Jump to content

μη αποδοχή θέσης αγροτικου και συνεπειες


mr1111

Recommended Posts

Ξέρει κάποιος με σιγουριά τι ισχύει με την μη αποδοχή θέσης αγροτικού και αν μπορείς να το κάνεις χωρίς να έχεις ποινή (δηλ σε επομενη προκηρυξη να πας στα αζητητα);

 

Ψαχνοντας στο φορουμ βρηκα τα εξης (νομιζω ειναι απο  μια κανονιστικη του 2011):

"2.5. Η προηγούμενη πρακτική του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κατά την οποία ιατροί που τοποθετήθηκαν σε θέση αγροτικού ιατρού βάση των προσωρινών αποτελεσμάτων, μπορούν με υπεύθυνη δήλωση να αρνηθούν αποδοχή της επικείμενης τοποθέτησής τους καταργείται γιατί παρατηρήθηκαν φαινόμενα διοικητικής δυσλειτουργίας. Άρνηση επικείμενης τοποθέτησης μπορεί να γίνει μέχρι και την καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων της οικείας τρέχουσας προκήρυξης.

2.6. Ιατροί που μετά την οριστικοποίηση των αποτελεσμάτων και την συνακόλουθη δημοσίευσή τους με υπεύθυνη δήλωση δεν αποδεχτούν την θέση ή παραιτηθούν πριν από την συμπλήρωση της υποχρεωτικής προεκπαίδευσης ή την υπηρεσία υπαίθρου, εκτός της περίπτωσης έναρξης ειδικότητας στο εσωτερικό, δεν έχουν δικαίωμα επιλογής θέσης, αλλά διορίζονται και τοποθετούνται εκ νέου για εκπλήρωση ή συμπλήρωση της υπηρεσίας υπαίθρου σε κενά Κ.Υ. και Π.Ι. κατά την κρίση της υπηρεσίας."

Εδω να συμπληρωσω πως οι προκηρυξεις που βρηκα μεχρι και το τελος του 2014 αναφερουν τα ιδια με την παραγραφο 2.6, για παραδειγμα η προκηρυξη του Οκτωβριου 2014 αναφερει:

"4. Γιατροί, που µετά την καταληκτική ηµεροµηνία υποβολής αιτήσεων συµµετοχής σε προκήρυξη, ή σε πρόσκληση ενδιαφέροντος, µε υπεύθυνη δήλωση δεν αποδέχονται τη θέση, ή παραιτούνται πριν την συµπλήρωση της υποχρεωτικής προεκπαίδευσης, ή της υπηρεσίας υπαίθρου, σε επόµενη προκήρυξη, ή πρόσκληση ενδιαφέροντος, δεν έχουν δικαίωµα επιλογής θέσης, αλλά διορίζονται και τοποθετούνται εκ νέου για εκπλήρωση, ή συµπλήρωση της υπηρεσίας υπαίθρου σε κενά Κ.Υ και Π.Ι κατά την κρίση της υπηρεσίας. Οι συγκεκριµένοι γιατροί κατά τη συµπλήρωση της αίτησης στο πεδίο των επιδιωκόµενων θέσεων θα αναγράφουν την λέξη «ΑΖΗΤΗΤΟ

5. Εξαιρούνται όσοι γιατροί παραιτούνται πριν την συµπλήρωση της υποχρεωτικής προεκπαίδευσης, ή της υπηρεσίας υπαίθρου, λόγω έναρξης ειδικότητας στην ηµεδαπή και εφόσον προσκοµίσουν µε την αίτηση παραίτησής τους αντίγραφο της απόφασης διορισµού τους στην ειδικότητα."  

