eridanus Posted October 5, 2020 Report Share Posted October 5, 2020 καλησπερα. θα ηθελα να ρωτησω εαν καποιος κανει ανακληση ειδικοτητας (μερικη) για μεταπτυχιακο, μπορει να τη διακοψει πριν ολοκληρωθει το μεταπτυχιακο? Επισης, μπορει να κανει ανακληση για διδακτορικο στο πληρες κομματι της ειδικοτητα, αν ξαναχρειαστει? ευχαριστω! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elio Posted November 7, 2020 Report Share Posted November 7, 2020 Καλησπέρα! Βρίσκομαι για ειδικότητα στο εξωτερικό και ήρθε ο διορισμός μου για το γενικό κομμάτι της ειδικότητας, τον οποίο παρέλαβα κιόλας. Έχοντας ολοκληρώσει άγονο αγροτικό έχω δηλώσει και στη λίστα για το ειδικό κομμάτι της ειδικότητας που με ενδιαφέρει. Έστειλα email στο υπουργείο ώστε να με ενημερώσουν για τη διαδικασία ανάκλησης και σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί αυτή αν κινδυνεύει με διαγραφή κ η θέση μου στο ειδικό κομμάτι της ειδικότητας. Στην απάντηση απλά με παρέπεμψαν στο ανάλογο ΦΕΚ όπου δεν επεξηγείται το αν διαγράφομαι ή όχι. Θα ήθελα να ρωτήσω συνεπώς αν σε περίπτωση ανάκλησης ή ακόμα και άρνησης της θέσης για το γενικό κομμάτι αν ενδέχεται να διαγραφώ από το ειδικό κομμάτι. Κάθε πληροφορία θα εκτιμηθεί καθώς ακόμα και τηλεφωνικά είναι αδύνατη η επικοινωνία μαζί τους. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerbit_88 Posted November 7, 2020 Report Share Posted November 7, 2020 5 ώρες πριν, Elio said: Καλησπέρα! Βρίσκομαι για ειδικότητα στο εξωτερικό και ήρθε ο διορισμός μου για το γενικό κομμάτι της ειδικότητας, τον οποίο παρέλαβα κιόλας. Έχοντας ολοκληρώσει άγονο αγροτικό έχω δηλώσει και στη λίστα για το ειδικό κομμάτι της ειδικότητας που με ενδιαφέρει. Έστειλα email στο υπουργείο ώστε να με ενημερώσουν για τη διαδικασία ανάκλησης και σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί αυτή αν κινδυνεύει με διαγραφή κ η θέση μου στο ειδικό κομμάτι της ειδικότητας. Στην απάντηση απλά με παρέπεμψαν στο ανάλογο ΦΕΚ όπου δεν επεξηγείται το αν διαγράφομαι ή όχι. Θα ήθελα να ρωτήσω συνεπώς αν σε περίπτωση ανάκλησης ή ακόμα και άρνησης της θέσης για το γενικό κομμάτι αν ενδέχεται να διαγραφώ από το ειδικό κομμάτι. Κάθε πληροφορία θα εκτιμηθεί καθώς ακόμα και τηλεφωνικά είναι αδύνατη η επικοινωνία μαζί τους. Το ελληνικο παλαιολιθικο Δημοσιο δεν μπορει να σου κανει τιποτα αν δεν πας μονη σου να κανεις διαφορα και τους δηλωσεις φορα παρτιδα πού εισαι και τι κανεις. Η ερωτηση ειναι απλη: εχεις κανεις το γενικο μερος της ειδικοτητας που θες στην Ελλαδα στη χωρα που εισαι? Ποσο θες ακομα? Λιγοτερο απο 3 μηνες? Μπορεις να διαγραφεις ΜΙΑ φορα στο γενικο κομματι ή διοριστεις για μια μερα και μετα παραιτηθεις και να δηλωσεις αλλου το ΓΕΝΙΚΟ μερος χωρις να χασεις την "προτεραιοτητα" στο ειδικο μερος. Elio 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elio Posted November 8, 2020 Report Share Posted November 8, 2020 14 ώρες πριν, kerbit_88 said: Το ελληνικο παλαιολιθικο Δημοσιο δεν μπορει να σου κανει τιποτα αν δεν πας μονη σου να κανεις διαφορα και τους δηλωσεις φορα παρτιδα πού εισαι και τι κανεις. Η ερωτηση ειναι απλη: εχεις κανεις το γενικο μερος της ειδικοτητας που θες στην Ελλαδα στη χωρα που εισαι? Ποσο θες ακομα? Λιγοτερο απο 3 μηνες? Μπορεις να διαγραφεις ΜΙΑ φορα στο γενικο κομματι ή διοριστεις για μια μερα και μετα παραιτηθεις και να δηλωσεις αλλου το ΓΕΝΙΚΟ μερος χωρις να χασεις την "προτεραιοτητα" στο ειδικο μερος. Αρχικά σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Το θέμα είναι ότι αυτή τη στιγμή έχω γυρίσει ήδη στη χώρα που εργάζομαι συνεπώς ούτε να παρουσιαστώ μπορώ ούτε να πάω από το υπουργείο. Σε 9 μήνες θα έχω ολοκληρώσει το γενικό κομμάτι εδώ, συνεπώς θα μπορούσα να το αναγνωρίσω. Το πρόβλημα μου είναι ότι δε ξέρω πώς να κινηθώ τώρα καθώς δεν υπάρχει ενημέρωση για τη περίπτωση ανάκλησης ή άρνησης της θέσης και τις όποιες συνέπειες αναφορικά με το ειδικό κομμάτι. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panagiotis G Posted August 27, 2021 Report Share Posted August 27, 2021 Καλησπέρα! Ήθελα να ρωτήσω το εξής: το επόμενο έτος θα είμαι στην Αγγλία για ένα clinical & research fellowship. Γνωρίζετε αν μπορώ κανονικά να κάνω ανάκληση? Ρωτάω γιατί δεν θεωρείται τυπικά ειδικότητα το fellowship. Ευχαριστώ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gpgp Posted September 20, 2021 Report Share Posted September 20, 2021 Καλησπέρα. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Ανάκληση ειδικότητας δικαιούνται όσοι έχουν άγονο αγροτικό ή ακόμα και αυτοί που το αγροτικό τους είναι μη άγονο? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Σοφία Μαράκη Posted March 17, 2022 Report Share Posted March 17, 2022 Καλημέρα σας, Υπηρετώ σε άγονο αγροτικό και μου ήρθε από την περιφέρεια ενημέρωση έγγραφη ότι άνοιξε η θέση μου για ειδικότητα , το έστειλαν στο υπουργείο και μου κοινοποιήθηκε. On 15/4/2008 at 5:37 ΜΜ, maro said: Καλησπέρα σε όλους. Θα μπορούσε κάποιος να μου πει τι δικαιολογητικά χρειάζονται στη νομαρχία για να γίνει ανάκληση διορισμού λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Τί ενέργειες θα πρέπει να κάνω και πότε, γιατί δεν απαντούν στα τηλέφωνα Υπάρχει κάτι στο internet? Σας ευχαριστώ πολύ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Esc71 Posted April 30, 2022 Report Share Posted April 30, 2022 Καλησπερα, Γνωριζει καποιος , καποιο τηλεφωνο του τμηματος που ασχολειται με τις ανακλησεις στο υπουργειο? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drseapognosi Posted May 1, 2022 Report Share Posted May 1, 2022 καλησπέρα, μπορεί να κάνει κάποιος ανάκληση και αν κάνει μεταπτυχιακό στην Ελλάδα δλδ; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elion Posted May 13, 2022 Report Share Posted May 13, 2022 On 30/4/2022 at 3:51 ΠΜ, Esc71 said: Καλησπερα, Γνωριζει καποιος , καποιο τηλεφωνο του τμηματος που ασχολειται με τις ανακλησεις στο υπουργειο? Δοκίμασε σε αυτά: 