Jump to content

TV Is The New Cinema


Recommended Posts

Η αρχή μιας σειράς από τόπικ αφιερωμένα στις σειρές εκείνες, που κάνουν την ελληνική τηλεόραση να μοιάζει με της Ζιμπάμπουε.

"24"

των Τζόελ Σούρνοβ και Ρόμπερτ Κόχραν

με τους Κίφερ Σάδερλαντ, Ντένις Χέισμπερτ, Ελίσα Κάθμπερτ, Πένυ Τζόνσον Τζέραλντ, Σάρα Κλαρκ, Κάρλος Μπερνάρντ, Ρέικο Έιλεσγουόρθ, κ.α.

Season 1: emstar emstar emstar emstar emstar

Season 2: emstar emstar emstar emstar

Season 3: emstar emstar emstar emstar,5

Season 4: emstar emstar

Το 2001, στο κανάλι της FOX έκανε πρεμιέρα μια "αστυνομική" σειρά διαφορετική καπό τις άλλες. Εκμεταλλευόμενη μια τόσο απλή αλλά και τόσο πρωτότυπη ιδέα (μια σειρά από μονόωρα επεισόδια που εκτυλίσσονται στο πλαίσιο ενός εικοσιτετραώρου), σύστησε στο κοινό ένα σύμπαν γεμάτο κινδύνους και ανατροπές, όπου τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται και, κυρίως, τίποτα δε μένει το ίδιο όσο τα δευτερόλεπτα κυλούν. Στο πρόσωπο του πράκτορα της CTU Τζακ Μπάουερ, ο θεατής βρίσκει ένα σύγχρονο Σίσυφο: έναν άνθρωπο που μάχεται ενάντια στο χρόνο για να αλλάξει τη μοίρα τη δικη του, της οκογένειάς του και μαζί, των χιλιάδων (και ενίοτε, εκατομμυρίων) ανθρώπων που κρέμονται από τις πράξεις και τις αποφάσεις του, πάντοτε πλαισιωμένος από δευτερεύοντες χαρακτήρες, καθένας από τους οποίους φέρει το δικό του "φορτίο", που άλλοτε διευκολύνουν και άλλοτε δυσχεραίνουν το έργο του. Στο τέλος, η δικαίωση συνήθως έρχεται: αλλά πάντοτε με κόστος.

Η σειρά κέρδισε Χρυσή Σφαίρα "Καλύτερης Δραματικής Σειράς" το 2004, "Καλύτερης Ανδρικής Ερμηνείας" το 2002 και ακόμη 6 υποψηφιότητες, ενώ απέσπασε επίσης 8 Emmy από 28 συνολικά υποψηφιότητες.

Μια και ο ΑΝΤ1 κατακρεούργησε την πρώτη σεζόν, βρείτε τη στα βίντεο κλαμπ, ενώ για τους φανατικούς, το Play.com προσφέρει όλες τις σεζόν σε απίθανες τιμές:

Σεζόν 1

Σεζόν 2

Σεζόν 3

Σεζόν 4

Αν και ενίοτε δε στερείται τα κλισέ, τις "αμερικανιές" ή τις σεναριακές ευκολίες, τo 24 είναι ο ορισμός της ευφυούς τηλεόρασης.

GET READY FOR THE RIDE OF YOUR LIFE.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • Απαντήσεις 205
  • Created
  • Last Reply

Αν και δεν έχω τελειώσει ακόμα τον πρώτο κύκλο η σειρά είναι το λιγότερο φανταστική και εθιστικότατη...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Εγω σου εχω πει τη γνωμη μου!!! ;) Παρ'ολα αυτα δεν μπορω να μην αναγνωρισω πως σειρα κερδιζει ολο και περισσοτερους Fans!!! emrockon

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

"Nip/Tuck"

Του Ράιαν Μέρφι

με τους Ντύλαν Γουώλς, Τζούλιαν ΜακΜάον, Τζόελι Ρίτσαρντσον, Ρόμα Μάφια, Βάλερι Κρουζ

Season 1: emstar emstar emstar emstar,5

Season 2: emstar emstar emstar emstar emstar

Season 3: emstar emstar emstar emstar

"So...tell me what you don't like about yourself".

Με μια τόσο απλή, αλλά ωστόσο, τόσο φαραμακερή ερώτηση, ξεκινά μια από τις πιο in your face σειρές που είδατε ποτέ. Η απάντηση δεν αφορά ποτέ το σώμα ή το πρόσωπο εξ'ολοκλήρου: ενίοτε, δεν τα αφορά καθόλου.

Η κάμερα σε βυθίζει στα άδυτα της ζωής δυο διακεκριμένων πλαστικών χειρουργών, που στα 40κάτι τους, παλεύουν να ξορκίσουν τους δαίμονες του παρελθόντος, να πειστούν ότι δεν πρόδωσαν τα όνειρα των είκοσι χρονών και να πραγματοποιήσουν τους ματαιόδοξους πόθους των απαιτητικών πελατών τους. Όλα αυτά, ενώ η οικογένεια του ενός παίρνει την κάτω βόλτα και η ζωή του άλλου φαίνεται να περνά χωρίς ιδιαίτερο νόημα και σκοπό.

Κόντρες ηθικής-αμοραλισμού (για το επάγγελμα του γιατρού και γενικότερα), δηλητηριώδεις ενδοοικογενειακές διενέξεις, καταπιεσμένα απωθημένα, επιθυμίες, πάθη, απιστίες, ενοχές, φόβος, αρρώστια, θάνατος. Και ταυτόχρονα αγάπη, τρυφερότητα, υποστήριξη, πίστη, ελπίδα σε καλύτερες μέρες. Μια σειρά που ασχολείται με την επιφάνεια, την εικόνα, το φαίνεσθαι, αλλά την ίδια στιγμή τα ακυρώνει, για να φωτίσει αυτό που πραγματικά έχει σημασία: την ψυχή.

Κέρδισε ένα Emmy (από συνολικά 5 υποψηφιότητες) και μια Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Δραματικής Σειράς μόλις φέτος (πάλι από συνολικά 5 υποψηφιότητες). Όχι κι άσχημα για μια σειρά που πρωτοξεκίνησε το 2003.

Αν και δεν έχει τον υπαρξιακό προβληματισμό, τη σουρεάλ διάθεση και την άκρατα ψυχαναλυτική χαρακτηρολογική προσέγγιση του Six Feet Under, το Nip/Tuck δε στερείται αιχμηρότητας (αυτό είναι το μόνο σίγουρο- είναι για θεατές με γερό στομάχι), χιούμορ και δραματουργικής πρωτοτυπίας. Προσθέστε μια ευφυέστατη ανατροπή στο φινάλε της σεζόν και τους Γουώλς και ΜακΜάον να χειρουργούν υπό τους ήχους του "Painted Black" και έχετε άλλη μια αξιοπρόσεκτη, αν όχι υπέροχη, τηλεοπτική δημιουργία.

Κυκλοφορεί σε DVD και στα βίντεο κλαμπ, με τον ελληνικό τίτλο "Πλαστική Ομορφιά".

B0001O3YLM.01.jpg

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

"Futurama" (1999-2003)

Των Ματ Γκρένινγκ και Ντέηβιντ Χ. Κόεν

Με τους Μπίλλυ Γουέστ, Κέιτυ Σήγκαλ, Τζον Ντι Μάτζιο, Τρες Μακνίλ

Season 1: emstar emstar emstar emstar

Season 2: emstar emstar emstar emstar ,5

Season 3: emstar emstar emstar emstar, 5

Season 4: emstar emstar emstar emstar, 5

Season 5: emstar emstar emstar emstar, 5

Ο Φίλιπ Τζ. Φράι, η αλλιώς "Φράι", είναι ένας...χμ...mentally challenged νεαρός delivery boy. Την πρωτοχρονιά του 1999, παραδίδοντας μια πίτσα σε ένα... εργαστήριο κρυογονικής καταψύχεται καταλάθος και μεταφέρεται στο έτος 3000. Εκεί (η μάλλον τότε) θα συναντήσει τον απο-απο-απο-απο...αποανηψιό του, Χιούπμερτ Τζ. Φαρνσγουορθ, έναν υπεραιωνόβιο τρελό επιστήμονα. Μαζί με αυτόν, τη μονόφθαλμη φαμ φατάλ Λίλα, το ξεκαρδιστικά ανήθικο ρομπότ Μπέντερ, τον αμετανόητο γραφειοκράτη Χέρμις, τον αηδιαστικά κομπλεξικό Δρ. Ζόιντμπεργκ και τη ματαιόδοξη Έιμυ θα ιδρύσουν την Πλάνετ Εξπρές, μια επιεικώς ανεκδιήγητη εταιρεία μεταφορών....

Ξεχάστε τους Σίμπσονς και το Φριτζ τον Πονηρόγατο...Υποκλιθείτε στο πιο ενήλικο καρτούν που είδατε ποτέ.

Καταδικασμένο να μείνει πάντα στη σκια των κιτρινομούρηδων ξαδέρφων και γνωρίζοντας φανατικούς οπαδούς αλλά και εχθρούς, το Futurama τελικά κατέληξε να "κοπεί" το 2003 από τη FOX μετά από πέντε κύκλους επεισοδίων. Τι ήταν αυτό όμως που το έκανε τόσο ξεχωριστό;

Και πάλι, ξεχάστε τους Σίμπσονς. Σάτιρες της Αγίας Αμερικάνικης Οικογένειας υπάρχουν πολλές, και αν οι ίδιοι οι Αμερικανοί δεν αρέσκονταν στο να αυτοσαρκάζονται ασύστολα, η σειρά δε θα διένυε τη 13η(!!) σεζόν της. Το Futurama όμως, δεν είναι έτσι: φύσει καθαρότατη ΜΑΥΡΗ κωμωδία, είναι μια λυσσαλέα επίθεση ενάντια σε οτιδήποτε αναπνέει και κινείται: στην ανθρώπινη βλακεία, την πολιτική ορθότητα, την υποκρισία, τον καταναλωτισμό, το φασισμό, τον κομμουνισμό, τη δημοκρατία και ότι υπάρχει ανάμεσα τους, το νόμιμο αλλά και το παράνομο, το έγκλημα αλλά και την τιμωρία, κάθε είδους ηθικής, την πατρίδα, τη θρησκεία και την οικογένεια. Ένα πανηγύρι άκρατου μηδενισμού, όπου τίποτε δεν αφήνεται όρθιο και τίποτε δεν περνάει στο "ντούκου", όχι πριν ισοπεδωθεί από ατάκες που τσακίζουν κόκκαλα. Θεότρελες, σουρεαλιστικές καταστάσεις και χαρακτήρες παρελαύνουν επί της οθόνης, φαίνονται εξωγήινοι κι όμως είναι τόσο γνώριμοι. Κάποτε το νιτσεϊκό πνέυμα θα καταλαγιάσει, για να δώσει τη θέση του σε αυθεντικά συναισθήματα και μεστά νοήματα.

Παρακάτω παραθέτω ατάκες που θα ακούσετε:

Leela: I know you like cooking shows, but you're a robot. You don't even have a sense of taste.

Bender: Honey, I wouldn't talk about taste if I was wearing a lime green tank top.

Fry: It's just like the story of the grasshopper and the octopus. All year long, the grasshopper kept burying acorns for the winter, while the octopus mooched off his girlfriend and watched TV. But then the winter came, and the grasshopper died, and the octopus ate all his acorns. And also he got a racecar. Is any of this getting through to you?

Hermes Conrad: Okay, captain, this is just a standard legal release, protecting Planet Express from lawsuits in the event of the unforeseen.

Leela: [reading] "Death by airlock failure..."

Hermes Conrad: Mm-hm.

Leela: "... death by brain parasite..."

Hermes Conrad: Yah.

Leela: "... death by sonic diarrhea..."

Hermes Conrad: Oho, you don't want that.

Leela: Look, I don't know about your previous captains, but I intend to do as little dying as possible.

Hermes Conrad: Ohohohohohohoho... Sign the paper.

Leela: They buried your brother in the World Heroes Section? Impressive.

Fry: [jealous] *I* should be the one in that grave.

Hubert J. Farnsworth: Buddha! Zeus! God! One of you guys help me! Satan, you owe me!

Professor Hubert Farnsworth: Above all else it is our responsibility to preserve the timeline.

[Fry walks in]

Fry: Well, I've killed my grandfather.

Professor Hubert Farnsworth: Whaaaaaaaa?

Leela: Wait, if you killed your grandfather, why do you still exist?

Fry: I don't know. Maybe God loves me.

Bender: [starts laughing maniacally]

Fry: I have a pizza here for Seymour Asses.

Tenant: There isn't anybody by that name here. Or anywhere. I hope in time you realize how stupid you are.

Walt: And to prove that we are a thousand years in the past, here is comtemporary actress Pamela Anderson.

Pamela Anderson: Hello, Fry. Remember me in Baywatch: the Movie?

Fry: Huh?

Pamela Anderson: It was the first movie shot entirely in slow motion.

Walt: It hasn't come out yet.

Pamela Anderson: Then he doesn't know I won the Oscar?

Walt: Nope.

Pamela Anderson: Crap!

Morbo: Morbo will now introduce the candidates: Puny Human Number One, Puny Human Number Two, and Morbo's good friend Richard Nixon.

President Nixon's Head: How's the family Morbo?

Morbo: Beligerant and numerous.

Κυκλοφορούν σε DVD εισαγωγής μόνο. Επαναλήψεις στο Μακεδονία ΤV.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

"Futurama" (1999-2003)

Morbo: Morbo will now introduce the candidates: Puny Human Number One, Puny Human Number Two, and Morbo's good friend Richard Nixon.

President Nixon's Head: How's the family Morbo?

Morbo: Beligerant and numerous.

Το επεισόδιο όμως με τον Νίξον είναι κατ' εμέ κορυφαίο. :lol: , αν και επιμείνω στους κιτρινιάρηδες αλλά, όχι σχιστομάτηδες, Simpsons.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ναιιιι ρεεεεε!!! Που ρωτάει ο Φράι τη Λίλα "γιατί μένει στο Γουότεργκεϊτ" και του κάνει αυτή "γιατί τη δεύτερη φορά έχεις 30% έκπτωση"!!!!!!! :D:lol::lol:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Six Feet Under (2001-2006)

Του Άλαν Μπολ

Με τους Πίτερ Κράουζε, Μάικλ Σ. Χολ, Φράνσις Κόνροϋ, Λώρεν Άμπροουζ, Ρέιτσελ Γκρίφιθς

Season 1: emstar emstar emstar emstar emstar

Season 2: emstar emstar emstar emstar emstar

Season 3: emstar emstar emstar emstar emstar

Season 4: emstar emstar emstar emstar emstar

Season 5: emstar emstar emstar emstar emstar

Ο Νέιτ Φίσερ (Κράουζε) έμενε για χρόνια αποκομμένος από την οικογένειά του, που διατηρούσε γραφείο κηδειών στην Πασαντίνα του Λ.Α., επισκεπτόμενος μόνο στις διακοπές. Την ημέρα των Χριστουγέννων ο πατέρας του, πηγαίνοντας να τον παραλάβει από το αεροδρόμιο, πεθαίνει σε τροχαίο: έκτοτε θα μείνει στο πατρικό του βοηθώντας την οικογενειακή επιχείρηση και η ζωή του, αλλά και η ζωή όλων των μελών της οικογένειας θα αλλάξει για πάντα...

-"Γιατί οι άνθρωποι πρέπει να πεθαίνουν;"

-"Για να κάνουν τη ζωή σημαντική".

Δεν υπήρχε, δεν υπάρχει και μακάρι να υπάρξει άλλη σειρά τόσο σπαραχτικά αληθινή, τόσο αβάσταχτα ειλικρινής, τόσο απόκοσμα ανθρώπινη. Με όπλα την καλλιτεχνική αρτιότητα, χιούμορ κατάμαυρο, ένα σενάριο λεπίδι, ένα καστ παραδεισένιο και τη σουρεαλιστική ματιά του δημιουργού του "American Beauty" το Six Feet Under θα απογυμνώσει τον ανθρώπινο νου και την ψυχή σε βαθμό τέτοιο, ώστε ο (όποιος) αποτροπιασμός μπροστά στη θέα των (ουχί λίγων) ανθρώπινων πτωμάτων γίνεται μηδαμινός. Χαρακτήρες μοναδικοί, γήινοι, και γι' αυτό εύθραυστοι. Οι ανθρώπινες νευρώσεις, οι ψυχώσεις, τα τραύματα, οι ενοχές, ο φόβος θα δώσουν το παρόν με τέτοια δύναμη και ρεαλισμό, που θα νομίζετε ότι βλέπετε ψυχογράφημα του εαυτού σας.

-Μια σειρά για το θάνατο. Και πώς αυτός αφήνει τα ανεξίτηλα σημάδια του στις ψυχές των ανθρώπων.

-Μια σειρά για το θάνατο. Και πώς αυτός δίνει το "βήμα" στη ζωή.

-Μια σειρά για τη ζωή στη σκιά του θανάτου. Και πώς αυτή γίνεται δυσκολότερη, πολυπλοκότερη και πιο σημαντική.

-Μια σειρά για τη ζωή. Και πώς αυτή συνεχίζεται.

Η σειρά στον πρώτο της κύκλο απέσπασε 25 υποψηφιότητες για Έμμυ (κέρδισε 6) και 16 για το δεύτερο (κέρδισε 1), ενώ απέσπασε επίσης 3 Χρυσές Σφαίρες (από συνολικά 8 υποψηφιότητες.

Προβλήθηκε στο Σταρ με τίτλο "Γραφείο Κηδειών Φίσερ". Η πρώτη και η δεύτερη σεζόν είναι πιθανότατα διαθέσιμες στα βίντεο κλαμπ, οι άλλες τρεις (3,4,5) μόνο από DVD εισαγωγής.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 4 weeks later...

"Desperate Housewives" (2004-?)

Του Μαρκ Τσέρυ

Με τους Τέρι Χάτσερ, Φελίσιτυ Χάφμαν, Μάρσια Κρος, Εύα Λονγκόρια, Νικολέτ Σέρινταν.

Season 1: emstar emstar emstar emstar emstar

Season 2: emstar emstar emstar emstar,5

Στη φιλήσυχη και ειδυλλιακή Γουιστέρια Λέιν μια απρόσμενη τραγωδία θα ταράξει τα νερά και τις ισορροπίες: η Μέρι Άλις, περήφανη μητέρα και νοικοκυρά, θα αυτοκτονήσει αφήνοντας πίσω σύζυγο και γιο, αλλά και τις τέσσερις φίλες της, την "αλλού πατώ και αλλού βρίσκομαι" Σούζαν (Χάτσερ), τη δυναμική πρώην μπίζνεσγουμαν Λανέτ (Χάφμαν), την πουριτανή και εμμονοληπτική Μπρι (Κρος) και τη λατίνα femme fatale Γκαμπριέλ (Λονγκόρια). Αυτές θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να ανακαλύψουν το μυστήριο πίσω από την αυτοχειρία της Μέρι Άλις, ενώ κάθε μια θα αντιμετωπίζει τους δικούς της δαίμονες, τα δικά της "εγκλήματα", τα δικά της ένοχα μυστικά...

Όταν άρχισαν να εμφανίζονται οι πρώτες επικεφαλίδες σε εφημερίδες, περιοδικά και στο iMDb, όλα έδειχναν ότι επρόκειτο για μια μεταφορά του (ιδιαίτερα αγαπητού) Sex& The City στα αμερικάνικα προάστια. Όπως όμως αποδεικνύει περίτρανα και το ίδιο το σώου, τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται και στην περίπτωση των "Νοικοκυρών" πρέπει να το δεις για να το πιστέψεις.

Οι "Νοικοκυρές" καταρρίπτουν το μύθο της Αγίας Αμερικάνικης Οικογένειας, αλλά χώνουν το μαχαίρι στο κόκκαλο χωρίς δηθενισμό, επιτήδευση, πρόκληση για την πρόκληση. Τα voice over της Μέρι Αλις είναι υποδειγματικά, όχι μόνο για την αφηγηματική τους δύναμη, αλλά και για το βάθος, την ουσία, το φως που ρίχνουν στις ζωές των τεσσάρων και στη ζωή του τηλεθεατή.

Κωμική εκδοχή του American Beauty με ολίγον από φιλμ νουαρ, θα ήταν μια φράση που μεν συνοψίζει επιτυχώς την πλοκή, υποτιμά ωστόσο την καλλιτεχνική αξία της σειράς. Γιατί, όντως, μπορεί να μην είναι πρωτότυπη σε σύλληψη, η εκτέλεση της όμως είναι αυτό που οι Αμερικανοί δίκαια αποκαλούν "phenomenal".

Να αρχίσουμε από το κάστινγκ, που απλά θα ήταν αδύνατο να υπήρξε καλύτερο;

Να μιλήσουμε για δραματουργική δύναμη και ελιγμό, τη στιγμή που κάθε μα κάθε επεισόδιο σε αφήνει άναυδο με τις ανατροπές του; Να μιλήσουμε για διάλογο, που πότε σε στέλνει για βρούβες με το εξωφρενικό του χιούμορ, πότε σε βυθίζει στο ρομάντζο, πότε σε προσγειώνει ανώμαλα στη σκληρή πραγματικότητα; Να συζητήσουμε για χαρακτήρες όχι απλά καλοδουλεμένους, αλλά πλασμένους στην εντέλεια;

Μετά από ένα μαραθώνιο 23 40λεπτων επεισοδίων, αδυνατώ να βρω ψεγάδι στις "Νοικοκυρές", τουλάχιστον όχι κάποιο που θα του αφαιρούσε έστω και λίγο από τη βαθμολογία ή που θα αποτελούσε λόγο να μη ΛΑΤΡΕΨΕΤΕ αυτή τη σειρά. Εθιστική όσο το "24", μυστηριώδης όσο το "Twin Peaks", σέξυ όσο το "Sex&The City", η επιτυχία της είναι δίκαιη και ελπιδοφόρα, διότι αποδεικνύει ότι το ταλέντο και η δουλειά νικούν τη μετριότητα και τα "Σούπερ Είδωλα".

