ploutarxos Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 (edited) Ο θερμοσιφωνας μου κανει πιο πολλη ωρα να ζεστανει το νερο απο οσο εκανε παλια...Τα αλατα φταινε; εχω να συμπληρωσω οτι βγαζει κιτρινο χρωμα το νερο...τι γινεται? επικοινωνηστε κυρια θεοπουλα Edited April 17, 2007 by ploutarxos Quote
maddoctor Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 Σήμερα έχει βαρεθεί να βλέπω συνέχεια αυτό το CGI Script!!! Δεν μπορεί να γίνει κάτι? Quote
maddoctor Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 Σήμερα έχει βαρεθεί να βλέπω συνέχεια αυτό το CGI Script!!! Δεν μπορεί να γίνει κάτι? Επαναλαμβάνομαι.....! Quote
Λουκρητία Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 1. Δεν μπορώ να αλλάξω φωτογραφία στα personal settings. 2. Στα comments μου έχει βγει μια ακατάληπτη γλώσσα. 3. Το πλαίσιο όταν κάνω reply μου βγαίνει διπλό. Ποιός θα μας σώσει; Quote
pinelopi20 Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 2. Στα comments μου έχει βγει μια ακατάληπτη γλώσσα. Ομοίως.... Quote
KonstantinosMD Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 μάλιστα...... 100 κατασκευαστές πλυντηρίων διαφωνούν ώς προς την λύση του προβλήματος και τελικά τα ρούχα παραμένουν βρώμικα..... για την ακρίβεια κανείς (ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ) δεν έχει καταφέρει να δώσει λύση στο πρόβλημα... το αστείο είναι ότι σε ανάλογο site σε διπλανό server (απόσταση μερικών μέτρων το ΠΟΛΥ) δεν υπάρχουν τέτοια προβλήματα (ούτε στο δικό μου υπολογιστή βέβαια, το οποίο είναι ακόμη πιο περίεργο). Mods δεν έχουμε, ιούς δεν έχουμε, όλα είναι όπως πρέπει και το πρόβλημα συνεχίζεται. Για αυτό το λόγο μέσω της απευθείας σύγκρισης μάλλον θα ζητήσω να μεταφερθούμε server και πιθανότατα να σταματήσει το πρόβλημα..... Ελπίζω να μην πάρει μέρες.... Quote
maddoctor Posted May 10, 2007 Report Posted May 10, 2007 Γιατί για κάμποση ώρα έβλεπα την εξής εικόνα!? IPS Driver Error There appears to be an error with the database. You can try to refresh the page by clicking here Quote
kostask19 Posted May 10, 2007 Report Posted May 10, 2007 Γιατί για κάμποση ώρα έβλεπα την εξής εικόνα!? IPS Driver Error There appears to be an error with the database. You can try to refresh the page by clicking here Και γω μια από τα ίδια. Δεν μπορούσα ούτε να ποστάρω, ούτε να στείλω πμ Quote
ania Posted May 10, 2007 Report Posted May 10, 2007 εμένα δεν μου το έχει βγάλει καθόλου το CGI Scrip και επιπλέον διορθώθηκαν και τα προβλήματα με την προσθήκη φίλων... και τις φωτό...μου βγαίνουν κανονικά όλα τα κουμπάκια... Quote
MSC Posted May 10, 2007 Author Report Posted May 10, 2007 Γιατί για κάμποση ώρα έβλεπα την εξής εικόνα!? IPS Driver Error There appears to be an error with the database. You can try to refresh the page by clicking here Κι εγώ επίσης.................. Quote
nok Posted May 11, 2007 Report Posted May 11, 2007 Πανω δεξια μου γραφει -1 new messages!! Οταν το ανοιγω-κανενα μηνυμα.Πριν εσβησα καμια πενηνταρια και συνεβη αυτο με το μειον ενα! Kαι σε μένα το ίδιο... emquestion .Για να φύγει πρέπει να διαβάζω τα pm 2-3 φορές... Quote
kostask19 Posted May 11, 2007 Report Posted May 11, 2007 Για να φύγει πρέπει να διαβάζω τα pm 2-3 φορές... Έτσι μπράβο.. Μάλλον δεν τους δίνεις σημασία, αλλά το σύστημα σε τσάκωσε.. Δε θα διορθώνεται το πρόβλημα, μέχρι να τα μάθεις απέξω.. Quote
