη θα ειναι μεσα στον φεβρουαριο μηνα αλλα ας απαντησει κ καποιος αλλος που γνωριζει κατι πιο σιγουρο... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scary_marcel Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 Μίλησα προχθές με τη γραμματεία και μου είπαν πως δεν έχει οριστεί ακόμα ημερομηνία. Βασικά ακόμα δεν έχουν σταλεί καν όλοι οι βαθμοί... Πάντως μου είπαν να ξαναπάρω πάλι μετά τις 15 φλεβάρη και ότι η ορκομωσία αναμένεται κάπου μεταξύ τέλη φλεβάρη και μέσα μαρτίου. Ελπίζω να μη μας προλάβει κάποια απ'τις υπόλοιπες ιατρικές έως τότε... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceman Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 Ελπίζω να μη μας προλάβει κάποια απ'τις υπόλοιπες ιατρικές έως τότε... το αντιστροφο ελπιζουν οι υπολοιπες.... Comfortably Numb 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOFI F Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 Τη Δευτέρα που πήγα στη γραμματεία μου είπαν ότι η ορκωμοσία θα γίνει μάλλον στο τέλος του μήνα και να ρωτήσω πάλι σε μία εβδομάδα.Οι βαθμοί μου πάντως από την τελευταία εξεταστική δεν έχουν πάει ακόμη στη γραμματεία.Αρχίζω να ανησυχώ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
out on bail Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 Τη Δευτέρα που πήγα στη γραμματεία μου είπαν ότι η ορκωμοσία θα γίνει μάλλον στο τέλος του μήνα και να ρωτήσω πάλι σε μία εβδομάδα.Οι βαθμοί μου πάντως από την τελευταία εξεταστική δεν έχουν πάει ακόμη στη γραμματεία.Αρχίζω να ανησυχώ... Αυτό έμαθα κι εγώ, αλλά όχι σίγουρα (μπορεί να είναι και πρώτες μέρες του Μαρτίου). Αν σε παρηγορεί, κι εγώ περιμένω να περαστεί βαθμός... greekmedbook 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scary_marcel Posted February 16, 2011 Report Share Posted February 16, 2011 3 Μαρτίου παιδιά, τώρα μόλις ρώτησα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
out on bail Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 Ξέρουμε πότε θα γίνει κλήρωση για τη σειρά ειδικότητας; Στη γραμματεία είπαν ότι αντίγραφα πτυχίου θα πάρουμε την Παρασκευή, συνήθως η δήλωση για ειδικότητα ποια μέρα είναι; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scary_marcel Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 Τι εννοείς όταν λες ότι αντίγραφα πτυχίου θα πάρουμε την Παρασκευή? Δε θα τα πάρουμε την ίδια ημέρα της ορκωμοσίας στις 3? Έτσι δε γίνεται συνήθως? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.R Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 Καλημέρα.Έδωσα το τελευταίο μου μάθημα στην εξεταστική του Δεκεμβρίου αλλά μέχρι αυτή τη Δευτέρα ο βαθμός μου δεν είχε σταλεί στη κεντρική γραμματεία. Eπικοινώνησα με την έδρα και της εξήγησα πως έχει η κατάσταση... Μου είπε πως δεν έχει στείλει ακόμη τους βαθμούς της προηγούμενης εξεταστικής και να πάω στη σχολή από Δευτέρα!!Τι γίνεται βρε παιδιά;Ξέρει κανείς αν προλαβαίνω να κλείσω καρτέλα αν τα έχει στείλει τη Δευτέρα;(Ρώτησα τη γραμματεία αν υπάρχει κάποια διορία αλλά δεν μου έδωσε μια σαφή απάντηση!)Είναι σίγουρο πως η ορκωμοσία θα γίνει στις 3 Μαρτίου; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
out on bail Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 @scary_marcel: Ρώτησα στη γραμματεία: "αντίγραφα θα πάρουμε την ίδια μέρα το μεσημέρι ε;" και μου είπε "την επομένη το πρωί". Λες να έκανε λάθος; Μήπως μένει κανείς κοντά και μπορεί να ρωτήσει; @E.R: Αν έχεις όλα τα δικαιολογητικά πάνω σου, κλείνεις αμέσως καρτέλα. Άνετα τη Δευτέρα. Δες εδώ για να είσαι έτοιμος: My link Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tik-tak Posted February 24, 2011 Author Report Share Posted February 24, 2011 για το θέμα της καθυστέρησης βαθμού ενημέρωσε και την υπέυθυνη για τα θέματα πτυχίου για να αναλάβει και εκεινη να κάνει τις συνεννοήσεις με την εδρα. στα 210-7462042 και 210-7462047 καρτέλα μπορείς να "κλείσεις" μέχρι και 2-3 μέρες πριν την ορκωμοσία Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOFI F Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 Εγώ τον τελευταίο μου βαθμό τον πήγα η ίδια από την έδρα στη γραμματεία μετά από πολύ γκρίνια.Σχετικά με τη διανομή των πτυχίων,στην ιστοσελίδα της γραμματείας αναφέρει ότι θα τα παραλάβουμε 8:30 π.μ. την Παρασκευή με επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή εξουσιοδότηση.Πιστεύω να γίνει κλήρωση για τις δηλώσεις της ειδικότητας για να αποφύγουμε το ξύλο και το τρέξιμο...Αν κάποιος γνωρίζει κάτι για την κλήρωση ας γράψει. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
