Jump to content

Από ποιο νόσημα νομίζεις οτι πάσχεις αυτό το διάστημα;


Remy Fincher

Recommended Posts

Νευρωτικοί φοιτητές ιατρικής όλου του κόσμου ενωθείτε!!!

Απο ποιο νόσημα νομίζεις οτι πάσχεις αυτην την περίοδο;;;

Πώς εφαρμόζονται οι σελίδες των ιατρ.συγγραμμάτων στο σώμα σου και στην ψυχή σου;

Πώς κάνετε την ....αυτοδιαγνωσή σας;

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Οι περισσότεροι, αν όχι όλοι εκεί έξω, ξέρετε πολύ καλά για το τι πράγμα μιλάω. Για το γνώριμο τρέμουλο, καθώς οι σελίδες της Παθολογίας ή άλλης "-λογίας" φαίνονται να παίρνουν σάρκα και οστά (τα δικά σας!) καθώς τις διαβάζετε. Για τον κρύο ιδρώτα που σας λούζει, όταν τα συμπτώματα που καταγράφονται και αναλύονται γίνονται ολοένα και πιο οικεία. Για τη ρίγη, την ανατριχίλα στη ραχοκοκκαλιά σας, καθώς συνειδητοποιείτε μια ακόμη φορά τι ακριβώς συμβαίνει με σας- καταλήγοντας, needless to say- σε άλλη μια διάγνωση, την 223η. Για το αστραπιαίο, ονειρικό ξετύλιγμα της ζωής σας μαζί με εικόνες από μαρτυρικές νοσηλείες στη ΜΕΘ, οικογένεια να σπαράζει στο νεκροκρέβατο, κηδεία υπό τους ήχους του "Dead Man's Will" των "Iron &Wine" (δικιά μου κηδεία είναι, ό,τι θέλω παίζω) και ένα τιμητικό Όσκαρ πάνω στο μνήμα (δικό μου είναι το μνήμα, ό,τι θέλω βάζω).

Με λένε ΝΜ25 και είμαι υποχόνδριος.

(Γειά σου, ΝΜ25)

Οι δικές μου περιπέτειες στη μαγική χώρα της Διαρκούς Ανασφάλειας για την Υγεία και τη Σωματική μου Ακεραιότητα (Δ.Α.Υ.Σ.Α) ξεκινούν από πολύ νωρίς, όταν ένα επτάχρονο κωλόπαιδο με διαβεβαίωνε πως "άμα χτυπήσεις σε σκουριασμένο σίδερο, παθαίνεις τέτανο και σε μια ώρα θα 'χεις πεθάνει!". Κλάμα που έκανα εγώ, όταν χτύπησα το χέρι μου στο καλοριφέρ με την ξεφτισμένη μπογιά- τι κι αν δε μάτωσα κάτω από το πουλόβερ; Ακολούθησε μια δίωρη, υπεράνθρωπη προσπάθεια των γονιών μου να με πείσουν ότι ΔΕΝ έχω τέτανο και ΔΕΝ ψυχορραγώ και που κορυφώθηκε όταν ο αγανακτισμένος πατέρας μου με συμβούλεψε να απαντήσω με θράσος στον φαντασιόπληκτο και παραπληροφορημένο πιτσιρικά: "ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΕΤΑΝΟ!".

Τα χρόνια περνούσαν και οι εγκυκλοπαίδειες βοηθούσαν αρκετά προτού έρθω σε επαφή με τον ηλεκτρονικό παντογνώστη που λέγεται Ίντερνετ, που απάλλασσε συχνά τον ταλανισμένο μου νου από τη σκέψη ότι πάσχω από "καρκίνο του στομάχου και του εντέρου" (όταν πονούσε το στομάχι ή η κοιλιά μου), το all-time classic "όγκο στον εγκέφαλο" (όταν πονούσε το κεφάλι μου), τη "λευχαιμία" (όταν δεν ήξερα τι ακριβώς ήταν αυτό που αισθανόμουν και επίσης δεν ήξερα ακριβώς τι ήταν η λευχαιμία, άρα τα δυο τους ταίριαζαν). Η τελευταία μου προ-Ιατρικής υποχονδριακή κρίση έλαβε χώρα λίγο πριν τις πανελλήνιες, το 2003, όταν ήμουν σχεδόν βέβαιος ότι ο ιός που προκαλουσε το SARS θα ήταν αυτός που θα ξεπάστρευε την ανθρωπότητα. Καταραμένοι Κινέζοι.

Θεωρώ ότι μάλλον σ'αυτό το σημείο, μεταξύ αστείου και σοβαρού, θα πρέπει να σας εξομολογηθώ και κάτι που ίσως μαντεύετε: ένας από τους λόγους που επέλεξα την Ιατρική και που ποτέ δεν παραδέχτηκα- παρά μόνο στον ίδιο μου τον εαυτό, ήταν επειδή πίστεψα ότι, εαν μάθαινα τις πραγματικές αιτίες πίσω από τις νόσους και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες αυτές αναπτύσσονται και εξελίσσονται, θα ησύχαζε το κεφάλι μου και ίσως έπαυα να ειμαι τόσο νευρωτικός και ανασφαλής. Μάλλον η ηλιθιότητα είναι η μοναδική αρρώστια που θα μπορούσα να ισχυριστώ ότι έχω, χωρίς να κινδυνεύω να χαρακτηριστώ "υποχόνδριος".

Βλέπετε ο φέρων την υποχονδρία δαίμονας όχι μόνο με εγκατέλειψε προσωρινά, επέστρεψε με ενισχύσεις! Με τη διαφορά ότι τώρα πια το ρεπερτόριο μου είναι ασύγκριτα πιο εξεζητημένο, ενίοτε στατιστικά σπάνιο, πάντοτε κλινικά φρικτό και ποτέ ιάσιμο. Στη θέση των αφελώς και γενικά διατυπωμένων "καρκίνων" τους διαδέχτηκαν το γλοιοβλάστωμα, το αναπλαστικό καρκίνωμα του θυρεοειδούς, ο ΣΕΛ, ο υποχθόνιος καρκίνος του παγκρέατος, το μυελοδυσπλαστικό σύνδρομο. Ούτε τολμώ, δε, ν' ανοίξω το βιβλιαράκι με τον τίτλο "DSM-IV": εκεί έχω την εντύπωση ότι πάσχω από όλα τα περιεχόμενα σ'αυτό νοσήματα, μπορεί και 2-3 μαζί. Πίκρα.

Με λένε ΝΜ25. Οι άλλοι λένε ότι είμαι καλά, αλλά εγώ δεν μπορώ να τους πιστέψω. Ή μήπως δε θέλω;

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • Απαντήσεις 78
  • Created
  • Last Reply

προφανώς, δεν είσαι ο μόνος.αλλά,είσαι καλός γιατρός,γιατί ζεις μετ΄από όλα υτά που έπαθες...αρα,μένει να θεραπευσεις τους ασθενεις σου, ωστε να πάρεις νομπελ :):):):)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Εκεί μακριά στα ξένα, οι καθηγητές μας ονόμαζαν το συγκεκριμένο σύνολο συμπτωμάτων, "ασθένεια του 3ου έτους". :)

Βέβαια, μπορεί να εμφανιστεί και σε άλλα έτη, στατιστικός όμως συχνότερα την χρονιά που ερχόμαστε για πρώτη φορά σε επαφή με τις κλινικές και εξετάζουμε εκτενέστερα το παθοφυσιολογικό υπόβαθρο των ασθενειών αλλά και τον τρόπο που αυτές εκδηλώνονται.

Δεν υπάρχει λοιπόν λόγος ανησυχίας για την φαινομενική "επιδείνωση", δεν είσαι ούτε ο πρώτος αλλά ούτε και ο τελευταίος. (ακόμη κι αν κάνεις πλέον ειδικότητα)

Αυτά βέβαια με την προϋπόθεση πως δεν υπάρχουν επιπτώσεις στην "ποιότητα" της ζωής σου, στην αντίθετη περίπτωση......ψάξ'το :P

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Παιδιά ο Χριστός και η Παναγία... το ξέρω ότι πρόκειται για τυπικό "σύνδρομο" φοιτητή Ιατρικής, εξ' ου και η εισαγωγή. Απλά σκέφτηκα, με αυτό δεδομένο, να δημιουργήσω ένα τόπικ όπου θα μοιραζόμαστε όλοι με χιουμοριστικό- αυτοσαρκαστικό τρόπο τα κολλήματα που έχουμε κατά καιρούς φάει! :splats:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Παιδιά ο Χριστός και η Παναγία... το ξέρω ότι πρόκειται για τυπικό "σύνδρομο" φοιτητή Ιατρικής, εξ' ου και η εισαγωγή. Απλά σκέφτηκα, με αυτό δεδομένο, να δημιουργήσω ένα τόπικ όπου θα μοιραζόμαστε όλοι με χιουμοριστικό- αυτοσαρκαστικό τρόπο τα κολλήματα που έχουμε κατά καιρούς φάει! :splats:

:P Αχ ΝΜ ποσο σε καταλαβαινω...Al time classic για μενα ειναι να φαω κατι κ να πνιγω!...Εφιαλτης...που μαλλον δεν θα με ξεχασει ποτε... :P

Το καλοκαιρι υπεφερα απο ανευρισμα στο κεφαλι...

Περσι απο Ca παχεος...

Κ τωρα τελευταια απο διαχωριστικο ανευρισμα αορτης κ Crohn... :P

Κανονικα θα πρεπε να μας εχουν δωρεαν εξετασεις...γτ εγω παλια πριν μπω στην ηλιθια σχολη ημουνα μια χαρα!!!!! :blink: Θελω επιδομα ανθυγιεινης εργασιας............................κλαψ!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Σιμιγδάλι στους πνευμονές σου??ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΟ ΧΑΛΒΑ!!Ώρα να δω τον εσωτερικό σου κόσμο-χαρ χαρ

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Τι? Δεν εχει κανεις αλλος αρρωστοφοβια σε σαιτ ιατρικης? :blink: Κ γω που νομιζα οτι το τοπικ θα εχει τρελο σουξε....Η μηπως ντρεπεστε να τα πειτε?? emdevil

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Εννοειται πως καθε μαθημα ηταν και μια αποκαλυψη καινουριας ασθενειας για μενα!!!!!Ειχα ΟΛΑ τα συμπτωματα.....(συν αρκετο αγχος για τις εξετασεις...).

Το top of the tops ηταν στη νευρολογια.Ειχα πειστει πως ειχα τα αρχικα συμπτωματα σκληρυνσης κατα πλακας.Ισως με αυτο τον τροπο καταφερνα να μετατοπισω το αγχος μου απο το αν θα παρω το μαθημα στο αν θα επιζησω.Ελεγα εδω δεν ξερουμε αν θα ζησουμε....το μαθημα θα το παρουμε ειναι το μονο σιγουρο...το προβλημα ειναι η επιβιωση.... :splats::P

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

το σουξε μου ειναι στις ψυχιατρικες νοσους, βγαζω διαγνωσεις για μένα (και μεχρι εδω παει καλα γιατι δεν βλαπτω κανεναν )αλλα και για τους φιλους μου . :P

μια περιοδο εκλαιγα για μια βδομαδα καθως ημουν βεβαιη οτι η σιδηροπενικη αναιμια της μαμας μου ειχε αιτια καρκινο στο παχυ.

εχω αποφανθει για καρκινο στη γλωσσα :blink: , μου ειχε κανει τρομερη εντυπωση το μαθημα του Λασκαρη στη δερματολογια , φυσικα για ογκο εγκεφαλου αποδιδοντας πονοκεφαλους παραμονη εξετασεων.

δεν περιοριζομαι στο παρον ,κανω και ιατρικες προβλεψεις για το μελλον-εχω πεθανει φιλο μου στα 35 , κι αυτος απο καρκινο, εχει φοβηθει το ματι του . :bloodomen:

αυτην την περιοδο ειμαι στα πλαισια αγκυλοποιητικης σπονδυλιτιδας.

για τα αδερφια μου η γκαμα περιλαμβανει νοσο Crohn ,ρευματικο πυρετο ,τους εχω συρει στο νοσοκομειο για μηνιγγιτιδα ( emblush πρωτακι ήμουν ) και εννοειται εχω κανει ψυχιατρικοψυχαναλυτικες εκτιμησεις και για αυτους.

δε θα αναφερω για τη γιαγια , καταλαβαινεται οτι εκει εχω καθε λογο υποχονδριασμου.

περα απο την πλακα ομως , σιγουρα κατι δεν παει καλα σε ψυχιατρικο επιπεδο με την παρτυ μου γιατι την τελευταια φορα που αναρωτηθηκα γιατι δεν θυμωνει ο φιλος μου οταν γινομαι αδικη μαζι του , απαντησε οτι δεν εχει νοημα να τα βαλει με μια τρελη που απλα εχει το ακαταλογιστο και εχω βασιμες υποψιες οτι δεν αστειευοταν.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 1 year later...

Νευρωτικοί φοιτητές ιατρικής όλου του κόσμου ενωθείτε!!!

