Jump to content

Όχι άλλες παπαρούμπεεεεεςςςς!


Basiliki

Recommended Posts

Το έχω συζητήσει και με άλλα μέλη και δεν είμαι η μόνη...

Ο λόγος που δε γράφω στο forum πια, και παρόλα αυτά συνεχίζω να είμαι από τα πολυγραφότερα μέλη, είναι ότι έχω ξενερώσει τρομερά...Τα έχωνα για παρόμοιους λόγους ακόμα και στην Κυβέρνηση, της οποίας ήμουν μέλος στο παλιό forum, και τα χώνω και τώρα.

1. Άλλο διάλογοι μεταξύ μελών κι άλλο αυνανιστικές συζητήσεις, που δεν αφορούν κανέναν. Διαφωνούσα και με απολογισμούς βραδινών εξόδων της κυβέρνησης και διαφωνώ και τώρα. "Τί κάνεις Πόπη μου; Ας τα λέμε καλά Κικίτσα μου, πρέπει να πάω Γλυφάδα για μπιρίμπα και βαριέμαι."

"Νιώθω μοναξιά, μα κανείς σας δε με καταλαβαίνει; Πρέπει να μην αφήνω να με πληγώνουν άκαρδοι εραστές". Άλλο μια μεμονωμένη παπάρα, ήμουν ανέκαθεν υπέρ του μπαχαλέματος, κι άλλο να περιστρέφεται όλο το forum γύρω από τέτοια... Τουλάχιστον το στιλ μπαχαλέματος του παλιού forum ήταν πιο διασκεδαστικό, έδινε χώρο για φανταστικές χαβαλεδιάρικες ιστορίες και τράβηξε αρκετό κόσμο, που μου έλεγε ότι για αυτό μας διάβαζε...

2. Το forum έχασε τον ιατρικό του χαρακτήρα...Με βάση τα παραπάνω ας αλλάξει και όνομα σε www.oiaparadektoi.gr να τελειώνουμε.

Παράδειγμα φανταστικό αλλά για να βγάλω νόημα:

Ας υποθέσουμε ότι τίθεται ένα θέμα για την πολιτική και τη δημοκρατία. Και μπαίνει κάποιος και με σοβαροφανές-χιουμοριστικό ύφος (τύπου Φιλίππου, που είναι η αδυναμία μου ως πνεύμα) αναλύει με επιχειρήματα την αξία της δικτατορίας-μοναρχίας-τρόικας κι άλλων θεμάτων ταμπού. Για μένα είναι θετικό παράδειγμα μπαχαλέματος κι αν συνεχιστεί και διάλογος ακόμα καλύτερα. Αν όμως αρχίσουν διάλογοι του τύπου"Το μωρό μου δεν είναι δημοκρατικό, δε με ρώτησε τί πάστούλα θέλω-τί να πω κι εγώ, ξέρεις τώρα το δικό μου πώς είναι- Τί λέτε ωρέ γυναίκες, θα σας δείξω εγώ το Σάββατο" σε μεγάλη έκταση και διαρκώς, το θέμα γινεται γελοίο και βαρετό...

3. Μπορεί να έχω και άδικο και γράψτε με! embaaa

4. Συμπέρασμα...ΝΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΧΑΛΕΜΑ ΜΕ ΝΟΗΜΑ! emdevil

Υ.Γ. Να εκφράσω την αδυναμία μου στην Τικ Τακ για την πιο ουσιαστική κι ενδιαφέρουσα νέα είσοδο στο Forum!!! (όχι τόσο νέα πλέον, αλλά εγώ είμαι γριά!)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • Απαντήσεις 63
  • Created
  • Last Reply

Βασιλική!

Καλώς ήλθες πάλι!

Εχεις δίκιο. Ως παλιό μέλος(βλέπε Υπ.Δικαιοσύνης) συμφωνώ μαζί σου και αναπολώ τις καλές στιγμές-Βλέπε zkw,barkingdom,you!

Φιλιά

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Δεν ξέρω αν η Βασιλική λέει αυτό που εγώ κατάλαβα...( Αν ναι , συμφωνώ :D )Εξηγούμαι....Εμένα με ενοχλεί το να γίνονται συζητήσεις μεταξύ μελών σε προσωπικό επίπεδο , του στιλ "εμείς οι παλιόφιλοι τι ωραία που τα λέμε , ας μιλάμε και συνθηματικά για να μην καταλαβαίνουν οι άλλοι" Ε, λοιπόν , αυτό εμένα μου τη δίνει . :antegeia: Και όχι γιατί δεν είμαι μέλος αυτής της παρέας , αλλά γιατί όταν γράφτηκα σ΄αυτό το φόρουμ ήθελα να γίνω "φίλη" με όλους ( και λεώ "φίλη" και όχι φίλη , γιατί βεβαίως δεν μπορείς να γίνεις πραγματικός φίλος με κάποιον που δε γνωρίζεις ). Δεν έχω προσωπικά καμμία αντίρρηση στο να δημιουργούνται φιλίες μέσα απο ένα φόρουμ . Ίσα ίσα που το θεωρώ δικαίωση και του χρόνου και του κόπου αυτών που έχουν δημιουργήσει το φόρουμ αλλά και όλων όσων γράφουν σε αυτό . Οταν όμως τα μέλη της τάδε παρέας μιλάνε σε ένα φόρουμ αδιαφορώντας αν αυτά που λένε ενδιαφέρουν τους υπόλοιπους εφόσον ουσιαστικά με αυτό τον τρόπο τους βάζουν στο περιθώριο , τότε πιστεύω ότι η διαδικτυακή επικοινωνία γίνεται προβληματική . embored Μακάρι να βρισκόμασταν όλοι μαζί απο κοντά πιο συχνά . Μακάρι να γινόμασταν ΟΛΟΙ μια μεγάλη παρεά , που θα διασκέδαζε , θα διαφωνούσε , θα συμφωνούσε και στην πραγματική ζωή και όχι μόνο πίσω απο ένα υπολογιστη . Οσο αυτό δε θα είναι εφικτό θα ήταν ίσως προτιμότερο αυτοί που συνδέονται προσωπικά και εκτός φόρουμ να ανταλλάσουν τα προσωπικά τους με πμ και να περιορίζονται στο φόρουμ σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος .

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Συμφωνώ απόλυτα στο συγκεκριμένο, αλλά να θυμίσω ότι από την αρχή είχε παρατηρηθεί κάτι τέτοιο και μάλιστα, με όλη την αγάπη Βασιλική μου, πρέπει να σου θυμίσω ότι ήσουν πρώτη σε κάτι τέτοιους προσωπικούς ατέρμονους διαλόγους με doctor-x κτλ.. Εξαρχής το έβρισκα κουραστικό, όχι μόνο για όποιον δεν είχε σχέση, αλλά και για μένα που σας ήξερα λίγο παραπάνω.

Από εκεί και πέρα, οι περιγραφές των συναντήσεων μου άρεσαν γιατί έβγαζαν σε φάσεις πολύ γέλιο, ειδικά από τα κείμενα BarKingdom, Φιλίππου, των δικών σου κ.α.

Πάντως, αυτό που κυριαρχεί προς το παρόν δεν είναι τόσο το μπαχάλεμα σοβαρών θεμάτων (αυτό γίνεται κυρίως σε στήλες που το επιτρέπουν), αλλά η έλλειψη τέτοιων. Δικαίωμα του καθενός είναι να ξεκινήσει όμως ένα θέμα που πιστεύει ότι είναι άξιο δια-λόγου.

Ένα forum είναι τα μέλη του, όπως κατ'επανάληψιν έχει αναφερθεί, και είναι στο χέρι καθενός μας να δώσει το δικό του στίγμα μέσα από τα κείμενά του.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Πάντως, αυτό που κυριαρχεί προς το παρόν δεν είναι τόσο το μπαχάλεμα σοβαρών θεμάτων (αυτό γίνεται κυρίως σε στήλες που το επιτρέπουν), αλλά η έλλειψη τέτοιων. Δικαίωμα του καθενός είναι να ξεκινήσει όμως ένα θέμα που πιστεύει ότι είναι άξιο δια-λόγου.

Ένα forum είναι τα μέλη του, όπως κατ'επανάληψιν έχει αναφερθεί, και είναι στο χέρι καθενός μας να δώσει το δικό του στίγμα μέσα από τα κείμενά του.

Τα είπες όλα νομίζω!!!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Γιατί τα παραπάνω μου είναι αρκετά οικεία...

Ας πω κι εγώ την άποψη μου...

Αν και νέος στο φόρουμ (οπότε καλό θα είναι να το έχω υπ' όψιν μου...) μπορώ να πω ότι έχω εμπειρία από τέτοιες συζητήσεις.

Προσωπικά το μπαχάλεμα δεν με ενοχλεί αν γίνεται με μέτρο και σε τόπικ που το αντέχουν...

Ούτε οι προσωπικές συζητήσεις με ενοχλούν στο μέτρο που δεν μετατρέπεται το forum σε chat.

Περισσότερα πράγματα δεν μπορώ να πω. :)

Θέλω επίσης να πω ότι ένα φόρουμ τέτοιου τύπου για να μείνει ζωντανό και ενδιαφέρον πρέπει να ανανεώνεται συχνά - με αυτό εννοώ ότι είναι αναγκαίο να υπάρχουν νέα τόπικ τα οποία να είναι ενδιαφέροντα και πρόσφορα για την ανάπτυξη συζήτησης.

Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας! emthanx

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

1) Εφοσον ατομα μετεχουν σε "αυνανιστικες συζητησεις" τουλαχιστον τα ατομα αυτα τα αφορουν αυτες οι συζητησεις... Εισαι ελευθερη να μην συμμετεχεις σε αυτες, αλλα πρεπει να αναγνωριζεις το δικαιωμα σε οποιον θελει να συμμετεχει σε αυτες... (παραποιωντας τον Βολταιρο). Οπως ειπε και ο Σοβ, αν θελεις να συζητησεις ενα σοβαρο θεμα, ανοιξε το!

2) Διαφωνω καθετως με την διαπιστωση σου... Για κοιτα λιγο ποσο μεγαλα ειναι τα τποικ για τουσ συνδικαλιστες, για το ΔΙΚΑΤΣΑ... Για κοιτα ποσο πολλα ειναι τα θεματα για επιλεγομενα, ανακοινωσεις μαθηματων, βιβλιων κτλ και επισης υπαρχουν και θεματα ιατρικης αναζητησης... (εγω ανοιξα ενα για το συγγενες-επικτητο-κληρονομικο νοσημα). Επισης, πολιτικα θεματα θες? Προεκλογικα ειχαν βγει τα απειρα τοπικς για τις εκλογες κτλ....

Ας δουμε μαζι τα νεα ποστς απο την τελευταια μου επισκεψη:

παιδικοι φοβοι

καταγγελια

μαρεσει/δε μαρεσει

ριαλιτι

νετ μηνυματακια

ανεκδοτο

Λετσ σινγκ

ροκ ον

μαντιναδες

Συνολο 9 τοπικ για φιλικο τσατινγκ

θεμα βαθους

παπαρουπες

Συνολο 2 τοπικ για το φορουμ

Ιατρικη Στατιστικη

Περος 6ο

Πολλ Καρατζα

Πτυχιακη ΠΑΦΥΣ

Φυσιολογια Ασκησης

Συνολο 5 θεματα για μαθηματα

Ιατρικο Συνεδριο

Συνολο 1 θεμα γενικοτερου ιατρικου ενδιαφεροντος

Ολυμπιακοι αγωνες

Συνδικαλισταροι - Δικατσα

Συνολο 2 σοβαρα θεματα

Απο εκει και περα διαλεγεις τι διαβαζεις... Εγω ας πουμε δεν διαβαζω το μαρεσει-δεν μαρεσει, ουτε το λετσ σινγκ, ουτε το ροκ ον, ουτε το μαντιναδες, ουτε το ανεκδοτο, ουτε το νετ μυνηματα, ουτε τους Ολυμπιακους, ουτε το καταγγελια (απλα ειδα τι ειναι και το εκλεισα γιατι δεν με ενδιεφερε) Διαβαζω ομως και γραφω στα ριαλιτι (αφου τα παρακολουθω ενιοτε), το παιδικοι φοβοι (μου φανηκε ενδιαφερον), το θεμα βαθους (γιατι διασκεδασα με τα κομεντσ και μου αρεσαν οι φωτος), τουσ Δικατσαδες

Εσυ επιλεγεις τι διαβαζεις, και εν πασει περιπτωσει αν θες θεμα για την "κομοφρμιστικη στρουκτουρα και το κοινωνικο αντεργκραουντ" ξεκινα το!

3) Εχεις αδικο, αλλα δεν σε γραφω προσωπικα, γιατι μου αρεσει να απανταω αν εχω κατι να πω

4) Συμπερασμα? Αυτο που ειπε ο Σοβ... το φορουμ ειναι τα μελη του...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

1. Σαφώς κι έχω κάνει κι εγώ λάθη και είναι αναμενόμενο από κάποιον, που γράφει συχνά...Άλλωστε δεν κατηγορώ συγκεκριμένα άτομα για συγκεκριμένες τους δημοσιεύσεις, απλά επισημαίνω τη γενικότερη τροπή, που νομίζω πως έχει πάρει το forum. Αν και θα διαφωνήσω μαζί σου πρόεδρε ότι είναι κάτι που το έκανα και τόσο συχνά. Και με τον Barky ανταλλάσσαμε πολλά προσωπικά σχόλια, αλλά σε εντελώς διαφορετικό στιλ. Nα υπενθυμήσω ότι προσπάθησα να αποχωρήσω κάποιο διάστημα από το forum, όταν εμπλέκονταν πολύ τα προσωπικά θέματα...Και όπως επεσήμανα, άλλο διάλογοι μεταξύ μελών κι άλλο να παπαριάζονται τελείως όλα τα θέματα...πχ τα σχολιάκια, που ανταλλάσσουν συχνά οι νομικάριοι, μου αρέσουν και δε με ενοχλούν καθόλου. Όπως και πιστεύω ότι η είσοδός τους εμπλούτισε αρκετά το forum και θα μπορούσε ακόμα περισσότερο, σε θεματικό επίπεδο.

2. Θα διαφωνήσω κάθετα με τον Azrai. Υπάρχουν πολλά θέματα που μου άρεσαν πολύ όταν ξεκίνησαν και γαμ@θηκαν στην πορεία. emcensored

3. Νομίζω ότι ως αρχαίο μέλος έχω μια ευθύνη να επισημαίνω πράγματα, που θεωρώ άσχημα στο forum. Σαφώς πολλοί αδιαφορούν για τη γνώμη μου, σαφώς και ίσως δεν έχει καμία αξία για τη σελίδα, η οποία μπορεί να κάνει και χωρίς εμένα. Άλλωστε όταν έγραφα το σχόλιό μου ήξερα ότι θα δυσαρεστήσει πολλούς...Αλλά παραμένω μια γνήσια διεφθαρμένη και διεκδικώ αυτό που μου αρέσει, ακόμα κι αν με φτύσουν. emdevil

4. Ίσως απλά θεωρώ βαρετά πράγματα, που άλλοι θεωρούν ενδιαφέροντα... emboredemboredemboredemeleos Και τα συναντώ συχνότερα απ'ό,τι παλιά. Θα μπορούσα να σταματήσω να μπαίνω στο GM, αλλά το αγαπάω πολύ κατά βάθος... emblush:wub:

5. Όπως ξαναείπα είμαι υπέρ των ανατρεπτικών, άσχετων, εκτός θέματος σχολίων... Αλλά θα τα προτιμούσα να βγάζουν περισσότερο νόημα για όλους και ίσως...λιγότερο βαρετά.

6. Πρόεδρε, πώς πάει το www.kyvernisi.gr ;

Μίλησα. Ουγκ. :antegeia:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

6. Πρόεδρε, πώς πάει το www.kyvernisi.gr ;

Μίλησα. Ουγκ.  :antegeia:

Καλά I guess.. Μπορείς να το δεις και μόνη σου, έχει free access :splaaaats:

Εγώ πάντως μπερδεύτηκα ως προς το σε τι αναφέρεσαι. Το κυρίως μπαχάλεμα γίνεται αυτή τη στιγμή από τα δικηγοράκια μας, αν με αυτά δεν έχεις problem, τότε τι ακριβώς εννοείς προσωπικούς διαλόγους;

Ως προς το αν έκανες κάτι αντίστοιχο συχνά, δεν είπα ότι είχε γίνει αφόρητο, αλλά σαφώς υπήρχε μια περίοδος που έκανες προσωπικό διάλογο μέσω του forum, και δεν εννοώ με τον Barky, αλλά κάτι άλλο που δε μας αφορούσε. Από εκεί και πέρα, θα συμφωνήσω εν μέρει με όσα λες, αλλά νομίζω ότι υπάρχουν τρέχοντα θέματα στο forum που και ενδιαφέρουσες απόψεις περιέχουν και μια σοβαρότητα κρατούν.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Δε θα εξηγώ πάλι τα ίδια. Μιλάω για γενικότερο κλίμα του forum, όπου φυσικά συμμετέχουν και οι δικηγόροι και όλοι! Δεν είπα ότι αντιπαθώ όποιον το κάνει, είπα ότι είναι πλέον εντελώς ανούσιο, υπερβολικό, βαρετό κτλ.

Κατά τ'άλλα δε νομίζω να έχουν νόημα οι προσωπικές επιθέσεις! Νομίζω ότι και οι διάλογοι με τον Barky "δεν αφορούσαν κανέναν", αφού ήταν αρλούμπες, περιέργως όμως άρεσαν. Και άρχισαν να συμμετέχουν όλο και περισσότεροι και να διευρύνεται η συμμετοχή στο forum. Αυτό εννοώ, ναι στην αρλούμπα που έχει κάποιο επίπεδο χιούμορ, κάτι το πνευματώδες και το "καρτουνίστικο" αν θες. Και νομίζω ότι και με τον doctor-x στα πλαίσια του διαδικτυακού φλερταρίσματος κάναμε αρκετά πνευματώδεις διαλόγους. Κατά τ'αλλα, αυτό που εννοείς περί προσωπικών θεμάτων μπορώ πλήρως να το επιστρέψω... emplease:splaaaats: Και να επαναλάβω ότι όλοι ξεφεύγουμε και κάνουμε λάθη, αλλά άλλο κάποιος, που γράφει 1000, να γράψει και 5 παπάρες κι άλλο να είναι κυρίαρχο θέμα η παπαρολογία. Να επισημάνω δε ότι διαφωνώ ως προς το σχόλιο της έλλειψης σοβαρών θεμάτων. Απλά ή παραβλέπονται ή σκοτώνονται. Στην τελική είναι και θέμα προσωπικής αισθητικής ο τρόπος που κρίνεις τα γραφόμενα στο forum και το επίπεδο των αστείων. και προσωπικά δε με ικανοποιούν...

Ξαναμίλησα. Ξαναουγκ! emthanx

Υ.Γ.1 Τα όμορφα topic όμορφα καίγονται!

Υ.Γ.2 Dura sex sed sex! (κατά παράφρασιν και όποιος κατάλαβε! Οι νομικάριοι σίγουρα! B) )

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Το πνευματώδες είναι τελικά υποκειμενικό.

Επίσης αυτό που επέστρεψες δεν το αντιλήφθηκα, αλλά καλύτερα να συνεχίσουμε με pm για να μην πουν ότι κάνουμε προσωπικό διάλογο :PPPPP

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

το στιλ μπαχαλέματος του παλιού forum ήταν πιο διασκεδαστικό, έδινε χώρο για φανταστικές χαβαλεδιάρικες ιστορίες

Ως παλιό μέλος(βλέπε Υπ.Δικαιοσύνης

Τι μου θυμήσατε τώρα... Άνοιξη του 2002...