angelito Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 Ξέρεις κανείς κάτι για την κλήρωση? Σήμερα δεν πρέπει να γίνει?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOFI F Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 Στις 2:30 σήμερα ανακοινωνόνται τα ονόματα και θα ακολουθήσει κλήρωση.Όποιος θέλει να κατέβει στη σχολή Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neue regel Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 Επιτελους ανακοινωθηκε η ημερομηνια της ορκωμοσιας,η οποια ειναι η Τριτη 21/06/2011!!! Για περισσοτερες πληροφοριες ακολουθειστε το παρακατω λινκ... http://www.grammateia.med.uoa.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=2263 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rosamunde Posted May 25, 2011 Report Share Posted May 25, 2011 Γεια σας παιδιά...σήμερα πέρασα από τη γραμματεία, μου έχουν περαστεί όλα τα μαθήματα (το τελευταίο το έδωσα 18 απριλίου) αλλά η γραμματέας μου το ξέκοψε με το ανάλογο χαιρέκακο ύφος: "Α, δεν μπορείς να ορκιστείς! Είναι ΜΟΝΟ για όσους τελείωσαν μέχρι 26 μαρτίου!" να πω την αλήθεια τα έχασα και δεν αντέδρασα, ρώτησα μόνο "δηλαδή..πότε θα μπορώ;" για να μου έρθει η αποστομωτική απάντηση "Ε..ΜΕΤΑ!!!" Πάντως εννοείται δε θα το αφήσω έτσι, θα ξαναπάω και τι να πω, όσο ζω ελπίζω!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyogyroapola Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 καλησπερα!λογικα τη δευτερα θα γινει η κληρωση για δηλωσεις ειδικοτητας..ξερει κανεις την ωρα? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maria_tsek Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 Νομίζω αυτό το κανονίζουμε εμείς.Λογικά μέχρι τις 2 που κλείνει η γραμματεία θα έχει βγει η λίστα με τα ονόματα όσων ορκίζονται και θα μπορούμε να κάνουμε την κλήρωση. Οπότε να πούμε 13.30 έξω από το ΠΑ.ΘΑΝ. για την κλήρωση?(προτείνω πριν τις 2 οπότε αν χρειαστούμε κάτι από γραμματεία να την προλάβουμε πριν κλείσει) επίσης υπάρχει κάποιος που να ξέρει πώς ακριβώς γίνεται η κλήρωση ή κάποιος από το φόρουμ να μας δώσει τα φώτα του? τα αποτελέσματα της κλήρωσης τα στέλνει η γραμματεία στη νομαρχία ή μεταξύ μας το κανονίζουμε αυτό αφού πάμε? επίσης η Βλάση μου είπε ότι τα πτυχία θα τα πάρουμε το επόμενο πρωί. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenbo Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 Μηπως ξερουμε ποτε θα γινει η ορκομωσια τον Αυγουστο? Εχει ανακοινωθει ημερομηνια? Κατι ακουσα για 8/8, ισχυει? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
embrio Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ «ΕΑΡΙΝΗ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2010 - ’11», TOY ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2010-2011, ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 09/08/2011 ΚΑΙ ΩΡΑ 10.00 (1η βάρδια) και 11.30 (2η βάρδια) ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10/08/2011 ΚΑΙ ΩΡΑ 10.00 (1η βάρδια) και 11.30 (2η βάρδια) ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΛΕΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 30). -2- ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ, ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ. ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Holly Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 Σχετικά με την ορκωμοσία του Αυγούστου: Χτες, Τετάρτη που περασα απο τη Γραμματεια, ειδα ανακοινωση οτι τελικά η ορκωμοσία θα γίνει ΜΟΝΟ την Τριτη 9 Αυγούστου σε 2 βάρδιες. Η κατανομή των ονομάτων θα ανακοινωθει τη Δευτέρα 8 Αυγούστου μετά τις 2.30 Φαντάζομαι θα ανεβει και στο σιτε της γραμματειας σχετική ανακοινωση γιατί δεν εβγαλα κάποια φωτογραφία να την ανέβαζα.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizi Posted November 29, 2011 Report Share Posted November 29, 2011 εχει βγει τιποτα για ορκωμοσια? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stiana Posted December 7, 2011 Report Share Posted December 7, 2011 εχει βγει τιποτα για ορκωμοσια? η ορκωμοσια θα γινει την παρασκευη 16 Δεκεμβριου,οποιος εχει τελειωσει να περασει απο γραμματεια να κλεισει καρτελα! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
limber25 Posted February 17, 2012 Report Share Posted February 17, 2012 Σημερα που ρωτησα (οχι τη Βλασση γιατι ελειπε αλλα μια αλλη) μου ειπε οτι λογικα θα γινει στις αρχες Μαρτη. Περιμενουν τις βαθμολογιες απο καποιες εδρες διοτι δεν εχουν σταλει ολοι οι βαθμοι. Να ενημερωσω επισης οτι πλεον δεν μπορουμε να παρουμε τρεχουσα απο τη γραμματεια , οχι μονο οι επι πτυχιω αλλα ολοι οι φοιτητες. Οι βαθμολογιες περνιουνται αμεσα στο my - studies πλεον οποτε απο εκει και μονο μπορει ενας φοιτητης να πληροφορηθει για την κατασταση των μαθηματων του. Υπομονη λοιπον.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts