Jump to content

μια εξομολόγηση καρδιάς για το aids


Recommended Posts

Η ζωή στο φως

Η ζωή στο φως

Για αρκετό καιρό, πάλευα πάνω στο λευκό χαρτί με το μολύβι, μα δεν είχα καταφέρει να γράψω ούτε μια λέξη .

Μου φαινόταν σχεδόν αδύνατον να συγκεντρωθώ στο σκοπό που στριφογύριζε στο μυαλό μου και είχε τόσο ανάγκη να αποκαλυφθεί .

Να γράψω την ιστορία μου . Ν’ ανοίξω διάπλατα την καρδιά μου.

Να εκτεθώ στα μάτια του κόσμου . Δεν με τρόμαζε όμως ποτέ το φως. Το σκοτάδι με σκότωσε για λίγο .Το ψέμα με κατέστρεψε λίγο περισσότερο .Αλλά δεν μπόρεσε τίποτα από τα δυο να με νικήσει.

Χρόνια ολόκληρα παρατηρούσα τους ανθρώπους να φωνάζουν πως θέλουν την αλήθεια αλλά τελικά διαπίστωνα πως ελάχιστοι ήταν σε θέση να την ακούσουν κι ακόμα πιο λίγοι να παλέψουν για το καλύτερο μετά από την αποκάλυψη της.

Τώρα όμως είμαι εδώ .

Είμαι εδώ.

Ναι !

Είμαι δίπλα σας .

Ανάβω πάνω μου όλους τους προβολείς .

Με λένε Ζωή και είμαι τριάντα έξι ετών (36). Δώδεκα χρόνια στο κόσμο του Αids . Ναι γι’ αυτό θα σας μιλήσω .

Στα είκοσι τέσσερα(24) ,μαθαίνω από τον άνθρωπο που αγάπησα πολύ, πως έπρεπε να κάνω εξετάσεις για τον ιό του Αids.

Η απάντηση του, είχε έρθει μια μέρα μετά όταν του είχα πει πως ένιωθα έτοιμη να κάνω παιδιά μαζί του.

Ήξερε πως μου μετέδιδε ένα ολόκληρο χρόνο του ιό .Τα λόγια έβγαιναν μπερδεμένα από τα χείλη του .

Όλα όμως ήταν ψέματα . Όσα είχα ζήσει μαζί του ως τότε έγιναν στάχτη.

Είχα αρπάξει ολόκληρη φωτιά. Θυμάμαι ακόμα και τώρα τα μάτια του .Σαν αιμοβόρου ζώου, δεν έφτανε πως μου είχε πιει και μολύνει όλο το αίμα μου, ήθελε να με φορτώσει και ενοχές .

Δεν υπήρχε τίποτα μέσα του . Ένας πληρωμένος εκτελεστής είχε περισσότερα ίσως αισθήματα απ’ αυτόν που φαινόταν να το διασκεδάζει και να το κάνει δωρεάν .

Φαινόταν ατάραχος γιατί τόσο καιρό, έστηνε ανενόχλητος τη παγίδα του . Σε μια στιγμή όλα σκοτείνιασαν γύρω μου. Ναι μια στιγμή ήταν αρκετή, για να συνειδητοποιήσω από το βλέμμα του, πως με σκότωνε τόσο καιρό εν ψυχρό .

Εύχομαι να μην έρθει κανείς στη θέση μου .Να μη νιώσει πόσο κτηνώδης , σκληρός , βάναυσος μπορεί να γίνει κάποιος .Εκείνα τα μαρτυρικά δευτερόλεπτα , αισθανόμουν πως κομμάτια από το σώμα και την καρδιά μου ξεκολλούσαν .Δεν θα μου άφηνε τίποτα όρθιο .Όμως έμεινα εκεί .

Σταθερή .Ακλόνητη. Ένας βράχος είχα γίνει ολόκληρη . Τα δικά του μικροσκοπικά ασήμαντα κύματα δεν θα μου έκαναν τίποτα .

Εκείνη τη στιγμή ο Θεός που κοιμόταν σε μια γωνιά της ψυχής μου, είχε ξυπνήσει για να μου δώσει κουράγιο .

Γιατί αυτός ήταν χρόνια φορέας του HIV. Το ήξερε πριν συνδεθεί μαζί μου .Συνέχιζε να το κρατάει μυστικό όταν δημιουργήσαμε σχέση .Δεν μ’ ενημέρωσε ποτέ ,για ν’ έχω επιλογή .Ποτέ !

Είχε έρθει όμως η ώρα που έπρεπε ν’ αντιμετωπίσω την καινούργια κατάσταση.

Αν έμενα στο μίσος και στην κακία που έδειξε αυτός, τότε θα δηλητηρίαζα το δικό μου κόσμο και των άλλων .

Φώναξα, ούρλιαξα για νύχτες όχι .Ένα όχι που μου έσκιζε τα σωθικά και γέμισε μ’ αίμα την ψυχή μου .

Όχι αυτός ο εκτελεστής δεν θα μ’ έκανε ίδιο με τα μούτρα του. Αυτός θα πέθανε για μένα κι ας τον είχα αγαπήσει .Κι ας του είχα δώσει το κορμί του με όλη μου τη λατρεία .

Τελείωσε , έσβησε ,για πάντα μέσα από την καρδιά μου και τρία χρόνια μετά όταν είχε έρθει να με δει για τελευταία φορά, δυο μήνες πριν πεθάνει και σωματικά .

Δεν ένιωσα τίποτα . Αηδία, αδιαφορία, απέχθεια .

Στη διάρκεια της ζωής μου κατάλαβα πως κάποιες φορές η ίδια η αρρώστια είναι λιγότερη σκληρή και από τους ανθρώπους .

Κι άλλες φορές, πως υπάρχουν άνθρωποι που μοιάζουν μ’ άγγελοι.

Στις μακρόχρονες σχέσεις που δημιούργησα, ενημέρωνα τους συντρόφους μου για την κατάσταση της υγείας μου .

Δεν είναι εύκολο πιστέψτε με , να κάνεις σχέση με έναν άνθρωπο και να του ανακοινώνεις ένα τέτοιο νέο. Δέχτηκα πολλά χτυπήματα δεν σας το κρύβω .Άλλοι έφυγαν τρομοκρατημένοι .

Άλλοι νευρίασαν γιατί τους αποκάλυψα την αλήθεια κι εξαφανίστηκαν την ίδια στιγμή .Άλλοι σκέφτηκαν πως ποτέ δεν είχαν χρησιμοποιήσει στη ζωή τους προφυλακτικό .Άλλοι έτρεξαν να κάνουν εξετάσεις. Άλλοι έμειναν μαζί μου και μοιράστηκαν την αγκαλιά , το φιλί , τον έρωτα . Ήταν ελάχιστοι .Μετρημένοι στα δάκτυλα, αλλά αρκετοί για να με κάνουν να εξακολουθώ να αισθάνομαι άνθρωπος .

Αν κάθισα να γράψω τούτες τις γραμμές και να μοιραστώ μαζί σας τη δική μου ιστορία είναι πως κουράστηκα να βλέπω το κρυφτό που παίζουν οι περισσότεροι (ευτυχώς όχι όλοι ) .

Όσες φορές στη ζωή μου επέλεξα να κάνω μια εφήμερη σχέση με κάποιον, για μια νύχτα ή περισσότερες χρησιμοποιούσα πάντα προφυλακτικό .

Αυτό που όμως που μ’ έκανε πολλές φορές μαινόμενο ταύρο, ήταν πως ήταν έτοιμοι οι περισσότεροι που «ξάπλωσα» μαζί τους να βγάλουν το προφυλακτικό χωρίς δεύτερη σκέψη.

Τους εμπόδισα .Άλλες φορές με την ψυχή στο στόμα, τους πρόλαβα τη στιγμή που ήταν έτοιμοι ενώ το είχαν φορέσει στην αρχή μετά το είχαν βγάλει με δική τους πρωτοβουλία .

Όμως και πάλι τους έλεγα πως δεν γινόταν αλλιώς . Πάρα πολλά τα περιστατικά .Άντρες που ήταν έτοιμοι γι’ όλα .Άντρες που ήθελαν ν’ ξεφύγουν από τον ίδιο τους τον εαυτό, τις συντρόφους τους , τις γυναίκες τους κι άλλοι απλά και μόνο να νιώσουν τη χαρά του έρωτα .Όμως η αλήθεια είναι πως δεν τους ένοιαζε τίποτα .Η χρήση του προφυλακτικού ήταν κάτι ασήμαντο και αδιάφορο γι’ αυτούς .Έχω ακούσει αρκετές φορές τις εκφράσεις: «Άσε το προφυλακτικό ρε κοριτσάκι τι το θέλεις ;- Με ενοχλεί δεν το βλέπεις ;-Δεν μπορώ να λειτουργήσω με την άνεση μου-Δεν το βάζω ποτέ κορίτσι μου- Έχω να το βάλω κάτι χρόνια. Ούτε που θυμάμαι και πως μπαίνει».

Εγώ όμως έμενα πάντα σταθερή στην άποψη μου .

Η προφυλακτικό ή φεύγω .Είχα κι εγώ ανάγκες . Έπρεπε με κάποιον τρόπο να χαρώ με ασφαλές τρόπο τον έρωτα χωρίς να βλάψω κανέναν .

Όμως εκείνοι σχεδόν όλοι ήταν έτοιμοι να βάλουν σε κίνδυνο όχι μόνο τη δική τους ζωή, αλλά τη σχέση τους ή της γυναίκας τους. Όμως ποτέ κανείς δεν σκέφτηκε εμένα. Μέσα από τη μικρή εκείνη απόλαυση της στιγμής, πόσο ήθελα να φωνάξω για το ψέμα τους .Πόσο ήθελα να ουρλιάξω για το δίκιο μου .

Όμως όταν μιλάω για τη χρήση του προφυλακτικού δεν αναφέρομαι μόνο στην προσωπική μου εμπειρία .

Αν θέλετε και είστε έτοιμοι ν’ ακούσετε όλη την αλήθεια θα ξέρετε βέβαια πως οι περισσότερο άνθρωποι γνωρίζονται πια μέσο του internet.

Με τον ίδιο τρόπο όπως κι εσείς έρχομαι κι εγώ σ’ επαφή με τους άλλους .Κάποιος θα πει θα ρωτήσει .

Έχει αυτή το δικαίωμα να κάνει έρωτα ;

Φυσικά θ’ απαντήσω .Δεν έχω μόνο ανάγκη από sex γιατί πραγματικά, προτιμώ τον έρωτα με τον άνθρωπο μου, αλλά όταν αυτό δεν είναι εφικτό επιλέγω να έρθω σε σεξουαλική επαφή με κάποιον άγνωστο .

Παιδιά τα πράγματα είναι έτσι ακριβώς . Είμαι μέρος μια πραγματικότητας και μιας αλήθειας .

Μπορείτε να με καταλάβετε γιατί κι εσείς το ίδιο κάνετε .

Εκτός από τους ανθρώπους σαν κι εμένα που πιστέψτε με είναι πολλοί υπάρχουν κι άλλοι που δεν έχουν κάνει ποτέ εξετάσεις και δεν γνωρίζουν πως είναι φορείς τους Aids και το μεταδίδουν εν αγνοία τους.

Σ’ αυτήν πραγματικότητα αναφέρομαι και θέλω να σταθώ.

Δεν σημαίνει πως επειδή συνέβη κάτι σ’ εμένα δεν μ’ ενδιαφέρει τι θα γίνει στους άλλους .

Δεν θα πάψω ποτέ να είμαι άνθρωπος και να ορθώνω το ανάστημα μου με οποιοδήποτε τρόπο.

Σίγουρα δεν θα με δείτε στην τηλεόραση , ή σε μεγάλες εκδηλώσεις αλλά ακόμα και μ’ αυτόν τον τρόπο δηλώνω την παρουσία μου που είμαι σίγουρη όσο κι εγωιστικό κι αν ακούγεται αυτό πως δεν θα σας αφήσει αδιάφορους.

Να σας αφυπνίσει .Να σας ταρακουνήσει κάνοντας ένα βήμα μπροστά κι όχι να κλείσετε τα μάτια.

Γι αυτό γράφω τούτες τις λέξεις από τις ψυχή μου βγαλμένες για να μ’ ακούσετε αν δεν μπορείτε ίσως να με καταλάβετε .

Σας είπα είμαι εδώ.

Έχω ανάψει όλους τους προβολείς πάνω μου χωρίς να φοβάμαι , γιατί είμαι αληθινή .

Στη ζωή μου ευτυχώς κατάφερα να δημιουργήσω τρεις σημαντικές μόνιμες, σχέσεις που μου έδωσαν κουράγιο να συνεχίσω.

Που με δέχτηκαν όπως είμαι .Που αντιμετωπίσαμε μαζί όλες τις δυσκολίες .

Είναι όμορφο και μαγικό να έχεις στο πλάι σου τον άντρα που σε καταλαβαίνει .Να νιώθει πως τον αισθάνεσαι και να είσαι εκεί ότι και να γίνει .

Αυτό λέγεται αγάπη κι όποιος το αντάμωσε έστω και μια φορά στη ζωή του τότε ίσως μπορεί να με καταλάβει .

Αυτό αναζητώ και θα συνεχίζω να ψάχνω σ’ όλη την ζωή μου .

Μια αληθινή αγκαλιά που θα προσφέρει τη ζεστασιά που επιθυμώ εγώ και την αγάπη που θα θέλει εκείνος να βιώσει .

Το παιχνίδι του έρωτα δεν σταματάει όμως ποτέ .

Χαίρομαι που υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να βλέπουν πίσω από τους μαύρους καθρέφτες.

Όμως γι’ εκείνους που θα βιαστούν να πούνε πως απλά είμαι μια επικίνδυνη φορές του Αids, να το σκεφτούν για δεύτερη φορά και να τους πω πόσο εύκολα μπορεί να βρεθούν στην άλλη όχθη του ποταμού.

Δεν μπορώ άλλο . Δεν αντέχω άλλο .

Ξυπνήστε επιτέλους . Έκανα το λάθος, την απερισκεψία(που κι εσείς την κάνετε κάθε μέρα), να μην πάρω τις απαραίτητες προφυλάξεις σε μια περίοδο της ζωής μου .

Μην φορτώνετε όμως πάνω στους φορείς του Αids όλες τις δικές σας αμαρτίες και επιπολαιότητες. Μεταφέρουμε ήδη μεγάλο σταυρό .Τα καθημερινά φάρμακα στο στομάχι, πολλές φορές γίνονται σίδερο.

Δεν ψάξατε ποτέ, ούτε και ρωτήσετε, γιατί φυσικά νομίζετε πως δεν σας αφορά, πόσες μέρες και νύχτες δεν μπορώ να κοιμηθώ από τις κράμπες στα πόδια και πολλές άλλες παρενέργειες .

Δεν θέλω ούτε και προσπαθώ να σας κάνω να με λυπηθείτε .

Δυστυχώς λίγοι φοράνε προφυλακτικό . Ελάχιστοι κάνουν έρωτα με ασφάλεια .Οφείλω να σας πω πως είναι τα πράγματα όπως τα βιώνω κι όχι απ’ έξω . Είμαι μέσα στη ζωή .

Όσο ανάγκη έχετε εσείς ν’ αγγίξετε το κορμί κάποιου και να ενωθείτε έστω και για λίγο, από την ίδια και διπλή ανάγκη διακατέχομαι κι εγώ .Σίγουρα δεν ικανοποιούμαι όμως μόνο από τον εφήμερο έρωτα. Θέλω περισσότερα.

Εγώ θα είμαι όμως πάντα εκεί ανάμεσα σας, να σας θυμίζω πως υπάρχουν άνθρωποι που παλεύουν και χαμογελάνε παρά τα χτυπήματα .

Έτσι είναι η ζωή . Κι αυτή η Ζωή που σας γράφει έχει απλά Aids, όπως κάποιος άλλος καρκίνο .

Ξυπνήστε και βγείτε από τις κρυψώνες σας .

Δεν θέλω να σας μολύνω με τον ιό αλλά να σας γεμίσω με αγάπη .

Είμαι εδώ γιατί μπορεί κάποιος ασυνείδητος να με κατέστρεψε αλλά εγώ κατάφερα, μέσα από τα χαλάσματα να φτιάξω πολλές όμορφες μικρές στιγμές .Δεν κρατάνε για πάντα γι’ αυτό είναι πολύτιμες .

Θα είμαι πάντα εδώ .

Είμαι εδώ .

Η Zωή ανάμεσα σας .

Η ζωή δίπλα σας .

Η Zωή στο φως .

Η δική μου η ζωή …..

Είστε έτοιμοι να με κοιτάξετε στα μάτια; Να με πάρετε αγκαλιά και να δεχτείτε την αλήθεια μου ;

Σας ευχαριστώ …

http://zwhaggelou.blogspot.com/

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • Απαντήσεις 73
  • Created
  • Last Reply

δεν μπορει να μην σε γεμισει δακρυα αυτη η ιστορια οσον αφορα την εσχατη προδοσια της κοπελας απο τον ανθρωπο που αγαπουσε..

αλλα και θαυμασμο για το θαρρος της,την λεβεντια της και την διψα της για ζωη..

ειλικρινα τις καλυτερες ευχες μεσα απο τα βαθη της καρδιας μου κοπελια και η ευχη ο Θεος της Αγαπης να σε κανει και εχει καλα..

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Προσπαθησα 2 φορες να απαντησω εδω αλλα εγραφα αδεια λογια και τα εσβηνα. Το μονο που μου βγαινει να κανω ειναι να σκυψω το κεφαλι απο σεβασμο,και να νιωσω αμοιβαδα απεναντι στο μεγαλειο της Ζωης! Δεν ξερω τι αλλο να πω. Τετοιοι ανθρωποι πρεπει να γινονται Φαροι. Να μαζευομαστε ολοι εμεις οι αλλοι απο κατω τους και να λατρευουμε το φως τους. Για την κοπελα αυτη, δεν υπαρχει πιο ταιριαστο ονομα, απο το ονομα της!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Δεν έχω μόνο ανάγκη από sex γιατί πραγματικά, προτιμώ τον έρωτα με τον άνθρωπο μου, αλλά όταν αυτό δεν είναι εφικτό επιλέγω να έρθω σε σεξουαλική επαφή με κάποιον άγνωστο ....

ακόμα και αν υποθέσουμε ότι η αρχική περιγραφή είναι συγκινητική (για τους πολύ ευαίσθητους) η πρόταση αυτή δεν αφήνει περιθώρια κατανόησης και οίκτου.

αντε...με το καλό και σύφιλη!!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Δεν έχω μόνο ανάγκη από sex γιατί πραγματικά, προτιμώ τον έρωτα με τον άνθρωπο μου, αλλά όταν αυτό δεν είναι εφικτό επιλέγω να έρθω σε σεξουαλική επαφή με κάποιον άγνωστο ....

ακόμα και αν υποθέσουμε ότι η αρχική περιγραφή είναι συγκινητική (για τους πολύ ευαίσθητους) η πρόταση αυτή δεν αφήνει περιθώρια κατανόησης και οίκτου.

αντε...με το καλό και σύφιλη!!

Το γαμησες!!!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

'Οπως και σε παρόμοιες καταστάσεις,είναι η ζωή σου μέχρι την ανακοίνωση και αυτή μετά.

Μόνο σεβασμός και θαυμασμός πρέπει σε όσους δεν το βάζουν κάτω.Εγώ μάλλον θα είχα καταρρεύσει και θα επιτάχυνα αυτό που θα έμοιαζε με τέλος.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Δεν έχω μόνο ανάγκη από sex γιατί πραγματικά, προτιμώ τον έρωτα με τον άνθρωπο μου, αλλά όταν αυτό δεν είναι εφικτό επιλέγω να έρθω σε σεξουαλική επαφή με κάποιον άγνωστο ....

ακόμα και αν υποθέσουμε ότι η αρχική περιγραφή είναι συγκινητική (για τους πολύ ευαίσθητους) η πρόταση αυτή δεν αφήνει περιθώρια κατανόησης και οίκτου.

αντε...με το καλό και σύφιλη!!

Ιατρικό ήθος όχι μ@λακίες...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Δεν έχω μόνο ανάγκη από sex γιατί πραγματικά, προτιμώ τον έρωτα με τον άνθρωπο μου, αλλά όταν αυτό δεν είναι εφικτό επιλέγω να έρθω σε σεξουαλική επαφή με κάποιον άγνωστο ....

ακόμα και αν υποθέσουμε ότι η αρχική περιγραφή είναι συγκινητική (για τους πολύ ευαίσθητους) η πρόταση αυτή δεν αφήνει περιθώρια κατανόησης και οίκτου.

αντε...με το καλό και σύφιλη!!

μάλλον έχεις σχέση με δικατσά.....οι οποίοι αγνοούν τις λέξεις "ήθος" και "αξιοπρέπεια"

Μερικές φορές ρε πούστη μου απορώ αν είσαι τόσο πικρόχολος στην πραγματικότητα ή απλά εδώ μέσα ξεδίνεις

emeleos Αυτά θα τα έλεγες και μπροστά σε συναδέλφους σου και στην ασθενή;

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

μάλλον έχεις σχέση με δικατσά.....οι οποίοι αγνοούν τις λέξεις "ήθος" και "αξιοπρέπεια"

Μερικές φορές ρε πούστη μου απορώ αν είσαι τόσο πικρόχολος στην πραγματικότητα ή απλά εδώ μέσα ξεδίνεις

emeleos Αυτά θα τα έλεγες και μπροστά σε συναδέλφους σου και στην ασθενή;

γμτ αν ειναι δυνατον καθε θεμα να καταληγει στο να ασχολουνται ολοι με τα ιδια γνωστα ατομα emcensored

ρε τασουλη, αν ειναι δυνατον να πιστευεις οτι αυτα που γραφουν εδω θα τα ελεγαν ποτε μπροστα σε τριτους!

ημαρτον !!! can che abbaia non morde που λεν στο χωριο μου ... απο κοντα ειναι ολοι μια χαρα παιδια :rolleyes: μερικους αν τους συναντουσες χωρις να ξερεις ψευδωνυμο δεν θα τους κοιταζες δευτερη φορα.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ημαρτον !!! can che abbaia non morde που λεν στο χωριο μου ... απο κοντα ειναι ολοι μια χαρα παιδια :rolleyes: μερικους αν τους συναντουσες χωρις να ξερεις ψευδωνυμο δεν θα τους κοιταζες δευτερη φορα.

Τόσο χάλια είναι εμφανισιακά ο Υπνοπερπατητής ? Και μας είχε δώσει την εντύπωση "παίκτη" ... :lol:

Πάντως αναρωτιέμαι γιατί αυτό το φόρουμ έλκει τόσο πολύ όλες αυτές τις δακρύβρεχτρες ιστορίες (μήπως ισχύει γενικά για τα φόρουμ γιατρών?) !

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Δεν έχω μόνο ανάγκη από sex γιατί πραγματικά, προτιμώ τον έρωτα με τον άνθρωπο μου, αλλά όταν αυτό δεν είναι εφικτό επιλέγω να έρθω σε σεξουαλική επαφή με κάποιον άγνωστο ....

ακόμα και αν υποθέσουμε ότι η αρχική περιγραφή είναι συγκινητική (για τους πολύ ευαίσθητους) η πρόταση αυτή δεν αφήνει περιθώρια κατανόησης και οίκτου.

αντε...με το καλό και σύφιλη!!

μάλλον έχεις σχέση με δικατσά.....οι οποίοι αγνοούν τις λέξεις "ήθος" και "αξιοπρέπεια"

Μερικές φορές ρε πούστη μου απορώ αν είσαι τόσο πικρόχολος στην πραγματικότητα ή απλά εδώ μέσα ξεδίνεις

emeleos Αυτά θα τα έλεγες και μπροστά σε συναδέλφους σου και στην ασθενή;

ανήθικο είναι να έχεις σεξουαλικές σχέσεις με αγνώστους όντας φορέας του aids και να κοροιδευεις τον εαυτό σου με επιχειρήματα του στυλ "μα τους προειδοποίησα να φοράνε προφυλακτικό".

όπως λέει και ένας φίλος μου "είναι μια πόρνη του κοινού ποινικού δικαίου" :)

πάντως Τάσο μια και το έθεσες σε διαβεβαιώνω (και όσοι με ξέρουν επίσης) ότι στην πραγματικότητα είμαι χειρότερος. :)

και δε νομίζω ότι είμαι άδικος. υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι που υποφέρουν από χιλιάδες αρρώστιες χωρίς να είναι η επιλογή τους. εμένα η κατανόηση μου και ο οίκτος μου είναι όπως η περιφρόνηση μου...δηλαδή περιορισμένα, γιαυτό προτιμώ να τα χαρίζω με φειδώ εκεί που αξίζει τον κόπο :)

όσο για την clemence που θίχτηκε. αν ήμουν ειλικρινής θα έλεγα ότι θίχτηκε γιατί απλούστατα ανήκει και αυτή στην ίδια κατηγορία. επειδή όμως είμαι διακριτικός δε θα πω ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα και θα το αφήσω να περάσει έτσι :)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Τι εχεις παθει ρε φιλε; Συμφωνοι οτι και εγω θα φοβομουν να συναψω κανονικη σχεση μαζι της, αλλα εσυ εφτασες στο αλλο ακρο του φοβου! Το ενστικτο της αυτοσυντηρησης σου, σε κανει επιθετικο, οπως ακριβως τα ζωα στη ζουγκλα. Με το να εισαι πικροχολος και επιθετικος δεν προστατευεσαι περισσοτερο απο το AIDS. Απο την αλλη, αν το καλοσκεφτουμε δηλαδη, προτεινεις μια κοπελα που εμαθε στα 24 της οτι ειναι φορεας, να σταματησει να ζει. Απο τα 24; Εγω ειμαι 29 και νιωθω 15! Τι να κανει δηλαδη; Να ζει μονο και μονο για να καταναλωνει φαρμακα; Ειναι ζωη αυτο; Εσυ αν ησουν στη θεση της θα το εκανες; Δηλαδη ή αυτη την επιλογη εχει ή την αυτοκτονια; Μην νομιζεις οτι δεν αντιλαμβανομαι πως σκεφτεσαι. Αντιλαβου ομως και συ οτι αυτος ο φοβος σου κομματιαζει το μυαλο και με κομματιασμενο μυαλο, δεν σκεφτεσαι καθαρα. Γιατι λεω κομματιασμενο; Διοτι απο τα "κομματια" αυτα, εσυ διαλεξες να σκεφτεσαι με αυτο που φοβαται! Τα υπολοιπα δεν τα συνδεεις μαζι. Εχεις αφησει καποια συνειρμικα κεντρα απ'εξω! Το οτι αυτη η κοπελα εκφραζεται με φρασεις "Σας αγαπαω ολους" "Αγκαλιαστε με" (δεν το εννοει σεξουαλικα αυτο) "Ειμαι εδω ζωντανη και ιδια με σας και θελω να ζησω" δεν σου οδηγει το μυαλο στο οτι, ενας ρετροιος δεν μπορει να αλλαξει την ανθρωπινη θεληση για ζωη; Εσυ δεν θελεις να ζησεις; Αν θελουν μια φορα οι υγιεις να ζησουν, ποσο μαλλον οι ασθενεις, που εκτιμουν την καθε μερα 100 φορες περισσοτερο απο εμας! Πιστευεις οτι αυτη η κοπελα νιωθει κατα τι διαφορετικα, απο καποιον που εχει καρκινο; Ειμαι σιγουρος πως οχι. Οπως εχει ο ενας μπροστα του καθε μερα την ασηκωτη ιδεα "Οπου να'ναι ολα τελειωνουν!", ετσι την εχει κι ο αλλος! Απλα αυτη εχει να σηκωσει τον σταυρο της κοινωνικης κατακραυγης λογω του οτι "μεταδιδει"! Φαντασου να ηταν μεταδιδομενος ο καρκινος! Θα ειχαμε ακομα εκεινα τα τοπια εξοριας των λεπρων, αφου με καρκινο ειναι γεματος ο τοπος!

Εχεις ολοζωντανη μπροστα σου μια γκομενα που "νικησε" το AIDS! Ειναι υπευθυνη, σε αντιθεση με τον φιλο της. Τι της μενει να κανει απο εκει και περα; Εγω που ειμαι φλωρος και φοβαμαι να αυτοκτονησω, μαλλον το ιδιο θα εκανα! Δεν μπορει ενα "κομματι RNA" να μου ξαναεπιβληθει οταν το εχω νικησει. Η γκομενα ειναι μεγαλειο, ειτε συμφωνουμε ειτε οχι. Η γνωμη μας ευτυχως δεν επηρεαζει το μεγαλειο της. Αν η ιστορια της ειναι, αυτη ακριβως χωρις κανενα ψεμα μεσα, τοτε ειμαστε πολυ μικροι για να την κρινουμε εσυ και γω και ολοι οι "υγιεις"! Κανενας "υγιης" δεν ουρλιαζει αυτα τα "ΟΧΙ" καθε νυχτα.

Αν θελεις σε παρακαλω, μην σκεφτεις "Τι λεει τωρα ο μαλακας" και απαντησε μου!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Τι εχεις παθει ρε φιλε; Συμφωνοι οτι και εγω θα φοβομουν να συναψω κανονικη σχεση μαζι της, αλλα εσυ εφτασες στο αλλο ακρο του φοβου! Το ενστικτο της αυτοσυντηρησης σου, σε κανει επιθετικο, οπως ακριβως τα ζωα στη ζουγκλα. Με το να εισαι πικροχολος και επιθετικος δεν προστατευεσαι περισσοτερο απο το AIDS. Απο την αλλη, αν το καλοσκεφτουμε δηλαδη, προτεινεις μια κοπελα που εμαθε στα 24 της οτι ειναι φορεας, να σταματησει να ζει. Απο τα 24; Εγω ειμαι 29 και νιωθω 15! Τι να κανει δηλαδη; Να ζει μονο και μονο για να καταναλωνει φαρμακα; Ειναι ζωη αυτο; Εσυ αν ησουν στη θεση της θα το εκανες; Δηλαδη ή αυτη την επιλογη εχει ή την αυτοκτονια; Μην νομιζεις οτι δεν αντιλαμβανομαι πως σκεφτεσαι. Αντιλαβου ομως και συ οτι αυτος ο φοβος σου κομματιαζει το μυαλο και με κομματιασμενο μυαλο, δεν σκεφτεσαι καθαρα. Γιατι λεω κομματιασμενο; Διοτι απο τα "κομματια" αυτα, εσυ διαλεξες να σκεφτεσαι με αυτο που φοβαται! Τα υπολοιπα δεν τα συνδεεις μαζι. Εχεις αφησει καποια συνειρμικα κεντρα απ'εξω! Το οτι αυτη η κοπελα εκφραζεται με φρασεις "Σας αγαπαω ολους" "Αγκαλιαστε με" (δεν το εννοει σεξουαλικα αυτο) "Ειμαι εδω ζωντανη και ιδια με σας και "θελω να ζησω" δεν σου οδηγει το μυαλο στο οτι, ενας ρετροιος δεν μπορει να αλλαξει την ανθρωπινη θεληση για ζωη; Εσυ δεν θελεις να ζησεις; Αν θελουν μια φορα οι υγιεις να ζησουν, ποσο μαλλον οι ασθενεις, που εκτιμουν την καθε μερα 100 φορες περισσοτερο απο εμας! Πιστευεις οτι αυτη η κοπελα νιωθει κατα τι διαφορετικα, απο καποιον που εχει καρκινο; Ειμαι σιγουρος πως οχι. Οπως εχει ο ενας μπροστα του καθε μερα την ασηκωτη ιδεα "Οπου να'ναι ολα τελειωνουν!", ετσι την εχει κι ο αλλος! Απλα αυτη εχει να σηκωσει τον σταυρο της κοινωνικης κατακραυγης λογω του οτι "μεταδιδει"! Φαντασου να ηταν μεταδιδομενος ο καρκινος! Θα ειχαμε ακομα εκεινα τα τοπια εξοριας των λεπρων, αφου με καρκινο ειναι γεματος ο τοπος!

Εχεις ολοζωντανη μπροστα σου μια γκομενα που "νικησε" το AIDS! Ειναι υπευθυνη, σε αντιθεση με τον φιλο της. Τι της μενει να κανει απο εκει και περα; Εγω που ειμαι φλωρος και φοβαμαι να αυτοκτονησω, μαλλον το ιδιο θα εκανα! Δεν μπορει ενα "κομματι RNA" να μου ξαναεπιβληθει οταν το εχω νικησει. Η γκομενα ειναι μεγαλειο, ειτε συμφωνουμε ειτε οχι. Η γνωμη μας ευτυχως δεν επηρεαζει το μεγαλειο της. Αν η ιστορια της ειναι, αυτη ακριβως χωρις κανενα ψεμα μεσα, τοτε ειμαστε πολυ μικροι για να την κρινουμε εσυ και γω και ολοι οι "υγιεις"! Κανενας "υγιης" δεν ουρλιαζει αυτα τα "ΟΧΙ" καθε νυχτα.

Αν θελεις σε παρακαλω, μην σκεφτεις "Τι λεει τωρα ο μαλακας" και απαντησε μου!

δευτερη φορα σε μερικες μερες που μ εκανες να "σ αγαπησω" !

θα αρχισω να ανησυχω.αν φυγουν τα εισαγωγικα χαθηκαμε! :lol:emrose

και χαιρομαι που το τελειωνεις οοοοολο αυτο με τη φραση "Αν η ιστορια της ειναι, αυτη ακριβως χωρις κανενα ψεμα μεσα" γιατι δειχνει οτι δεν εισαι απλως ενας ρομαντικος-ονειροπαρμενος,εχεις απολυτη συναισθηση του τι εγραφες τοση ωρα.

και θα ηθελα επισης να σου πω οτι χαιρομαι που εισαι 29 νιωθεις 15 και το δηλωνεις χωρις φοβο και παθος :P το δηλωνεις σχεδον αυταρεσκα...αυτο ειναι το τελειο της υποθεσης! :)

καλημερα!

ΥΓ πολυ χαιρομαι οταν βλεπω νεους ανθρωπους να σκεφτονται ετσι ρε παιδια...σαν να αναπτερωνονται οι ελπιδες μου οτι τιποτα δεν εχει χαθει...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Δεν έχω μόνο ανάγκη από sex γιατί πραγματικά, προτιμώ τον έρωτα με τον άνθρωπο μου, αλλά όταν αυτό δεν είναι εφικτό επιλέγω να έρθω σε σεξουαλική επαφή με κάποιον άγνωστο ....

ακόμα και αν υποθέσουμε ότι η αρχική περιγραφή είναι συγκινητική (για τους πολύ ευαίσθητους) η πρόταση αυτή δεν αφήνει περιθώρια κατανόησης και οίκτου.

αντε...με το καλό και σύφιλη!!

μάλλον έχεις σχέση με δικατσά.....οι οποίοι αγνοούν τις λέξεις "ήθος" και "αξιοπρέπεια"

Μερικές φορές ρε πούστη μου απορώ αν είσαι τόσο πικρόχολος στην πραγματικότητα ή απλά εδώ μέσα ξεδίνεις

emeleos Αυτά θα τα έλεγες και μπροστά σε συναδέλφους σου και στην ασθενή;

ανήθικο είναι να έχεις σεξουαλικές σχέσεις με αγνώστους όντας φορέας του aids και να κοροιδευεις τον εαυτό σου με επιχειρήματα του στυλ "μα τους προειδοποίησα να φοράνε προφυλακτικό".

όπως λέει και ένας φίλος μου "είναι μια πόρνη του κοινού ποινικού δικαίου" :)

πάντως Τάσο μια και το έθεσες σε διαβεβαιώνω (και όσοι με ξέρουν επίσης) ότι στην πραγματικότητα είμαι χειρότερος. :)

και δε νομίζω ότι είμαι άδικος. υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι που υποφέρουν από χιλιάδες αρρώστιες χωρίς να είναι η επιλογή τους. εμένα η κατανόηση μου και ο οίκτος μου είναι όπως η περιφρόνηση μου...δηλαδή περιορισμένα, γιαυτό προτιμώ να τα χαρίζω με φειδώ εκεί που αξίζει τον κόπο :)

όσο για την clemence που θίχτηκε. αν ήμουν ειλικρινής θα έλεγα ότι θίχτηκε γιατί απλούστατα ανήκει και αυτή στην ίδια κατηγορία. επειδή όμως είμαι διακριτικός δε θα πω ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα και θα το αφήσω να περάσει έτσι :)

ανήθικο και αντιεπαγγελματικό είναι να εύχεσαι σε έναν άρρωστο "αντε...με το καλό και σύφιλη!!"
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

όσο για την clemence που θίχτηκε. αν ήμουν ειλικρινής θα έλεγα ότι θίχτηκε γιατί απλούστατα ανήκει και αυτή στην ίδια κατηγορία. επειδή όμως είμαι διακριτικός δε θα πω ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα και θα το αφήσω να περάσει έτσι :)

ακομα ασχολεισαι μαζι μου εσυ? ποιος σου λεει οτι μπορεις να θιξεις, εσυ ή οποιο αλλο ατομο παρομοιο, εμενα ή οποιον αλλο συναδελφο εδω μεσα ή αλλου?

αν οπου γραφεις ''θιχτηκε'' βαλεις βαρεθηκε, θα το πιασεις καλυτερα το θεμα. κατα τ΄αλλα, δεν ειπα εγω πουθενα οτι δεν ειμαι σε αυτη την κατηγορια. τί πινεις? σε μια μονο προταση λες πολλα περιεργα. δεν θιχτηκα, δεν εισαι ειλικρινης, και εχεις τοση σχεση με την διακριτικοτητα οση και με τους καλους τροπους.

φιδακια emkiss

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ρε παιδες και ειδικα οι παλιοτεροι που ξερετε πια τα λειτουργικα κουμπια,μη βαζετε ασκοπες παραθεσεις.Ειναι παρα πολυ κουραστικο.

Παντως δεν κρυβω οτι κι εγω αναρωτηθηκα αν ενημερωνει για την κατασταση της τους αντρες μιας νυχτας.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Τι εχεις παθει ρε φιλε; Συμφωνοι οτι και εγω θα φοβομουν να συναψω κανονικη σχεση μαζι της, αλλα εσυ εφτασες στο αλλο ακρο του φοβου! Το ενστικτο της αυτοσυντηρησης σου, σε κανει επιθετικο, οπως ακριβως τα ζωα στη ζουγκλα. Με το να εισαι πικροχολος και επιθετικος δεν προστατευεσαι περισσοτερο απο το AIDS. Απο την αλλη, αν το καλοσκεφτουμε δηλαδη, προτεινεις μια κοπελα που εμαθε στα 24 της οτι ειναι φορεας, να σταματησει να ζει. Απο τα 24; Εγω ειμαι 29 και νιωθω 15! Τι να κανει δηλαδη; Να ζει μονο και μονο για να καταναλωνει φαρμακα; Ειναι ζωη αυτο; Εσυ αν ησουν στη θεση της θα το εκανες; Δηλαδη ή αυτη την επιλογη εχει ή την αυτοκτονια; Μην νομιζεις οτι δεν αντιλαμβανομαι πως σκεφτεσαι. Αντιλαβου ομως και συ οτι αυτος ο φοβος σου κομματιαζει το μυαλο και με κομματιασμενο μυαλο, δεν σκεφτεσαι καθαρα. Γιατι λεω κομματιασμενο; Διοτι απο τα "κομματια" αυτα, εσυ διαλεξες να σκεφτεσαι με αυτο που φοβαται! Τα υπολοιπα δεν τα συνδεεις μαζι. Εχεις αφησει καποια συνειρμικα κεντρα απ'εξω! Το οτι αυτη η κοπελα εκφραζεται με φρασεις "Σας αγαπαω ολους" "Αγκαλιαστε με" (δεν το εννοει σεξουαλικα αυτο) "Ειμαι εδω ζωντανη και ιδια με σας και θελω να ζησω" δεν σου οδηγει το μυαλο στο οτι, ενας ρετροιος δεν μπορει να αλλαξει την ανθρωπινη θεληση για ζωη; Εσυ δεν θελεις να ζησεις; Αν θελουν μια φορα οι υγιεις να ζησουν, ποσο μαλλον οι ασθενεις, που εκτιμουν την καθε μερα 100 φορες περισσοτερο απο εμας! Πιστευεις οτι αυτη η κοπελα νιωθει κατα τι διαφορετικα, απο καποιον που εχει καρκινο; Ειμαι σιγουρος πως οχι. Οπως εχει ο ενας μπροστα του καθε μερα την ασηκωτη ιδεα "Οπου να'ναι ολα τελειωνουν!", ετσι την εχει κι ο αλλος! Απλα αυτη εχει να σηκωσει τον σταυρο της κοινωνικης κατακραυγης λογω του οτι "μεταδιδει"! Φαντασου να ηταν μεταδιδομενος ο καρκινος! Θα ειχαμε ακομα εκεινα τα τοπια εξοριας των λεπρων, αφου με καρκινο ειναι γεματος ο τοπος!

