Jump to content

Εν ψυχρώ δολοφονία 16χρονου από σφαίρα μπάτσου στο κέντρο της Αθήνας


mad  cow

Recommended Posts

α σοβαρότερα επεισόδια των τελευταίων ετών ξέσπασαν στην Αθήνα μετά το θάνατο του 15χρονου Αλέξανδρου- Ανδρέα Γρηγορόπουλου από σφαίρες ειδικού φρουρού, λίγο μετά τις εννέα το βράδυ του Σαββάτου, στα Εξάρχεια.

Ο θάνατος του παιδιού διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου διακομίσθηκε με ασθενοφόρο.

Παρά τους ισχυρισμούς των δύο ειδικών φρουρών που ήταν πλήρωμα περιπολικού του τμήματος Εξαρχείων ότι δέχθηκαν επίθεση με πέτρες και ξύλα από ομάδα 25- 30 αντιεξουσιαστών και αμυνόμενοι έβγαλαν τα υπηρεσιακά τους όπλα και πυροβόλησαν, αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν ότι του συμβάντος είχε προηγηθεί λεκτικός διαπληκτισμός με παρέα νεαρών που καθόταν σε καφετέρια.

Οι δύο ειδικοί φρουροί στάθμευσαν το υπηρεσιακό αυτοκίνητο κοντά στη διμοιρία των ΜΑΤ που βρισκόταν στη Χ. Τρικούπη, στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και επέστρεψαν πεζή στο σημείο όπου είχαν διαπληκτισθεί με τους νεαρούς.

Όταν κάποιοι εκσφενδόνισαν μπουκάλια μπύρας προς το μέρος τους έβγαλαν τα υπηρεσιακά τους όπλα και ο ένας πυροβόλησε. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι πυροβόλησε δύο φορές στον αέρα και μία στο έδαφος, ωστόσο τον διαψεύδει το γεγονός ότι ο άτυχος 15χρονος έχει τραύματα στο στήθος και την κοιλιά.

Παράλληλα αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν ότι σήκωσε το όπλο του και σημάδεψε.

Μετά το θάνατο του Αλέξανδρου- Ανδρέα Γρηγορόπουλου ξέσπασαν βίαια επεισόδια στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τα Ιωάννινα. Στην Αθήνα είναι ανυπολόγιστες οι ζημιές στους δρόμους γύρω από τα Εξάρχεια, την Ακαδημίας, τη Σόλωνος, την Ερμού- όπου μεγάλος αριθμός καταστημάτων έχουν πυρποληθεί και καταστραφεί. Επεισόδια έγιναν και στο Μοναστηράκι, ενώ έως αυτή την ώρα είναι κλειστές οι οδοί Ακαδημίας και Σόλωνος όπου εξελίσσεται κλεφτοπόλεμος μεταξύ νεαρών αντιεξουσιαστών και αστυνομικών. Υπό κατάληψη τελούν το Πολυτεχνείο, η ΑΣΟΕΕ και η Νομική Σχολή.

Το πρωί της Κυριακής οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα στην Ευελπίδων οι δύο ειδικοί φρουροί που συνελήφθησαν αμέσως μετά το συμβάν.

Δηλώσεις Παυλόπουλου

Ερευνα σε βάθος για τη διακρίβωση των συνθηκών κάτω από τις οποίες δολοφονήθηκε ο 15χρονος Αλέξανδρος- Ανδρέας Γρηγορόπουλος στα Εξάρχεια καθώς και παραδειγματική τιμωρία των υπαιτίων υποσχέθηκε ο υπουργός Εσωτερικών κ.Προκόπης Παυλόπουλος σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε πριν από λίγο.

Ο υπουργός Εσωτερικών εξέφρασε παράλληλα την οδύνη της κυβέρνησης για τον τραγικό θάνατο του 15χρονου παιδιού. Αναφερόμενος στα εκτεταμένα επεισόδια που ακολούθησαν στο κέντρο της Αθήνας, τη Θεσσαλονίκη, τα Ιωάννινα, τα Χανιά, ο κ.Παυλόπουλος τόνισε ότι "καμία αγανάκτηση, όσο και αν ιδεολογικά είναι θεμελιωμένη, δεν μπορεί να οδηγεί σε τέτοια είδους φαινόμενα". Η αστυνομία θα κάνει τη δουλειά της αμυνόμενη, χωρίς να θίξει τα δικαιώματα κανενός, πρόσθεσε.

Παραιτήσεις Παυλόπουλου-Χηνοφώτη

Σημειώνεται ότι ο υπουργός και ο υφυπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος και Παναγιώτης Χηνοφώτης υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους για λόγους ευθιξίας οι οποίες όμως δεν έγιναν δεκτές από των πρωθυπουργό.

Αμέσως μόλις πληροφορήθηκε το περιστατικό, ο υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος αποχώρησε από εκδήλωση στην οποία συμμετείχε στη ΝΟΔΕ Σερρών.

Στη δήλωση που έκανε εξέφρασε την οδύνη του δεσμεύτηκε για απόδοση ευθυνών: «Εκ μέρους της κυβέρνησης, του πρωθυπουργού και εμού προσωπικά εκφράζω την οδύνη για το περιστατικό και ιδίως για το θάνατο του νεαρού παιδιού».

»Θέλω να διαβεβαιώσω ότι η έρευνα ήδη ξεκίνησε για τις συνθήκες με τις οποίες συνέβη ο θάνατος αυτός. Η έρευνα θα οδηγήσει στην ανακάλυψη των αιτίων και των υπαιτίων, θα υπάρξει παραδειγματική τιμωρία και το κυριότερο η λήψη των μέτρων εκείνων ώστε να μην επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα».

»Η αστυνομία έχει ως σκοπό να είναι δίπλα στον πολίτη, οποιοδήποτε τέτοιο περιστατικό, το οποίο μάλιστα έχει αυτή την κατάληξη, όχι απλώς είναι καταδικαστέο, είναι πέρα και έξω από τη λογική της αστυνομίας σύμφωνα με το κράτος δικαίου και σύμφωνα με την αποστολή της».Παραιτήσεις Παυλόπουλου-Χηνοφώτη

Ο υπουργός και ο υφυπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος και Παναγιώτης Χηνοφώτης υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους για λόγους ευθιξίας οι οποίες όμως δεν έγιναν δεκτές από των πρωθυπουργό.

Αμέσως μόλις πληροφορήθηκε το περιστατικό, ο υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος αποχώρησε από εκδήλωση στην οποία συμμετείχε στη ΝΟΔΕ Σερρών.

Στη δήλωση που έκανε εξέφρασε την οδύνη του δεσμεύτηκε για απόδοση ευθυνών: «Εκ μέρους της κυβέρνησης, του πρωθυπουργού και εμού προσωπικά εκφράζω την οδύνη για το περιστατικό και ιδίως για το θάνατο του νεαρού παιδιού».

»Θέλω να διαβεβαιώσω ότι η έρευνα ήδη ξεκίνησε για τις συνθήκες με τις οποίες συνέβη ο θάνατος αυτός. Η έρευνα θα οδηγήσει στην ανακάλυψη των αιτίων και των υπαιτίων, θα υπάρξει παραδειγματική τιμωρία και το κυριότερο η λήψη των μέτρων εκείνων ώστε να μην επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα».

»Η αστυνομία έχει ως σκοπό να είναι δίπλα στον πολίτη, οποιοδήποτε τέτοιο περιστατικό, το οποίο μάλιστα έχει αυτή την κατάληξη, όχι απλώς είναι καταδικαστέο, είναι πέρα και έξω από τη λογική της αστυνομίας σύμφωνα με το κράτος δικαίου και σύμφωνα με την αποστολή της».

Επεισόδια και στη Θεσσαλονίκη

Βίαια επεισόδια ξέσπασαν και στη Θεσσαλονίκη, όπου νεαροί αντιεξουσιαστές στη διάρκεια πορείας έσπασαν καταστήματα και έσπασαν αυτοκίνητα, ενώ επιτέθηκαν και έκαψαν περιπολικά σε κεντρικό αστυνομικό τμήμα της πόλης. Στα Γιάννενα νεαροί προκάλεσαν εκταταμένες ζημιές στο αστυνομικό μέγαρο της πόλης και έκαψαν περιπολικά, ενώ έγιναν σχεδόν ολονύχτιες μάχες στα στενά του κεντρου της πόλης.

Για τη μία το μεσημέρι έχει προγραμματισθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Μουσείο, στην οδό Πατησίων, ενώ ανάλογες συγκεντρώσεις έχουν προγραμματισθεί να γίνουν σε πολλές ακόμη πόλεις.

Ο θάνατος του 15χρονου Αλέξανδρου- Ανδρέα Γρηγορόπουλου και τα εκτεταμένα επεισόδια που ακολούθησαν είναι μεταξύ των πρώτων ειδήσεων που μεταδίδουν τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία σε όλο τον κόσμο.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, που παίρνει αποστάσεις από τους «ισχυρισμούςε» των δύο αστυνομικών, τα γεγονότα που κατέληξαν στον φόνο του εφήβου εξελίχθηκαν ως εξής:

«Περιπολικό αυτοκίνητο του Αστυν. Τμήματος Εξαρχείων στο οποίο επέβαιναν δύο (2) Ειδικοί Φρουροί δέχθηκε επίθεση στη συμβολή Χ.Τρικούπη και Ναυαρίνου, με ρίψη αντικειμένων από τριάντα (30) άτομα περίπου. Μετά την αρχική επίθεση, το πλήρωμα του περιπολικού στάθμευσε το αυτοκίνητο επί της οδού Χ. Τρικούπη (πλησίον αστυνομικής δύναμης) και κατευθύνθηκαν πεζή προς τους επιτιθέμενους για την σύλληψή τους.

»Οι συγκεντρωθέντες, πάντα κατά τους ισχυρισμούς των Ειδικών Φρουρών, επιτέθηκαν εκ νέου στους δύο Ειδικούς Φρουρούς, οι οποίοι αντέδρασαν: ο μεν ένας δια ρίψεως χειροβομβίδας κρότου – λάμψεως, ο δε άλλος με χρήση του υπηρεσιακού του όπλου πυροβολώντας τρεις φορές, με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του ανηλίκου, που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο 'Ευαγγελισμός'».

Καταδίκη από τα κόμματα

Ομόθυμη καταδίκη από τον πολιτικό κόσμο προκάλεσε ο θάνατος 16χρονου από τις σφαίρες ειδικού φρουρού το βράδυ του Σαββάτου. Ανάληψη ευθύνης από την ηγεσία της αστυνομίας ζητούν όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ καταδικάζει τη στάση της αστυνομίας και επισημαίνει ότι οι ευθύνες της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας της αστυνομίας είναι μεγάλες και πρέπει να τις αναλάβουν στο ακέραιο.

Στην ανακοίνωση προστίθεται πως το ΠΑΣΟΚ παρακολουθεί τις εξελίξεις και τα επεισόδια και μόλις έχει στοιχεία στη διάθεσή του θα προχωρήσει στην έκδοση σχετικής ανακοίνωσης.

Σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ αναφέρει: «Το ΚΚΕ καταδικάζει τη δολοφονία του 15χρονου παιδιού από αστυνομικό στα Εξάρχεια. Είναι μεγάλες και αυτονόητες οι ευθύνες της κυβέρνησης της ΝΔ, τόσο γενικά όσο και ειδικότερα για το κλίμα που καλλιεργείται και τη διαπαιδαγώγηση στα Σώματα Ασφαλείας.

» Ταυτόχρονα το ΚΚΕ επισημαίνει ότι απάντηση στον κρατικό αυταρχισμό δεν αποτελούν οι τυφλοί εμπρησμοί, αλλά η άμεση αντίδραση και η οργανωμένη πάλη στο μαζικό κίνημα και με στόχο να μην συγκαλυφτούν τα πραγματικά αίτια του γεγονότος».

Εν τω μεταξύ, αντιπροσωπεία του ΚΚΕ θα μεταβεί στη ΓΑΔΑ, όπου θα προχωρήσει σε διάβημα διαμαρτυρίας για τη δολοφονία του νεαρού.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ εκδόθηκε η ακόουθη ανακοίνωση: «Ένας ανήλικος δολοφονήθηκε απόψε στο κέντρο της Αθήνας από τις αστυνομικές δυνάμεις. Χωρίς κανένα λόγο οι αστυνομικοί πυροβολούν και σκοτώνουν νέα παιδιά, λες και η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση πολέμου.

» Η δολοφονία αυτή αποτελεί ένα άγριο, απαράδεκτο και αφάνταστο γεγονός που αναδεικνύει το πού έχουμε φτάσει και θέτει γενικότερο πολιτικό πρόβλημα. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα τοποθετηθεί με σαφήνεια την Κυριακή, όταν και θα έχει στα χέρια του όλα τα στοιχεία αυτής της αδιανόητης και φρικτής δολοφονίας».

Η νεολαία του ΣΥΝ καλεί σε «πορεία αντίστασης στον τρόμο και τον κρατικό αυταρχισμό» στη 1 το μεσημέρι.

tanea.gr

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • Απαντήσεις 785
  • Created
  • Last Reply
emcrybaby emcrybaby emcrybaby emcrybaby emcrybaby emcrybaby emcrybaby emcrybaby emcrybaby emcrybaby emcrybaby emcrybaby emcrybaby emcrybaby emcrybaby emcrybaby emcrybaby emcrybaby emcrybaby emcrybaby emcrybaby emcrybaby emcrybaby emcrybaby emcrybaby emcrybaby emcrybaby emcrybaby emcrybaby emcrybaby emcrybaby emcrybaby emcrybaby emcrybaby emcrybaby emcrybaby
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ήταν κάποιος μπροστά στο σκηνικό και γνωρίζει πως ήταν "εν ψυχρώ δολοφονία";

υγ. αυτές οι παρατάξεις που ρίχνουν crocodile δάκρυα για τον χαμό του δεκαεξάχρονου, ενω οι ίδιες υπέθαλψαν την τριτοκοσμική κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας, για ψηφοθηρικούς λόγους μπορούν να μιλούν για ηθική; Αφού ήταν πασιφανές ότι αργά η γρήγορα θα συμβεί κάτι τέτοιο. Το θύμα θα ήταν αστυνομικός, αναρχικός ή κάποιος που βρέθηκε στην λάθος θέση την λάθος στιγμή. Μένει να δούμε τι πραγματικά συνέβει.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Αυτή είναι η συγκλονιστική κατάθεση του αυτόπτη μάρτυρα

Η συγκλονιστική κατάθεση του αυτόπτη μάρτυρα κ.Παπαδημητρίου που βγήκε στο mega και λέει ότι ο αστυνομικός πυροβόλησε εν ψυχρώ τον 15χρονο.

"Έρχεται ένα περιπολικό στην Τζαβέλα-Ναυαρίνου. Σταματάει το περιπολικό και κοιτάει προς τα κάτω. Σαν να έψαχναν κάτι. Διαπληκτίζονται λεκτικά με μια ομάδα μέσα από το περιπολικό με μια παρέα ανθρώπων. Δεν ήταν κουκουλοφόροι. Υπάρχουν καφετέριες εκεί και ήταν τα παιδιά. Κατεβαίνουν από το περιπολικό οι αστυνομικοί μετά από 50μ και λίγα λεπτά μετά τον λεκτικό διαπληκτισμό. Δεν...

έγινε επίθεση και δεν υπάρχει σωματική επαφή. Ούτε στο περιπολικό έγινε κάποια επίθεση. Μόνο μια ομάδα ανθρώπων άρχισε να φωνάζει. Πετάχτηκαν πλαστικά δύο μπουκάλια νερό και ήταν στην θέση τους οι αστυνομικοί. Ξαναμπαίνουν στο περιπολικό και φεύγουν προς Χαριλάου Τρικούπη και γυρίζουν πεζοί με γρήγορο βήμα και φθάνουν πάλι στο ίδιο σημείο.

Στην οδό Τζαβέλα και Μεσολογγίου ήταν η ομάδα που είχαν διαπληκτιστεί. Δεν κινήθηκαν προς το μέρος τους. Υπήρχε απόσταση πάνω από 20 μέτρα. Δεν έφθασαν σώμα με σώμα. Μόνο λεκτικοί διαξιφισμοί σε απόσταση 40μ. Μετά από φωνές και βρισιές, ΤΕΙΝΕΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ ΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ. Είδα την προέκταση του χεριού του. Δεν ήταν στον αέρα."

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

"καμία αγανάκτηση, όσο και αν ιδεολογικά είναι θεμελιωμένη, δεν μπορεί να οδηγεί σε τέτοια είδους φαινόμενα"

"απάντηση στον κρατικό αυταρχισμό δεν αποτελούν οι τυφλοί εμπρησμοί, αλλά η άμεση αντίδραση και η οργανωμένη πάλη στο μαζικό κίνημα και με στόχο να μην συγκαλυφτούν τα πραγματικά αίτια του γεγονότος".

οταν το κρατος κωφευει,

οταν καμια πολιτικη ομαδα δεν υπερασπιζεται τα δικαιωματα σου,

οταν δεν αντιπροσωπευεσαι απο κανεναν

και απειλεισαι απο παντου..

οταν δεν εχεις φωνη να μιλησεις και ακομα κι αν εχεις δε σε ακουν

πώς στο δι@λο να αντιδρασεις πολιτισμενα..??????!!!!!!!!

(τωρα αυτο θα μπορουσε να τελειωνει με κατι κεφαλαια..."αναρχια" αλλα οκ δεν τελειωνει ετσι:Ρ)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ενδιαφέρον. Υπάρχουν εντελώς διαφορετικές περιγραφές για το τι συνέβει. Επί του πρακτικού οι αστυνομικοί είναι ήδη καμμένοι καθώς τους κρέμασαν τα ΜΜΕ ακόμα και εάν ήταν σε αυτοάμυνα. Βέβαια με τον ερασιτεχνισμό της αστυνομίας δεν πρέπει να αποκλείουμε τίποτε.

Ακούγα το πρωϊ τον γελοίο τον Παυλόπουλο, και τον ηλίθιο τον Γιωργάκη να μιλούν. Αντί να δουν να περίσωσουν την δημόσια και ιδιωτική περιουσία προσπαθούσαν να δώσουν μαθήματα "δημοκρατίας" ,''αμυντικής αστυνομίας'' και άλλα παραμύθια ενώ η γυμνή αλήθεια είναι ότι εφόσον έχεις αφήσει το φίδι να μεγαλώσει δίχως πρόληψη, η καταστολή θα είναι de facto βίαιη. Ειδάλλως θα είσαι banana republic που το κάθε τσογλάνι θα καταστρέφει ότι θέλει και οι δυνάμεις της τάξεως θα μένουν κλειδωμένες στα τμήματα.

αντιμετωπίζουν οι σοβαρές χώρες τους κάφρους με τα molotov.
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

να μεγαλώσει δίχως πρόληψη, η καταστολή θα είναι de facto βίαιη.

αυτο ειναι σωστο..

ποια ειναι η προληψη? το "ετσι" που παραπεμπει στο βιντεο ή λάθος καταλαβα?

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Σημειώνεται ότι ο υπουργός και ο υφυπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος και Παναγιώτης Χηνοφώτης υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους για λόγους ευθιξίας οι οποίες όμως δεν έγιναν δεκτές από των πρωθυπουργό.

ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ρε ζωντοβολα!

Σε μια χωρα οπου οι κακοποιοι μπουκαρουν για πλακα στα σπιτια πολιτων , σακατευουν τα παιδια τους στο ξυλο και τους εκτελουν εν ψυχρω(!!!!), που κακοποιοι κοβουν βολτες με τα περιπολικα και σκοτωνουν και δεν πληρωνουν με περιστροφα αστυνομικών, το μεγαλο ζητημα αστυνομικού ενδιαφεροντος που ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ (!) είναι

ΤΟ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ?????!!!!!

Ρε ουστ απο δω ...νουμερα

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ρε παιδιά, έχω μια απορία... Μόνο εγώ ενοχλούμαι που τα ΜΜΕ συχνά αποκαλούν "φοιτητές" αυτό το μπουλούκι κουκουλοφόρων (αλήθεια, αφού "πολεμάνε για το δίκιο" γιατί δε βγάζουν τις κουκούλες να τους κάνουμε και λαϊκούς ήρωες?) σε εντεταλμένη υπηρεσία??? Ο κος. Αλαβάνος που τους αποκαλεί "νεολαία", τέτοια εικονα έχει για τη νεολαία της χώρας? Φτάσαμε στον πάτο ρε παιδιά και ανακαλύψαμε πως και ο πάτος έχει τρύπα emconfused

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ρε παιδιά, έχω μια απορία... Μόνο εγώ ενοχλούμαι που τα ΜΜΕ συχνά αποκαλούν "φοιτητές" αυτό το μπουλούκι κουκουλοφόρων (αλήθεια, αφού "πολεμάνε για το δίκιο" γιατί δε βγάζουν τις κουκούλες να τους κάνουμε και λαϊκούς ήρωες?) σε εντεταλμένη υπηρεσία??? Ο κος. Αλαβάνος που τους αποκαλεί "νεολαία", τέτοια εικονα έχει για τη νεολαία της χώρας? Φτάσαμε στον πάτο ρε παιδιά και ανακαλύψαμε πως και ο πάτος έχει τρύπα emconfused

Kobogianitis γιατί πιστεύεις ότι δεν είναι και φοιτητές μέσα στο μπουλούκι;

Εγώ πιστεύω ότι είναι.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Είναι αρκετά πιθανό αλλά: 1ον μιλάμε για φοιτητές ενός συγκεκριμένου "χώρου", που αποτελεί μειοψηφία και πιστεύω πως δεν αντιπροσωπεύει την πλειοψηφία, 2ον θεωρώ πως μέσα σε αυτή την ομάδα κουκουλοφόρων οι φοιτητές αποτελούν μειοψηφία. Συνεπώς δε μπορεί το κλάσμα του κλάσματος να χαρακτηρίζει το σύνολο...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Είναι αρκετά πιθανό αλλά: 1ον μιλάμε για φοιτητές ενός συγκεκριμένου "χώρου", που αποτελεί μειοψηφία και πιστεύω πως δεν αντιπροσωπεύει την πλειοψηφία, 2ον θεωρώ πως μέσα σε αυτή την ομάδα κουκουλοφόρων οι φοιτητές αποτελούν μειοψηφία

Συμφωνώ μαζί σου.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

αν δεν κανω λαθος οι κουκουλοφοροι (που ολο τυχαια ειναι ''παιδακια'' του Συριζα συμφωνα με τις πηγες μου απο αξιωματικο ασφαλειας --οπως εχει αποδειχτει κατα επαναληψη κατα την ταυτοποιηση)

δεν πινουν τον καφε τους με την κουκουλα...

επισης δεν νομιζω οτι ενας φυσιολογικος ανθρωπος απανταει με πεταγμα μπουκαλιων...

επισης δεν νομιζω οτι σε ΗΠΑ,Γερμανια,Γαλλια,Ιταλιακ.λ.π. το αστυνομικο καθεστως αποδεχεται παθητικα τετοιες συμπεριφορες....

υπαρχουν νομιμες διαδικασιες για οποιαδηποτε διαφωνια...

πιο νεος αλωνιζα τα Εξαρχεια και ξερω πολυ καλα τι σκατοφατσες αραζουν εκει....

οταν στην εφημερια σας θα σας πλακωνει στα κλωτσομπουνιδια καθε λαμογι -γιατι ετσι εχει μαθει(πες το αντανκλαστικο Pavlov..) ελατε να μιλησουμε για δημοκρατια.....

***ενας ακομη θανατος θα μπορουσε να ειχε αποφευχθει.....κριμα για το παιδι και ντροπης στο παρεακι του.....

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

@ kobogianniti, όχι δεν είσαι μόνο εσύ. Αλλά για λόγους ευθίξιας ας μην συζητήσουμε για τον/τους εν λόγω κύριο/ους τώρα. Είπαμε, για τις ψήφους πατάμε πάνω από πτώματα.

να μεγαλώσει δίχως πρόληψη, η καταστολή θα είναι de facto βίαιη.

αυτο ειναι σωστο..

ποια ειναι η προληψη? το "ετσι" που παραπεμπει στο βιντεο ή λάθος καταλαβα?

-Το "έτσι" είναι η καταστολή. Δεν μπορούν τα τσογλάνια να κάνουν ότι θέλουν και η αστυνομία να παρακολουθεί ή, στην καλύτερη, να ρίχνει καπνογόνα. Υπάρχουν και άλλα μέσα όπως συσκευές ηλεκτροσόκ, πλαστικές σφαίρες, χρήση νερού υψηλής πίεσης κτλ και προπαντώς συλλήψεις.

Η πρόληψη είναι κάτι διαφορετικό και λογικό, αλλά μετά από τόσες δεκαετίες ιδεολογικής πλύσης εγκεφάλου μοιάζει περίεργο.

-Πας στα εξάρχεια, ξετρυπώνεις τους ''αρχηγούς'' αυτών των γελοίων τύπων και τους βάζεις μέσα βάσει του αντιτρομοκρατικού νόμου. Εφαρμόζεις τους νόμους για την τοιχοκόλληση, τις πορείες και καταργείς το άσυλο στα μπουρδέλα που αποκαλούνται Πολυτεχνείο, ΑΣΣΟΕ και Νομική. Αν θυμάμαι καλά πριν από μερικούς μήνες ένας από αυτούς τους "γνωστούς-αγνώστους" είχε βγάλει και πιστόλι. Τέτοια επικίνδυνα αντικοινωνικά στοιχεία τα σπας στο ξύλο δίχως οίκτο και εφαρμόζεις τους νόμους κατα γράμμα. Εξάλλου δεν είναι και τόσο παλικάρια...συνήθως επιτίθενται σε αγέλες των 20 ατόμων έναντι 1-2 ανθώπων, αλλά μια φορά αν τους σπάσεις τα μούτρα θα γίνουν κότες.

Αλλά ας είμαστε ρεαλιστές, τίποτα από αυτά δεν θα συμβεί σε αυτά τα αντικοινωνικά στοιχεία που στρατολογούν δεκαπεντάχρονα. Απλώς θα περιοριστούμε σε αδερφίστικες δηλώσεις τύπου "αφήστε τα παιδιά να εκτονωθούν", "φταίει η φτώχια", "φταίνε οι φασίστες" κλπ εως σκοτωθεί κάνα 13χρόνο, κάποιος αθώος περαστικός ή γαζωθεί με kalashnikov κάποιο όχημα της αστυνομίας.

Περαστικά μας... Ενώ εμείς συζητάμε για αυτονόητες λύσεις που θα έπρεπα να δωθούν σε χρόνο dt στο εξωτερικό γελάνε μαζί μας.The world has passed us by.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Απαράδεκτη η συμπεριφορά των συγκεκριμένων αστυνομικών. Αν και δυσκολεύομαι να πιστέψω πως ότι έγινε έγινε εν ψυχρώ. Γενικά, θα έπρεπε να φέρονται με το σωστό τρόπο στους αναρχικούς στο σύνολό τους, δηλαδή ξύλο και σύλληψη όπου τους πετύχουν.

Μετά βέβαια θα βγει ο κάθε Μάκης και θα ωρύεται. Αλλά κάθε σοβαρή χώρα γράφει στ'αρχίδια της τον κάθε Τριανταφυλλόπουλο, ενώ εμείς τους έχουμε αναγάγει σε παράγοντες διαμόρφωσης πολιτικής.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Εύλογη ερώτηση:Μήπως πρέπει να προσληφθούν Ειδικοί Φρουροί για να να μας προστατεύουν από τους trigger happy Ειδικούς Φρουρούς;Ή μήπως θα έπρεπε να γίνει νόμιμη η οπλοφορία;(δε με χαλάει καθόλου η ιδέα να ανταποδίδω τα πυρά σε έναν αστυνομικό που με πυροβολεί ενώ πίνω αμέριμνος τον καφέ μου)

edit:Πέρα από τα αστεία,υποτίθεται πως ένας αστυνομικός είναι εκπαιδευμένος να αντιμετωπίζει δύσκολες καταστάσεις χωρίς να φτάνει στο σημείο να τραβάει πιστόλι,παρά μόνο όταν του επιτίθενται οπλισμένοι αντίπαλοι.Αυτό το σύνδρομο του Επιθεωρητή Κάλαχαν δεν μπορώ να το καταλάβω...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

πεθανε ενα παιδι.σκοτωθηκε ενας 15χρονος/16χρονος.σας λεει κατι αυτο?

εχετε αδερφια?ξαδερφια?φιλους/φιλες?αν ηταν ενας απο αυτους ετσι θα αντιδρουσατε?σκεφτειτε για λιγο να σας ανακοινωναν οτι μολις δολοφονησαν τον συγγενη η τον κολλητο σας.αυτα θα λεγατε?

ειναι τσογλανια και αληταμπουρες ισχυριζεστε.ας τους σκοτωσουμε τοτε.εμπρος θαραλλεοι μου,ας βγουμε με τα αυτοματα και τα τσεκουρια για τους πιο αιμοδιψεις και ας τους πετσοκοψουμε.αντε παλικαραδες της φακες,παμε να τους τεμαχισουμε για παραδειγματισμο ολους εκεινους τους ταραξιες ποτ μας μολυνουν την ωραια μας κοινωνια.τι καθεστε,γιατι δεν πατε να αρματωθειτε και να τους γαζωσετε με σφαιρες?

εσιες τωρα ειπαμε ειστε γιατροι?φοιτητες ιατρικης?υπερασπιζεστε την ζωη και την υγεια αν θυμαμαι καλα ετσι?προαγετε την ακεραιοτητα σωματικη και ψυχικη αν δεν απατωμαι?με αυτα τα λεγομενα σας τα κανετε ολα αυτα?

οι ενστολοι ειδικοι φρουροι με τα οπλα τους ηταν σε αυτοαμυνα απεναντι σε 30 νεαρους και νεαρες(συγνωμη,αποβρασματα της κοινωνιας ηθελα να πω,μου ξεφυγε,μπερδευομαι καμια φορα με ολους εσας τους τιμιους και καθως πρεπει πολιτες αυτης της χωρας,να με συγχωρειτε) που καθονταν σε μια καφετερια και τους πεταξαν μπουκαλια νερου,μπυρας η οτιδηποτε αλλο.ναι,εχετε δικιο καλως επραξε ο φρουρος και πυροβολησε τρεις φορες.ο κινδυνος για την ζωη του ηταν αμεσος.δεν ειχε νοημα να πυροβολησει στον αερα.σιγουρα δεν χρειαζοταν να τραυματισει καποιον.δεν θαβαζε μυαλο ετσι.μονο με τρεις σφαιρες καταλαβαινουν αυτοθι,τι λεω τρεις,καλυτερα 4 για ναμστε σιγουροι.και φυσικα και μια στο κεφαλι γιατι που ξερεις,μπορει και να ζησει καπιοο απο αυτα τα καθαρματα

λυπαμαι που ειστε συναδελφοι μου.λυπαμαι που πρεπει να σας ανεχομαι.λυπαμαι που σας εμαθαν ετσι.λυπαμαι που συνεχιζετε να εχετε αυτην την σταση ζωης παρα το γεγονος οτι μεγαλωσατε και σας τελειωσαν οι δικαιολογιες οτι μεγαλωσατε σενα προβληματικο περιβαλλον.λυπαμαι που ο μπαμπας σας εδερνε και η μαμα σας κανακευε μης της παθετε τιποτα.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ούτε εμένα με χαλάει καθόλου η ιδέα να ανταποδίδω τα πυρά σε ένα κωλόπαιδο που μου πετάει πέτρες ενώ πίνω αμέριμνη τον καφέ μου ή κάνω βόλτα στα μαγαζιά ή καίει το αυτοκίνητό μου για το οποίο πληρώνω ακόμη δόσεις, επειδή δεν έχει τι να κάνει!! ( κατά τη γνώμη μου όλοι αυτοί είναι τεμπέληδες και τους κατατάσσω στην ίδια κατηγορία με τους φασίστες της Χρυσής Αυγής)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

πεθανε ενα παιδι.σκοτωθηκε ενας 15χρονος/16χρονος.σας λεει κατι αυτο?

εχετε αδερφια?ξαδερφια?φιλους/φιλες?αν ηταν ενας απο αυτους ετσι θα αντιδρουσατε?σκεφτειτε για λιγο να σας ανακοινωναν οτι μολις δολοφονησαν τον συγγενη η τον κολλητο σας.αυτα θα λεγατε?

ειναι τσογλανια και αληταμπουρες ισχυριζεστε.ας τους σκοτωσουμε τοτε.εμπρος θαραλλεοι μου,ας βγουμε με τα αυτοματα και τα τσεκουρια για τους πιο αιμοδιψεις και ας τους πετσοκοψουμε.αντε παλικαραδες της φακες,παμε να τους τεμαχισουμε για παραδειγματισμο ολους εκεινους τους ταραξιες ποτ μας μολυνουν την ωραια μας κοινωνια.τι καθεστε,γιατι δεν πατε να αρματωθειτε και να τους γαζωσετε με σφαιρες?

εσιες τωρα ειπαμε ειστε γιατροι?φοιτητες ιατρικης?υπερασπιζεστε την ζωη και την υγεια αν θυμαμαι καλα ετσι?προαγετε την ακεραιοτητα σωματικη και ψυχικη αν δεν απατωμαι?με αυτα τα λεγομενα σας τα κανετε ολα αυτα?

οι ενστολοι ειδικοι φρουροι με τα οπλα τους ηταν σε αυτοαμυνα απεναντι σε 30 νεαρους και νεαρες(συγνωμη,αποβρασματα της κοινωνιας ηθελα να πω,μου ξεφυγε,μπερδευομαι καμια φορα με ολους εσας τους τιμιους και καθως πρεπει πολιτες αυτης της χωρας,να με συγχωρειτε) που καθονταν σε μια καφετερια και τους πεταξαν μπουκαλια νερου,μπυρας η οτιδηποτε αλλο.ναι,εχετε δικιο καλως επραξε ο φρουρος και πυροβολησε τρεις φορες.ο κινδυνος για την ζωη του ηταν αμεσος.δεν ειχε νοημα να πυροβολησει στον αερα.σιγουρα δεν χρειαζοταν να τραυματισει καποιον.δεν θαβαζε μυαλο ετσι.μονο με τρεις σφαιρες καταλαβαινουν αυτοθι,τι λεω τρεις,καλυτερα 4 για ναμστε σιγουροι.και φυσικα και μια στο κεφαλι γιατι που ξερεις,μπορει και να ζησει καπιοο απο αυτα τα καθαρματα

λυπαμαι που ειστε συναδελφοι μου.λυπαμαι που πρεπει να σας ανεχομαι.λυπαμαι που σας εμαθαν ετσι.λυπαμαι που συνεχιζετε να εχετε αυτην την σταση ζωης παρα το γεγονος οτι μεγαλωσατε και σας τελειωσαν οι δικαιολογιες οτι μεγαλωσατε σενα προβληματικο περιβαλλον.λυπαμαι που ο μπαμπας σας εδερνε και η μαμα σας κανακευε μης της παθετε τιποτα.

Πολύ μίσος βγάζεις, για ανθρώπους που δεν έχεις γνωρίσει και δεν ξέρεις τι πρεσβεύουν... Μιλάς σε β' πληθυντικό, βάζεις όλους στο ίδιο τσουβάλι και ουσιαστικά λες "μαζί μας ή εναντίον μας" σε όποιον έχει διαφορετική άποψη. Δεν ξέρω τι έγινε χθες, ούτε εσύ το ξέρεις, το ξέρουν μια χούφτα άνθρωποι κανείς εκ των οποίων δε θα πει όλη την αλήθεια (rashomon-like). Το να πω εγώ "κρίμα" (που το λέω) σε κάποιο thread σε κάποιο forum δε βοηθάει σε τίποτα...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

πεθανε ενα παιδι.σκοτωθηκε ενας 15χρονος/16χρονος.σας λεει κατι αυτο?

εχετε αδερφια?ξαδερφια?φιλους/φιλες?αν ηταν ενας απο αυτους ετσι θα αντιδρουσατε?σκεφτειτε για λιγο να σας ανακοινωναν οτι μολις δολοφονησαν τον συγγενη η τον κολλητο σας.αυτα θα λεγατε?

ειναι τσογλανια και αληταμπουρες ισχυριζεστε.ας τους σκοτωσουμε τοτε.εμπρος θαραλλεοι μου,ας βγουμε με τα αυτοματα και τα τσεκουρια για τους πιο αιμοδιψεις και ας τους πετσοκοψουμε.αντε παλικαραδες της φακες,παμε να τους τεμαχισουμε για παραδειγματισμο ολους εκεινους τους ταραξιες ποτ μας μολυνουν την ωραια μας κοινωνια.τι καθεστε,γιατι δεν πατε να αρματωθειτε και να τους γαζωσετε με σφαιρες?

εσιες τωρα ειπαμε ειστε γιατροι?φοιτητες ιατρικης?υπερασπιζεστε την ζωη και την υγεια αν θυμαμαι καλα ετσι?προαγετε την ακεραιοτητα σωματικη και ψυχικη αν δεν απατωμαι?με αυτα τα λεγομενα σας τα κανετε ολα αυτα?

οι ενστολοι ειδικοι φρουροι με τα οπλα τους ηταν σε αυτοαμυνα απεναντι σε 30 νεαρους και νεαρες(συγνωμη,αποβρασματα της κοινωνιας ηθελα να πω,μου ξεφυγε,μπερδευομαι καμια φορα με ολους εσας τους τιμιους και καθως πρεπει πολιτες αυτης της χωρας,να με συγχωρειτε) που καθονταν σε μια καφετερια και τους πεταξαν μπουκαλια νερου,μπυρας η οτιδηποτε αλλο.ναι,εχετε δικιο καλως επραξε ο φρουρος και πυροβολησε τρεις φορες.ο κινδυνος για την ζωη του ηταν αμεσος.δεν ειχε νοημα να πυροβολησει στον αερα.σιγουρα δεν χρειαζοταν να τραυματισει καποιον.δεν θαβαζε μυαλο ετσι.μονο με τρεις σφαιρες καταλαβαινουν αυτοθι,τι λεω τρεις,καλυτερα 4 για ναμστε σιγουροι.και φυσικα και μια στο κεφαλι γιατι που ξερεις,μπορει και να ζησει καπιοο απο αυτα τα καθαρματα

λυπαμαι που ειστε συναδελφοι μου.λυπαμαι που πρεπει να σας ανεχομαι.λυπαμαι που σας εμαθαν ετσι.λυπαμαι που συνεχιζετε να εχετε αυτην την σταση ζωης παρα το γεγονος οτι μεγαλωσατε και σας τελειωσαν οι δικαιολογιες οτι μεγαλωσατε σενα προβληματικο περιβαλλον.λυπαμαι που ο μπαμπας σας εδερνε και η μαμα σας κανακευε μης της παθετε τιποτα.

Μπράβο, μας συγκίνησες.

Επί της ουσίας είναι περιττό να σου απαντήσει κανείς. Δεν πας να δουλέψεις σε κανένα κανάλι; Τέτοιους τύπους με λαϊκίστικο ύφος τους χρειάζονται.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

πεθανε ενα παιδι.σκοτωθηκε ενας 15χρονος/16χρονος.σας λεει κατι αυτο?

εχετε αδερφια?ξαδερφια?φιλους/φιλες?αν ηταν ενας απο αυτους ετσι θα αντιδρουσατε?σκεφτειτε για λιγο να σας ανακοινωναν οτι μολις δολοφονησαν τον συγγενη η τον κολλητο σας.αυτα θα λεγατε?

ειναι τσογλανια και αληταμπουρες ισχυριζεστε.ας τους σκοτωσουμε τοτε.εμπρος θαραλλεοι μου,ας βγουμε με τα αυτοματα και τα τσεκουρια για τους πιο αιμοδιψεις και ας τους πετσοκοψουμε.αντε παλικαραδες της φακες,παμε να τους τεμαχισουμε για παραδειγματισμο ολους εκεινους τους ταραξιες ποτ μας μολυνουν την ωραια μας κοινωνια.τι καθεστε,γιατι δεν πατε να αρματωθειτε και να τους γαζωσετε με σφαιρες?

εσιες τωρα ειπαμε ειστε γιατροι?φοιτητες ιατρικης?υπερασπιζεστε την ζωη και την υγεια αν θυμαμαι καλα ετσι?προαγετε την ακεραιοτητα σωματικη και ψυχικη αν δεν απατωμαι?με αυτα τα λεγομενα σας τα κανετε ολα αυτα?