Μπορεί να θεωρούμε τους Αμερικανούς αποβλακωμένα όντα και τη βιομηχανία του θεάματος φορέα υποκουλτούρας, όμως, κακά τα ψέμματα, η τηλεόραση τους είναι Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, και ενώ εμείς βλέπουμε το "Καφέ της Χαράς" και τον "Εραστή Δυτικών Προαστίων", εκείνοι δίνουν το προβάδισμα σε σειρές που μοιάζουν να ξεπήδησαν από τη μεγάλη οθόνη. Όπως και το "Desperate Housewives" που δεν είναι τίποτα λιγότερο από (άλλο ένα) τηλεοπτικό αριστούργημα.

17 Μαϊου η ελληνική πρεμιέρα στο Filmnet. Μην τη χάσετε, αν ξέρετε τι είναι καλό για εσάς...

post-600-1115388458.jpg

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Το προτείνει και η Πρώτη Κυρία των Η.Π.Α :lol::lol::lol::lol:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

emarup Ε, τώρα γιατί μου την πηδάς τη διαφήμιση;;; :P
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Απιστευτη σειρα,εχω δει αρκετα επεισοδια, δεν την χορταινεις!

Φοβερο σεναριο, παρα πολυ καλοι ηθοποιοι και γενικα τα μυνηματα που περναει θανατηφορα!!!

Απλα απο τις καλυτερες σειρες που εχουν γινει ποτε!

Ο παραγωγος της σειρας, ενω θεωρουνταν ιδιαιτερα πετυχημενος στη βιομηχανια, ειχε παρει σβαρνα ολα τα αμερικανικα καναλια, και την απερριπταν ο ενας μετα τον αλλο.Τωρα φυσικα χτυπανε το κεφαλι τους!

Οι ηθοποιοι που συμμετεχουν στη σειρα θεωρουνταν χαμηλου βεληνεκους, ή και αποτυχημενοι.Πχ η Τερι Χατσερ, η οποια ηταν απιστευτα συγκινητικη οταν πηρε ενα βραβειο (ΕΜΜΥ ή Golden globe, δεν θυμαμαι αυτην τη στιγμη), και ελεγε οτι ειχε φτασει στο σημειο ηλικιακα (ειναι 40αρα) που οχι απλα δεν εβρισκε να δουλεψει, αλλα δεν εβρισκε ουτε αντρα!Τωρα κρινοντας απο την εμφανιση της, ή υπερεβαλε ή τελικα δεν ειναι στην Αγγλια ολοι οι γκευ μαζεμενοι, αλλα στην Αμερικη! :)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Την εχω ακουσει και εγω τη σειρα!!!Λεει ειναι πρωτη σε τηλεθεαση σε ολη την Αμερικα!!!Παιζει και αυτη που εκανε την Λοις στο Λοις και Κλαρκ(πολυ παλια στο σταρ-α,ειχε παιξει και στους μικρους κατασκοπους!! :lol: )!!!

Χαιρω πολυ βρε Νμ,η Αμερικη εχει 400 εκατομμυριο πληθυσμο και εμεις ουτε εννια....Παλι καλα που εχουμε εναν Ρηγα-Αποστολου,εναν Ρεππα-Παπαθανασιου και εστω Ρωμα-Χατζησοφια!!!Παλι καλαααα!!!!!!!!!!!!! :rolleyes: Κανονικα πρεπει να συγκρινουμε τις σειρες που βγαζει η Ευρωπη σε σχεση με αυτες που βγαζει η Αμερικη,και το τι προμοσιον εχει η καθεμια...Διοτι απο οτι βλεπω εως τωρα,οσες εχεις πει ειναι αμερικανικες...Το οτι μονο αυτες γινονται γνωστες δε σου δημιουργει καμμια απορια???Και μη μου πεις τωρα πως η 'Νταντα' ξερω γω(αμερικανικη εκδοση) ειχε πιο πολυ χιουμορ απ'τους θεικους 'Απαραδεκτους'!!!(καλα,ψιλοασχετο,αλλα οι 'Απαραδεκτοι' ειναι ΠΑΝΤΟΤΙΝΟΙ!!!) emgoal

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Αλαιας...Ρεαλιστικοτατο... :P ....

