Jump to content

Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως


pws?

Recommended Posts

Η παπαπληροφορηση για το 44 καλα κρατει...

- δεν δεχομαι να μιλανε οι γαβροι για ρυθμιση...!! οκ???? φωτογραφικο νομο σας εκαναν επι Κοσκωτα

- Φιλε Trivialx δεν τα λες καθολου καλα και παραπληροφορεις τον κοσμο! λιγο προσοχη ομως με αυτα.Λοιπον--->

απο τα 160 τα 130 ΔΕΝ ηταν χρεος σε δημοσιο αλλα σε σε ΕΝΙΚ - ΝΕΤΜΕΝ και ΤΡΙΤΟΥΣ...

απο τα υπολοιπα 30 το πραγματικο χρεος ηταν 18 εκ. ευρω και τα αλλα προσαυξησεις δηλαδη προσθημο! ξανακανε λοιπον τους ωραιους υπολογισμους σου.

- το 44 δεν φτιαχθηκε για την ΑΕΚ , υπηρχε ηδη.Γιατι ομως κανενας ποτε δε μιλησε παρα μονο οταν εκανε χρηση η ΑΕΚ?

- Αιωνια κλαψα??? χαχα!! ωραια παπαρια ειπες ακομα μια φορα αλεξ77! ( " να παρει τηλ ο Δουρος να ζητησει συγγνωμη....ουααουαα " )

ΑΕΚΑΡΑ ρεε!

Τροποποιήθηκε από KonstantinosMD
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • Απαντήσεις 177
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Δεν διαφωνώ για το που ήταν το αρχικό χρέος ούτε διάθεση παραπληροφόρησης έχω. Το χρέος της άεκ προς τις παραπάνω εταιρείες πέρασε στο δημόσιο με ειδικές ρυθμίσεις. Είναι προφανές ότι όταν βλέπεις οπαδικά τόσο πολύ κάτι.. χάνεις μέρος της αλήθειας.

Προσωπικά εμένα είναι παντελός στα @@ το ποδόσφαιρο και οι ομάδες όταν φτάνουμε σε επίπεδο να πληρώνουμε και να γίνονται σκάνδαλα προς όφελός τους.

Τα ίδια έγιναν στο παρελθόν και με τον ολυμπιακό.. τα ίδια γίνονται διαρκώς στην συμπρωτεύουσα με πάοκ και άρη, όπου οι πολιτικοί έχουν την απόλυτα πελατειακή σχέση μαζί τους χαρίζοντας ..χρέη, γήπεδα και ότι άλλο..

Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο παρά το ότι ..έτυχε να υποστηρίζω την οικονομικά πιο υγιή ομάδα (παρελθόντος και παρόντος).. Όμως εάν ήταν να πρέπει να πληρώνει ο κάθε φουκαριάρης για πάρτη της ...@@ ..να πέσει 10 εθνικές. Στην τελική ..μάγκες.. βρείτε πόσοι είστε ..μαζευτείτε και δώστε τα φράγκα που χρωστάει η ομάδα σας επειδή ο κάθε νονός της νύχτας, τα καταχράστηκε.

Αυτά και τέλος από μένα.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο παρά το ότι ..έτυχε να υποστηρίζω την οικονομικά πιο υγιή ομάδα (παρελθόντος και παρόντος)..

Έλα ρε ! ΟΦΗ είσαι ;;; :D:D:D

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

1.κανενα χρεος προς αυτες τισ εταιριες δεν περασε στο δημοσιο. Η ΝΕΤΜΕΝΤ συμφωνησε να διαγραψει τα χρεη της ΑΕΚ εχοντας παρει ομως σχεδον τσαμπα τα τηλεοπτικα της δικαιωματα για5 χρονια...Η ενικ συμφωνησε και αυτη γιατι αλλιως δεν θα επερνε μια απο την πτωχευση της ομαδος , και εν τελει και το δημοσιο πηρε λεφτα που σε αντιθετη περιπτωση θα τα εχανε ολα! Τι ειναι καλυτερο να παρεις εστω και λιγα ή να μην παρεις τιποτα? Στην δευτερη περιπτωση τα χρηματα που αναλογουν σε καθε ελληνα πολιτη για το χρεος της Αεκ θα ηταν περισσοτερα...

2.θα θελα να αναφερω οτι το γηπεδο που θελει ο Μελισσανιδης ειναι τραγικο και μαλιστα αντιγραφη του Καραισκαη το οποιο ειναι επισης χαλια ( σιδηροκατασκευη - προκατασκευασμενη και μαλιστα προχειρη )

εγω προσωπικα συμφωνω με τον Ντεμη να φυγουμε απο την φιλαδελφεια και να παμε σε ενα χωρο μεγαλο με προσβαση σε Αττικη οδο - Εθνικη οδο

ΑΕΚΑΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Το τόπικ της Άεκ καρφιτσώνεται όπως και των άλλων ομάδων. :)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

αντιγραφη του Καραισκαη το οποιο ειναι επισης χαλια ( σιδηροκατασκευη - προκατασκευασμενη και μαλιστα προχειρη )

ΟΚ. Το δικο σας ας το φτιαξει ο Καυλατραβα απο προσχεδια του Δαμωνα και του Φιντια.

Ακου θρασος ρε οι ξεβρκωτοι. Ρε τι παθαμεεεεε.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Αλλάξτε τουλάχιστο τον τίτλο του τόπικ. Τι πάει να πει ΑΕΚ ιατρική? Κάντε το Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως.