Απο ποιο νόσημα νομίζεις οτι πάσχεις αυτην την περίοδο;;;

Πώς εφαρμόζονται οι σελίδες των ιατρ.συγγραμμάτων στο σώμα σου και στην ψυχή σου;

Πώς κάνετε την ....αυτοδιαγνωσή σας;

Ψηλαφίσατε μια μάζα στον δεξιό σας όρχι αλλά τελικά είναι ιδέα σας, ( αφου σας το επιβεβαίωσε ο ουρολόγος που για 10η φορά πήγατε στο τζαμπε βέβαια);

Νομίζετε ότι έχετε διαβήτη. Πολύ κατούρεμα ρε παιδι μου (άσχετα αν έχετε πιεί 2 κιλά νερό πριν δεν πειράζει), και κάτι σαν να μου μυρίζει σαν ασετόν (νταξ ότι έβαφα τα νύχια μου πριν δεν μετράει) Ας πάω στον μικροβιολόγο να μου κάνει την 4η καμπύλη ζαχρου (που κλασσικά θα βγεί αρνητική)

Τι είναι αυτός ο λεμφαδένας; λέτε να χω Ca? Hodgkins? Non Hodgkins?, χτες τα διάβαζα στον Cecil (άσχετα αν είμαι κρυωμένος με πονόλαιμο μια βδομάδα), Θα πω στον επίκουρο στην κλινική να με ψάξει...

ΑΑΑΑΑΑΑ η ελιά μου! άλλαξε χρώμα.. έναν τόνο του καφέ...θα πεθάνω έχω μελάνωμαααα (όχι ρε μπαμπά γιατί δεν σου φαίνεται διαφορετικό τρελλος είσαι; εδώ πεθαίνω...)

Αγαπητοί ψυχικά διαταραγμένοι φοιτητές ιατρικής σας παρακαλώ λοιπόν θα ήταν φανταστικό να μας λέγατε τις ιδεοληπτικές σας εμπειρίες (τα παραπάνω δεν ήταν προσωπική εμπειρία πάντως!)

:anavwfwties::bloodomen:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

λοιπον εγω ειχα δυσπνοια κοπωση κλπ σκεφτηκα αναιμια ειναι.κ πραγματι εκανα εξετασεις κ ηταν αναιμια.τωρα ακουω φυσημα θα παω να κανω κανενα υπερηχο ,κατι παιζει με τη μιτροειδη μου βαλβιδα.τεσπα ναι πραγματι εχουμε μια νευρωση υποχονδριακη οι γιατροι αλλα στη δικη μου περιπτωση δεν ηταν ετσι... :splaaaats:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ούτε εγώ ήμουν ΝΦΔ.

Άκουγα σε μένα φύσημα όταν διάβαζα καρδιολογία.Τελικά έχω πρόπτωση μιτροειδούς χωρίς ανεπάρκεια ακόμα.Κάποτε θα κάνω κι απ'αυτο.Κάνας συνάδελφος που θα γίνει καρδιοχειρουργός,να τον έχω από κοντά για τα γεράματα???? emcolgateemcolgate

Το ίδιο λάθος, το κάνουν και οι γονείς που δεν πιστεύουν τα παιδιά και λένε ότι είναι η ιδέα τους.

Σε ηλικία 10 ετών έβαλε η κολλητή μου γυαλιά.Πήγα σπίτι και είπα ότι ούτε εγώ βλέπω,να με πάνε και μένα.Μου είπαν ότι είναι η ιδέα μου.Μετά από πολλά με πήγαν. Μυωπία 1,75 και φόρεσα γυαλιά.Αυτή τη στιγμή έχω μυωπία έχω 4,25,αλλά από τα 17 φοράω φακούς επαφής emofftopicemcolgateemcolgate

Πιστεύω ότι επειδή γνωρίζουμε κάποια πράγματα,προλαμβάνουμε ευκολότερα.Δεν είναι ΝΦΔ,είναι γνώση και πίστη στα λεγόμενα του Ιπποκράτη που έλεγε "καλύτερα να προλαμβάνεις,παρά να θεραπεύεις".

Δεν μιλάω για υπερβολές.Λογική.Τραχηλικός διογκωμένος λεμφαδένας,χωρίς λοίμωξη ή τερηδόνα εννοείται πως θέλει έλεχο.Με λοίμωξη όμως,καλά είναι να μην κάνουμε υστερίες,διότι θα μας πουν αδιάβαστους και θα έχουν δίκιο emcolgateemcolgate

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ!????????????????????????Δεν είμαι αλλά θα γίνω ΝΦΔ .....

Τζακουλίνα και εγώ έχω πρόπτωση άρα είσαι ψηλή???καλά εντάξει το 80% των γυναικών....πάλι στο σύνολο είμαστε...φτου...Να ξέρεις ότι η πρόπτωση μιτροειδούς κάνει Νφδ διαταραχές και καμιά φορά στα επείγοντα δεν το ψάχνουν και κατευθείαν λένε "ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....ΝΦΔ....)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ!????????????????????????Δεν είμαι αλλά θα γίνω ΝΦΔ .....

Τζακουλίνα και εγώ έχω πρόπτωση άρα είσαι ψηλή???καλά εντάξει το 80% των γυναικών....πάλι στο σύνολο είμαστε...φτου...Να ξέρεις ότι η πρόπτωση μιτροειδούς κάνει Νφδ διαταραχές και καμιά φορά στα επείγοντα δεν το ψάχνουν και κατευθείαν λένε "ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....ΝΦΔ....)

1,65 φιλενάδα,αλλά φοράω πάντα 12ποντα τακούνια emcolgate Άρα 1,77...ψηλή είμαι emcolgate

Πρέπει να καβατζώσουμε από τώρα καρδιοχειρουργό για τα γεράματα emcolgate

(emofftopic ,αλλά τό 'φερε η κουβέντα.Sorry...)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ΤΟΝ ΕΧΩ ΚΑΒΑΤΖΩΣΕΙ ΗΔΗ!!!!!!!!!!ΜΑΝΤΕΨΕ!!!!!!!!!!!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ααααααααα καλά....ωραίο θέμα πάντως ε???όλοι μας στην πορεία της ιατρικής...κάτι έχουμε,αναλόγως το μάθημα που διαβάζουμε....ΧΑΧΧΑΧΑΧ μέχρι και για καρκινικούς δείκτες είχα πάει στο πανεπιστήμιο....με παραπέμψαν στον ψυχολόγο της σχολής.....και καλά μου κάναν!!!!!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

τεσπα εχουν πολλες γυναικες προπτωση μπορει να χω κ εγω ...σαυτο νομιζω οφειλεται το φυσημα.εχετε κανενα συμπτωμα εσεις?τι σας ειπε ο καρδιολογος?παιρνετε χημειοπροφυλαξη> :splaaaats:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ΤΟΝ ΕΧΩ ΚΑΒΑΤΖΩΣΕΙ ΗΔΗ!!!!!!!!!!ΜΑΝΤΕΨΕ!!!!!!!!!!!

Μαντεψα σωστά????Ξέρεις τί κάνεις... emcolgate

Ο δικός μου ουρουλόγος είναι emconfused Προσπάθησα να τον πείσω να αλλάξει.Να γίνει πλαστικός για να με κάνει όμορφη.Κάτι σε Κρίστιαν ή σε Φουστάνο ας πούμε.Τίποτα.Κολλημένος εκεί. emcolgate

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

τεσπα εχουν πολλες γυναικες προπτωση μπορει να χω κ εγω ...σαυτο νομιζω οφειλεται το φυσημα.εχετε κανενα συμπτωμα εσεις?τι σας ειπε ο καρδιολογος?παιρνετε χημειοπροφυλαξη> :splaaaats:

εμένα είναι μηδαμινή το κατάλαβα πριν 3 χρόνια στο αερόμπικ,αν και πάντα από παιδί καταλάβαινα ότι δεν έχω αντοχή στα αθλήματα,με έπιανε ταχυκαρδία.Μου είπαν να το τσεκάρω κάθε 2 χρόνια,να το λέω στον οδοντίατρο και να προσέχω όταν αρρωσταίνω ,να το λέω στους ιατρούς σε καμιά σοβαρή λοίμωξη,να γυμνάζομαι και όταν με το καλό θέλω να γίνω μαμάκα να το ξέρει ο γυναικολόγος ώστε να με προσέξει.Αλλά στον καθένα μας εξαρτάται τώρα....εντάξει και εμείς ξέρουμε θα μου πεις...ιατροί είμαστε...κατά τα άλλα κάτι έκτακτες ενίοτε ,παίρνω βαθιά ανάσα,ηρεμώ και φεύγει....σιγά,λες και αυτοί που δεν το χουν δεν κάνουν έκτακτες...ΧΑΛΑΡΑ και όλα πάνε καλά όσο

το σκέφτεσαι χειρότερα.Απλά να το τσεκάρεις για να ξέρεις που βρίσκεσαι.Και έσπασα και τα νεύρα του καρδιολόγου γιατί ακούγονται 2 φυσήματα---το άλλο από την αναιμία που και που.....ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ...Υπέρηχος και 40΄έψαχνε ο έρμος να βρει που ακούει τι....εκεί να δεις πόσο ΝΦΔ αισθάνθηκα...αλλά είχα δίκιο....

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

σε οποιο τοπικ κ να μαστε ολο σε γκομενους το γυριζετε το θεμα κοριτσια emofftopic χιχιχιμα καλα ρε θηρια κ οι 2 γιατρους καβατζωσατε?πως τα καταφερατε?υπαρχει καποιο μυστικο?τα ιδια κουσουρια εχουμε nelli εχω κ γω αναιμια κ κανω κατι εκτακτες αστα να πανε :splaaaats: μακαρι να χτυπησω κ εγω καρδιοχειρουργο(κ γιατρο γενικα δε με χαλαει)κ θα τα ξεχασω ολα :withstupid:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

σε οποιο τοπικ κ να μαστε ολο σε γκομενους το γυριζετε το θεμα κοριτσια emofftopic χιχιχι

μα καλα ρε θηρια κ οι 2 γιατρους καβατζωσατε?πως τα καταφερατε?υπαρχει καποιο μυστικο?

ΝΦΔ.....δηλαδή......ΑΧ γιατρέ μου(σε εφημερία του....εγώ,δεν νιώθω καλά να μια ταχυκαρδία....το χα μελετήσει το πρόγραμμα εφημεριών ,μια κολλητή νοσοκόμα δούλευε εκεί,εγώ ούτε αγροτικό....ψάρι από άλλη πόλη να φανταστείς πήγα...).....φυσικά ΤΟ ΓΑΜΑΤΟ ΣΕΤ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ για το καρδιογράφημα,να κάτι έγινε και στεναχωρέθηκα....και το απαραίτητο δάκρυ,με κεράτωσε ο έτσι,και τσίμπησε........ΜΑ πώς τέτοια κοπέλα ,ιατρό σαν και εσένα...κτλ κτλ,ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΜΕ ΚΑΛΟ ΔΟΛΩΜΑ.....600 χιλιόμετρα και 1 μήνα ,πολλά λεφτά σε μμσ με την κολλητή για μια φωτογραφία του που μου είχε στείλει η άλλη....ΠΑΝΤΩΣ Τζακ,ο ξάδερφος μου τελειώνει πλαστικός Θεσσαλονίκη οπότε ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ!!!!!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

τεσπα εχουν πολλες γυναικες προπτωση μπορει να χω κ εγω ...σαυτο νομιζω οφειλεται το φυσημα.εχετε κανενα συμπτωμα εσεις?τι σας ειπε ο καρδιολογος?παιρνετε χημειοπροφυλαξη> :splaaaats:

Είχα κάτι ταχυκαρδίες(σαν αυτές που παθαίνεις όταν βλέπεις τον άνδρα της ζωής σου)...κάτι έκτακτες...Ήξερα και πότε έρχεται η έκτακτη. emcolgate

Ο καρδιολόγος μου είπε ότι δεν μπορώ να κάνω πρωταθλητισμό(λέμε τώρα) και μου είπε ότι είμαι νέα για φάρμακα,αν όμως με ενοχλούν οι ταχυκαρδίες να μου γράψει interal.Η γνώμη του όμως ήταν όχι.

Δεν πήρα τίποτα και κάθε φορά που με πιάνει χτυποκάρδι :wub: λέω στο αγόρι μου "Μωρό μου,μετά από 4 χρόνια και είμαι ακόμα ερωτευμένη μαζί σου" emcolgate

Think possitive και κάθε 2 χρόνια χρόνια υπέρηχο. emcolgate

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

καλα nelli με εστειλες τωρα εισαι μεγαλο ταλεντο,μαφια θα λεγα :anavwfwties:

Δεν πήρα τίποτα και κάθε φορά που με πιάνει χτυποκάρδι λέω στο αγόρι μου "Μωρό μου,μετά από 4 χρόνια και είμαι ακόμα ερωτευμένη μαζί σου"

χαχαχ αυτο δε το χα σκεφτει καλοοοοοοοοο.... :D

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.