Πιο ρεαλιστικοτατο απ'το χχχ και το μισιον ιμποσιμπλ 2...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Το Αlias με την Jennifer Garner και το  CSI τα βλεπετε;

Έχω 4 σεζόν Alias να δω και να γράψω κριτικη!!!! Stay tuned!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Χαιρω πολυ βρε Νμ,η Αμερικη εχει 400 εκατομμυριο πληθυσμο και εμεις ουτε εννια....Παλι καλα που εχουμε εναν Ρηγα-Αποστολου,εναν Ρεππα-Παπαθανασιου και εστω Ρωμα-Χατζησοφια!!!Παλι καλαααα!!!!!!!!!!!!! :rolleyes:  Κανονικα πρεπει να συγκρινουμε τις σειρες που βγαζει η Ευρωπη σε σχεση με αυτες που βγαζει η Αμερικη,και το τι προμοσιον εχει η καθεμια...Διοτι απο οτι βλεπω εως τωρα,οσες εχεις πει ειναι αμερικανικες...Το οτι μονο αυτες γινονται γνωστες δε σου δημιουργει καμμια απορια??

:huh: Γαλλικά, ιταλικά, ισπανικά, σουηδικά κτλ δεν ξέρω, για να βλέπω τα σίριάλ τους, όχι ότι αν ήξερα θα ήταν διαθέσιμα. Οι Γερμανοί βλέπουν αμερικάνικες μεταγλωτισμένες (επιβεβαιωμένο). Το ταλέντο, το γούστο και η καλλιτεχνική ελευθερία δεν έχουν καμία σχέση με τον πληθυσμό. Εδώ έκραξαν τον Παπακαλιάτη για ένα γκέι φιλί, στην Αμερική θα έκραζαν ΤΟ ΕΣΡ για την παραμικρή παρέμβαση.

Παρόλα αυτά μου θύμισες να προσθέσω τα Blackadder...εν καιρώ...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Εδώ έκραξαν τον Παπακαλιάτη για ένα γκέι φιλί, στην Αμερική θα έκραζαν ΤΟ ΕΣΡ για την παραμικρή παρέμβαση.

Δεν ξερω αν καταλαβα καλα ,αλλα εννοεις οτι στην Αμερικη δεν υπαρχει τοση παρεμβαση, οσο υπαρχει στην Ελλαδα?

Γιατι πιστευω οτι στην αμερικη αυτην τη στιγμη ειναι τετοια η δυναμη των χριστιανικων οργανωσεων, που γινονται απιστευτα πραματα.

Πιστευω οι περισσοτεροι να θυμοσαστε τι ειχε γινει, οταν στο περσινο superbowl (τελικος αμερικανικου ποδοσφφαιρου), ειχε "φανει" το στηθος της Janet Jackson.Εκτος απο το υπερογκο προστιμο που πληρωσε το καναλι (νομιζω 500.000 δολλαρια), αποφασιστηκε ολα τα ζωντανα προγραμματα να μεταδιδονται με 5-10 δευτερολεπτα καθυστερηση.

Στο επομενο superbowl, πηρε η καμερα μια γυμνη "θαυμαστρια" της μιας ομαδας, προκαλωντας σωρεια αντιδρασεων.

Στο πρωτοχρονιατικο επεισοδιο του The Tonight show, του Jay Leno, ροκ τραγουδιστης της ροκ μπαντας που επαιζε, ειπε σε καποια στιγμη "and a *ucking new year".Επισης, χαμος απο αντιδρασεις!

Γνωστος "βρωμοστομος" ραδιοφωνικος παραγωγος (μου διαφευγει το ονομα του), συμφωνα με τα λεγομενα του επειδη δεν αντεχε πια να πληρωνει τα προστιμα που του επιβαλοταν τακτικοτατα, κανει εκπομπες πια μονο απο δορυφορικους ραδιοφωνικους σταθμους!

Στην αντιστοιχη με το ΕΣΡ επιτροπη των ΗΠΑ, προεδρος μεχρι και πριν απο λιγο καιρο ηταν ο γιος του Παουελ, ο οποιος παραιτηθηκε, μολις εφυγε και ο πατερας του απο την κυβερνηση.

Γενικα, στην Αμερικη, ειναι πολυ πιο ευκολο να δεις δολοφονιες ,πτωματα ή φιλια ομοφυλοφιλων, αλλα αν τυχον φανει λιγο γυμνο (αντρικο ή γυναικειο), τα καναλια τους τιμωρουνται με πολυ μεγαλυτερη αυστηροτητα ,απο τα ευρωπαικα!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Δεν ξερω αν καταλαβα καλα ,αλλα εννοεις οτι στην Αμερικη δεν υπαρχει τοση παρεμβαση, οσο υπαρχει στην Ελλαδα?

Γιατι πιστευω οτι στην αμερικη αυτην τη στιγμη ειναι τετοια η δυναμη των χριστιανικων οργανωσεων, που γινονται απιστευτα πραματα.

Πιστευω οι περισσοτεροι να θυμοσαστε τι ειχε γινει, οταν στο περσινο superbowl (τελικος αμερικανικου ποδοσφφαιρου), ειχε "φανει" το στηθος της Janet Jackson.Εκτος απο το υπερογκο προστιμο που πληρωσε το καναλι (νομιζω 500.000 δολλαρια), αποφασιστηκε ολα τα ζωντανα προγραμματα να μεταδιδονται με 5-10 δευτερολεπτα καθυστερηση.

Στο επομενο superbowl, πηρε η καμερα μια γυμνη "θαυμαστρια" της μιας ομαδας, προκαλωντας σωρεια αντιδρασεων.

Στο πρωτοχρονιατικο επεισοδιο του The Tonight show, του Jay Leno, ροκ τραγουδιστης της ροκ μπαντας που επαιζε, ειπε σε καποια στιγμη "and a *ucking new year".Επισης, χαμος απο αντιδρασεις!

Γνωστος "βρωμοστομος" ραδιοφωνικος παραγωγος (μου διαφευγει το ονομα του),  συμφωνα με τα λεγομενα του επειδη δεν αντεχε πια να πληρωνει τα προστιμα που του επιβαλοταν τακτικοτατα, κανει εκπομπες πια μονο απο δορυφορικους ραδιοφωνικους σταθμους!

Στην αντιστοιχη με το ΕΣΡ επιτροπη των ΗΠΑ, προεδρος μεχρι και πριν απο λιγο καιρο ηταν ο γιος του Παουελ, ο οποιος παραιτηθηκε, μολις εφυγε και ο πατερας του απο την κυβερνηση.

Γενικα, στην Αμερικη, ειναι πολυ πιο ευκολο να δεις δολοφονιες ,πτωματα ή φιλια ομοφυλοφιλων, αλλα αν τυχον φανει λιγο γυμνο (αντρικο ή γυναικειο), τα καναλια τους τιμωρουνται με πολυ μεγαλυτερη αυστηροτητα ,απο τα ευρωπαικα!

Όντως, αλλά στη δημόσια τηλεόραση...στην καλωδιακή;; Και στο κάτω-κάτω, εντάξει, οι Αμερικανοί παραμένουν πουριτανοί, αλλά δε νομίζω να διαφωνείς ότι πήραν την τηλεόραση "στο επόμενο επίπεδο"...δεν μπορώ να σκεφτώ σχεδόν καμία ελληνική σειρά που να συγκρίνεται σε επίπεδο δραματουργικό, πόσο μάλλον σε επίπεδο παραγωγής, από αυτές που τουλάχιστον βλέπω εγώ.

Επίσης ποιο ελληνικό κανάλι θα διανοείτο να φιλοξενήσει τα "L Word", "Queer As Folk"; Μήπως θυμάσαι τι έγινε με το Σταρ όταν το αποφάσισε;

Υ.Γ. Χάουαρντ Στερν;

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Υ.Γ. Χάουαρντ Στερν;

Γατος εισαι! :)

Παντως τωρα το ραδιοτηλεοπτικο τους συμβουλιο εχει βαλει στο στοχο και τα καλωδιακα προγραμματα!

Οσο για το επιπεδο των σειρων τους, ενταξει, δεν παιζονται οι ανθρωποι.Απο κοστος παραγωγης, ονοματα ηθοποιων που συμμετεχουν,σεναριο (βασικοτατο) τι να λεμε τωρα!

Μονο οι Ινδοι τους συναγωνιζονται! :)

Ευτυχως που το Φιλμνετ προβαλλει καμια σειρα παντως, γιατι τα ελευθερα ελληνικα καναλια, δεν δειχνουν την διαθεση να βαλουν το χερι στην τσεπη.

Σου λενε, με τα ιδια λεφτα, φτιαχνουμε 20 ελληνικες σειρες, και που θα παει, 2-3 θα πιασουν!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Έχω 4 σεζόν Alias να δω και να γράψω κριτικη!!!! Stay tuned!

κριτικη ναι.....σποιλερ οχι pls γιατι εχω μεινει στην 3η σεζον.Ελπιζω να μου γραψουν τα dvd :)

Το CSI:Las Vegas ειναι αρκετα καλο παντως.

δε ειναι ασχημο.....γαμωτο δε ξερω ποια σεζον μας δειχνουνε....παντως εχω δει και το CSI Maimi

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

emarup Παντως Winmx, τα avatar μας παρουσιαζουν καποιες ομοιοτητες.

Το δικο μου μωρο ειναι λιγο πιο σεμνο (φοραει πανα). Το δικο σου ειναι πολυ χαριτωμενο αλλα θα ετρωγες μεγαλο προστιμο στην Αμερικη! :P:)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.