Αφού ούτε οι ίδιοι οι ΑΕΚτζήδες δεν ήθελαν να ανοίξουν δικό τους τόπικ... Και έχουν και αδμιν :P

Ρε Αλέκο, αφού δεν είναι όλοι πλούσιοι (σαν κι εσένα) τι προκαλείς? Μην προκαλείς το κοινό αίσθημα... Άσε τους άλλους να προκαλούν! Μην προκαλείτε ίνα μην προκληθείτε :Demcolgate

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

emarup Σημερα και για κα'να δυο μερες, λογω του κλιματος ευφοριας που μας εφερε το

ξε emkwlos , μπορουμε να προσβαλλουμε και να τα χωνουμε αβερτα. Ουδεις θα παρεξηγηθει. Ειμαστε ολοι μια χαρουμενη οικογενεια. :wub: Μεχρι και 12αρια μας εφεραν οι με απολυτηριο του 12.

Χανουμακια σηκωσατε κεφαλι ? Μη χαιρεστε, σε 2,5 χρονια επιστρεφει το Πασοκ και ο Ψωμιαδης. Μπουχαχα

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Και βεβαια δεν θα το φτιαξει ο καλατραβα αλλα ουτε και η πολιτεια οπως το δικο σας!

Μιας και μιλαμε για γηπεδο οφειλουμε να πουμε πως το σχεδιο Γρανιτσα ειναι πιο ομορφο απο του "τιγρη" ομως δεν μπορει να γινει. Απο την αλλη πλευρα το καλυτερο θα ηταν να φυγουμε απο κει και να παμε σε χωρο που και παρκινγκ θα διαθετει και ανεσεις και εμπορικες χρησεις...

Ολοι κοντα στον Ντεμη! Που ηταν ο τιγρης οταν η ομαδα βουλιαζε??? το μονο που ελεγε ηταν πως " μονο τρελος θα επερνε την ΑΕΚ με τοσα χρεη "...Τωρα ομως εμφανιζεται σαν Αεκαρχης και μαζι του ολες οι φυλλαδες ΩΡΑ - ΣΚΟΡ - ΦΙΛΑΘΛΟΣ - ΓΚΟΛ - ΣΠΟΡΤΙΜΕ. Μονη εξαιρεση ειναι η SPORTDAY αλλα αυτη εχει αλλα κακα...

Δεν καταλαβαινω αυτη την εμμονη με την Φιλαδελφεια. Μας εχουν παει πισω 5 χρονια και εμεις εκει? ΒΡΕ ΟΥΣΤΤΤΤΤΤ

Τωρα φαινεται πως ο Δημαρχος αλλαξε σταση! Γιατι ? Μηπως βλεπει πως οικονομικα η περιοχη του θα πιασει πατο?? Ας το ειχε σκεφτει καλυτερα και πιο γρηγορα

α ρε ALEX77!!! δε πας να δεις την εκπομπη της Θυρας σου?? θα παρεις νεες ιδεες...ωστε να ξαναγραψεις τα ιδια!!! :splaaaats:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ολοι κοντα στον Ντεμη! Που ηταν ο τιγρης οταν η ομαδα βουλιαζε??

emarup Όπου ήταν και ο Κοντίνιο όταν πληρώθηκε μέχρι τελευταίας δεκάρας όλα τα λεφτά που του χρωστούσανε όταν όλοι οι άλλοι παίχτες μένανε απλήρωτοι-και ο κοντίνιο φρόντισε να μείνουν κάνοντας διακανονισμό για το 1/3 των χρημάτων,όταν αυτός τα πήρε όλα-και όπου ήταν ο κοντίνιο όταν έλεγε ότι αν δεν υπαχθέι η ΑΕΚ στο άρθρο 44 δεν πρόκειται να συνεχίσει στην προεδρία της ομάδας και όπου ήταν ο κοντίνιο όταν έβαζε μαζί με τους φίλους τους τους επενδυτές στην ΑΕΚ λιγότερα από την τελευταία δόση του συμβολαίου του...

Υ.Γ.Αν υποθέσουμε ότι η οφειλή της ΑΕΚ ήταν μόνο τα 18.000.000 ευρώ,τότε η ΑΕΚ χρωστούσε στο κράτος 18.000.000-είναι παραπάνω βέβαια-και έδωσε 900.000 ευρώ.Δλδ και σε δραχμούλες χρωστούσε 6.133.500.000-ιλιγγιώδες,ε;-και έδωσε 306.675.000.Χεστήκαμε στο τάλιρο.Για την ιστορίσα το ποσό που χρωστούσε η ΑΕΚ επαρκεί για να λειτουργήσει ένα γενικό νομαρχιακό νοσοκομείο για 1-2 χρόνια...Και ας αφήσουμε στην άκρη τις προσαυξήσεις,αυτό μόνο ΑΕΚτζήδες μπορούν να τα ισχυρίζονται,ότι 5 δρχ. που τις πληρώνει κάποιος μετά από 5 χρόνια είναι το ίδιο με 5 δρχ. που πληρώνει στην ώρα του.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ

Για περισσότερα από 2.500 χρόνια στα παράλια της Μικράς Ασίας το ελληνικό στοιχείο ήταν κυρίαρχο και διακρινόταν για την προκοπή και τη δημιουργικότητά του. Αυτό το στοιχείο επεδίωξε και σε μεγάλο βαθμό πέτυχε να εξαφανίσει ο Κεμάλ Ατατούρκ με τις εκκαθαρίσεις του 1922. Οι Έλληνες της Κωνσταντινούπολης, της Σμύρνης και κάθε άλλης γωνιάς της Μικράς Ασίας, όπου ο Ελληνισμός μεγαλούργησε για αιώνες, δεν είχαν άλλο δρόμο από τη διαφυγή προς τη μητέρα Ελλάδα.

Μια ολόκληρη κοινωνία έκανε δυναμικά την εμφάνισή της τα χρόνια που ακολούθησαν στον παραδοσιακό ελλαδικό χώρο. Οι πρόσφυγες εγκαταστάθηκαν σε κάθε γωνιά της χώρας και βοήθησαν σε μεγάλο βαθμό την ανάπτυξή της σε κάθε τομέα. Πολλοί από αυτούς ήταν στις πατρίδες τους επιστήμονες, έμποροι, βιοτέχνες, τεχνίτες, δάσκαλοι. Είχαν όμως και παράδοση στον αθλητισμό και το μεράκι τους αυτό δε θα μπορούσε να σβήσει με τον ξεριζωμό, όπως δεν έσβησε τίποτα από όσα ήξεραν και αγαπούσαν. Τα προσφυγικά αθλητικά σωματεία δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνισή τους και αυτό που έμελλε να ξεχωρίσει και να χαρακτηρίσει την προσφυγιά ως αθλητικό της σύμβολο ήταν η ΑΕΚ.

Τον Ιούλιο του 1924, στο κατάστημα αθλητικών ειδών του Αιμίλιου Ιωνά και του Κώστα Δημόπουλου στην οδό Βερανζέρου, μια παρέα Κωνσταντινουπολιτών έπαιρνε την απόφαση να ιδρύσει ένα σωματείο που θα θύμιζε τη χαμένη πατρίδα. Το όνομά του: Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως, με χρώματα το κίτρινο-μαύρο και έμβλημα το Δικέφαλο Αετό, όλα εμπνευσμένα από τη Βυζαντινή Αυτοκρατορία. Πρώτος πρόεδρος ήταν ο δημοσιογράφος και μετέπειτα βουλευτής και υπουργός στην κυβέρνηση Βενιζέλου Κωνσταντίνος Σπανούδης, αντιπρόεδρος ο καθηγητής Νίκος Ελεόπουλος, ενώ μέλη του πρώτου διοικητικού συμβουλίου αποτελούσαν οι Κώστας Δημόπουλος (γενικός γραμματέας), Τιμολέων Τάγαρης (ταμίας), Μενέλαος Καροτσιέρης (σύμβουλος) και Μίλτος Ιερεμιάδης (σύμβουλος).

Το ξεκίνημα ήταν δύσκολο, αλλά γρήγορα η ΑΕΚ έδειξε τη δύναμη και τις διαθέσεις της. «Θύμα» της στον παρθενικό της αγώνα, που έγινε στις 30 Νοεμβρίου 1924 στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, ο Αίας Αθηνών με 2-0. Η ιστορία άρχισε να γράφει, ενώ σύντομα η ομάδα θα έβρισκε στέγη και θα κατακτούσε τον πρώτο της τίτλο. Το 1929, ο τότε πρωθυπουργός Ελευθέριος Βενιζέλος έδωσε την άδεια να παραχωρηθεί στην Ένωση η έκταση, όπου οικοδομήθηκε το Στάδιο της Νέας Φιλαδέλφειας, τα εγκαίνια του οποίου έγιναν στις 2 Νοεμβρίου 1930 στο φιλικό 2-2 με τον Ολυμπιακό.

Λίγο αργότερα, την περίοδο 1931-32, ο Δικέφαλος θα φτάσει στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας επικρατώντας του Άρη με 5-3. Αστέρια των κιτρινόμαυρων ήταν ο τερματοφύλακας Γιώργος Γιάμαλης και ο βετεράνος Κώστας Νεγρεπόντης, ποδοσφαιριστής παλιότερα στην ελληνική Πέρα Κλουμπ της Πόλης, την ομάδα που ουσιαστικά αποτέλεσε «πρόγονο» της Ένωσης. Πέτυχε το τελευταίο γκολ του Δικεφάλου στον τελικό, ενώ σκόρερ των υπολοίπων τερμάτων ήταν οι Μπαλτάς (2), Ηλιάσκος και Οικονόμου (αυτογκόλ).

Το όνομα της ΑΕΚ όλο και μεγάλωνε και προς τα τέλη της δεκαετίας του ‘30 είχε δημιουργηθεί μια αξιόλογη ομάδα με παίκτες κυρίως από τις περιοχές γύρω από το γήπεδο. Ο «ξανθός αετός» Κλεάνθης Μαρόπουλος, ο Τζανετής, ο Ρίμπας, ο Σκλαβούνος, ο Δελαβίνιας, ο Μάγειρας, ο Μανέττας, ο Χατζησταυρίδης και άλλοι εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές έδειχναν ικανοί να κυριαρχήσουν για χρόνια στο ελληνικό ποδοσφαιρικό στερέωμα. Την περίοδο 1938-39 κατέκτησαν Πρωτάθλημα και Κύπελλο (2-1 τον ΠΑΟΚ με τέρματα των Χατζησταυρίδη, Μανέττα) και πήραν ξανά το Πρωτάθλημα του 1940 με τον Κώστα Νεγρεπόντη να τους καθοδηγεί πλέον από τον πάγκο ως τεχνικός. Οι κιτρινόμαυροι είχαν κάθε λόγο να αισιοδοξούν ότι η επόμενη δεκαετία θα ήταν η δεκαετία της Ένωσης. Δυστυχώς, έμελλε να είναι η δεκαετία της φρίκης, της καταστροφής και του πόνου. Ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος είχε ξεκινήσει. Η πορεία εκείνης της ομάδας σταμάτησε άδοξα.

Η ιστορία όμως χρωστούσε κάποιους τίτλους στην ΑΕΚ. Το 1949 και το 1950 με προπονητή τον Άγγλο Τζακ Μπίμπι ο Δικέφαλος κατακτά το Κύπελλο επικρατώντας του Παναθηναϊκού (0-0 και 2-1 με δύο τέρματα του Πατάκα) και του Άρη (4-0 με σκόρερ τους Μαρόπουλο, Γούλιο και Κουντούρη 2) αντίστοιχα. Τα προπολεμικά αστέρια της Ένωσης είναι και πάλι εδώ, πλαισιωμένα όμως από το νέο αίμα: Γούλιος, Πατάκας, Κουντούρης, Πούλης, Εμμανουηλίδης. Οι δύο τελευταίοι μαζί με τους Στέλιο Σεραφείδη, Σταματιάδη, Κανάκη και άλλους άσους θα κατακτήσουν και το Κύπελλο του 1956 με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (2-1 με γκολ των Χανιώτη, Κανάκη). Η δεκαετία πάντως του ‘50 ήταν «φτωχή» σε τίτλους και διακρίσεις.

Στην ομάδα υπήρχε ωστόσο ο Κώστας Νεστορίδης. Είχε έρθει από τον Πανιώνιο το 1955 χωρίς τη συγκατάθεση του συλλόγου του, κάτι που τον υποχρέωσε να μείνει τιμωρημένος εκτός επίσημων αγώνων ως το 1957. Όταν όμως ενίσχυσε την ΑΕΚ με το ποδοσφαιρικό του μεγαλείο, η ομάδα άρχισε ξανά να διεκδικεί. Τη σεζόν 1959-60 καθιερώνεται η Α’ Εθνική Κατηγορία και η Ένωση χάνει τον τίτλο σε μπαράζ από τον Παναθηναϊκό (2-1). Ένας σίγουρος τίτλος χάνεται εξαιτίας μιας απρόσμενης ήττας με 3-2 την τελευταία αγωνιστική από τον Πανιώνιο που οδήγησε στον αγώνα κατάταξης.

Τρία χρόνια αργότερα, οι κιτρινόμαυροι με προπονητή τον Ουγγρογερμανό Γιένε Τσάκναντι πληρώνουν με το ίδιο νόμισμα τους πράσινους. Το μπαράζ του 1963 στη Νέα Φιλαδέλφεια λήγει ισόπαλο (3-3), αλλά η καλύτερη διαφορά τερμάτων ευνοεί την Ένωση. Μεγάλοι παίκτες, όπως ο Μίμης Παπαϊωάννου, ο Νεστορίδης, ο Σεραφείδης, ο Σοφιανίδης, ο Σταματιάδης, ο Σκευοφύλαξ, ο Παπαποστόλου οδήγησαν το Δικέφαλο στην κορυφή. Ήταν ο πρώτος μεταπολεμικός τίτλος Πρωταθλήματος για την ΑΕΚ και πανηγυρίστηκε έξαλλα από τον κόσμο της.

Το 1964 η ΑΕΚ κατακτάει ακόμα ένα Κύπελλο.Επειδή ο αγώνας ανάμεσα σε πάο-ολυμπιακό είχε διακοπεί η ΕΠΟ γνωστοποίησε στην ΑΕΚ η οποία είχε ήδη περάσει στον τελικό πως είναι η νικήτρια.

Ακολούθησε η κατάκτηση του Κυπέλλου του 1966 επί του Ολυμπιακού που δεν παρατάχθηκε για να αγωνιστεί στον τελικό. Η ΑΕΚ πάντως «περίμενε» τον Τσάκναντι για να ξαναπάρει Πρωτάθλημα. Ο μεγάλος τεχνικός επιστρέφει και κατακτάται ο τίτλος του 1968. Ο Νεστορίδης έχει αποχωρήσει, αλλά η Ένωση με τα παλιά της αστέρια (Παπαϊωάννου, Σεραφείδης, Σοφιανίδης, Σταματιάδης, Σκευοφύλαξ), αλλά και πολλούς νέους άσους (Κώστας Νικολαΐδης, Καραφέσκος, Μπαλόπουλος, Πομώνης, Κεφαλίδης, Βεντούρης) φτάνει ξανά στην κορυφή.

Ο Γιουγκοσλάβος Μπράνκο Στάνκοβιτς ήταν αυτός που ανέλαβε να συνεχίσει το έργο του Τσάκναντι. Έκανε αρκετές αλλαγές για τις οποίες αμφισβητήθηκε, αλλά έφτασε με την Ένωση ως τα προημιτελικά του Κυπέλλου Πρωταθλητριών 1968-69. Η μεγάλη όμως δικαίωσή του ήρθε με τον τίτλο που κατέκτησε ο Δικέφαλος το 1971. Χωρίς τους Σταματιάδη, Σοφιανίδη, Μπαλόπουλο, αλλά ενισχυμένη με τον τερματοφύλακα Στέλιο Κωνσταντινίδη, τον Απόστολο Τόσκα και τον πρώην άσο του Παναθηναϊκού Ανδρέα Παπαεμμανουήλ, η ΑΕΚ είναι και πάλι Πρωταθλήτρια, για τρίτη φορά στην Α’ Εθνική και πέμπτη συνολικά στην ιστορία της.