Οι προκηρυξεις ομως του 2015, οπως και η τελευταια (Ιανουαριου 2016) αναφερουν τα εξης (τα bold δικα μου):  

"5. Ιατροί (υπόχρεοι και επί θητεία) που : α. µετά το πέρας δέκα ηµερών από την ηµεροµηνία ανάρτησης των αποφάσεων διορισµού τους στη ∆ιαύγεια του Υπουργείου Υγείας µε υπεύθυνη δήλωση που θα καταθέσουν στην υπηρεσία µας δεν αποδεχθούν το διορισµό τους και β. ενώ υπηρετούν παραιτηθούν πριν τη συµπλήρωση της δωδεκάµηνης υπηρεσίας υπαίθρου (υποχρεωτικής ή µη) εκτός από την περίπτωση έναρξης ειδικότητας στην ηµεδαπή, σε επόµενη προκήρυξη ή πρόσκληση ενδιαφέροντος δεν έχουν δικαίωµα επιλογής θέσης και οι συγκεκριµένοι γιατροί κατά τη συµπλήρωση της αίτησης στο πεδίο των επιδιωκόµενων θέσεων θα αναγράφουν την λέξη «ΑΖΗΤΗΤΟ»."

 

Σε τηλεφωνικη επικοινωνια με το υπουργειο-γραφειο αγροτικων ο υπαλληλος μου ειπε οτι αν στειλω αιτηση-υπευθυνη δηλωση μη αποδοχης θεσης εντος 10 ημερων απο την αναρτηση των οριστικων αποτελεσματων στη Διαυγεια, σε επομενη προκηρυξη μπορω να δηλωσω κανονικα (δηλ δεν εχω ποινη). Γι' αυτα που μου ειπε ομως κραταω μια επιφυλαξη, γιατι δεν το ηξερε το θεμα και την ωρα που μιλουσαμε ρωτουσε καποιον αλλον. Άλλωστε εχει ξαναγινει οι υπαλληλοι του υπουργειου να λενε ανακριβειες. 

 

Ξερει κανεις κατι παραπανω για το θεμα; Υπαρχει καποια νεοτερη κανονιστικη που να το διευκρινιζει; Το συμπερασμα μου απ' ολα αυτα ειναι οτι μαλλον υπαρχει το περιθωριο των 10 ημερων μετα τα οριστικα για να κανω μη αποδοχη χωρις να παω στα αζητητα, αλλά θελω να ειμαι απολυτα σιγουρη για το θεμα.

Sorry για το μακροσκελες μηνυμα.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Πες στον υπάλληλο του υπουργείου που σου απάντησε (θεούλης είσαι που κατάφερες να σηκώσουν το τηλέφωνο, το ξέρεις?) να σου δώσει τους αριθμούς φεκ που να επιβεβαιώνουν όσα σου είπε.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Εξ' όσων γνωρίζω, μη αποδοχή του διορισμού σου σημαίνει αυτόματα τον μηδενισμό σου.

Μην τρελαίνεσαι, θα ζήσεις μ' αυτό...:P

Τροποποιήθηκε από kopritis
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 3 weeks later...

ισχύει ότι μπορείς να παραιτηθείς εντός 10 ημερών απ τη δημοσίευση διορισμού στη διαύγεια χωρίς κάποια επίπτωση..το γράφει και πάνω η προκήρυξη αν θυμάμαι καλα..

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Δεν μας quot-άρεις το επίμαχο σημείο που είδες να γράφει κάτι τέτοιο η προκήρυξη να βοηθήσεις τον κόσμο εδώ ;

Εξ΄ όσων γνωρίζω, παραιτηθείς πριν τις 10 ημέρες ή μετά τις 10 ημέρες έχει το ίδιο αποτέλεσμα, τον μηδενισμό σου.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

''Ιατροί (υπόχρεοι και επί θητεία) που : α. µετά το πέρας δέκα ηµερών από την ηµεροµηνία ανάρτησης των αποφάσεων διορισµού τους στη ∆ιαύγεια του Υπουργείου Υγείας µε υπεύθυνη δήλωση που θα καταθέσουν στην υπηρεσία µας δεν αποδεχθούν το διορισµό τους και β. ενώ υπηρετούν παραιτηθούν πριν τη συµπλήρωση της δωδεκάµηνης υπηρεσίας υπαίθρου (υποχρεωτικής ή µη) εκτός από την περίπτωση έναρξης ειδικότητας στην ηµεδαπή, σε επόµενη προκήρυξη ή πρόσκληση ενδιαφέροντος δεν έχουν δικαίωµα επιλογής θέσης και οι συγκεκριµένοι γιατροί κατά τη συµπλήρωση της αίτησης στο πεδίο των επιδιωκόµενων θέσεων θα αναγράφουν την λέξη «ΑΖΗΤΗΤΟ».''

 

To γράφει προς στο τέλος η προκήρυξη..στην  ουσία διευκρινίζει ότι κύρωση έχεις μετά τις 10 μέρες απ τη δημοσίευση...το είχα ρωτήσει και προσωπικά στο Υπουργείο και μου είχαν πει το ίδιο

 

 

Τροποποιήθηκε από takamuri9
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ωραία, το ότι μηδενίζονται τα μόριά σου κι δεν έχεις δικαίωμα επιλογής Ιατρείου στην επόμενη προκήρυξη δεν είναι "επίπτωση" ;

Τι ακριβώς εννοείς με το "ισχύει ότι μπορείς να παραιτηθείς εντός 10 ημερών απ τη δημοσίευση διορισμού στη διαύγεια χωρίς κάποια επίπτωση" ;

Αυτό που γράφεις είναι εντελώς αυθαίρετο συμπέρασμα, ότι δλδ αν παραιτηθείς  πριν το το πέρας 10 ημέρων απ΄την ανάρτηση του διορισμού σου, δεν έχεις ουδεμμία συνέπεια.

Δεν το γράφει πουθενά (όπως το συμπεραίνεις εσύ) στην προκήρυξη.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Στην ουσία δεν θα δεις ΠΟΥΘΕΝΑ να γράφει ότι αν αρνηθείς τον διορισμό ΠΡΙΝ την πάροδο των 10 ημερών αποφεύγεις την ποινή, είναi αυθαίρετο, δικό σου, συμπέρασμα.

Φυσικά μπορείς να το επιβεβαιώσεις απ΄το Υπουργείο.

Τροποποιήθηκε από kopritis
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

εγώ μηδενίστηκα παρόλο που έκανα υπεύθυνη δήλωση την επόμενη μέρα από την ανακοίνωση των προσωρινών αποτελεσμάτων πάντως!δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό με τις 10 μέρες από το 2012

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

καλησπέρα.

εγώ ειχα δηλώσει στην προηγούμενη προκήρυξη αγροτικου και έστειλα έντος 10 ημερων απο τοτε που βγηκαν τα αποτελεσματα στη διαύγεια σχετικο φαξ ότι δε δεχομαι τη θέση κτλ κτλ.μίλησα και με υπάλληλο του υπουργειου και μου ανέφερε ότι δε παιζει να μηδενιστω.

τώρα τι να πω...αν ειμαι τόσο ατυχος..

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Γεια σε όλους.

Έκανα χαρτιά για αγροτικό στην προκύρηξη του Φλεβάρη '16. Το θέμα είναι πως μου είπαν ότι με ΦΕΚ πολύ πρόσφατο, πλέον δεν είναι υποχρεωτικό το αγροτικό για να ξεκινήσεις ειδικότητα (ήμουν υπόχρεος). Πήρα τηλ. στη Διεύθυνση Υγείας και επιβεβαίωσαν πως δεν χρειάζεται να υπηρετήσω αγροτικό. Ναι, αλλά τα χαρτιά εγώ τα έχω ήδη στείλει, αφού όταν έγινε η προκύρηξη το ΦΕΚ δεν είχε βγει. Εμένα η θέση μου για ειδικότητα ανοίγει τέλη Απριλίου (το πότε θα με πάρουν δεν το ξέρω, αλλά είμαι πρώτος στη λίστα και ο ειδικευόμενος που τελειώνει πρώτος φεύγει τέλη Απρίλη). Τι να κάνω τώρα;

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Είμαι στην ίδια κατάστασα μόνο που η θεση για ειδικοτητα ανοιξε και ειμαι υπο διορισμο. Πήρα σημερα στο υπουργειο για τις ειδικοτητες στην Αττικη και μου ειπαν πως θα βγει διευκρίνιση και να τους παρω την αλλη βδομαδα για να μου πουνε τι θα γινει.

