Jump to content

Εγγραφές εξαμήνων


Recommended Posts

Στο topic αυτό θα συγκεντρώνουμε τις ανακοινώσεις για τις εγγραφές των φοιτητών σε κάθε εξάμηνο στο my studies, από εδώ και πέρα.

Κάποιες οδηγίες που ενδεχομένως να βρείτε χρήσιμες :

Τα μαθήματα του τρέχοντος εξαμήνου πρέπει να δηλώνονται από τους φοιτητές στο my-studies.uoa.gr Στην συνέχεια οι φοιτητές που δικαιούνται συγγράμματα πρέπει οπωσδήποτε να δηλωθούν και στην ηλεκτρονική πλατφόρμα συγγραμμάτων eudoxus.gr, προκειμένου να γίνει ταύτιση στοιχείων. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται και στον κωδικό του μαθήματος.

Οι φοιτητές που ακολουθούν το ετήσιο πρόγραμμα μαθημάτων θα πρέπει να προσέλθουν, για την εγγραφή τους στις ημερομηνίες που ορίζονται από την γραμματεία

ΠΡΟΣΟΧΗ : ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΘΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΕΠΙΛΟΓΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ ΣΤΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΟ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ

1) ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ 1ο εξάμηνο:
Δηλώνουν τα υποχρεωτικά μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου και 1 κατ’ επιλογήν υποχρεωτικό μάθημα στα οποία επιθυμούν να εξεταστούν.

2) ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ 3ο εξάμηνο:
Δηλώνουν τα υποχρεωτικά μαθήματα που οφείλουν από προηγούμενα χειμερινά εξάμηνα (στα οποία επιθυμούν να εξεταστούν) και τα υποχρεωτικά μαθήματα τρέχοντος χειμερινού εξαμήνου. Δηλώνουν έως 2 (δύο) κατ’ επιλογήν υποχρεωτικά μαθήματα στα οποία επιθυμούν να εξεταστούν και περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα σπουδών του εξαμήνου τους. Επίσης δηλώνουν χειμερινά μαθήματα στα οποία έχουν ήδη εξεταστεί σε προηγούμενες εξεταστικές και εκκρεμεί ο βαθμός.

3) ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ 5ο εξάμηνο:
Δηλώνουν τα υποχρεωτικά μαθήματα που οφείλουν από προηγούμενα χειμερινά εξάμηνα (στα οποία επιθυμούν να εξεταστούν) και τα υποχρεωτικά μαθήματα τρέχοντος χειμερινού εξαμήνου. Δηλώνουν έως 3 (τρία) κατ’ επιλογήν υποχρεωτικά μαθήματα στα οποία επιθυμούν να εξεταστούν και περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα σπουδών του εξαμήνου τους. Επίσης δηλώνουν χειμερινά μαθήματα στα οποία έχουν ήδη εξεταστεί σε προηγούμενες εξεταστικές και εκκρεμεί ο βαθμός.

4) ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ 7ο εξάμηνο:
Δηλώνουν τα υποχρεωτικά μαθήματα που οφείλουν από προηγούμενα χειμερινά εξάμηνα (στα οποία επιθυμούν να εξεταστούν) και τα υποχρεωτικά μαθήματα τρέχοντος χειμερινού εξαμήνου. Δηλώνουν έως 4 (τέσσερα) κατ’ επιλογήν υποχρεωτικά μαθήματα στα οποία επιθυμούν να εξεταστούν και περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα σπουδών του εξαμήνου τους. Επίσης δηλώνουν χειμερινά μαθήματα στα οποία έχουν ήδη εξεταστεί σε προηγούμενες εξεταστικές και εκκρεμεί ο βαθμός.

5) ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ 9ο εξάμηνο:
Δηλώνουν τα υποχρεωτικά μαθήματα που οφείλουν από προηγούμενα χειμερινά εξάμηνα (στα οποία επιθυμούν να εξεταστούν) και τα υποχρεωτικά μαθήματα τρέχοντος χειμερινού εξαμήνου.Δηλώνουν έως 5 (πέντε) κατ’ επιλογήν υποχρεωτικά μαθήματα στα οποία επιθυμούν να εξεταστούν και περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα σπουδών του εξαμήνου τους. Επίσης δηλώνουν χειμερινά μαθήματα στα οποία έχουν ήδη εξεταστεί σε προηγούμενες εξεταστικές και εκκρεμεί ο βαθμός.

6) ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ 11ο εξάμηνο:
Δηλώνουν τα υποχρεωτικά μαθήματα που οφείλουν από προηγούμενα χειμερινά εξάμηνα (στα οποία επιθυμούν να εξεταστούν) και τα υποχρεωτικά μαθήματα τρέχοντος χειμερινού εξαμήνου. Δηλώνουν έως 9 (εννέα ) κατ’ επιλογήν υποχρεωτικά μαθήματα στα οποία επιθυμούν να εξεταστούν και περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα σπουδών του εξαμήνου τους.
Επίσης δηλώνουν χειμερινά μαθήματα στα οποία έχουν ήδη εξεταστεί σε προηγούμενες εξεταστικές και εκκρεμεί ο βαθμός.

7) ΕΠΙ ΠΤΥΧΙΩ ΦΟΙΤΗΤΕΣ:
Δηλώνουν τα υποχρεωτικά μαθήματα που οφείλουν από προηγούμενα εξάμηνα (χειμερινά και εαρινά στα οποία επιθυμούν να εξεταστούν).
Δηλώνουν έως 12 (δώδεκα) κατ’ επιλογήν υποχρεωτικά μαθήματα στα οποία επιθυμούν να εξεταστούν και περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα σπουδών του εξαμήνου τους Επίσης δηλώνουν χειμερινά και εαρινά μαθήματα στα οποία έχουν ήδη εξεταστεί σε προηγούμενες εξεταστικές και εκκρεμεί ο βαθμός.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ

1) ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ 2ο εξάμηνο:
Δηλώνουν μέχρι 8 υποχρεωτικά μαθήματα, του χειμερινού εξαμήνου που οφείλουν και τα υποχρεωτικά μαθήματα τρέχοντος εαρινού εξαμήνου, καθώς και 3 κατ’ επιλογήν υποχρεωτικά μαθήματα στα οποία επιθυμούν να εξεταστούν.

2) ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ 4ο εξάμηνο:
Δηλώνουν μέχρι 16 υποχρεωτικά μαθήματα, που οφείλουν από προηγούμενα χειμερινά ή εαρινά εξάμηνα (στα οποία επιθυμούν να εξεταστούν) και τα υποχρεωτικά μαθήματα τρέχοντος εαρινού εξαμήνου.Δηλώνουν μέχρι 6 κατ’ επιλογήν υποχρεωτικά μαθήματα στα οποία επιθυμούν να εξεταστούν και περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα σπουδών του εξαμήνου τους. Επίσης δηλώνουν χειμερινά ή εαρινά μαθήματα στα οποία έχουν ήδη εξεταστεί σε προηγούμενες εξεταστικές και εκκρεμεί ο βαθμός.

3) ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ 6ο εξάμηνο:
Δηλώνουν μέχρι 26 υποχρεωτικά μαθήματα που οφείλουν από προηγούμενα χειμερινά ή εαρινά εξάμηνα (στα οποία επιθυμούν να εξεταστούν) και τα υποχρεωτικά μαθήματα τρέχοντος εαρινού εξαμήνου. Δηλώνουν μέχρι 9 κατ’ επιλογήν υποχρεωτικά μαθήματα στα οποία επιθυμούν να εξεταστούν και περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα σπουδών του εξαμήνου τους. Επίσης δηλώνουν χειμερινά ή εαρινά μαθήματα στα οποία έχουν ήδη εξεταστεί σε προηγούμενες εξεταστικές και εκκρεμεί ο βαθμός.

4) ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ 8ο εξάμηνο:
Δηλώνουν μέχρι 33 υποχρεωτικά μαθήματα που οφείλουν από προηγούμενα χειμερινά ή εαρινά εξάμηνα (στα οποία επιθυμούν να εξεταστούν) και τα υποχρεωτικά μαθήματα τρέχοντος εαρινού εξαμήνου. Δηλώνουν μέχρι 12 κατ’ επιλογήν υποχρεωτικά μαθήματα στα οποία επιθυμούν να εξεταστούν και περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα σπουδών του εξαμήνου τους. Επίσης δηλώνουν χειμερινά ή εαρινά μαθήματα στα οποία έχουν ήδη εξεταστεί σε προηγούμενες εξεταστικές και εκκρεμεί ο βαθμός.

5) ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ 10ο εξάμηνο:
Δηλώνουν μέχρι 43 υποχρεωτικά μαθήματα που οφείλουν από προηγούμενα χειμερινά ή εαρινά εξάμηνα (στα οποία επιθυμούν να εξεταστούν) και τα υποχρεωτικά μαθήματα τρέχοντος εαρινού εξαμήνου.
Δηλώνουν μέχρι 12 κατ’ επιλογήν υποχρεωτικά μαθήματα στα οποία επιθυμούν να εξεταστούν και περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα σπουδών του εξαμήνου τους.
Επίσης δηλώνουν χειμερινά ή εαρινά μαθήματα στα οποία έχουν ήδη εξεταστεί σε προηγούμενες εξεταστικές και εκκρεμεί ο βαθμός.

6) ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ 12ο εξάμηνο:
Δηλώνουν μέχρι 49 υποχρεωτικά μαθήματα που οφείλουν από προηγούμενα χειμερινά ή εαρινά εξάμηνα (στα οποία επιθυμούν να εξεταστούν) και τα υποχρεωτικά μαθήματα τρέχοντος εαρινού εξαμήνου. Δηλώνουν 12 κατ’ επιλογήν υποχρεωτικά μαθήματα στα οποία επιθυμούν να εξεταστούν και περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα σπουδών του εξαμήνου τους. Επίσης δηλώνουν χειμερινά ή εαρινά μαθήματα στα οποία έχουν ήδη εξεταστεί σε προηγούμενες εξεταστικές και εκκρεμεί ο βαθμός.

7) ΕΠΙ ΠΤΥΧΙΩ ΦΟΙΤΗΤΕΣ:
Δηλώνουν μέχρι 49 υποχρεω
τικά μαθήματα που οφείλουν από προηγούμενα εξάμηνα (εαρινά και χειμερινά στα οποία επιθυμούν να εξεταστούν)
Δηλώνουν μέχρι 12 κατ’ επιλογήν υποχρεωτικά μαθήματα στα οποία επιθυμούν να εξεταστούν και περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα σπουδών του εξαμήνου τους
Επίσης δηλώνουν χειμερινά και εαρινά μαθήματα στα οποία έχουν ήδη εξεταστεί σε προηγούμενες εξεταστικές και εκκρεμεί ο βαθμός.

Τροποποιήθηκε από Comfortably Numb
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ MY STUDIES

Βήμα 1ο (είσοδος στο σύστημα)
1Α Στο πεδίο “Όνομα Χρήστη” πληκτρολογούμε το username που μας δόθηκε κατά την εγγραφή στην υπηρεσία.
1Β Στο πεδίο κωδικός πληκτρολογούμε το password που δηλώσαμε κατά την εγγραφή
στην υπηρεσία.
1Γ Κάνουμε κλικ στο Σύνδεση

Βήμα 2ο (επιλογή μαθημάτων)
2Α Κάνουμε κλικ στο εξάμηνο που επιθυμούμε και επιλέγουμε την ομάδα μαθημάτων
για την οποία επιθυμούμε να δηλώσουμε μαθήματα.
2Β Στη συνέχεια επιλέγουμε τα μαθήματα που μας ενδιαφέρουν κάνοντας κλικ στο σωστό κουτάκι αριστερά του μαθήματος

Βήμα 3ο (επιλογή μαθημάτων)
3Α Η ίδια διαδικασία επαναλαμβάνετε όσες φορές είναι απαραίτητο, για τη δήλωση μαθημάτων σε διαφορετική ομάδα μαθημάτων καθώς και σε διαφορετικό εξάμηνο

Βήμα 4ο (επιβεβαίωση των μαθημάτων για δήλωση)
4Α Κάνουμε κλικ στη λέξη «Δήλωση» που βρίσκεται στο κάτω μέρος της οθόνης
4Β Στη λίστα των μαθημάτων, επιλέγουμε το σύγγραμμα που επιθυμούμε για το κάθε ένα. Μπορούμε να λάβουμε περισσότερες πληροφορίες για τις διαθέσιμες επιλογές πατώντας πάνω στο εικονίδιο με το βιβλίο

Βήμα 5ο (ολοκλήρωση της δήλωσης)
5Α Ξανακάνουμε κλικ στην «Δήλωση» για να υποβληθεί η δήλωση μαθημάτων.
5Β Θα πρέπει να εμφανιστεί το κείμενο : «H δήλωση ολοκληρώθηκε με επιτυχία» ακολουθούμενο από όλα τα μαθήματα που έχουμε δηλώσει καθώς και τα συγγράμματα που έχουμε επιλέξει για αυτά. Σε αντίθετη περίπτωση το σύστημα έχει ανιχνεύσει ένα η περισσότερα λάθη στις επιλογές μας. Προκειμένου να γίνει δεκτή η δήλωσή μας, πρέπει να τα διορθώσουμε όλα τα λάθη που εμφανίζονται και να επαναλάβουμε τη διαδικασία υποβολής.

Βήμα 6ο (Αποσύνδεση)
6Α Βγαίνουμε από το σύστημα κάνοντας κλικ στο «Αποσύνδεση»

Bήμα 7ο (Επαλήθευση)
Αν ξανακάνουμε σύνδεση στον λογαριασμό μας, θα πρέπει να δούμε ότι έχει γίνει δήλωση μαθημάτων. Πηγαίνουμε στο menu «Προφίλ» «Ιστορικό» όπου βλέπουμε και τη δήλωση που έχει γίνει

Προσωπική συμβουλή : Επειδή έχουν αναφερθεί κάποια μεμονωμένα περιστατικά «λάθους του συστήματος» (η εγγραφή σας να ακυρώνεται για τεχνικούς λόγους) θα ήταν ίσως χρήσιμη η λήψη φωτογραφίας ή η εκτύπωση της οθόνης από την στιγμή που έχετε ολοκληρώσει τη διαδικασία.

.

Τροποποιήθηκε από Comfortably Numb
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Εύδοξος Δήλωση Συγγραμμάτων

Το πρόγραμμα «Εύδοξος» αφορά στη διανομή Συγγραμμάτων των Τεχνολογικών και Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων της Επικράτειας.

Στόχος του Πληροφοριακού Συστήματος (ΠΣ) της Δράσης είναι να αποτελέσει το κεντρικό σημείο για την εκτέλεση κάθε ενέργειας που αφορά στη διάθεση και διαχείριση των Πανεπιστημιακών Συγγραμμάτων. Με τον νέο τρόπο διανομής όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες για την παραλαβή των Συγγραμμάτων από τους φοιτητές αυτοματοποιούνται και επιταχύνονται. Ο κύριος σκοπός της Δράσης είναι η πλήρης ενημέρωση των φοιτητών για τα προτεινόμενα Συγγράμματα καθώς και η έγκαιρη διανομή τους, παράγοντες που συμβάλλουν στη βελτίωση της παρεχόμενης εκπαίδευσης.

Όλοι οι φοιτητές σε κάθε εξάμηνο της φοίτησής τους είναι απαραίτητο να εισέλθουν στην υπηρεσία που αφορά στη Δήλωση Συγγραμμάτων για να μπορέσουν να παραλάβουν Συγγράμματα.

Συγκεκριμένα, οι φοιτητές έχουν τη δυνατότητα σε κάθε εξάμηνο να εισέλθουν στο σύστημα του «Εύδοξος», να ενημερωθούν για τα Συγγράμματα που προτείνουν οι διδάσκοντες των μαθημάτων και να δηλώσουν τα Συγγράμματα που επιθυμούν. Επιπλέον, έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες για τον τόπο παραλαβής των δηλωθέντων βιβλίων.

Αφού ολοκληρώσουν τη Δήλωση Συγγραμμάτων παραλαμβάνουν στο e-mail που καταχώρισαν έναν κωδικό PIN. Χρησιμοποιώντας τον κωδικό που έλαβε κάθε φοιτητής από το «Εύδοξος» έχει άμεσα τη δυνατότητα να παραλάβει τα Συγγράμματά του από το σημείο διανομής που έχει αναλάβει τη διαδικασία παράδοσης για το κάθε βιβλίο, αφού γίνει έλεγχος ταυτοπροσωπίας του φοιτητή

Οδηγίες για τη χρήση του Ευδόξου

1.Είσοδος στο Πληροφοριακό Σύστημα

Από την αρχική σελίδα της δράσης του «Εύδοξος»: ο φοιτητής επιλέγει το σύνδεσμο «ΦΟΙΤΗΤΕΣ- Δήλωση Συγγραμμάτων».

2. Επιλογή Εκπαιδευτικού Ιδρύματος

Στη σελίδα που ανοίγει, επιλέγει το Εκπαιδευτικό Ίδρυμα, στο οποίο ανήκει η οικεία σχολή και έπειτα πατάει το κουμπί «Επιβεβαίωση»

3. Ταυτοποίηση φοιτητή

Στη συνέχεια, στο παράθυρο ή τη σελίδα που παρουσιάζεται (ανάλογα με το Εκπαιδευτικό Ίδρυμα στο οποίοι είναι εγγεγραμμένος) ο φοιτητής εισάγει το Όνομα Χρήστη και τον Κωδικό Πρόσβασης, που έχει παραλάβει από το οικείο Ίδρυμα για να οδηγηθεί στην αρχική σελίδα της Εφαρμογής Δηλώσεων Συγγραμμάτων.

Διαχείριση στοιχείων φοιτητή

Εφόσον ο φοιτητής πραγματοποιήσει την πρώτη είσοδο στην εφαρμογή είναι απαραίτητο να εισαχθούν τα στοιχεία στο παράθυρο που εμφανίζεται Τα πεδία που ζητούνται να συμπληρωθούν είναι τα ακόλουθα:

Προσωπικό e-mail επικοινωνίας: Σε αυτό το e-mail αποστέλλεται ο κωδικός PIN, ο οποίος είναι απαραίτητος για την παραλαβή των Συγγραμμάτων.

Αριθμός κινητού τηλεφώνου: Σε αυτόν τον αριθμό αποστέλλεται ο κωδικός PIN που προαναφέρθηκε.

Αριθμός Μαθημάτων για τα οποία έχετε ήδη παραλάβει Συγγράμματα πριν το σύστημα «Εύδοξος»: Πρόκειται για το συνολικό αριθμό μαθημάτων για τα οποία ο

Φοιτητής έχει παραλάβει σύγγραμμα (το οποίο μπορεί να αποτελείται από ένα ή περισσότερα βιβλία) πριν από την έναρξη του προγράμματος «Εύδοξος». Δε

συμπεριλαμβάνονται δωρεάν πανεπιστημιακές σημειώσεις ή σημειώσεις εργαστηρίων.

Τρέχον εξάμηνο: Σε αυτό το πεδίο ο φοιτητής πληκτρολογεί το νέο εξάμηνο στο οποίο έχει εγγραφεί

Πατώντας το κουμπί «Αποθήκευση» ολοκληρώνεται η καταχώριση των στοιχείων του φοιτητή. Σε περίπτωση που υπάρχει λάθος στην καταχώριση των στοιχείων εμφανίζεται δίπλα από το πεδίο στο οποίο εντοπίστηκε το σφάλμα, χαρακτηριστικό εικονίδιο . Περνώντας το δείκτη του ποντικιού πάνω από αυτό, εμφανίζεται κάτω από το πεδίο η περιγραφή του προβλήματος.

4. Είσοδος στην εφαρμογή

Στη συνέχεια εμφανίζεται η αρχική σελίδα της εφαρμογής. Σε αυτή εμφανίζονται τα στοιχεία του φοιτητή, και γενικές πληροφορίες σχετικά με τις ημερομηνίες υποβολής δηλώσεων και την προθεσμία παραλαβής βιβλίων από σημεία διανομής Σε περίπτωση που ο φοιτητής επιθυμεί να μεταβάλει τα στοιχεία που καταχώρισε, μπορεί να

επιλέξει το κουμπί «Αλλαγή Στοιχείων Φοιτητή». Πρέπει να σημειωθεί πως τα πεδία «Τρέχον Εξάμηνο» και «Αριθμός Μαθημάτων για τα οποία έχετε ήδη παραλάβει Συγγράμματα πριν το σύστημα Εύδοξος» αποτελούν στοιχεία που για να τροποποιηθούν απαιτείται να προηγηθεί επικοινωνία με το Γραφείο Αρωγής Χρηστών.

5. Δήλωση συγγραμμάτων

5α.Προκειμένου να ξεκινήσει τη διαδικασία μίας νέας δήλωσης συγγραμμάτων για το τρέχον εξάμηνο, ο φοιτητής επιλέγει «Δηλώσεις Συγγραμμάτων» από το μενού πλοήγησης που βρίσκεται πάνω αριστερά στη σελίδα.

5β.Έπειτα κάτω από τη Λίστα δηλώσεων ο φοιτητής επιλέγει το κουμπί «Δημιουργία νέας δήλωσης»

5γ.Μόλις ο φοιτητής επιλέξει να κάνει νέα δήλωση εμφανίζονται οι «Όροι και Προϋποθέσεις» του προγράμματος Εύδοξος. Συγκεκριμένα, ο φοιτητής αφού διαβάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις οι οποίοι θα εμφανιστούν στην Εικόνα, πατώντας πάνω στον αντίστοιχο σύνδεσμο, πρέπει να επιλέξει το αντίστοιχο κουτί. Επιπρόσθετα, σε περίπτωση που δεν είναι κάτοχος άλλου πτυχίου τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, πρέπει να επιλέξει και το δεύτερο κουτί.

5δ.Τέλος, ο φοιτητής πατάει το κουμπί «Υποβολή»

5ε.Στη σελίδα που εμφανίζεται παρουσιάζονται όλα τα εξάμηνα της αντίστοιχης περιόδου για τα οποία ο φοιτητής με βάση το εξάμηνό του, μπορεί να δηλώσει συγγράμματα. Επιλέγοντας κάποιο εξάμηνο εμφανίζονται όλα τα μαθήματα που περιλαμβάνονται σε αυτό, συνοδευόμενα από σύντομες πληροφορίες που τα αφορούν, όπως ο κωδικός του, ο Διδάσκων, το εξάμηνο και η περίοδος διδασκαλίας του.

5ζ.Από τον εμφανιζόμενο κατάλογο μαθημάτων ο φοιτητής επιλέγει, πατώντας πάνω στον τίτλο τους, μόνο τα μαθήματα τα οποία έχει δηλώσει κατά την εγγραφή του και για τα οποία δικαιούται Σύγγραμμα. Αυτόματα εμφανίζονται κάτω από το μάθημα τα αντίστοιχα προτεινόμενα Συγγράμματα Ο φοιτητής μπορεί να επιλέξει ένα εξ’ αυτών.

Στους φοιτητές επίσης δίνεται η δυνατότητα να επιλέξουν Δωρεάν Ηλεκτρονικά Βιβλία ή Σημειώσεις που έχουν καταχωριστεί στη Βάση του Ευδόξου. Οι φοιτητές επιλέγουν το Δωρεάν Ηλεκτρονικό Βιβλίο ή Σημείωση που επιθυμούν και μπορούν να το μεταφορτώσουν από τη σελίδα επισκόπησης.

5η. Κάθε φορά που επιλέγεται κάποιο Σύγγραμμα για ένα μάθημα εμφανίζεται δίπλα στον τίτλο του μαθήματος ένα επιλεγμένο κουτάκι. Εάν ο φοιτητής το επιθυμεί μπορεί να ακυρώσει την επιλογή του (κάνοντας κλικ επάνω στο κουτάκι δίπλα από το μάθημα, ώστε αυτό να καθαρίσει), ή να επιλέξει ένα διαφορετικό Σύγγραμμα για το μάθημα.

5θ.Αφού επιλέξει όσα Συγγράμματα δικαιούται, ο φοιτητής πατάει στο κουμπί «Συνέχεια» που βρίσκεται στα δεξιά της σελίδας. Τότε εμφανίζεται η σελίδα στην οποία παρατίθεται η «Περίληψη Επιλογών», δηλαδή η λίστα των Συγγραμμάτων που έχει επιλέξει ανά μάθημα.Ο φοιτητής έχει τη δυνατότητα να μεταβάλει τις επιλογές του, επιλέγοντας «Τροποποίηση Δήλωσης». Διαφορετικά επιλέγοντας «Συνέχεια» μπορεί να περάσει στο επόμενο βήμα της Δήλωσης Συγγραμμάτων.

6. Στοιχεία Παραλαβής Συγγραμμάτων

Στην επόμενη σελίδα ο φοιτητής μπορεί να δει επισκοπικά τη λίστα με όλα τα βιβλία που έχει επιλέξει καθώς και τις «Επιλογές Παραλαβής», δηλαδή πληροφορίες για τον τρόπο παραλαβής των αντίστοιχων βιβλίων. Για κάθε βιβλίο, για το οποίο έχει ορισθεί Σημείο Διανομής στο νομό του Τμήματος του φοιτητή, παρουσιάζεται, δίπλα στα στοιχεία του, ο τίτλος του αντίστοιχου Σημείου Διανομής καθώς και τα διαθέσιμα τεμάχια κάθε βιβλίου την παρούσα χρονική στιγμή. Πατώντας τον τίτλο του σημείου διανομής εμφανίζονται αναλυτικά τα στοιχεία του.

Για Συγγράμματα, για τα οποία δεν έχει ορισθεί Σημείο Διανομής, εμφανίζεται δίπλα από το βιβλίο «Το βιβλίο μπορείτε να το παραλάβετε μέσω Courier». Σε αυτήν την περίπτωση, ο φοιτητής καλείται να επιλέξει το κουμπί «Αλλαγή Σταθμού Courier» στο κάτω μέρος της σελίδας. Στη συνέχεια, πληκτρολογεί τον ταχυδρομικό κώδικα της περιοχής από όπου τον εξυπηρετεί να παραλάβει τα βιβλία που διανέμονται μέσω Courier και έπειτα πατάει το κουμπί «Αναζήτηση». Για να εγκαταλείψει τον καθορισμό του σταθμού courier μπορεί να πατήσει «Ακύρωση»Αφού πατήσει ο φοιτητής το κουμπί «Αναζήτηση», εμφανίζονται τα στοιχεία του σταθμού ταχυμεταφορών που εξυπηρετεί την αντίστοιχη περιοχή. Για να αποθηκεύσει τον εμφανιζόμενο σταθμό επιλέγει το κουμπί «Επιλογή Σταθμού Courier», διαφορετικά μπορεί να επιλέξει «Ακύρωση».

Εάν ο ταχυδρομικός κώδικας που πληκτρολογήθηκε δεν είναι έγκυρος, τότε εμφανίζεται ένα πλαίσιο το οποίο αναγράφει «Δεν βρέθηκε Σταθμός Courier για αυτόν τον Ταχυδρομικό Κώδικα» Ακόμα και αφού έχει επιλεχθεί σταθμός courier, ο φοιτητής διαθέτει τη δυνατότητα να αλλάξει την επιλογή του, πατώντας το κουμπί «Αλλαγή Σταθμού Courier».

Εκτός από τους δύο ανωτέρους τρόπους, υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής ενός βιβλίου από φοιτητή πατώντας το κουμπί «Επιλογή παραλαβής από φοιτητή» Η επιλογή αυτή είναι διαθέσιμη σε περίπτωση που κάποιος φοιτητής από το οικείο Τμήμα έχει δηλώσει πως διαθέτει το συγκεκριμένο βιβλίο. Σε περίπτωση που ο φοιτητής επιλέξει το συγκεκριμένο τρόπο παραλαβής προστίθενται στο λογαριασμό του πιστωτικές μονάδες τις οποίες στη συνέχεια μπορεί να χρησιμοποιήσει για την προμήθεια νέων Συγγραμμάτων. Περισσότερες πληροφορίες για αυτή τη διαδικασία παρατίθενται στον ακόλουθο σύνδεσμο
http://eudoxus.gr/files/Eudoxus-Plus_Guide.pdf

7. Τελική υποβολή δήλωσης

Σε αυτό το σημείο υπάρχει η δυνατότητα επισκόπησης της περίληψης των επιλογών του φοιτητή ή τροποποίησης της δήλωσης από τα αντίστοιχα εικονίδια

Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί πως εάν δεν επιλεγεί σταθμός courier δεν μπορεί να υποβληθεί η δήλωση . Πατώντας το κουμπί «Τελική Υποβολή δήλωσης», ολοκληρώνεται η καταχώριση της δήλωσης συγγραμμάτων

Στη συνέχεια εμφανίζεται το παράθυρο επιβεβαίωσης πως καταχωρίσθηκε με επιτυχία η δήλωση Συγγραμμάτων. Παράλληλα, εμφανίζεται στο πλαίσιο αυτό ο
12ψήφιος αριθμός PIN τον οποίο πρέπει να προσκομίσει ο φοιτητής για να παραλάβει τα Συγγράμματα από τα αντίστοιχα σημεία διανομής.

Ταυτόχρονα, το σύστημα αποστέλλει στο e-mail του φοιτητή επιβεβαίωση της καταχώρισης μαζί με τον κωδικό, που απαιτείται για την παραλαβή των συγγραμμάτων

Σε περίπτωση που χαθεί αυτός ο κωδικός, για να ανακτηθεί θα πρέπει ο φοιτητής να επιστρέψει στην εφαρμογή δήλωσης Συγγραμμάτων. Αφού προχωρήσει μέχρι την Εικόνα με τα «Στοιχεία Παραλαβής Συγγραμμάτων», στα δεξιά της Εικόνας κάτω από το κουμπί «Τελική Υποβολή Δήλωσης» πλέον θα βρει μια νέα επιλογή, την «Υπενθύμιση του Αριθμού PIN». Πατώντας αυτό το κουμπί, θα εμφανιστεί ο αριθμός PIN στην οθόνη του και θα αποσταλεί στο e-mail που έχει δηλώσει. Να σημειωθεί ότι, ακόμα και μετά την τελική υποβολή της Δήλωσης Συγγραμμάτων, κάθε φοιτητής διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής των επιλογών του κατά το χρονικό διάστημα που επιτρέπονται οι δηλώσεις για το Τμήμα του.

8.Λίστα Δηλώσεων

Ανά πάσα στιγμή στο σύστημα υπάρχουν διαθέσιμες όλες οι ολοκληρωμένες Δηλώσεις Συγγραμμάτων που έχει καταχωρίσει ο φοιτητής. Η προβολή τους μπορεί να πραγματοποιηθεί από το μενού πλοήγησης επιλέγοντας «Δηλώσεις Συγγραμμάτων». Ο φοιτητής μπορεί να δει τη λίστα όλων των Δηλώσεων που έχει κάνει στην εφαρμογή.Σε αυτό το σημείο, ο φοιτητής έχει τη δυνατότητα να επιλέξει το σύνδεσμο «Επισκόπηση» της Δήλωσης που τον ενδιαφέρει για να δει αναλυτικά τα στοιχεία της. Εάν η προθεσμία για τις Δηλώσεις Συγγραμμάτων δεν έχει λήξει, ο φοιτητής έχει τη δυνατότητα να τροποποιήσει την τρέχουσα δήλωση επιλέγοντας «Ενημέρωση τρέχουσας δήλωσης»

9. Αποσύνδεση
Για εξέλθει ο φοιτητής από την εφαρμογή μπορεί να επιλέξει το σύνδεσμο «Αποσύνδεση», που βρίσκεται πάνω δεξιά στη σελίδα δήλωσης» και στη συνέχεια μπορεί να επιλέξει το κουμπί «Τροποποίηση Δήλωσης» Για να ολοκληρωθεί η αποσύνδεση από το σύστημα είναι απαραίτητο να κλείσει ο φοιτητής τον browser που χρησιμοποιεί, ακολουθώντας και τις οδηγίες που εμφανίζονται στην Εικόνα κατά την αποσύνδεση

Παρατηρήσεις

Για πληροφορίες σχετικά με τα στοιχεία πρόσβασης (Όνομα Χρήστη και Κωδικός Πρόσβασης) που απαιτούνται για την είσοδο στην Εφαρμογή Δήλωσης Συγγραμμάτων,
καθώς και για τα προσωπικά στοιχεία του φοιτητή που εμφανίζονται στην εφαρμογή (Ονοματεπώνυμο, Αριθμός Μητρώου κλπ) ο φοιτητής θα πρέπει να αποταθεί στο
Κέντρο Δικτύων του οικείου Ιδρύματος ή στη Γραμματεία του τμήματός του.

Ο φοιτητής διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής των επιλογών του για κάθε μάθημα μέχρις ότου παραλάβει τα συγγράμματα του. Εξαίρεση αποτελεί η περίπτωση που έχει
δρομολογηθεί η αποστολή των συγγραμμάτων μέσω courier, οπότε και ο φοιτητής χρεώνεται το σύγγραμμα ως παραληφθέν, ακόμη κι αν τελικά δεν το παραλάβει (π.χ. Αν παρέλθει το χρονικό διάστημα κατά το οποίο το σύγγραμμα παραμένει στο σταθμό προορισμού του courier).

Η αποστολή συγγραμμάτων μέσω courier γίνεται μόνο στην περίπτωση που ο διανομέας δεν έχει ορίσει

Τροποποιήθηκε από Comfortably Numb
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Επειδή γνωρίζω πως όλοι ανησυχείτε με την μεγάλη καθυστέρηση που έχει παρατηρηθεί για τις εγγραφές του εαρινού εξαμήνου ξαναλέω πως μόλις ανοίξει το mystudies θα υπάρχει ανάρτηση στην ιστοσελίδα της γραμματείας την οποία θα βάλουμε και εδώ, αλλά και στο facebook.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 2 weeks later...
Δημοσιεύτηκε (τροποποιήθηκε)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΑΚ.ΕΤΟΥΣ 2014-15

Οι δηλώσεις μαθημάτων των φοιτητών για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2014-2015 θα πραγματοποιηθούν από τις 8 Μαΐου 2015 έως και την ΔΕΥΤΕΡΑ 25 Μαΐου 2015.

Όλοι οι φοιτητές θα πρέπει να επισκεφθούν υποχρεωτικά την ηλεκτρονική πλατφόρμα my-studies.uoa.gr, για να δηλώσουν τα μαθήματα, υποχρεωτικά και κατ’ επιλογήν υποχρεωτικά στα οποία θέλουν να εξεταστούν καθώς και τα συγγράμματα του εαρινού εξαμήνου τα οποία έχουν επιλέξει για το κάθε ένα και ταυτίζονται με αυτά που δηλώθηκαν στην ηλεκτρονική υπηρεσία eudoxus.gr.

ΠΡΟΣΟΧΗ : ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΘΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΕΠΙΛΟΓΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΗΧ/ΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΑΡ.ΜΗΤΡΩΟΥ ΣΤΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΟ

Ολόκληρη η ανακοίνωση στον ακόλουθο σύνδεσμο :

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Τροποποιήθηκε από Comfortably Numb
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 3 weeks later...

Μετά το πέρας της προθεσμίας για τις δηλώσεις των μαθημάτων του εαρινού εξαμήνου (από 7 Μαΐου μέχρι και 25 Μαΐου) και για την αποφυγή προβλημάτων με συγγράμματα αλλά και με μαθήματα για πτυχίο, η Ιατρική Σχολή πήρε την απόφαση να επιτρέψει στους φοιτητές της, να κάνουν τις όποιες δηλώσεις μαθημάτων τους, αυστηρά και μόνο για μια μέρα, την Τρίτη 02 Ιουνίου 2015 από τις 10:00πμ έως 14:00μμ.

Η διαδικασία δήλωσης μαθημάτων δεν θα γίνει από το My-Studies αλλά με χειρόγραφη αίτηση του κάθε φοιτητή στην γραμματεία της σχολής.

Επισυνάπτεται σχετικό έντυπο με την αίτηση για όλους τους φοιτητές

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 2 weeks later...

Η Γενική Συνέλευση της Ιατρικής Σχολής αποφάσισε να δώσει τη δυνατότητα μόνο στους φοιτητές του 12ου εξαμήνου του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους να εξεταστούν στα χειμερινά μαθήματα που οφείλουν, κατά την εαρινή εξεταστική περίοδο 2014-2015.

Καλούνται:

Α) Οι φοιτητές που το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2014-2015 φοιτούν στο 12ο εξάμηνο, να προσέλθουν στη Γραμματεία της Σχολής και να καταθέσουν τη συνημμένη δήλωση συμπληρωμένη μόνο με τα μαθήματα που οφείλουν και τα οποία διδάσκονται σε χειμερινά εξάμηνα καθώς και τους κωδικούς αυτών, και

Β) Οι φοιτητές που το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015 εγγράφηκαν για πρώτη φορά στην Ιατρική Σχολή με τις ειδικές κατηγορίες 1) Κατατακτήριες εξετάσεις και 2) Μεταφορά θέσης εισαγωγής και εφόσον δεν έχουν ήδη εξετασθεί στη χειμερινή εξεταστική στα μαθήματα αυτά, να προσέλθουν στη Γραμματεία της Σχολής και να καταθέσουν τη συνημμένη δήλωση συμπληρωμένη με τα μαθήματα στα οποία δεν έχουν εξετασθεί στο χειμερινό εξάμηνο 2014-2015 καθώς και τους κωδικούς αυτών,

την Τρίτη 16 Ιουνίου, Τετάρτη 17 Ιουνίου και Πέμπτη 18 Ιουνίου και ώρες 11:00-14:00.

Λόγω της επικείμενης έκδοσης των καταλόγων βαθμολογίας, δεν θα δεχτούμε καμία αίτηση πέραν των ανωτέρω ημερομηνιών.

Η δήλωση, όπως και η ανακοίνωση υπάρχει εδώ : ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΑΠΟ 03.06.2015 ΑΠΟΦΑΣΗ Γ.Σ.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 5 months later...

Καλησπέρα !

Γνωρίζει κανείς τι ακριβώς γίνεται με το my-studies ;

Παρατήρησα, ότι έχει ανοίξει, δηλαδή δίπλα στα μαθήματα (υποχρεωτικά και επιλογής)  υπάρχουν τα κουτάκια για τσεκάρισμα, ωστόσο δεν έχω δει κάποια επίσημη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της Γραμματείας για έναρξη εγγραφών και στο κάτω μέρος της πλατφόρμας  αναγράφεται η λέξη "δήλωση" όταν τσεκάρεις ένα μάθημα.

Γνωρίζει κανείς , γιατί υπάρχει αυτό ; Έχει αρχίσει η περίοδος των δηλώσεων;

 

Τροποποιήθηκε από joie
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Καλησπέρα !

Γνωρίζει κανείς τι ακριβώς γίνεται με το my-studies ;

Παρατήρησα, ότι έχει ανοίξει, δηλαδή δίπλα στα μαθήματα (υποχρεωτικά και επιλογής)  υπάρχουν τα κουτάκια για τσεκάρισμα, ωστόσο δεν έχω δει κάποια επίσημη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της Γραμματείας για έναρξη εγγραφών και στο κάτω μέρος της πλατφόρμας  αναγράφεται η λέξη "δήλωση" όταν τσεκάρεις ένα μάθημα.

Γνωρίζει κανείς , γιατί υπάρχει αυτό ; Έχει αρχίσει η περίοδος των δηλώσεων;

 

Καλησπερα! Απο ο,τι εχω δει και εγω δεν υπαρχει ακομα η ανακοινωση, λογικα μεσα στην εβδομαδα θα βγει

Μιας και το ανεφερες οτι γινεται εκανα τη δηλωση μου απο τωρα

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Το mystudies άνοιξε ανεπίσημα απο το βράδυ της Παρασκευής. Εντός της εβδομάδας θα υπάρχει κι η επίσημη ανακοίνωση. Μπορείτε να κάνετε κανονικά τη δήλωσή σας κι από τώρα πάντως.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

 

Οι δηλώσεις μαθημάτων των φοιτητών για το χειμερινό  εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2015-2016 θα πραγματοποιηθούν  από την  ΔΕΥΤΕΡΑ  16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ  2015  έως  και την  ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ  2015.

Όλοι οι φοιτητές θα πρέπει να επισκεφθούν υποχρεωτικά την ηλεκτρονική πλατφόρμα my-studies.uoa.gr, για να δηλώσουν τα μαθήματα, υποχρεωτικά και κατ’ επιλογήν υποχρεωτικά  στα οποία θέλουν να εξεταστούν καθώς και τα συγγράμματα του χειμερινού εξαμήνου τα οποία έχουν επιλέξει για το κάθε ένα και ταυτίζονται με αυτά που δηλώθηκαν στην ηλεκτρονική υπηρεσία eudoxus.gr.

ΠΡΟΣΟΧΗ : ΠΡΕΠΕΙ  ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ  ΝΑ ΔΗΛΩΘΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΕΠΙΛΟΓΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ  ΤΟ  ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ  ΣΤΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 

1) ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ 1ο εξάμηνο:

Δηλώνουν τα υποχρεωτικά μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου και  ένα κατ’ επιλογήν υποχρεωτικό μάθημα  στα  οποία  επιθυμούν να εξεταστούν.

 

2) ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ 3ο εξάμηνο:

Δηλώνουν τα υποχρεωτικά μαθήματα που οφείλουν από προηγούμενα χειμερινά εξάμηνα (στα οποία επιθυμούν να εξεταστούν) και τα υποχρεωτικά μαθήματα του τρέχοντος χειμερινού  εξαμήνου.

Δηλώνουν έως 2 (δύο) κατ’ επιλογήν υποχρεωτικά μαθήματα στα οποία επιθυμούν να εξεταστούν και περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα σπουδών του εξαμήνου τους.

Επίσης  δηλώνουν  χειμερινά  μαθήματα στα οποία έχουν ήδη εξεταστεί σε προηγούμενες εξεταστικές  και εκκρεμεί ο βαθμός.

 

3) ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ 5ο εξάμηνο:

 Δηλώνουν τα υποχρεωτικά μαθήματα που οφείλουν από προηγούμενα χειμερινά εξάμηνα (στα οποία επιθυμούν να εξεταστούν) και τα υποχρεωτικά μαθήματα του τρέχοντος χειμερινού εξαμήνου.

Δηλώνουν έως 3 (τρία) κατ’ επιλογήν υποχρεωτικά μαθήματα στα οποία επιθυμούν να εξεταστούν και περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα σπουδών του εξαμήνου τους.

Επίσης  δηλώνουν  χειμερινά  μαθήματα στα οποία έχουν ήδη εξεταστεί σε προηγούμενες εξεταστικές  και εκκρεμεί ο βαθμός.

 

4) ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ 7ο εξάμηνο:

Δηλώνουν τα υποχρεωτικά μαθήματα που οφείλουν από προηγούμενα χειμερινά εξάμηνα (στα οποία επιθυμούν να εξεταστούν) και τα υποχρεωτικά μαθήματα του τρέχοντος χειμερινού  εξαμήνου.

Δηλώνουν έως 4 (τέσσερα) κατ’ επιλογήν υποχρεωτικά μαθήματα στα οποία επιθυμούν να εξεταστούν και περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα σπουδών του εξαμήνου τους.

Επίσης  δηλώνουν  χειμερινά  μαθήματα στα οποία έχουν ήδη εξεταστεί σε προηγούμενες εξεταστικές  και εκκρεμεί ο βαθμός.

 

5) ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ 9ο εξάμηνο:

Δηλώνουν τα υποχρεωτικά μαθήματα που οφείλουν από προηγούμενα χειμερινά εξάμηνα (στα οποία επιθυμούν να εξεταστούν) και τα υποχρεωτικά μαθήματα του τρέχοντος χειμερινού εξαμήνου.

Δηλώνουν έως 5 (πέντε) κατ’ επιλογήν υποχρεωτικά μαθήματα στα οποία επιθυμούν να εξεταστούν και περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα σπουδών του εξαμήνου τους.

Επίσης  δηλώνουν  χειμερινά  μαθήματα στα οποία έχουν ήδη εξεταστεί σε προηγούμενες εξεταστικές  και εκκρεμεί ο βαθμός.

 

6) ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ 11ο εξάμηνο:

 Δηλώνουν τα υποχρεωτικά μαθήματα που οφείλουν από προηγούμενα χειμερινά εξάμηνα (στα οποία επιθυμούν να εξεταστούν) και τα υποχρεωτικά μαθήματα τρέχοντος χειμερινού εξαμήνου.

Δηλώνουν έως 9 (εννέα ) κατ’ επιλογήν υποχρεωτικά μαθήματα στα οποία επιθυμούν να εξεταστούν και περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα σπουδών του εξαμήνου τους.

Επίσης  δηλώνουν  χειμερινά  μαθήματα στα οποία έχουν ήδη εξεταστεί σε προηγούμενες εξεταστικές  και εκκρεμεί ο βαθμός.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ 11ου -12ΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ  ΣΤΗΝ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ  ΑΠΡΙΛΙΟΥ-ΜΑΪΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ  (ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΞΑΜΗΝΩΝ TA ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΔΑΧΘΕΙ) 

 

7) ΕΠΙ ΠΤΥΧΙΩ ΦΟΙΤΗΤΕΣ:

 Δηλώνουν τα υποχρεωτικά μαθήματα που οφείλουν από προηγούμενα εξάμηνα (χειμερινά και εαρινά στα οποία επιθυμούν να εξεταστούν).

Δηλώνουν έως 12 (δώδεκα) κατ’ επιλογήν υποχρεωτικά μαθήματα στα οποία επιθυμούν να εξεταστούν και περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα σπουδών του εξαμήνου τους.

Επίσης  δηλώνουν  χειμερινά και εαρινά μαθήματα στα οποία έχουν ήδη εξεταστεί σε προηγούμενες εξεταστικές  και εκκρεμεί ο βαθμός.

Οι επί πτυχίω φοιτητές που ακολουθούν το ετήσιο πρόγραμμα μαθημάτων (εγγεγραμμένοι μέχρι και το ακαδημαϊκό έτος 1982-1983) θα πρέπει να προσέλθουν, για την εγγραφή τους, στη Γραμματεία της Ιατρικής Σχολής από την Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015 έως και την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015 κατά τις ημέρες και ώρες που δέχεται η Γραμματεία (Δευτέρα και Παρασκευή 11:00 έως 14:00).

 

Σημείωση: Τα μαθήματα του τρέχοντος εξαμήνου που θα δηλωθούν από τους φοιτητές στο my-studies.uoa.gr  πρέπει οπωσδήποτε να δηλωθούν και στην ηλεκτρονική πλατφόρμα συγγραμμάτων eudoxus.gr, προκειμένου να γίνει ταύτιση στοιχείων. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται και στον κωδικό του μαθήματος.

 

Κατά την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής δήλωσης καλό θα ήταν να κρατήσετε κάποιο αντίγραφο, προκειμένου να μπορείτε να το προσκομίσετε σε περίπτωση που σας ζητηθεί.

 

ΚΑΤ' ΕΠΙΛΟΓΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015-2016

A/A

Κωδικός Μαθήματος

 Τίτλος Μαθήματος

Εξάμηνα που διδάσκεται

1

500608

Αθλητιατρική

Χειμερινό 9,11

2

500694

Αναγεννητική Ιατρική και
Μοριακή Θεραπεία

Χειμερινό 7,9,11,

3

500638

Αναισθησιολογία

Χειμερινό Εαρινό 7,8,9,10,11,12

4

500523

Αντιμετώπιση Καλοηθούς και Κακοηθούς Πόνου

Χειμερινό Εαρινό 7,8,9,10,11,12

5

500706

Βιολογία του Καρκίνου

Χειμερινό 3,5,7,9,11

6

500460

Γαστρεντερολογία

Χειμερινό Εαρινό 7,8,9,10,11,12

7

500637

Γενική Ιατρική

Χειμερινό 1,3,5,7,9,11

8

500441

Γυναικολογική Ογκολογία

Χειμερινό 11

9

500714

Επείγουσα και Εντατική Καρδιολογία

Χειμερινό 9,11

10

500479

Ηλεκτροκαρδιογράφημα

Χειμερινό 7,9,11

11

500627

Ιατρική των Μεταγγίσεων

Χειμερινό 7,9,11

12

500556

Κλινική Διατροφή

Χειμερινό 3,5,7,9,11

13

500586

Κύηση Υψηλού Κινδύνου και Προγεννητικός Έλεγχος

Χειμερινό 11

14

500513

Μεταμοσχεύσεις Οργάνων και Ιστών

Χειμερινό Εαρινό 7,8,9,10,11,12

15

500597

Νευροακτινολογία

Χειμερινό 7,9,11

16

500659

Παθολογική Ανατομική του Κεντρικού Νευρικού Συστήματος

Χειμερινό 5,7,9,11

17

500686

Παιδιατρική Αιματολογία - Ογκολογία

Χειμερινό 7,9,11

18

500699

Παιδιατρική Πνευμονολογία

Χειμερινό 9,11

19

500587

Παιδική - Εφηβική Γυναικολογία  Οικογενειακός Προγραμματισμός

Χειμερινό 9,11

20

500560

Πλαστική Επανορθωτική και Αισθητική Χειρουργική

Χειμερινό 7,9,11

21

500652

Προνοσοκομειακή Επείγουσα Ιατρική  Σε συνεργασία με  Τομέα Παθολογίας

Χειμερινό Εαρινό 7,8,9,10,11,12

22

500496

Πρώτες Βοήθειες

Χειμερινό Εαρινό όλα τα εξάμηνα

23

500712

Πυρηνική Ιατρική

Χειμερινο 9,11

24

500462

Ρευματολογία

Χειμερινό 7,9,11

25

500695

Σεμινάρια Κλινικής Φυσιολογίας

Χειμερινό  3,5,7,9,11

26

500620

Στοματό- Γναθο-Προσωπ. Χειρουργική

Χειμερινό Εαρινό 7,8,9,10,11,12

27

500705

Ταξιδιωτική και Διεθνής Ιατρική

Χειμερινό 7,9,11

28

500720

Το Βιοψυχοκοινωνικό Πρότυπο στην καθημερινή Ιατρική Πράξη

Χειμερινό 7,9,11

29

500707

Φυσική Ανθρωπολογία

Χειμερινό 1,3,5,7,9,11

30

500566

Χειρουργική Θώρακος και Καρδιάς

Χειμερινό 9,11

31

500564

Χειρουργική Ογκολογία

Χειμερινό Εαρινό 7,8,9,10,11,12

32

500352

Ψυχοσωματικά Προβλήματα στα Παιδιά

Χειμερινό 3,5,7,9,11

 

 

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα κάτωθι μαθήματα δεν συμπεριλαμβάνονται στο Οδηγό Σπουδών του ακαδημαϊκού έτους 2015-2016.                                                                                                                                     

1. Χειρουργική Ογκολογία (500564)                                                                                                                                 

2. Ταξιδιωτική και Διεθνής Ιατρική (500705)                                                                                                                                                               

Οι φοιτητές εάν το επιθυμούν έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν αυτά τα μαθήματα                                          

 


Από την ιστοσελίδα της Γραμματείας

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

η γραμματεία άνοιξε το mystudies δύο μέρες νωρίτερα από ό,τι έλεγε στην ανακοίνωση και προφανώς το έκλεισε και δύο μέρες νωρίτερα???

διότι από τις δώδεκα τη νύχτα και μετά το mystudies έχει κλείσει για δηλώσεις μαθημάτων...

Τροποποιήθηκε από dreamchaser
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Εγώ μόλις την έκανα. Μήπως απλώς  είχε κάποιο τεχνικό πρόβλημα νωρίτερα;

Ξαναδοκιμάστε και αν εχετε πάλι θέμα πάρτε τους τηλ.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

οντως μετα τα μεσανυχτα μεχρι τις πεντε το πρωι τουλαχιστον ηταν κλειστες οι δηλωσεις!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΧΕΙΜ.ΕΞ. 2015-2016

Σας ενημερώνουμε ότι λόγο κάποιου τεχνικού προβλήματος στο σύστημα του My-Studies κατά τη διάρκεια της ημέρας, δίνεται μικρή παράταση στη διάρκεια των δηλώσεων μαθημάτων για το χειμερινό εξάμηνο 2015-2016 έως και την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015. Το πρόβλημα έχει αποκατασταθεί πλήρως.

Προσοχή: Η ημερομηνία είναι αυστηρώς καταληκτική και δεν θα δοθεί περεταίρω παράταση. Παρακαλώ να είστε συνεπείς προς αποφυγή τυχών προβλημάτων.

 

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Επείγουσα Ανακοίνωση από Εργαστήριο Φαρμακολογίας

Μετά από πρόταση της Κεντρικής Γραμματείας της Σχολής, οι φοιτητές με τους παρακάτω Αριθμούς Μητρώου προειδοποιούνται να δηλώσουν το μάθημα «Φαρμακολογία Ι» στο my studies, μέχρι 26 Νοέμβριου 15 και ώρα 22.00, καθώς δεν βρέθηκαν στα ηλεκτρονικά βαθμολόγια της περσινής χειμερινής εξεταστικής περιόδου 2015 και επομένως δεν μπορέσαμε να καταχωρήσουμε τη βαθμολογία τους ούτε το Φεβρουάριο ούτε το Σεπτέμβριο.

Οι Α.Μ. είναι οι εξής:

200200287

200800095

201000204

201000319

201100011

201200006

201100037

201100136 

201100190

201200153

201300334

Επειδή κάποιοι από τους φοιτητές είναι πολύ παλαιοί και οι βαθμοί τους έχουν κρατηθεί σε εκκρεμότητα για μεγάλο χρονικό διάστημα, τους ενημερώνουμε ότι εάν δεν δηλώσουν το μάθημα ούτε αυτή τη φορά η εξέτασή τους θα ακυρωθεί.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Καλησπέρα! Παιδιά, σε περίπτωση που κάποιος δεν έκανε εγγραφή μέσω του my-studies υπάρχει περίπτωση να γίνει η δήλωση μαθημάτων στην γραμματεία ή θα υπάρξει πρόβλημα;

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Να πάτε από τη Γραμματεία εντός της εβδομάδας, να γραφτείτε. Αν μπορείτε τη Δευτέρα ακόμα καλύτερα. 

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Σας ενημερώνουμε ότι η γραμματεία της Ιατρικής Σχολής με εντολή προέδρου θα δεχθεί χειρόγραφες δηλώσεις για όσους φοιτητές δεν συμπλήρωσαν δηλώσεις στο σύστημα "My-studies". Ως εκ τούτου καλείσθε να συμπληρώσετε την αίτηση που επισυνάπτεται, αναγράφοντας εκτός από τα στοιχεία σας, τα μαθήματα που θέλετε να δηλώσετε, όπως αυτά αναγράφονται στο πρόγραμμα σπουδών ή στο My-studies αναγράφοντας τον κωδικό μαθήματος. Αφού τυπώσετε την αίτηση την προσκομίζετε στην γραμματεία της σχολής την Δευτέρα 07/12/2015 και Τετάρτη 09/12/2015 κατά τις ώρες που η γραμματεία δέχεται κοινό.

Προσοχή: Η προθεσμία αυτή των δυο ημερών είναι καταληκτική και παρακαλείσθε να είστε συνεπείς διότι δεν θα υπάρξει περαιτέρω διευκόλυνση.

Την αίτηση θα την βρείτε εδώ

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Αύριο είναι η τελευταία ημέρα της προθεσμίας που έδωσε η γραμματεία για να δεχθεί χειρόγραφα δηλώσεις μαθημάτων, από όσους δεν έκαναν τη δήλωση μέσω του mystudies. Μην το αμελήσετε !

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Απάντησε σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.