Τα επόμενα χρόνια η κιτρινόμαυρη ομάδα πέρασε αρκετές περιπέτειες και βρέθηκε χαμηλά στη βαθμολογία. Το 1974 τερματίζει πέμπτη και την προεδρία αναλαμβάνει ο αείμνηστος Λουκάς Μπάρλος. Προσλαμβάνεται ο Ολλανδοτσέχος προπονητής Φράντισεκ Φάντρονκ και μεγάλοι άσοι φθάνουν σταδιακά στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η Ένωση δημιουργεί έτσι ένα ισχυρό σύνολο (Στεργιούδας, Χρηστίδης, Ραβούσης, Νικολάου, Τάσος, Τσάμης, Αρδίζογλου, Βάγκνερ, Παπαϊωάννου, Μαύρος, Νικολούδης, Ιντζόγλου, Δέδες, Σκρέκης, Τσανλάιτερ) που την οδηγεί στη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή της πορεία: στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ 1976-77.

Η ΑΕΚ απέκλεισε τότε κατά σειρά τη Δυναμό Μόσχας, την Ντέρμπι Κάουντι και τον Ερυθρό Αστέρα επικρατώντας όλων με 2-0 στον εκάστοτε πρώτο αγώνα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Χρειάστηκε να ευστοχήσει ο Τάσος σε πέναλτι στην εκπνοή της παράτασης στη Μόσχα (ήττα με 2-1 αλλά πρόκριση), να κάνει μεγάλο παιχνίδι ο Στεργιούδας και η επίθεση στη ρεβάνς του Ντέρμπι (νίκη με 3-2) και να αντέξει η ομάδα σ’ ένα ανηλεές σφυροκόπημα για 58 λεπτά στο Βελιγράδι, όπου έχανε από το 32’ με 3-1, για να πάρει τελικά την πρόκριση με το εκτός έδρας γκολ του Βάγκνερ. Στα προημιτελικά ηττήθηκε με 3-0 από την Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς στο Λονδίνο, όμως στη ρεβάνς δύο σουτ του Θωμά Μαύρου και μια εκπληκτική κεφαλιά του αγέραστου Μίμη Παπαϊωάννου λίγα λεπτά πριν τη λήξη διαμορφώνουν το 3-0 υπέρ του Δικεφάλου. Ο αγώνας οδηγείται στην παράταση, όπου ο Φάντρονκ παίρνει τη μεγάλη απόφαση: δίνει εντολή στον έμπειρο τερματοφύλακα, αλλά με συμμετοχή σε λίγους αγώνες εκείνης της σεζόν, Νίκο Χρηστίδη να αντικαταστήσει το Λάκη Στεργιούδα εν όψει της διαφαινόμενης διαδικασίας των πέναλτι. Η έμπνευση του «παππού» έγραψε ιστορία, καθώς ο Χρηστίδης αποκρούει δύο πέναλτι και η Ένωση προκρίνεται στα ημιτελικά. Εκεί την περιμένει η Γιουβέντους που θα προκριθεί τελικά με δύο νίκες (4-1, 1-0) και στη συνέχεια θα κατακτήσει το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

Η προσθήκη των «μουντιαλικών» Μπάγεβιτς (Γιουγκοσλαβία 1974) και Βιέρα (Ουρουγουάη 1966) αντί των Βάγκνερ-Τσανλάιτερ καθιστά την ΑΕΚ πανίσχυρη και έτσι με προπονητή το Γιουγκοσλάβο Ζλάτκο Τσαϊκόφσκι κατακτά το Πρωτάθλημα του 1978, ενώ στο Κύπελλο θα επιβληθεί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας με 1-0 και του Ολυμπιακού με το επιβλητικό 6-1 του ημιτελικού της Νέας Φιλαδέλφειας. Στον τελικό του Σταδίου Καραϊσκάκη θα πανηγυριστεί η κατάκτηση του νταμπλ με τη νίκη 2-0 επί του ΠΑΟΚ (σκόρερ οι Μπάγεβιτς και Μαύρος).

Την περίοδο 1978-79, με την ενίσχυση του Μίμη Δομάζου και με τον Ούγγρο Φέρεντς Πούσκας στον πάγκο της, η Ένωση θα ξαναπάρει το Πρωτάθλημα, αν και χρειάστηκε στις αρχές του δεύτερου γύρου να αντικατασταθεί ο προπονητής από τον παλιό κιτρινόμαυρο άσο Ανδρέα Σταματιάδη. Η ΑΕΚ πέτυχε 90 γκολ εκείνη τη σεζόν, αλλά έφτασε να διεκδικεί τον τίτλο σε μπαράζ με τον Ολυμπιακό που όμως δε θα «κατέβει», όπως και πριν από δεκατρία χρόνια στον τελικό του Κυπέλλου.

Τα χρόνια που ακολούθησαν ήταν τα λεγόμενα «πέτρινα». Πολλά λάθη και διάφορα προβλήματα αφήνουν το Δικέφαλο να χαρεί τη δεκαετία του ‘80 μόνο το Κύπελλο του 1983 που κατακτήθηκε με προπονητή τον Αυστριακό Χέλμουτ Σενέκοβιτς. Ήταν ο πρώτος τελικός που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Στάδιο και «θύμα» της ΑΕΚ, όπως και πέντε χρόνια νωρίτερα, ο ΠΑΟΚ και μάλιστα με το ίδιο σκορ (2-0). Σκόρερ του πρώτου γκολ ο Μαύρος, ενώ ο 21χρονος τότε αρχηγός της ομάδας Βαγγέλης Βλάχος σημείωσε το δεύτερο γκολ.

