Jump to content

ελληνικά βιβλία σε pdf


Kalamari

Recommended Posts

Σχεδόν όλα (αν όχι όλα) τα αγγλικά βιβλία τα βρίσκεις σε pdf. Τα ελληνικά γιατί όχι; Εννοώ να τα αγοράσεις εξαρχής ηλεκτρονικά. Γιατί πρέπει να κουβαλάω μαζί μου 10 κιλά βιβλία και να μην τα έχω όλα στο ipad? Επειδή θέλω να αγοράσω κάποια για τη σχολή, έχω ξενερώσει με αυτό. Υπάρχουν πουθενά ηλεκτρονικά; θα ήθελα χειρουργική, παθολογία, ακτινολογία. Οι εκδότες παρισιάνος, πασχαλίδης, λίτσας κτλ έχουν μόνο εκτυπωμένα και καθόλου ηλεκτρονικά ή κάνω λάθος; Δλδ ή ελληνικά βιβλία εκτυπωμένα είτε αγγλικά ebooks?

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

η απάντηση είναι προφανής. Τα αγγλόφωνα βιβλία λόγω μεγάλου αγοραστικού κοινού μπορούν να καλύψουν το χάσιμο των χρημάτων που έχουν από την παράνομη διακίνηση pdf. Στην Ελλάδα αυτό δεν είναι εφικτό καθώς τα κέρδη των εκδοτικών οίκων είναι πολύ περιορισμένα. 

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Το καταλαβαίνω αυτό που λες και είναι λογικό. Δεν είναι στενάχωρο όμως; Δεν έχω πρόβλημα να πληρώσω την αξία ενός ηλεκτρονικού βιβλίου. Όμως είμαι υποχρεωμένος παρά την πρόοδο της τεχνολογίας και τα εργαλεία τύπου ταμπλετς και προγράμματα για σημειώσεις να κουβαλάω 3 κιλά ανατομία, 1 κιλό παθολογία και 1 κιλό βιοχημεία έτσι. Αν σκεφτείς ότι έχουν ενώσει όλα τα δίτομα και τρίτομα σε έναν τόμο επειδή στο υπουργείοαποφάσισαν πριν κάμποσα χρόνια ότι δικαιούσα ένα σύγγραμμα ανά μάθημα. Και αυτοί νόμιζαν ότι θα παίρνεις μόνο 1 βιβλίο ενώ ακόμα παίρνεις 3 απλά ενωμένα σε ένα. Τραγικό.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Απάντησε σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.