Ήταν τότε που... ο guest120 ήταν Υ.Δ. - ήταν ο μόνος που πίστεψε σ' εμένα (νταξ, άνθρωποι είμαστε, λάθη κάνουμε) και με στήριξε στον αγώνα μου, για τη διεκδίκηση μιας θέσης στην κυβέρνηση (θένκς γκεστάκο εκατόν είκοσι)!

Ήταν τότε που… ο Sov είχε, μόλις, αναλάβει καθήκοντα Προέδρου κυβέρνησης, η Vas (Basiliki- Βασίλω) είχε, μόλις, καθίσει στη θέση της (6Α) στο αεροπλάνο με προορισμό την Ισπανία (αποφασισμένη να εξομολογηθεί τον έρωτά της στον Raul), ο ΒK βρισκόταν σε κατάσταση σοκ στον Ευαγγελισμό (αγκαλιά με τη χελωνομπουρμπουλήθρα του, ονόματι Νταρντανιάν), ο Bloody είχε πέσει θύμα απαγωγής από εξωγήινα όντα κι εγώ ήμουν σπίτι και έβλεπα τηλεόραση - παρέα με τον τρομοκράτη άντρα και τα άταχτα παιδιά μου.... (μα καλά, τι γράφαμε τότες???)

Ήταν τότε που... ξυπνούσα - από τα άγρια χαράματα- για να φτιάξω το πρωινό στον σύζυγο και να ετοιμάσω τα -πανέμορφα και πανέξυπνα- παιδιά μου για το σχολείο (κάποιος να με μαζέψει), έτρεχα στην λαϊκή για να προλάβω φρέσκα κρεμμυδάκια για τη μαρουλοσαλάτα, ξόδευα ώρες στην κουζίνα- πάνω σε μια κατσαρόλα- με το άγχος να μη μου κολλήσει το φαγητό (γενικά, δεν ήμουν πολύ καλή στο μαγείρεμα), έπλενα - σκούπιζα- σφουγγάριζα - ξεσκόνιζα, έβαζα πλυντήριο και στεγνωτήριο (γενικά, δεν ήμουν πολύ καλή στο καθάρισμα- πλύσιμο), σιδέρωνα τα παντελόνια του Νικήτα (γενικά, δεν ήμουν πολύ καλή στο σιδέρωμα), πήγαινα τα ρούχα στο καθαριστήριο (ε, πού να τα προλάβω όλα μόνη μου), φρόντιζα τις χελώνες που έκαναν χελωνάκια, έβγαζα τον σκύλο βόλτα στο πάρκο (μάζευα τα κακάκια του με ειδικό φτυαράκι και τα έβαζα σε ειδική σακουλίτσα), πήγαινα στον αγρό για να κόψω φρέσκα αγρ(ι)ολούλουδα (ό,τι θέλω λέω... είναι σαφές), καθάριζα τα νερά της πισίνας από τις πευκοβελόνες (οκ, η φαντασία μου οργιάζει), ξαναέπλενα- ξανασκούπιζα- ξανασφουγγάριζα- ξαναξεσκόνιζα, τακτοποιούσα στα ντουλάπια - ανά χρώματα και ανά κατηγορία- όλα τα σεντόνια, τις μαξιλαροθήκες και τις πετσέτες (ιδεοψυχαναγκαστική εγώωω???) και έμπαινα στο ίντερνετ για να ενημερωθώ για τις, τελευταίες, φορουμιστικές εξελίξεις - στον διαλογικό πόλεμο μεταξύ ΒΚ και Βασιλικής... (εχμ... βγήκε λίγο μεγάλη η πρόταση ή μου φαίνεται?)

Ααααααααααααααααχ, πού είναι αυτά τα χρόνια (τα ωραία χρόνια, που ‘ χες λουλούδια μες στην καρδιάαααααααα... λα, λαα, λααα)...???? emhehe

Υ.Γ. 1 Μήπως είμαι, πάλι, εκτός θέματος??? (η ερώτηση είναι ρητορική)

Υ.Γ. 2 To μπαχάλεμα, του μπαχαλέματος, το μπαχάλεμα, ω μπαχάλεμα... (νταξ, αυτό είναι σχετικό με το θέμα)

Υ.Γ. 3 Κρίμα που χάθηκαν όλα αυτά τα χαζοπόστς- με τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας, τις ιστορίες αγάπης & μίσους, τα χελωνονιντζοκαμώματα κ.τ.λ., κ.τ.λ.... (να σημειώσω ότι όταν γράφονταν αυτά τα ποστς, τα –περισσότερα- από τα μέλη αυτού του φόρουμ δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους).

Υ.Γ. 4 Πού είναι, ρε παιδιά, αυτός ο -ρεμαλορέμαλος- ΒΚ????? (μα καλά, τι κατάσταση είναι αυτή? Δεν έχουν μία ιντερνετική σύνδεση στο πεζικό???)

Υ.Γ. 5 Υ.Δ. = Υπουργός Δικαιοσύνης

Υ.Γ. 6 Γειά σου, ρε α(κι όχι a) ^2, με τις ωραίες τραγουδοεπιλογές σου! (ε, άσχετο.. αλλά είπα να μην μπαχαλέψω το τραγουδοτόπικ και έτσι το έγραψα εδώ)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Peziko sucks, είναι σαφές νομίζω αυτό. Αντίθετα Π.Α. rules, το οποίο επίσης είναι πολύ σαφές. Και τώρα σας καλώ να αναφωνήσετε:

-Ζήτω η Π.Α.

-ΖΗΤΩΩΩΩ

Όποιος έσβησε όλα εκείνα τα posts που δεν περιείχαν χαζοϊστορίες αλλά ιστορίες πόνου, αγάπης, καθημερινού μόχθου, ιστορίες για την αγροτιά, το μεροκάματο, τα μερεμέτια και τα πλακάκια μπάνιου, είναι τουλάχιστον βλάκας. Έτσι, πρέπει να κάτσουμε να σκαρφιστούμε από την αρχή ιστορίες για χελωνάκια, πράγμα βαρετό. Ας ασχοληθούμε καλύτερα με τη Ζουκου Βίνα (τι ψάρι είχαμε πει είσαι; στο μαγευτικό Κονγκό δε σύχναζες;) που έχει περισσότερο ενδιαφέρον. Μη μου πει κανείς ότι έχει δει άλλο ψυχαναγκαστικό ψάρι.

Λοιπόν, βομβαρδίστε τους συνταγματάρχες με e-mails για να βάλουν Internet Centers στο πεζικό, κατά τα πρότυπα της Π.Α. (σ.σ: ζήτωωωω). Σώστε τη χελώνα Νταρτανιάν (είναι απίστευτο ότι αυτό το πράμα τελικά όντως υπάρχει, το είδα σε λεκάνη στη Σάμο, αλήθεια -έχεζε κιόλα). Ουί στιλ ρουλ.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Α,ρε zkw, τι μας θύμησες τώρα! :(

Σε ευχαριστώ και εγώ και δεν το θεωρώ λάθος(που σε υποστήριξα...)

Τότε ήταν καλά,τώρα έχουμε 5 φόρουμ και δεν προλαβαίνουμε να διαβάσουμε τα μηνύματα που γράφονται,με αποτέλεσμα να χάνουμε τα καλά...

Όσο για υτόν που έσβησε τα μηνύματα με τις χελώνες κλπ, δεν υποψιάστηκε ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης & η υπηρεσία του κρατά πάντα ΑΡΧΕΙΟ των συνομιλιών του ΥΔ & της Κυβέρνησης. Οπότε scripta μένουν...(κάπως έτσι :) )

Καλημέρα σε όλους,ειδικά σε Βασιλική emiloveyou ,zkw emiloveyou ,BK,sovereign

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ΟΚ παιδιά να σας αφήσουμε να τα πείτε....μήπως αυτό είναι το πρόβλημα αυτού του φόρουμ????Οτι όσοι γνωρίζεστε απο παλιά δεν αφήνετε και πολύ χώρο για τους καινούριους?Πόσοι φίλοι άλλωστε χρειάζονται σε αυτή τη ζωή?Πόσες μέρες έχει η εβδομάδα? Για να μην παρεξηγηθώ δεν ψάχνω ούτε για φίλους ούτε για τίποτα άλλο .Απλά φοβάμαι ότι πολλά παιδιά θα απογοητευτούν απο το κλίμα -αν δεν έχουν απογοητευτεί ήδη -και θα μείνουν εδώ μέσα μόνο οι γνωστοί να τα λένε μεταξύ τους...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Το κυρίως μπαχάλεμα γίνεται αυτή τη στιγμή από τα δικηγοράκια μας, αν με αυτά δεν έχεις problem, τότε τι ακριβώς εννοείς προσωπικούς διαλόγους;

Εδώ θα τα χαλάσουμε...Φίλτατε αν κοιτάξεις τα ποστ ημερησίως πόσοι από αυτούς που γράφουν στα εν λόγω μπαχαλοτόπικ(που εγώ πάλι δεν κατάλαβα με ποια κριτήρια τα χωρίσαμε σε καλά κι άσχημα) είναι δικηγοράκια και πόσοι από τα δικηγοράκια πλέον συνεχίζουν τους προσωπικούς διαλόγους επ'αόριστον(πράγμα που εγώ βέβαια δε θα το στηλίτευα ποτέ γιατί ο κάθε άνθρωπος ενεργεί όπως του αρέσει!);;;

Και στο κάτω κάτω όπως έχω πει και στο αδελφό σάιτ πριν αρχίσουμε να λέμε για τα κακώς κείμενα των άλλων ας αναλογιστούμε ότι όλοι μα όλοι έχουμε ελαττώματα και μάλιστα πολλά!

Το gm πάσχει από έλλειψη θεμάτων όπως στη γενική αρθογραφία και αλλού αλλά είναι στο χέρι του καθενός μας να το αλλάξουμε αυτό....Το να ανοίγουμε τόπικ παραπόνων είναι πολύ εύκολη λύση και μάλιστα συνήθως προκαλεί αδικαιολόγητες παρεξηγήσεις...Και μα την αλήθεια όταν αρχίσουν αυτές δεν είναι διόλου ευχάριστες!