Έπρεπε να περάσουν έξι χρόνια για να έρθει ξανά κάποιος τίτλος στη Νέα Φιλαδέλφεια. Τη σεζόν 1988-89, η συνύπαρξη του προέδρου Στράτου Γιδόπουλου με τον παλιό άσο της ομάδας Ντούσαν Μπάγεβιτς στο πόστο του προπονητή και η αξιοποίηση ενός αξιόλογου έμψυχου υλικού (Οικονομόπουλος, Μανωλάς, Σαββίδης, Σαβέβσκι, Οκόνσκι και άλλοι ικανοί παίχτες) φέρνουν τον πρώτο επαγγελματικό τίτλο και μάλιστα με τρόπο πανηγυρικό, με τη νίκη 1-0 επί του συνδιεκδικητή Ολυμπιακού στο κρίσιμο ντέρμπι της προτελευταίας αγωνιστικής στο ΟΑΚΑ. Σκόρερ της νίκης ο Τάκης Καραγκιοζόπουλος.

Η δεκαετία του ’90 ήταν η δεκαετία των τίτλων και της καθολικής αναγνώρισης της ΑΕΚ ως της πιο ποιοτικής ομάδας. Με πρόεδρο τον Κώστα Γενεράκη και βάση της ομάδας τους Μήνου, Βασιλόπουλο, Καραγιάννη, Μανωλά, Παύλο Παπαϊωάννου, Σαμπανάτζοβιτς, Σαβέβσκι, Δημητριάδη, Αλεξανδρή, Μπατίστα και Σαββίδη (οι δύο τελευταίοι έφυγαν το επόμενο καλοκαίρι) κατακτάται ο τίτλος του 1992. Οι Αγορογιάννης, Μητρόπουλος, Σλίσκοβιτς, Τσάρτας προστίθενται στην ομάδα και με το δίδυμο Μελισσανίδη-Καρρά στην προεδρία κατακτούν τα Πρωταθλήματα του 1993 και του 1994, ενώ στο τελευταίο είχαν ουσιαστική συμμετοχή και οι Ατματσίδης, Κασάπης, Μπορμπόκης, Μιχάλης Βλάχος. Προπονητής των τριών συνεχόμενων τίτλων ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Τα επόμενα χρόνια έγιναν αλλαγές προσώπων σε όλα τα επίπεδα, αλλά η ομάδα των Ατματσίδη, Μπορμπόκη, Κασάπη, Μανωλά, Κωστένογλου, Βλάχου, Σαμπανάτζοβιτς, Κετσπάγια, Σαβέβσκι, Μπατίστα, Τσάρτα και Κωστή δε χάνει ούτε τη λάμψη ούτε την αγωνιστική της ποιότητα. Παρά τα εσωτερικά προβλήματα σε διοικητικό και τεχνικό επίπεδο, η ΑΕΚ κατακτά τα Κύπελλα του 1996 (7-1 τον Απόλλωνα Αθηνών στο ΟΑΚΑ με προπονητή τον Μπάγεβιτς και τέρματα των Μπατίστα 2, Τσάρτα 3, Κετσπάγια, Κωστή) και του 1997 (0-0 και 5-3 τον Παναθηναϊκό στα πέναλτι στο Στάδιο Καραϊσκάκη με τον Πέτρο Ραβούση στον πάγκο).

To Μάιο του 2000 με προπονητή το Γιάννη Παθιακάκη η Ένωση κατέκτησε το δωδέκατο Κύπελλο της ιστορίας της επικρατώντας στο ΟΑΚΑ του Ιωνικού με 3-0. Σκόρερ του Δικεφάλου οι Ντέμης Νικολαΐδης, Μίλεν Πετκόφ και Χρήστος Μαλαδένης.

Το τελευταίο τρόπαιο για την Ένωση ήρθε τον Απρίλιο.Συγκεκριμένα η ΑΕΚ κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος επικρατώντας με 2-1 επί του ολυμπιακού μέσα στην έδρα του το ΟΑΚΑ.Τα γκολ για την ομάδα μας πέτυχαν οι Σωτήρης Κωνσταντινίδης και Ίλια Ίβιτς.

Πιο πολύ όμως και από τις αγωνιστικές της διακρίσεις, η ΑΕΚ υπερηφανεύεται για τις καταβολές της και αυτά που εκπροσωπεί το έμβλημά της. Είναι το σύμβολο της προσφυγιάς, το λάβαρο χιλιάδων ελληνικών ψυχών που ξεριζώθηκαν το 1922 από τα χώματα της Μικράς Ασίας αφήνοντας πίσω σπίτια, περιουσίες και, το χειρότερο, νεκρούς και αγνοούμενους αδερφούς. Δύο χρόνια αργότερα, η νοσταλγία κάποιων ξεριζωμένων για τις χαμένες πατρίδες αλλά και η αγάπη τους για τον αθλητισμό, χαρακτηρίστηκε από αυτά τα τρία γράμματα που αγκάλιασαν αρχικά οι Ελληνες της προσφυγιάς αλλά και λάτρεψαν στις δεκαετίες που ακολούθησαν εκατομμύρια Ελληνες. Ο Δικέφαλος Αετός της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας και τα χρώματά της, το κίτρινο και το μαύρο, δοξάζονται εδώ και 78 χρόνια από την ΑΕΚ στα γήπεδα της Ελλάδας και του κόσμου και η προσπάθεια όλων επικεντρώνεται πλέον στο να εμφανιστεί η ΑΕΚ ακόμα πιο δυνατή στη νέα χιλιετία

OΙ ΤΙΤΛΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ :

Πρωταθλήματα : 11 (1939,1940,1963,1968,1971,1978,1979,1989,1992,1993 ,1994)

Κύπελλα : 13 (1932,1939,1949,1950,1956,1964,1966,1978,1983,1996 ,1997,2000,2002)

Σούπερ Καπ : 2 (1989,1996)

Λιγκ Καπ : 1 (1990)

Νταμπλ : 2 (1939,1978)

__________________

ΜΕ ΠΙΑΝΕΙΣ? - MAΣ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ!!!!!! emgoalemiloveyou

Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΜΕΛΕΤΑΕΙ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ , ΚΡΙΝΕΙ , ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΟΤΕ , ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΤΕΡΑ , ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΥ , ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ! (ΓΚΙΖΩ ΦΡΑΝΣΟΥΑ. 1787-1874)

ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ, Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ! (GEORGE ORWELL. 1903-1950)

Τροποποιήθηκε από Ιωνάθαν Λίβινγκστον
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

emarupemarupemarup ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΑΕΚΑΡΑ

ΓΕΜΑΤΗ ΤΙΤΛΟΥΣ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ...

