evil85 Posted May 1, 2010 Report Share Posted May 1, 2010 ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΜΕΡΕΣ.ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΠΗΡΕΣ ΤΗΛ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ?ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunny Posted May 1, 2010 Report Share Posted May 1, 2010 ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΜΕΡΕΣ.ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΠΗΡΕΣ ΤΗΛ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ?ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ. Χτες (Παρασκευή) το μεσημέρι πήρα. Μήπως έκανε λάθος; ΥΓ: τις γραμματείς τις προσλαμβάνουν με προϋπόθεση το αρνητικό IQ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athlet force Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 Πτυχιακές εξετάσεις στην οφθαλμολογία (Γεν.Κρατικό), Ιούνιος 2010: Θα δωθεί στις 22/6 , μίλησα χθες τηλεφωνικά με την γραμματέα της εδρας , θα βγεί ανακοίνωση για την ώρα σύντομα . Δηλώσεις απαραίτητες τηλεφωνικά στο 210 7768352 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
a-ptixi Posted June 21, 2010 Report Share Posted June 21, 2010 Α' Οφθαλμολογικη Κλινικη "Γεννηματα" Μολις επικοινωνησα με τη γραμματεια: Οι πτυχιακες εξετασεις θα διεξαχθουν στις 22/6 στις 09:00 το πρωι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunny Posted July 5, 2010 Report Share Posted July 5, 2010 Πτυχιακή εξέταση στο Αττικό (Βέργαδος) Τρίτη 6/7/10 9:00 στο μεγάλο αμφιθέατρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
chacha Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 παιδια αν καποιοσ κοπει στ επαναληπτικη σεπτεμβριου στο αττικο μετα ποσεσ φορεσ μπορει να δωσει ματια μεσα στο 6ο?δλδ ποσεσ φορεσ μπορει να δωσει σε πτυχιακεσ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tdk Posted September 20, 2010 Report Share Posted September 20, 2010 Έχει επιβεβαιώσει κανείς την πτυχιακη γεννηματα 1/10/2010...??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aparadekth Posted September 20, 2010 Report Share Posted September 20, 2010 ΤΩΡΑ ΕΔΩΣΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ΣΤΙΣ 13 ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΤΥΧΙΑΚΟΥΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ Κ ΑΝΕΦΕΡΕ Ο ΕΚΑΤΟΜΑΤΗΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΤΥΧΙΑΚΗ 1 ΟΚΤΩΒΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟΤΕ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΗΛ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ.ΕΙΝΑΙ 2107758352 ΤΟ ΤΗΛ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΛΛΑ ΟΠΟΤΕ ΠΑΙΡΝΩ ΔΕΝ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΛΑΔΑ 2107768349-ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΒΡΗΚΑ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tdk Posted September 20, 2010 Report Share Posted September 20, 2010 @ aparadekth, χίλια ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
limber25 Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 Συμφωνα με ανακοινωση στην ιστοσελιδα της γραμματειας η πτυχιακη εξεταση θα γινει 1/10/2010 και ωρα 10-12 στο αμφιθεατρο στο Γεννηματας Μιλησα με τη γραμματεα (τηλεφωνο 7768352)και μου ειπε πως οι εξετασεις θα ειναι γραπτες Καλη επιτυχια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos19cm Posted October 20, 2010 Report Share Posted October 20, 2010 Για Αττικο, 25-10-2010 οι πτυχιακες θα δωθουν στην αιθουσα 4 του υπογειου και ωρα 2μμ-4μμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunny Posted December 17, 2010 Report Share Posted December 17, 2010 Ξέρει κανείς αν θα δοθεί η πτυχιακή της Οφθαλμολογίας στο Αττικό τη Δευτέρα 20-12-2010 και τι ώρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr_crazy_zombie Posted December 19, 2010 Report Share Posted December 19, 2010 Ξέρει κανείς αν θα δοθεί η πτυχιακή της Οφθαλμολογίας στο Αττικό τη Δευτέρα 20-12-2010 και τι ώρα; Είναι πολύ έλεος αυτή η κλινική. Εγώ είχα πάρει τηλέφωνο κατά τις αρχές Δεκέμβρη και μου είχε πει οτι είναι στις 20 του μήνα όντως (γιατί είχα πάρει άλλες δυο φορές πιο πριν αρκετό διάστημα αφού είχε ψηφιστεί η νεα πτυχιακή απο τους φοιτητές και μου είχε πεί δεν έχει καθοριστεί ακόμα!) αλλά δεν γνώριζε ώρα ακριβώς. Προφανώς περιμένανε να δούνε ποιο αμφιθέατρο θα είναι ελεύθερο. Μετά ξεχάστηκα και δεν ξαναπήρα, έλεγα να μην το δώσω αλλά άλλαξα γνώμη και λέω να το δώσω κι εγώ αύριο. οπότε Δευτέρα πρωί παίρνουμε τηλέφωνο και μαθαίνουμε ώρα. Εκτός αν ξέρει ήδη κάποιος άλλος να μας πεί, θα ήτανε πολύ εξυπηρετικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nin Posted December 19, 2010 Report Share Posted December 19, 2010 Καλησπέρα σε όσους διαβάζουν για αύριο! Έμαθα ότι τα μάτια-Αττικό, θα δοθούν αύριο 1-3 στο υπόγειο. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει περίπτωση ακύρωσης λόγω απεργίας;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr_crazy_zombie Posted December 20, 2010 Report Share Posted December 20, 2010 Μόλις πήρα τηλέφωνομ στην γραμματεία. Οι εξετάσεις γίνονται κανονικά. Προφανώς επειδή παρόλι την απεργία λειτουργεί η ΕΘΕΛ. πιάστε λοιπόν το 075 η το 892 απο κάπου. Καλή επιτυχία Link to comment Share on other sites More sharing options...
asxeti Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 γνωριζει κανεις αν η πτυχιακη στο γεννηματας θα δοθει τη δευτερα και τι ωρα?ειναι επειγον...εχω καποια τηλεφωνα της γραμματειας αλλα εδω και μερες δε μπορω να βρω κανεναν.ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parolo Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 Πτυχιακή Οφθαλμολογία 10/1/11 στις 10:00 στο Αμφιθέατρο.(υπόγειο?δεν ξέρω που είναι) τηλ.210-7768352,αυτό έχω και απαντάνε συνήθως.Θέλει δηλώσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouk Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 το αμφιθεατρο ειναι το μικρο στο υπογειο. απο οτι μου ειπε η γραμματεας οι εξετασεις ειναι γραπτες και θα εχουν κ θεματα πολλαπλης επιλογης. πηρα σημερα τηλ για να δηλωθω αν και η προθεσμια εληγε 20/12 αλλα τοτε που επαιρνα δεν το σηκωνε κανεις. τελικα σημερα τη βρηκα στο 210-7704231 που ειναι το τηλ της γραμματειας του καθηγητη Link to comment Share on other sites More sharing options...
asxeti Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 δηλαδη και αναπτυξης και πολλαπλης επιλογης?χαχα!!!νομιζω θα πεσει γελιο σε αυτη την εξεταση.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ouranio toxo Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ouranio toxo Posted February 16, 2011 Report Share Posted February 16, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ouranio toxo Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr_crazy_zombie Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 Γνωρίζει κανείς αύριο τι ώρα δίνεται η οφθαλμολογία στο αττικό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr_crazy_zombie Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Λοιπόν για όποιον ενδιαφέρεται η οφθαλμολογία στο Αττικό δίνεται 10:30 με 12:30 την παρασκευή 15/4 στην αίθουσα 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr_crazy_zombie Posted April 18, 2011 Report Share Posted April 18, 2011 Λοιπόν τα θέματα της εξέτασης ήτανε έτσι κι έτσι. μερικά που θυμάμαι ερπητική κερατίτιτα αμβλυωπία - τι φακούς χρησιμοποιούμε νεύρωση αιμάτωση οφθαλμοκινητικών μυών σύδρομο Horner ( γενικά τα σύνδρομα της κόρης τα υπεραγαπάνε) νεοαγγειακο γλαύκωμα - θεραπεία ακόμα ένα που δεν το θυμάμαι, όταν το θυμηθώ θα το γράψω κι άλλα δύο τελείως κουφά αντισος αν θυμάμαι το ένα ήτανε τι θεραπεία ακολουθούμε σε περίπτωση τραυματισμού του οπίσθιου ημιμοριού του οφθαλμού κάτι τέτοιο και το άλλο σε θλάση του φακού πάλι κάτι για θεραπεία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.