Εχεις ολοζωντανη μπροστα σου μια γκομενα που "νικησε" το AIDS! Ειναι υπευθυνη, σε αντιθεση με τον φιλο της. Τι της μενει να κανει απο εκει και περα; Εγω που ειμαι φλωρος και φοβαμαι να αυτοκτονησω, μαλλον το ιδιο θα εκανα! Δεν μπορει ενα "κομματι RNA" να μου ξαναεπιβληθει οταν το εχω νικησει. Η γκομενα ειναι μεγαλειο, ειτε συμφωνουμε ειτε οχι. Η γνωμη μας ευτυχως δεν επηρεαζει το μεγαλειο της. Αν η ιστορια της ειναι, αυτη ακριβως χωρις κανενα ψεμα μεσα, τοτε ειμαστε πολυ μικροι για να την κρινουμε εσυ και γω και ολοι οι "υγιεις"! Κανενας "υγιης" δεν ουρλιαζει αυτα τα "ΟΧΙ" καθε νυχτα.

Αν θελεις σε παρακαλω, μην σκεφτεις "Τι λεει τωρα ο μαλακας" και απαντησε μου!

emthanx emthanx emthanx emthanx κορυφαία λόγια...μπράβο...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Τι εχεις παθει ρε φιλε; Συμφωνοι οτι και εγω θα φοβομουν να συναψω κανονικη σχεση μαζι της, αλλα εσυ εφτασες στο αλλο ακρο του φοβου! Το ενστικτο της αυτοσυντηρησης σου, σε κανει επιθετικο, οπως ακριβως τα ζωα στη ζουγκλα. Με το να εισαι πικροχολος και επιθετικος δεν προστατευεσαι περισσοτερο απο το AIDS. Απο την αλλη, αν το καλοσκεφτουμε δηλαδη, προτεινεις μια κοπελα που εμαθε στα 24 της οτι ειναι φορεας, να σταματησει να ζει. Απο τα 24; Εγω ειμαι 29 και νιωθω 15! Τι να κανει δηλαδη; Να ζει μονο και μονο για να καταναλωνει φαρμακα; Ειναι ζωη αυτο; Εσυ αν ησουν στη θεση της θα το εκανες; Δηλαδη ή αυτη την επιλογη εχει ή την αυτοκτονια; Μην νομιζεις οτι δεν αντιλαμβανομαι πως σκεφτεσαι.

δεν είπα πουθενά ότι πρέπει να πεθάνει. να βρει ένα γκόμενο με aids ή χωρίς και να τον παντρευτεί ή να ζει σε λογικά πλαίσια. Μέτρον άριστον...

αυτά τα "όταν έχω καύλες και δεν έχω γκόμενο το κάνω με αγνώστους, αλλά είναι πολύ επιπόλαιοι και με το παραμικρό θέλουν να πετάξουν το προφυλακτικό" είναι κοροιδία. εσύ ρε κοπελιά είσαι υπεύθυνη δηλαδή;

ύστερα παραπονιέται ότι πολλοί όταν έμαθαν ότι είχε AIDS έφυγαν. συγνώμη ρε κοπελιά που δεν πέταξαν από τη χαρά τους...

Αντιλαβου ομως και συ οτι αυτος ο φοβος σου κομματιαζει το μυαλο και με κομματιασμενο μυαλο, δεν σκεφτεσαι καθαρα. Γιατι λεω κομματιασμενο; Διοτι απο τα "κομματια" αυτα, εσυ διαλεξες να σκεφτεσαι με αυτο που φοβαται! Τα υπολοιπα δεν τα συνδεεις μαζι. Εχεις αφησει καποια συνειρμικα κεντρα απ'εξω! Το οτι αυτη η κοπελα εκφραζεται με φρασεις "Σας αγαπαω ολους" "Αγκαλιαστε με" (δεν το εννοει σεξουαλικα αυτο) "Ειμαι εδω ζωντανη και ιδια με σας και θελω να ζησω" δεν σου οδηγει το μυαλο στο οτι, ενας ρετροιος δεν μπορει να αλλαξει την ανθρωπινη θεληση για ζωη;

Το μυαλό μου μια χαρά ξυράφι είναι. αυτά που διάλεξα να αφήσω απέξω είναι προιόν ορθολογιστικής σκέψης, καταδικάζοντας ένα ανεύθυνο τρόπο ζωής και έκφρασης. είναι σαν να μου ζητάς να λυπηθώ το Σαντάμ Χουσείν επειδή απλά κυκλοφόρησε το βίντεο του απαγχονισμού του, λες και δεν του άξιζε ο θάνατος...

Εσυ δεν θελεις να ζησεις;

Κάθε άλλο. Εγώ επειδή δεν είμαι υποκριτής έχω πει ότι θα προτιμούσα να μείνω τετραπληγικός από το να πεθάνω (ή ακόμα και 20 χρόνια σε κώμα σαν την Ενγκλοάρο). Έχω επίσης δηλώσει ότι ο θάνατος είναι ένα από τα τρία πράγματα που φοβάμαι. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να κάνεις τον ήρωα. Εγώ τέτοιους ηρωισμούς τους κάνω στην άκρη. Όπως λέει και η μαντινάδα: "Καλλιά στα όρη μοναχός μην έχω να γ@μήσω, παρά στη μεγαλούπολη το AIDS να κολλήσω" :)

Εχεις ολοζωντανη μπροστα σου μια γκομενα που "νικησε" το AIDS! Ειναι υπευθυνη, σε αντιθεση με τον φιλο της. Τι της μενει να κανει απο εκει και περα; Εγω που ειμαι φλωρος και φοβαμαι να αυτοκτονησω, μαλλον το ιδιο θα εκανα! Δεν μπορει ενα "κομματι RNA" να μου ξαναεπιβληθει οταν το εχω νικησει. Η γκομενα ειναι μεγαλειο, ειτε συμφωνουμε ειτε οχι. Η γνωμη μας ευτυχως δεν επηρεαζει το μεγαλειο της. Αν η ιστορια της ειναι, αυτη ακριβως χωρις κανενα ψεμα μεσα, τοτε ειμαστε πολυ μικροι για να την κρινουμε εσυ και γω και ολοι οι "υγιεις"! Κανενας "υγιης" δεν ουρλιαζει αυτα τα "ΟΧΙ" καθε νυχτα.

κανείς δε νίκησε το AIDS όσο δεν έχει θεραπευτεί από αυτό. Το ότι κάποιος νίκησε τα ψυχοσωματικά που του κληροδότησε το AIDS δε σημαίνει ότι δε είναι και φορέας, άτομα σαν την κοπέλα δε, είναι ζωντανά παραδείγματα προς αποφυγή. Σιγά τα κότσια που χρειάζονται για να πεις ότι έχεις AIDS. Τα κότσια και η μαγκιά φαίνονται αλλού (πχ να πας στους γιατρούς χωρίς σύνορα, να περάσεις 2step usmle, να αντιμετωπίζεις τα κτήνη σαν κτήνη κ.ά.)

Τον στόχο της πάντως τον πέτυχε...Δεν πέρασε απαρατήρητο το άρθρο αν και το άξιζε.

Αν θελεις σε παρακαλω, μην σκεφτεις "Τι λεει τωρα ο μαλακας"

δε με βοηθάς, δε με βοηθάς! :)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Μάλιστα...για να ξεχάσουμε για μια στιγμή το HIV, και το μελό (προσωπικά δεν τη βρίσκω με αυτό τον τρόπο γραφής-μου φαίνεται υποκριτικός, αλλά βέβαια περί ορέξεως κολοκυθόπιτα).

'μακροχρόνιες σχέσεις'= πληθυντικός, άρα τουλάχιστον 2

'αλλοι..αλλοι...αλλοι'=4 σχέσεις μετρίου μήκους (τουλάχιστον, μετρώντας μόνο ένα άτομο ανά κατηγορία)

'Πάρα πολλά τα περιστατικά '= ξεπετες 6(τουλάχιστον!, μετρώντας μόνο ένα άτομο ανά δικαιολογία μη χρήσης προφυλακτικού και υποθέτοντας οτι αναφερόμαστε στα ίδια άτομα που κοιμήθηκαν μαζί τις με διαφορετικά κίνητρα).

Εραστές=12 +

Από την πολλή λακταρα για 'ζωή' κοιμάται χωρίς αιδώ με άντρες που έχουν κοπέλα / γυναίκα. Δεν αναφέρει πουθενά οτι δούλευε ως ιερόδουλη. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι να δεις χαρά που δεν χρειάζεται να ξενοκοιμασαι.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Μάλιστα...για να ξεχάσουμε για μια στιγμή το HIV, και το μελό (προσωπικά δεν τη βρίσκω με αυτό τον τρόπο γραφής-μου φαίνεται υποκριτικός, αλλά βέβαια περί ορέξεως κολοκυθόπιτα).

'μακροχρόνιες σχέσεις'= πληθυντικός, άρα τουλάχιστον 2

'αλλοι..αλλοι...αλλοι'=4 σχέσεις μετρίου μήκους (τουλάχιστον, μετρώντας μόνο ένα άτομο ανά κατηγορία)

'Πάρα πολλά τα περιστατικά '= ξεπετες 6(τουλάχιστον!, μετρώντας μόνο ένα άτομο ανά δικαιολογία μη χρήσης προφυλακτικού και υποθέτοντας οτι αναφερόμαστε στα ίδια άτομα που κοιμήθηκαν μαζί τις με διαφορετικά κίνητρα).

Εραστές=12 +

Από την πολλή λακταρα για 'ζωή' κοιμάται χωρίς αιδώ με άντρες που έχουν κοπέλα / γυναίκα. Δεν αναφέρει πουθενά οτι δούλευε ως ιερόδουλη. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι να δεις χαρά που δεν χρειάζεται να ξενοκοιμασαι.

μετα απο το παραπανω ποστ - αποκαλυψη, μια νεα εποχη ανοιγει στις συζητησεις περι σεξ στο γμ!

οι αντρες που εχουν κοπελα / γυναικα και κοιμουνται χωρις τσιπα με την οποιαδηποτε (για να μήν αναφερουμε τπτ περι hiv / μελο / απαξιωση των προφυλακτικων) εχουν καμια δικαιολογια παραπανω απ΄την κοπελα / γυναικα που ξενο - πηδανε?

ποιος ειναι ο ελαχιστος αριθμος σχεσεων (ανεξαρτητα διαρκειας / εντασης / ο,τι αλλο) για να δηλωθει ενας αντρας / μια κοπελλα / γυναικα ιεροδουλος? ποια η ελαχιστη συνταξη αν το κανει?

και τελος, ποιοι ειναι οι καλυτεροι τροποι για να περνανε ολοι καλα χωρις να ξενοπηδανε? και γιατι κανεις δεν τους αποκαλυπτει αλλα τους κραταει μυστικους απο τοσο κοσμο?

emhehe

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

χαχα!Λες, ε?

Το ιερόδουλη το εννοούσα οτι δεν την υποχρέωνε κανένας να κοιμάται με τον κάθε τυχόντα.

Δεν είμαστε παιδιά...ξέρουμε τι εννοώ ;)

Creepy?Yes!

Safe?Certainly!

http://www.realdoll.com/

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

θα συμφωνησω με τον απο πανω ..γενικα

παντως νομιζω δεν ειναι δικαιο ακομα και για τον καθε απιστο μ@@@κα που εχει γκομενα ή γυναικα και ξενοπηδαει ,να μην ξερει οτι κοιμαται με ενα ατομο που εχει AIDS .Πιστευω οτι το 99% θα επελεγε να μην κανει σεξ και δεν το θεωρω κακια , αλλα απλο φοβο για την ελαχιστη πιθανοτητα να κολλησει ( λεω ελαχιστη , γιατι πιστευω οτι συγκεκριμενη θα εχει σχεδον μηδενικο ιικο φορτιο , οποτε εκ των πραγματων δυσκολα να μεταδωσει )

απο την αλλη , εφοσον η ιστορια της ειναι οντως ετσι , ειναι οντως πολυ ατυχη και κριμα .Βεβαια πολλοι ανθρωποι ειναι ατυχοι για πολλα πραγματα .Δυστυχως ειναι μεσα στα απροβλεπτα της ζωης .Μακαρι να ειναι ολοι καλα , αλλα δε γινεται

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

χαχα!Λες, ε?

Το ιερόδουλη το εννοούσα οτι δεν την υποχρέωνε κανένας να κοιμάται με τον κάθε τυχόντα.

Ιερόδουλη εννοούμε όταν το κάνει κάποια επί χρήμασι, και όχι απλώς επειδή έτσι γουστάρει (αυτή την λέμε "ελευθέρων ηθών" κ.α) ...

Εκτός αν είμαι out of date (έχει προστεθεί και άλλη έννοια στην λέξη), οπότε πάω πάσο.

Πάντως το να μην γνωρίζεις ότι το άτομο που έρχεσαι σε επαφή είναι φορέας, είναι το λιγότερο ανήθικο, και εδώ θα συμφωνήσω.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.