Μαλλον την αλλη βδομαδα οπως μου ειπαν βγαινουν και τα προσωρινα αποτελεσματα των αγροτικων και φοβαμαι πως αν παρουμε ιατρειο δεν θα μπορουμε να ξεκινησουμε ειδικοτητα.

Τροποποιήθηκε από angel1990
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

1 hour ago, fugax said:

.Έκανα χαρτιά για αγροτικό στην προκύρηξη του Φλεβάρη '16. Το θέμα είναι πως μου είπαν ότι με ΦΕΚ πολύ πρόσφατο, πλέον δεν είναι υποχρεωτικό το αγροτικό για να ξεκινήσεις ειδικότητα (ήμουν υπόχρεος). Πήρα τηλ. στη Διεύθυνση Υγείας και επιβεβαίωσαν πως δεν χρειάζεται να υπηρετήσω αγροτικό. Ναι, αλλά τα χαρτιά εγώ τα έχω ήδη στείλει, αφού όταν έγινε η προκύρηξη το ΦΕΚ δεν είχε βγει. Εμένα η θέση μου για ειδικότητα ανοίγει τέλη Απριλίου (το πότε θα με πάρουν δεν το ξέρω, αλλά είμαι πρώτος στη λίστα και ο ειδικευόμενος που τελειώνει πρώτος φεύγει τέλη Απρίλη). Τι να κάνω τώρα;

και να παρεις αγροτικο το ξεκινας κανονικα και οταν σου ερθει ο διορισμος της ειδικοτητας παραιτεισαι απο το αγροτικο χωρις να εχεις κυρωσεις.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

16 minutes ago, iceman said:

και να παρεις αγροτικο το ξεκινας κανονικα και οταν σου ερθει ο διορισμος της ειδικοτητας παραιτεισαι απο το αγροτικο χωρις να εχεις κυρωσεις.

Ευχαριστώ. Δεν έχει νόημα να αρνηθώ την τοποθέτησή μου του αγροτικού δηλ.; Η κύρωση ισχύει όποτε κι αν αρνηθείς το διορισμό σου στο αγροτικό; Γιατί έχω δηλώσει μονάχα πολύ ακριτικά αγροτικά στην άλλη άκρη της χώρας και το να πάω εκεί για 1 μήνα της βασικής εκπαίδευσης και να μείνω και 5 μέρες στο ξερονήσι π.χ. Γαύδος μόνο για να παραιτηθώ μετά, μου φαίνεται λίγο κοροϊδία...;

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Γεια σας και πάλι. Επικοινώνησα με το υπουργείο υγείας στην Αθήνα και μου είπαν τα εξής τρελά:

  • Οσοι έκαναν αίτηση για αγροτικό και δεν την ανακάλεσαν ΠΡΙΝ την ψήφιση του νόμου, δε δικαιούνται να ξεκινήσουν ειδικότητα, ακόμα και αν η θέση τους για ειδικότητα είναι π.χ. ήδη ανοικτή. (ουδέν σχόλιον)
  • Όσοι αναλάβουν αγροτικό και παραιτηθούν (έστω π.χ. για προσωπικούς λόγους), "τιμωρητικά" δε θα πάρουν την υπογραφή του υπουργού υγείας για την τοποθέτησή τους σε ειδικότητα, δηλαδή θα χάσουν το αγροτικό θα χάσουν και την ειδικότητα. ??? το οποίο όσο και να επέμεινα δεν μου το εξήγησαν, παρά ο κύριος με τον οποίο μιλούσα επέμενε να μου επαναλαμβάνει το ίδιο και το ίδιο ωσάν να ήμουν ηλίθιος. Όταν τον ρώτησα τι συμβαίνει σε περίπτωση παραίτησής μου για λόγο άσχετο με την ειδικότητα, απέφυγε να μου απαντήσει.
  • Όσοι δεν τοποθετηθούν σε κανένα αγροτικό ιατρείο στα αποτελέσματα της προκύρηξης αυτής, θα έχουν το δικαίωμα να ξεκινήσουν ειδικότητα.
  • Παρότι ο νόμος απαλλάσει τους πάντες από την υποχρέωση αγροτικού, φαίνεται πως απαλλάσει τους πάντες πλην όσων έκαναν αίτηση για αγροτικό στην προκύρηξη του Φλεβάρη (σύμφωνα με το υπουργείο υγείας).

Αυτά μου τα είπαν από το τμήμα των αγροτικών ιατρείων. Παίρνω τηλ. στις ειδικότητες στην Αθήνα αλλά δεν το σηκώνει κανείς. Στη Θεσσαλονίκη κανένας δεν ξέρει τίποτα.

 

17 hours ago, angel1990 said:

Είμαι στην ίδια κατάστασα μόνο που η θεση για ειδικοτητα ανοιξε και ειμαι υπο διορισμο. Πήρα σημερα στο υπουργειο για τις ειδικοτητες στην Αττικη και μου ειπαν πως θα βγει διευκρίνιση και να τους παρω την αλλη βδομαδα για να μου πουνε τι θα γινει.

Μαλλον την αλλη βδομαδα οπως μου ειπαν βγαινουν και τα προσωρινα αποτελεσματα των αγροτικων και φοβαμαι πως αν παρουμε ιατρειο δεν θα μπορουμε να ξεκινησουμε ειδικοτητα.

 

Τροποποιήθηκε από fugax
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

46 minutes ago, fugax said:

 

κι εμένα αυτό  μου είπαν..ότι όσοι έχουν κάνει αίτηση στην τελευταία προκήρυξη θα πρέπει να το κάνουν το αγροτικό για να ξεκινήσουν ειδικότητα...αλλά θα ξέρουν σίγουρα απ την άλλη βδομάδα.Ό,τι και να πεις είναι λιγο..

Τροποποιήθηκε από takamuri9
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

26 minutes ago, takamuri9 said:

κι εμένα αυτό  μου είπαν..ότι όσοι έχουν κάνει αίτηση στην τελευταία προκήρυξη θα πρέπει να το κάνουν το αγροτικό για να ξεκινήσουν ειδικότητα...αλλά θα ξέρουν σίγουρα απ την άλλη βδομάδα.Ό,τι και να πεις είναι λιγο..

Εγώ φίλε μου στέκομαι στο θέμα της παραίτησης. δε μπορεί ο άλλος να μου λέει 'δε γίνεται να παραιτηθείς '. Φυλακή είμαστε; Πάμε καλά; 2 μέτρα 2 σταθμά όπως τους βολεύει; Αυτός που δε θα πάρει αγροτικό θα ξεκινήσει ειδικότητα και ο άλλος που θα πάρει όχι; 

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ο πρόσφατος νόμος 4368/16 ,άρθρο 44 ορίζει τα εξής :

6. Το άρθρο 10 του ν. 4316/2014 (Α΄270) καταργείται.

Οι ιατροί, οι οποίοι εμπίπτουν στις διατάξεις του καταργούμενου άρθρου 10 του ν. 4316/2014 και κατά τη δημοσίευση του παρόντος είτε δεν έχουν επιλεγεί είτε δεν έχουν καταθέσει αίτηση για την εκπλήρωση της υποχρεωτικής υπηρεσίας υπαίθρου, οφείλουν, εφόσον δεν απαλλάσσονται νομίμως, να έχουν εκπληρώσει την υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου πριν τη συμμετοχή τους στις απαιτούμενες για την απόκτηση του τίτλου της ειδικότητας εξετάσεις. Οι ιατροί, οι οποίοι κατά τη δημοσίευση του παρόντος εκπληρώνουν την υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου ή έχει εκδοθεί η υπουργική απόφαση της τοποθέτησής τους για την εκπλήρωσή της, δικαιούνται, μετά από αντίστοιχες αιτήσεις τους, αφενός της χρονικής παράτασης της τοποθέτησής τους στην ειδικότητα μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας τους στην υπηρεσία υπαίθρου και αφετέρου της καταχώρισής τους στον κατάλογο αναμονής για ειδίκευση πλέον του προκαταρκτικού σταδίου και για το στάδιο της κύριας ειδικότητας.

 

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Τι συμπέρασμα βγαίνει απ'αυτό το απόσπασμα; Εμείς κατά τη δημοσίευση του παρόντος είχαμε καταθέσει αίτηση, οπότε μένουμε ακάλυπτοι, αυτό καταλαβαίνω εγώ.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Αυτό καταλαβαίνω κι εγώ.

Δηλαδή,όσοι πάρουν αγροτικό σε αυτή την προκήρυξη υποχρεούνται να το ολοκληρώσουν πριν τοποθετηθούν για ειδικότητα.

Εκτός κι αν βγει άλλη ερμηνευτική εγκύκλιος την επόμενη εβδομάδα,που σας είπαν.

 

 

 

Τροποποιήθηκε από joie
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

λεει για,έκδοση υπουργικης αποφασης τοποθέτησης.. Αυτο δεν είναι ο διορισμός στο διαύγεια;

Τροποποιήθηκε από xristis
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

1 hour ago, joie said:

 

Δηλαδή,όσοι πάρουν αγροτικό σε αυτή την προκήρυξη υποχρεούνται να το ολοκληρώσουν πριν τοποθετηθούν για ειδικότητα.

 

 

 

Αυτό είναι ερμηνεία, δεν το βλέπω να προκύπτει αυτονόητα από κάπου στο ΦΕΚ. Επιπλέον δε γίνεται άτομα που έχουμε ορκιστεί ίδιες ημερομηνίες να πάμε δυο ταχυτήτων στις ειδικότητες. Εγώ που θα πάω στου διαόλου τον κώλο και θα χάσω τη θέση για ειδικότητα είμαι μαλάκας, αυτός που μύρισε τα νύχια του και απέσυρε την αίτηση για αγροτικό την Παρασκευή πριν την Κυριακή που ψηφίστηκε η πατάτα αυτή είναι έξυπνος!

 

ΔΑΣΤΑ και διευθύνσεις υγείας αντικρούουν τα όσα μου είπαν στο υπουργείο αλλά μάλλον εν είδει 'μαντέματος '. Αν δε βγει επίσημο χαρτί κανείς δε θα ξέρει, και το αστείο είναι πως το καθυστερούν μάλλον επίτηδες ως την ανακοίνωση των προσωρινών τοποθετήσεων (γνωστές γραφειοκρατικές κουφαλιές).

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Και εγώ πήρα το πτυχίο μου τον Ιούλιο του 2015 και πήρα αγροτικό στην προκήρυξη που είχε βγει τοτε. Τώρα όμως είμαι ήδη σε διαδικασία διορισμού γι την ειδικότητα. Και σε όλες μου τις επικοινωνίες με το υπουργείο μου είπαν ακριβώς αυτά που λένε και σε εσάς παιδια. Δηλαδή το συμπέρασμα μου ειναι ότι μας παγίδευσαν με δόλιο τροπο στα αγροτικά και εμας που ειμαστε ήδη σε αγροτικό και εσάς που περιμένετε αποτελέσματα απο την τελευταία προκήρυξη και εχουν την απαίτηση να αρνηθείς το διορισμό για την ειδικότητα και να το βάλεις σε χρονοδιάγραμμα. Εάν όταν βγει αυτή η διευκρινιστική εγκύκλιος(η οποία μου είπαν χθες ότι μπορεί να έβγαινε και σημερα), δεν μας απαλλάσσει απο το υποχρεωτικό αγροτικό όπως τους υπόλοιπους, εγώ θα κινηθώ νομικά. Και οποίος ενδιαφέρεται μπορούμε να μαζευτούμε αρκετά ατομα και να το κάνουμε ομαδικά. Στην εσχάτη των περιπτώσεων, οι θέσεις μας που εχουν ανοίξει, να γίνουν προσωποπαγείς, μέχρις ότου τελειώσουμε το αγροτικό. Και οχι όταν τελειώσουμε το αγροτικό να περιμένουμε ποτέ ξανά θα ανοίξει η θέση μας στο εκάστοτε νοσοκομείο. Ειναι γελοία αυτά τα πράγματα που συμβαίνουν. 

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Απάντησε σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.