nok Posted May 13, 2007 Report Posted May 13, 2007 Για να φύγει πρέπει να διαβάζω τα pm 2-3 φορές... Έτσι μπράβο.. Μάλλον δεν τους δίνεις σημασία, αλλά το σύστημα σε τσάκωσε.. Δε θα διορθώνεται το πρόβλημα, μέχρι να τα μάθεις απέξω.. χαχαχα... ...πωσ τα λες ρε κωστάκη... Quote
Clemence Posted May 29, 2007 Report Posted May 29, 2007 Μα καλά, μόνο εμένα νεκρώνει το γμ με opera ενώ την ίδια ώρα με ie πάει μια χαρά? Quote
Sovereign Posted May 31, 2007 Report Posted May 31, 2007 Αφού δεν τα πας καλά με την όπερα γιατί δεν το ρίχνεις στον Καζαντζίδη; Quote
nixl Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 (edited) Εδώ και 3 μέρες, οταν επιχειρώ να ανοίξω τη σελίδα του gm μου βγάζει κι εμένα το ίδιο μήνυμα. Γιατί για κάμποση ώρα έβλεπα την εξής εικόνα!? IPS Driver Error There appears to be an error with the database. You can try to refresh the page by clicking here Δεν διορ8ώνεται το πρόβλημα όσες επαναλήψεις κι αν κάνω. Μοιάζει να είναι πρόβλημα αρκετών ωρών μέχρι να καταφέρω τελικά να μπω. Πριν από ένα μήνα συνέβαινε πάλι συχνά, ενώ όλο τον Ιούνιο δεν είχα αυτό το πρόβλημα ή ήταν πολύ σπάνιο. Edited June 29, 2007 by XENA Quote
Είσαι αισιόδοξος? Όχι Posted August 21, 2007 Report Posted August 21, 2007 μπορεί κάποιος να μου πει για ποιο λόγο ενώ έχω ζητήσει να με θυμάται ως logged in ξαφνικά δεν με αναγνωρίζει και πρέπει να log in απ΄την αρχή? Quote
Foreas Posted August 21, 2007 Report Posted August 21, 2007 μπορεί κάποιος να μου πει για ποιο λόγο ενώ έχω ζητήσει να με θυμάται ως logged in ξαφνικά δεν με αναγνωρίζει και πρέπει να log in απ΄την αρχή? αν στο κάνει αφού βγεις από τον firefox ή internet explorer, τότε μάλλον έχεις απενεργοποιήσει τα cookies ( στον firefox πας tools -->options--> privacy ---> accept cookies, και μετά στο ίδιο παράθυρο ξε-τίκαρε το always clear my private data when i exit firefox) Quote
Είσαι αισιόδοξος? Όχι Posted August 21, 2007 Report Posted August 21, 2007 μπορεί κάποιος να μου πει για ποιο λόγο ενώ έχω ζητήσει να με θυμάται ως logged in ξαφνικά δεν με αναγνωρίζει και πρέπει να log in απ΄την αρχή? αν στο κάνει αφού βγεις από τον firefox ή internet explorer, τότε μάλλον έχεις απενεργοποιήσει τα cookies ( στον firefox πας tools -->options--> privacy ---> accept cookies, και μετά στο ίδιο παράθυρο ξε-τίκαρε το always clear my private data when i exit firefox) thanks! Quote
mixmavros Posted August 21, 2007 Report Posted August 21, 2007 Επίσης μπορεί να στο κάνει άμα έχεις πολύ καιρό να συνδεθείς... Βέβαια και αυτό μπορεί να είναι επειδή συνήθως τα cookies σβήνονται μετά από κάποιο διάστημα. Quote
Clemence Posted November 10, 2007 Report Posted November 10, 2007 Παιδιά για να μή γίνει καμιά παρεξήγηση, να σας πω ότι όσο είμαι logged-out δε βλέπω καθόλου την ενότητα του περί ανέμων, ούτε ένα θέμα, ενώ τα βλέπω όλα κανονικά όταν κάνω log-in. κάποια ρύθμιση θα στράβωσε, όποιος μπορεί να το φτιάξει μέχρι αύριο σίγουρα θα το κάνει. καλή συνέχεια. Quote
trivialx Posted November 11, 2007 Report Posted November 11, 2007 Κάποιοι προσπαθούν να ρίξουν τους χρόνους παραμονής αλλά δεν παίζει. Δεν παρεξηγούμε πάντως.. Anyway, η σελίδα δεν έχει κάποιο πρόβλημα. Περιόρισα απλά το viewing ability ενός subfora με μεγάλη κίνηση και όχι τόση ουσία στους εγγεγραμμένους, για μερικές μέρες, για να βγάλω κάποια συγκριτικά για το community. Ένα awareness index. Θα το επαναφέρω σύντομα. Υπερβάλλον ζήλος.. Quote
Recommended Posts