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΔΟΞΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΠΑΣΤΗΣ...

ndj14.jpg

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

SORRY!!!ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ!!!!!!!!

ΑΣΤΟΥΣ.....ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΣΕ......ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ...........ΜΙΑ ΤΙΜΗΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΕΝΗ Κ ΗΡΩΙΚΗ ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ....

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΑΛΛΑ ΣΥΝΔΥΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ,ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, Κ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΜΑΣ(ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΙΘΙΚΟΕΙΔΗ ΤΗΣ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ)....ΜΙΑ ΦΑΝΕΛΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ,ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΑΛΛΑ Κ ΤΗΝ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ Κ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣΑΝ.......

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΕΔΩ Κ 3 ΓΕΝΙΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΕΜΠΝΕΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΠΑΠΠΟΥ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΗΡΩΙΚΑ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ Κ ΕΖΗΣΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.....

__________________

ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥΣ!!!! ;)

Τροποποιήθηκε από Ιωνάθαν Λίβινγκστον
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ωραιος ο Λιβινγκστον!!!

οσο για τον γαβρο που ξαναδειχνει την τουρκικη σημαια του εχω απαντηση ηδη μια φορα αλλα φαινεται πως το εκανε γαργαρα ή απλα ξεχναει...ετσι ειναι ομως...μαθημενος απο τους καραγκιοζιδες του magic οι οποιοι ως γνησιοι αμορφωτοι και παντοτε χωρις επιχειρηματα, διαστρευλωνουν γεγονοτα ! μηπως ξερουν τι παει να πει διαλογος? δυσκολο το βλεπω!!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Και βεβαια οχι!

Ειναι τουλαχιστον ιεροσυλια να φτιαχτει οπουδηποτε ενα γηπεδο της ΑΕΚ και να ονομασθει ΑΓ. ΣΟΦΙΑ!

Ποσο μαλλον που ο "Τιγρης" θα κολλουσε διπλα του και μια εταιρια χορηγο...πχ Αγ.Σοφια coca colla stadium!!Αν ειναι δυνατον...Θα τριζουν τα κοκκαλα ολων των ιδρυτων της ΑΕΚ! Ευτυχως ομως δεν ξερδισε της εκλογες οποτε σωστα και λογικα θα φυγουμε απο Φιλαδελφεια για ενα χωρο πιο ανετο-μεγαλο που θα επιτρεπει να φταχτει ενα γηπεδο μεγαλο και οχι αντιγραφο του Καραισκακη το οποιο ειναι ασχημο-προχειρο-προκατ-σιδηροκατασκευη

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

emarup Συμφωνούμε το λοιπόν...απλά απορώ πώς είστε τόοοσο διαλεκτικοί με άτομα που πουλάνε και αγοράζουν τη μάνα τους εν μια νυκτί...πόσο μάλλον την ΑΕΚ... emdevil

Υ.Γ. Απορία : Ακόμα δεν έχω καταλάβει ποιοι βρίσκονται πίσω από τον Ντέμη...και γιατί δεν έρχονται μπροστά...Πιστεύετε εσείς οι ΑΕΚτζήδες ότι είναι τόσο ΑΕΚάρα όσο δείχνει προς τα έξω ή και αυτός αποσκοπεί κάπου;

Υ.Γ.2 ρωτάω τελείως καλοπροαίρετα, ε; :D και για να μην παρεξηγηθώ δε θεωρώ τον Κόκκαλη Ολυμπιακάρα, αλλά ότι πολύ απλά αποσκοπεί κάπου... :lol:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Για ποιον λες οτι πουλαει τη μανα του σε μια νυχτα?

Ο Ντεμης ειναι ΑΕΚΑΡΑ και εγω προσωπικα πιστευω οτι αποσκοπει πρωτα στο καλο της ΑΕΚ και μετα στο δικο του.Ετσι και αλλιως ηταν ο μονος που μπηκε μπροστα για να μην πεσει η ομαδα.Οτι βγαλει για παρτυ του μαγκια του..

Και για να απαντησω σε εναν προηγουμενο ο Ντεμης εφυγε μεν για 1 χρονο , αλλα κοιταζε παραλληλα πως θα σωσει την ΑΕΚ απο τα χρεη και την χρεωκοπια.Ηταν αυτος με τους συνεργατες του που ανακαλυψαν πως μπορει μια ΠΑΕ συμφωνα με την υπαρχουσα νομοθεσια να υπαχθει στο αρθρο 44.

Και ηταν ο μονος που σηκωσε αναστημα ( οσο κοντος και να ειναι... :) ) μπροστα στον Ψωμιαδη...δηλαδη ηταν η αρχη του τελους του Ψωμιαδη!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Για το Μελισσανίδη λέω...τέσπα...

επίσης δε μου είπες αν έχει ακουστεί ποιοι είναι πίσω από τον Ντέμη και κάτι που μου ήρθε τώρα

α. Ποια η τωρινή σχέση του Ντέμη με ορίτζιναλ;

β. ποιος ευθύνεται που είναι ελεύθερος ο Ψωμιάδης; :rolleyes:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Και για να απαντησω σε εναν προηγουμενο ο Ντεμης εφυγε μεν για 1 χρονο , αλλα κοιταζε παραλληλα πως θα σωσει την ΑΕΚ απο τα χρεη και την χρεωκοπια.

emarup Τόσο νοιάστηκε ώστε α)πήρε όλα τα λεφτά του,όταν η ΑΕΚ είχε σοβαρά οικονμικά προβλήματα και εντός των προθεσμιών β)αρνήθηκε να αναλάβει την ΑΕΚ αν η ΑΕΚ δεν καθάριζε από χρέη και βέβαια ζήτησε για να την αναλάβει να μην πάρουν οι άλλοι τα λεφτά που ο ίδιος πήρε γ)όταν θέλησε να αναλάβει την ΑΕΚ αρνήθηκε να βάλει λεφτά,αλλά μάζεψε κάτι "επενδυτές" της πυρκαγιάς για να βάλει λιγότερα από μια δόση συμβολαίου του.

Ο Κόκκαλης που ήταν ή το έπαιζε "Ολυμπιακάρα" πήρε τον γάυρο και α)πλήρωσε β)πλήρωσε γ)πλήρωσε,πράγμα που είναι το τρίπτυχο του καλού προέδρου.Τώρα η υπόθεση του γηπέδου είναι άλλη αμαρτωλή υπόθεση.Μια εταιρεία θα πάρει την εκμετάλευση των τεραστίων εσόδων από το γήπεδο με μαγαζιά,εμπορικά κέντρα κλπ. και γι'αυτό σφάζονται στην ποδιά του γηπέδου "επενδυτές" τύπου Μελισσανίδη.Κάποιος θα δώσει το γήπεδο στους φίλους του με κριτήρια που δεν θα ελεγχθούν από κανέναν.Και όσο οι αεκτζήδες σηκώνουν το λάβαρο ψηλά,άλλο "αεκάρες" θα πίνουν το φραπόγαλό τους σε κάποια παραλία εις υγείαν των κορόιδων.Ακόμα χειρότερα η χρησιμοποίηση του άρθρου 44 είναι μια καραμπινάτη απάτη:οι ENIC-NETMED,ο κύριος πιστωτής βάσει του άρθρου 44,χάρισε τα λεφτά,με την προϋπόθεση ότι θα πάρει,όπως και έγινε τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ΑΕΚ για πολλά έτη με όρους αυθαίρετους.Σε αντίθεση το κράτος χάρισε τα χρέη χωρίς κανένα αντάλλαγμα,αντίθετα οι αεκτζήδες ζητούσαν και να τσοντάρει στο γήπεδο που θα έχτιζε η ΑΕΚ!!!!!Όπως καταλαβαίνεται η ΑΕΚ έχει δεσμεύσει την κύρια πηγή εισόδων της-τα τηλεοπτικά δικαιώματα-έναντι ψιχιών-αντί να τα διαπραγματευτεί ελεύθερα,όπως και έπρεπε,αφού τα χρέη χαρίστηκαν(;!) και θα δεσμεύσει και την άλλη πηγή εισόδων της,τα εισιτήρια και την εκμετάλλευση των καταστημάτων του γηπέδου.Όποιος μου εξηγήσει πώς στο διάολο θα βρει λεφτά στο μέλλον για να χρησιμοποιήσει η ΑΕΚ κερδίζει το νόμπελ οικονομίας.Η Αεκάρα τα κατάφερε:υπονόμευσε το μέλλον της ΑΕΚ για τα επόμενα 7-8 χρόνια κι αν του περάσει για το γήπεδο για τουλάχιστον τα επόμενα 50...

Τροποποιήθηκε από Nievsky
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

α) Του τα εδωσε ο Ψωμιαδης γιατι φοβοταν μηπως κανει προσφυγη και βγουν ολοι οι οπαδοι εναντιον του

β) Δεν αρνηθηκε να αναλαβει την ΑΕΚ αν δεν καθαριζε απο χρεη γι αυτο αλλωστε και μπηκε μπροστα να την αγορασει ( εστω και με βοηθεια ). Μαλιστα ειχε πει πως αν δε καθαρισει η ομαδα θα χρεωκοπουσε και θα ξεκινουσε μαζι της απο την Δ εθνικη.Αλλα φιλε μου η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας οποτε να προσεχεις καλυτερα τι λες διοτι βρισκεσαι εκτεθειμενος.

γ) Οι επενδυτες που εχει διπλα του δεν ειναι καθολου της πυρκαγιας...πχ Καννελλοπουλος ( τσιμεντα Τιταν ) , Κιντης και Κουλης προυσταμενοι σε J.P Morgan και Morgan Stanley ....

Το κρατος δεν χαρισε τα χρεη.Για πολλοστη φορα λεω οτι ηταν ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟ να μειωσει ις απαιτησεις στο 5% διοτι το 60% των πιστωτων συμφωνησε στην υπαγωγη της ΑΕΚ στον νομο ( αρθρο 44 ) .

Ο Κοκκαλης ομως που πληρωνει πληρωνει πληρωνει τα βρηκε ολα ετοιμα με ενα φωτογραφικο νομο του ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΝΟΥ μονο για τον ΟΣΦΠ (Σκανδαλο) ενω σχεδον του χαρισε το γηπεδο με ορους που μονο ενας πατερας στο παιδι του θα εκανε...(υπερβολη οκ).Για να μην πω ποσο προκλητικη ηταν η αντικατασταση του γηπεδου της Ν.Φιλαδελφειας απο το Καραισκακη στο φακελο του αθηνα 2004...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Απάντησε σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.