Αυτά χωρίς καμία μα καμία ερειστική διάθεση και με σεβασμό στην ιστοσελίδα που με φιλοξενεί... emthanxemiloveyou

Θα παρακαλούσα όμως ιδιαιτέρως να μην ανεβούν άλλο οι τόνοι! emplease

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Topic παραπόνων; Γαμάτο!!! Χαχαχαχαχαχαχαχα!!! :lol:

Υ.Γ. εγώ πάλι μισώ τα topic σας ανοίγω την καρδιά μου καλοί μου φίλοι... embored

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

emarup Σαν κυτίο παραπόνων? (νταξ το ξέρω ότι και το γλ έχει τέτοιο τόπικ, αλλά μετά θα λένε διάφοροι ότι οι μάστορες είναι αντιγραφείς κλπ...)
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ΟΚ παιδιά να σας αφήσουμε να τα πείτε....μήπως αυτό είναι το πρόβλημα αυτού του φόρουμ????Οτι όσοι γνωρίζεστε απο παλιά δεν αφήνετε και πολύ χώρο για τους καινούριους?Πόσοι φίλοι άλλωστε χρειάζονται σε αυτή τη ζωή?Πόσες μέρες έχει η εβδομάδα?  Για να μην παρεξηγηθώ δεν ψάχνω ούτε για φίλους ούτε για τίποτα άλλο .Απλά φοβάμαι ότι πολλά παιδιά θα απογοητευτούν απο το κλίμα -αν δεν έχουν απογοητευτεί ήδη -και θα μείνουν εδώ μέσα μόνο οι γνωστοί να τα λένε μεταξύ τους...

Χμ... αυτή η συζήτηση μου γίνεται όλο και πιο γνωστή!

Δεν νομίζω ότι αυτό που λες Olive μπορεί να συμβεί - σιγά σιγά όλοι βρίσκουν το χώρο τους...Εξάλλου όλοι όσοι γράφουν σ' αυτό το φόρουμ δεν γνωρίζονταν πάντα... Μερικοί μπορεί να μην γνωρίζονται καθόλου (λίγο δύσκολο, αλλά το έχω δει να συμβαίνει) εκτός του διαδικτυακού αυτού τόπου...

Θα συμφωνήσω με την faraway και θα πω ότι το φορουμ δεν είναι τηλεόραση όπου μόνο παρακολουθείς αλλά είναι ένα διαδραστικό μέσο όπου μπορεί ο καθένας να συνεισφέρει! Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να ανοίξει διάφορα τόπικ και να προσφέρει στην περαιτέρω ανάπτυξη του gm!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ΟΚ παιδιά να σας αφήσουμε να τα πείτε....μήπως αυτό είναι το πρόβλημα αυτού του φόρουμ????Οτι όσοι γνωρίζεστε απο παλιά δεν αφήνετε και πολύ χώρο για τους καινούριους?Πόσοι φίλοι άλλωστε χρειάζονται σε αυτή τη ζωή?Πόσες μέρες έχει η εβδομάδα?  Για να μην παρεξηγηθώ δεν ψάχνω ούτε για φίλους ούτε για τίποτα άλλο .Απλά φοβάμαι ότι πολλά παιδιά θα απογοητευτούν απο το κλίμα -αν δεν έχουν απογοητευτεί ήδη -και θα μείνουν εδώ μέσα μόνο οι γνωστοί να τα λένε μεταξύ τους...

Olive, δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοείς όταν λες ότι "δεν αφήνουμε χώρο για τους καινούργιους... πολλά άτομα θα απογοητευτούν από το κλίμα"...

Προσωπικά, δε νομίζω ότι γράφω τόσο συχνά (φαίνεται και από τον αριθμό των posts μου -αν και έχουν χαθεί καμμιά 200αριά) και –ειδικά τον τελευταίο χρόνο- όταν γράφω, δεν αναφέρομαι σε θέματα "παρέας".

Kι επειδή τα σχόλιά σου έγιναν λίγο μετά το -ελαφρώς νοσταλγικό- post που έγραψα, απλώς να πω ότι γράφτηκε για να "ρίξει" λίγο τους τόνους της συζήτησης και για να θυμηθούμε τις τρελοϊστορίες τις οποίες γράφαμε στο φόρουμ, όταν αυτό έκανε τα πρώτα του βήματα, τότε που ΔΕΝ γνωριζόμασταν (και το τονίζω αυτό, γιατί με τον ίδιο γελαστό, παρεϊστικο τρόπο γράφαμε στο φόρουμ και τότε που δεν γνωρίζαμε ο ένας τον άλλον. Έτσι σχηματίστηκε η κυβέρνηση, έτσι έγιναν τα βλακοφαντασιόπληκτα σενάρια, έτσι γράφτηκαν οι χελωνομπουρμπουληθροϊστορίες κ.τ.λ., κ.τ.λ...).

Υ.Γ. Και δεν είμαστε όλοι "γνωστοί που τα λέμε μεταξύ μας"... π.χ. με τον guest120 -με τον οποίο έγινε ο παραπάνω διάλογος- δεν έχουμε γνωριστεί.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Καθομαι και σκεφτομαι ολα αυτα για αρκετη ωρα....προσπαθω να δω που υπαρχει το σωστο και που το λαθος,ποιος εχει δικιο και ποιος εχει αδικο..... Καθενας λοιπον τα λεει συμφωνα με την δικη του οπτικη γωνια και συμφωνα με αυτην ολοι εχουν δικιο... λεω λοιπον και την δικη μου ταπεινη γνωμη,οσοι με ξερετε προσωπικα ξερετε ποσο σας συμπαθω γι'αυτο μην :( ,απλα προσπαθω οσο μπορω να δω αντικειμενικα το θεμα.Δεν το θεωρω καλο ενα μελος που εχει να γραψει εδω και πολυ καιρο να μπαινει για να "διορθωσει" καποιους που γραφουν τωρα πια. Προσωπικα τωρα τελευταια δεν γραφω πολυ,τουλαχιστον οχι οσο στο παρελθον. Μπορει οι λογοι να ειναι προσωπικοι,μπορει να ειναι γιατι δεν με ενδιαφερουν τα θεματα,μπορει πχ να ειναι γιατι δεν παω τα νεα μελη (υποθετικα το λεω) ... Ομως δεν νομιζω οτι εχω κανενα δικαιωμα να τα "διορθωσω" .. Καθενας σε αυτο το φορουμ εχει την θεση του και την προσωπικοτητα του και πανω απο ολα την ελευθερια του,μπορει να γραφει οτι του κατεβαινει στο κεφαλι αρκει να μην θιγει κανεναν. Το γεγονος επισης οτι ενα μελος εχει 3 δημοσιευσεις κι ενα αλλο εχει 45000000000 δημοσιευσεις δεν σημαινει οτι το ενα ειναι ανωτερο απ΄ το αλλο. Νομιζω ακομη οτι η αισθηση του χιουμορ ειναι κατι πολυ προσωπικο. Δεν ειναι δυνατον να λετε εσεις για τους ιδιους ρε παιδια "Α,τι αστειοι που ημαστε τοτε,τι καλο το χιουμορ μας,τι πλακα που ειχαν ολα" Στο χερι σας ειναι αν ακομα εχετε αυτην την εμπνευση να γραφετε παλι σεντονια με ιστοριες για τον Μαιο του ΄69.... δεν το κανετε ομως (ουτε κι εγω ) και δεν σας (μας) εμποδιζει κανενας,χωρος στο φορουμ υπαρχει απειρος.... Και πως ειστε δηλαδη τοσο σιγουροι οτι τα θεωρουσαν ολοι ολα τοσο αστεια; Μπορει εγω οταν τα διαβαζα να σκεφτομουν "Μα καλα,τα εχουν παιξει τελειως;" Δεν ειχα ομως κανενα δικαιωμα εννοειται να πω οτιδηποτε,οτι γουσταρει γραφει ο καθενας,see; Κι αν θελω να κανω ερωτικη εξομολογηση, κι αν θελω να σας πω τον πονο μου ή ενα τραγουδι, κι αν θελω να μιλησω για το πολιτικο συστημα στο Τρινιντατ και Τομπακο ή για την βια αναμεσα στους ερωτικους συντροφους μπορω να το κανω,αν αυτο με εκφραζει και δεν θιγω κανεναν .... Γιατι για να εκφραζομαστε ειμαστε εδω,σωστα; Προσωπικα δεν γραφω για να αφησω λογοτεχνικο εργο πισω μου ,αλλα αν ηθελα μπορουσα να το κανω και αυτο (εννοω ή εστω να το προσπαθησω,οχι οτι το μπορω :rolleyes: ) Οταν διαβαζω κατι προσωπικο αναμεσα σε καποιους και δεν το καταλαβαινω,θυμαμαι οτι κι εγω το εχω κανει αυτο παρα πολλες φορες και τους καταλαβαινω. Εχω γραψει πολλες φορες βλακειες ή χαζομαρες,εχω στειλει προσωπικο μηνυματακι σε καποιον που δεν υπαρχει.... μπορει για καποιον να ηταν τελειως βλακειες,εμενα ομως με βοηθησε σε κατι,εξεφρασα κατι και εσωτερικα ενιωσα μια σχετικη ηρεμια...... μου εκανε καλο εστω κι αν δεν το καταλαβε κανεις!Και να λοιπον Βασιλικη που σου γεννηθηκε η επιθυμια να ανοιξεις ενα νεο σοβαρο θεμα κι εχει τοσο μεγαλη ανταποκριση! Και να που ολοι απαντησαμε σοβαρα! Για ολα υπαρχει χωρος!Κλεινω με κατι τελευταιο.... "Η ελευθερια του ενος τελειωνει εκει που αρχιζει η ελευθερια του αλλου" λενε... Αυτα,συγγνωμη αν σας επρηξα ή αν ενιωσε ασχημα καποιος, δεν ειναι σε καμμια περιπτωση αυτη η προθεση μου.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.