οι ενστολοι ειδικοι φρουροι με τα οπλα τους ηταν σε αυτοαμυνα απεναντι σε 30 νεαρους και νεαρες(συγνωμη,αποβρασματα της κοινωνιας ηθελα να πω,μου ξεφυγε,μπερδευομαι καμια φορα με ολους εσας τους τιμιους και καθως πρεπει πολιτες αυτης της χωρας,να με συγχωρειτε) που καθονταν σε μια καφετερια και τους πεταξαν μπουκαλια νερου,μπυρας η οτιδηποτε αλλο.ναι,εχετε δικιο καλως επραξε ο φρουρος και πυροβολησε τρεις φορες.ο κινδυνος για την ζωη του ηταν αμεσος.δεν ειχε νοημα να πυροβολησει στον αερα.σιγουρα δεν χρειαζοταν να τραυματισει καποιον.δεν θαβαζε μυαλο ετσι.μονο με τρεις σφαιρες καταλαβαινουν αυτοθι,τι λεω τρεις,καλυτερα 4 για ναμστε σιγουροι.και φυσικα και μια στο κεφαλι γιατι που ξερεις,μπορει και να ζησει καπιοο απο αυτα τα καθαρματα

λυπαμαι που ειστε συναδελφοι μου.λυπαμαι που πρεπει να σας ανεχομαι.λυπαμαι που σας εμαθαν ετσι.λυπαμαι που συνεχιζετε να εχετε αυτην την σταση ζωης παρα το γεγονος οτι μεγαλωσατε και σας τελειωσαν οι δικαιολογιες οτι μεγαλωσατε σενα προβληματικο περιβαλλον.λυπαμαι που ο μπαμπας σας εδερνε και η μαμα σας κανακευε μης της παθετε τιποτα.

Κανείς δεν επικροτεί την αντίδραση του ειδικού φρουρού.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ούτε εμένα με χαλάει καθόλου η ιδέα να ανταποδίδω τα πυρά σε ένα κωλόπαιδο που μου πετάει πέτρες ενώ πίνω αμέριμνη τον καφέ μου ή κάνω βόλτα στα μαγαζιά ή καίει το αυτοκίνητό μου για το οποίο πληρώνω ακόμη δόσεις, επειδή δεν έχει τι να κάνει!! ( κατά τη γνώμη μου όλοι αυτοί είναι τεμπέληδες και τους κατατάσσω στην ίδια κατηγορία με τους φασίστες της Χρυσής Αυγής)

Δε διαφωνώ πως δεν είναι αθώες περιστέρες.Αλλά,άλλο το να καταστέλλεις τους δήθεν αναρχικούς και άλλο να πυροβολείς επειδή δέχτηκες φραστική επίθεση.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

δεν εχω σκοπο να σας συγκινησω

εσεις που το παιζετε καουμπουδες βαζετε τα κλαμματα μολις παθετε λαστιχο η τυχει να χαλασει το καινουριο σας κινητο.αυτα ειναι γνωστα.

ειμαι βεβαιος οτι ολοι σας εχετε σφαξει πεντε-εξι εκει που πινετε την φραπεδια σας και παλουκωνετε καμια 10αρια αλλους οταν λυνετε σταυρολεξα.να σας προσλαβουνε στα επιλεκτα σωματα του στρατου.

εχετε τοσα να μαθετε για την ζωη ακομα.την πραγματικη ζωη.οχι την εικονικη που ζειτε εσεις.πισω απο μια οθονη κανετε τους καμποσους και τους θεριακληδες.σπευδετε να κατηγορησετε και να καταδικασετε.οταν βγειτε απο τον γυαλινο κοσμο που σας βολευει φυσικα να παραμενετε τοσα χρονια εκει μεσα,μπορουμε να συζητησουμε.

δεν εχω καμια διαθεση να τρεξω σε κανενα καναλι.ποσο μαλλον εσενα να μου υποδεικνυεις τι να κανω.εσενα περιμενα,πουσουνα τοσα χρονια,φως μου??

ναι σωστα,ειναι περιττο να μου απαντησει καπιος.λες και ξερετε να κανετε διαλογο.μαθατε ποτε να κανετε μιαν ωριμη κουβεντα.οταν βαρεθεις τα κουβαδακια σου και το νεο σου psp ελα να μαθεις ποσα απιδια πιανει ο σακκος

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

δεν δικαιωσαμε κανεναν τραμπουκο αγαπητε...

αλλα επισης αγαπητε τι δουλεια ειχε ο 16χρονος με τα συγκεκριμενα ατομα....εχεις δει πολλους ανηλικους να πετανε μπουκαλια σε μπατσους?

η οικογενεια του που ειναι?και πιστευεις οτι ο αλλος θα πυροβολουσε ετσι απαλα ενα 16χρονο?ποιος μαρτυρας?στον καφενε του Συριζα?

ως γιατροι υπερισπαζομαστε την υγεια ...ως πολιτες λεμε την γνωμη μας...μην τα μπερδευεις αυτα...

επισης εναν 16χρονο δεν μπορουμε ποτε να το πουμε τσογλανι για πολλους λογους.....απλα θελει προσοχη με τι και ποιους μπλεκεις.....κατεξοχην ευθυνη της οικογενειας του και των οικειων του...οριστε η καταληξη εδω...πως μπορει να ειχε σωθει αυτο το παιδι ?απεναντι στον καυλωμενο μπατσο....απαλα να ειχε κατσει στα αυγα του....αλλα φυσικα με κατι μαγκακια διπλα να τον παροτρυνουν μεσω μιας αθλιας συντροφικοτητας και απτης αυτοπεποιηθησης ,το παιδι εχασε την ζωη του ενω τα φιλαρακια του τρεχανε να κρυφτουν.....

και για να μην λεμε πολλα ...τα εχω ζησει απο πρωτο χερι οποτε καμια απαντηση σου δεν προκειται να με πεισει....εαν τα φιλαρακια του τον αγαπουσανε δεν θα προχωρουσαν σε πραξεις που θετουν σε κινδυνο......

οσο για τον αστυνομικο..θα την φαει στoν ****.......

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.