2132161022 2132061105 Καλή τύχη Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elion Posted May 13, 2022 Report Share Posted May 13, 2022 On 17/3/2022 at 9:15 ΠΜ, Σοφία Μαράκη said: Καλημέρα σας, Υπηρετώ σε άγονο αγροτικό και μου ήρθε από την περιφέρεια ενημέρωση έγγραφη ότι άνοιξε η θέση μου για ειδικότητα , το έστειλαν στο υπουργείο και μου κοινοποιήθηκε. Τί ενέργειες θα πρέπει να κάνω και πότε, γιατί δεν απαντούν στα τηλέφωνα Υπάρχει κάτι στο internet? Σας ευχαριστώ πολύ Δείτε το ΦΕΚ 341Β του 2016, απόφαση 91.06, αρ.7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drseapognosi Posted May 15, 2022 Report Share Posted May 15, 2022 On 13/5/2022 at 1:30 ΜΜ, Elion said: Δείτε το ΦΕΚ 341Β του 2016, απόφαση 91.06, αρ.7 καλησπέρα, δεν λέει κάτι για ειδικότητες εκτός και αν βλέπω εγώ λάθος. μπορείς να στείλεις λινκ; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrodotori Posted December 21, 2022 Report Share Posted December 21, 2022 On 5/30/2012 at 12:09 PM, iceman said: κανει ανακληση του διορισμου μεχρι την ημερα που ληγει η θητεια του (οχι η παραταση του) Μπορεί να γινει ανάκληση διορισμού λόγω άγονου , με ημερομηνία διακοπής της ανάκλησης σε προγενέστερο χρόνο της περάτωσης του αγροτικού ; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joanna_R Posted March 31, 2023 Report Share Posted March 31, 2023 Καλησπέρα! Θα ήθελα να κάνω ανάκληση διορισμού λόγω παρακολούθησης μεταπτυχιακού . ο ελάχιστος αριθμός εξαμήνων τον Μεταπτυχιακού είναι 3 κι εγώ βρίσκομαι σε παράταση στο 4ο. Δεν υπάρχει στη βεβαίωση σπουδών κάποια καταλητικη ημερομηνία. Μπορώ να βάλω αυθαίρετα ότι επιθυμώ η ανάκληση μου να ισχύσει ως πχ αλλά δυο εξάμηνα? το έχει κάνει κανείς? ευχαριστώ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
featured Posted September 14, 2023 Report Share Posted September 14, 2023 Καλημερα σε όλους και ελπιζω να εισαστε ολοι καλα. Θα ηθελα λιγο να μου πειτε ττην γνωμη σας και για το δικο μου θεμα. Ειμαι 7 χρονια στο εξωτερικο οπου εχω ολοκληρωσει γενικο κομματι και το εχω αναγνωρισει στην ελλαδα.Αυτη τη στιγμη ψαχνω ειδικο κομματι να συνεχισω εδω. Στην ελλαδα στο ειδικο κομματι η θεση διορισμου μου κοντευει.Ειχα παρει μια ανακληση (3 ετη) για το γενικο μου κομματι τοτε. Τωρα τι μπορω να κανω για να μη χασω τη θεση μου στο ειδικο στην ελλαδα αν ερθει ο διορισμος και εγω ειμαι ακομα εδω?καμια ιδεα? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
geterious Posted November 14 Report Share Posted November 14 Καλησπέρα, Ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάνει κανείς ανάκληση λόγω στρατού. Η θέση μου δεν είναι σίγουρο πότε θα ανόιξει και μπορεί να ανοίξει λιγούς μήνες πρίν την κατάταξη μου στην ΕΣΣΟ. Μίλησα με το υπουργείο και δεν έβγαλα άκρη για το αν αρκεί το πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης ή θέλουνε σημείωμα κατάταξης (το οποίο δεν έχει βγει ακόμα). Ευχαριστώ πολυ!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts