Jump to content

ΟΧΙ στις εξετάσεις για λήψη ειδκότητας - συντονισμός δράσης


grandfairy

Recommended Posts

Στο παρόν τόπικ παρακαλούνται όσοι διαφωνούν με την θέσπιση εξετάσεων για τη λήψη ειδικότητας να δηλώσουν την αντίθεσή τους αυτή προκειμένου να μπορέσουμε να συντονιστούμε προς άλλες δράσεις -εν συνεχεία μέσω προσωπικών μηνυμάτων ή συνατήσεων.

Ας δηλώνει την τοποθεσία προκειμένου να δούμε πως είμαστε κατανανεμημένοι προς καλύτερο συντονισμό.

Παρακαλούνται όσοι συμφωνούν με τις εξετάσεις ή τις ρυθμίσεις που προωθεί το υπουργείο να μην συμμετάσχουν, καθώς το θέμα σε μορφή διαφωνίας και διαπληκτισμών έχει εξαντληθεί σε άλλο τόπικ.

Αν παρόλα αυτά κάποιοι συνάδελφοι δεν το σεβαστούν αυτό παρακαλούνται οι διαφωνούντες με τις εξετάσεις να ανγοήσουν απλά τα σχόλια των εν λόγω συναδέλφων.

Ευχαριστώ

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • Απαντήσεις 191
  • Created
  • Last Reply

η γνωμη μου ειναι οι εξετασεις αν μπουν να μπουν

1. οταν εξαντληθουν οι λιστες με οσους περιμενουν και εχουν επενδυσει, εχουν χασει χρονια και εχουν προγραμματισει τη ζωη τους βαση των λιστων

2. οταν αποφοιτησουν οσοι ειναι γραμμενοι στις ιατρικες σχολες τωρα

δηλαδη να ισχυσουν , να ισχυσουν για οσους μπουν απο σεπτεμβρη ιατρικη ωστε να ξερουν τι θα αντιμετωπισουν και να ειναι προετοιμασμενοι

δηλαδη ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Συμφωνώ, οι εξετάσεις αν υιοθετηθούν από το Υπουργείο,

θα πρέπει να εφαρμοστούν για εκείνους που μελλοντικά θα είναι ενήμεροι

δηλαδή σε όσους εγγραφούν σε Ιατρικές σχολές από το Σεπτέμβρη και έπειτα,

και όχι εμάς να μάς φέρνουν προ τετελεσμένων γεγονότων.

Ακριβώς αυτό είναι το πιο δίκαιο από όλα!

(Στη χειρότερη περίπτωση, ας υιοθετηθεί ένα μικτό σύστημα λίστας αναμονής & εξετάσεων που θα τρέξει για μεγάλο βάθος χρόνου

και δε θα έχει κλειδώσει τις λίστες, ώστε να μπορούν συνάδελφοι και μελλοντικά να εγγράφονται σ' αυτές

και ανάλογα αν εκείνοι θα το επιλέξουν να αναμείνουν την ειδικότητα & το νοσοκομείο όπου ενδιαφέρονται.

Με αυτό τον τρόπο τουλάχιστον θα είναι σίγουρος κάποιος ότι ανεξάρτητα από τις εξετάσεις

θα έχει ελπίδα να καταλήξει στην ειδικότητα που τον ενδιαφέρει και όχι σε άλλη άσχετη.)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

100% δικαιο και λογικο! (και ισως αυτο ειναι το μεγαλο του μειον, δηλαδη ποτε αυτο το κρατος λειτουργησε με γνωμονα τη λογικη;)

Θεωρω οτι ειναι καλο να δημιουργηθει ενα νομικο πλαισιο εξετασεων για ειδικοτητα, με ενεργοποιηση ομως σε βαθος χρονου, ωστε να γινεται σωστος προγραμματισμος απο τους ενδιαφερομενους.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Και εγώ θα συμφωνήσω!

το μεγάλο πρόβλημα με το συγκεκριμένο προσχέδιο νόμου είναι πως δεν έχει ουσιαστική ομαλή μετάβαση από το ένα σύστημα στο επόμενο!

άρα ναι σε ένα καλύτερο μεταβατικό σύστημα και σε αλλαγή τρόπου λήψης ειδικότητας!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Κατά τη γνώμη μου οι εξετάσεις σε οποιονδήποτε είναι άκυρες διότι στην ουσία ακυρώνεται το πτυχίο της ιατρικής και είναι σαν να σου λένε ότι παρόλο που σπούδασες 6 χρόνια αυτό δεν αρκεί για να πάρεις ειδικότητα. Αν θέλουν την ιατρική να την θεωρούν pre-med ας την κάνουν 2 χρόνια όπως στην Αμερική και όχι αφού έχεις φάει τα καλύτερα 6 χρόνια της ζωής σου διαβάζοντας για να βγάλεις μια δύσκολη σχολή.

Αν θα θέσπιζαν εξετάσεις για όσους μπουν από Σεπτέμβρη στο 1ο έτος πράγματι θα ήταν σίγουρα πιο ενημερωμένη η επιλογή τους και ενδεχομένως να δηλώναν πολλοί λιγότεροι για ιατρική αν θα ξέραν ότι μετά από 6 δύσκολα χρόνια τους περιμένουν και άλλες εξετάσεις, αλλά και πάλι είναι άκυρο για το ίδιο το νόημα της φοίτησης. Είναι σα να ακυρώνουν τα πανεπιστήμια τους. Έπειτα η ιατρική χωρίς την ειδικότητα είναι ένα άχρηστο πτυχίο αφού πραγματικά δεν μπορείς να το κάνεις τίποτα.. και έχεις φάει και 6 χρόνια.

Παρακαλώ συνάδελφοι καταρχάς ας δηλώνουμε την αντίθεση μας στο νομοσχέδιο και την τοποθεσία μας ώστε να μπορέσουμε να συντονιστούμε καλύτερα για δράσεις και όχι μόνο λόγια. Προτάσεις βέβαια και επιχειρήματα ώστε να τα συνοψίσουμε ενδεχομένως σε ένα κείμενο που θα αποστείλουμε σε υπουργειο, ΜΜΕ, blogs κλπ είναι ευπρόσδεκτες.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Διαφωνω με το νομοσχεδιο, οπως αυτο εχει δημοσιευτει στο Βημα. (Αθηνα)

Καιρος να οργανωθουμε

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Συναδελφοι χαιρεται,

Θα συμφωνησω απολυτα με τον grandfairy! Δεν υπαρχει καμια λογικη στο να μπουν εξετασεις για εναρξη ειδικοτητας! Δλδ, εξετασεις 6 χρονια στην σχολη..γιατι τις διναμε? Εκει δεν αξιολογουνταν οι γνωσεις μας?

Μεταβατικο σταδιο και προγραμματισμος της ζωης μας δεν νομιζω οτι μπορει να υπαρξει! Αυτος που βρισκεται στη λιστα και γνωριζει οτι θα ξεκινησει το 2015 π.χ.εχει κανει την οικογενεια του και προσπαθει να τα βγαλει περα με διαφορες δουλειες που απορροφουν εμας τους νεους ιατρους, με το μεταβατικο σταδιο ποτε θα ξεκινησει? Περιπου το 2020 και αν! ΟΧΙ, ειμαι απολυτα αντιθετος με τις εξετασεις εναρξης ειδικοτητας για συναδελφους που βρισκονται τοσα χρονια στην λιστα αναμονης, που εχουν προγραμματισει την ζωη τους με τα υπαρχοντα δεδομενα και θα ηταν απολυτα "καταστροφικη πραξη" ,και για τους ιδιους αλλα και των οικογενειων τους,η θεσπιση εξετασεων για εναρξη ειδικοτητας!

Θελουν οι κυριοι του Υπουργειου,οπωσδηποτε να βαλουν εξετασεις, για να λενε οτι κατι εκαναν και εκει...να τις βαλουν,αλλα για αυτους που θα ξεκινησουν την ιατρικη σχολη και θα γνωριζουν τι αλλο ακομα θα εχουν να αντιμετωπισουν μετα το τελος της σχολης!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Καλημέρα και από μένα και Χριστός Ανέστη.Το ον/μο μου φαίνεται δίπλα!Είμαι κατά του νομοσχεδίου γιατί αφενός το θεωρώ άδικο,αλλά πολύ περισσότερο γιατί αποτελεί τον δούρειο ίππο για την μείωση θέσεων ειδίκευσης και όχι για την βελτιστοποίηση του επιπέδου των ειδικευομένων.Βρίσκομαι 5 χρόνια σε αναμονή.Ευτύχως,για μένα,μιλάω Γερμανικά και δεν είμαι παντρεμένος οπότε μάλλον προς τα εκεί οδεύω!Αλλά μέχρι να γίνει αυτό είμαι διατεθειμένος να συμβάλλω όσο μπορώ από την μεριά μου!

Βέβαια το πιο σκανδαλώδες σημείο του προσχεδίου είναι αυτό με την επιτροπή και την σύσταση για αλλαγή ειδικότητας!Επίσης το επιχείρημα ότι "ας κάνουν οι άριστοι τις ειδικότητες που επιθυμούν για να έχουμε καλό επίπεδο ιατρών" είναι αστείο και σίγουρα παραπλανητικό αφού,είναι βέβαιο πως πολύ λίγοι συνάδελφοι θα κάνουν την ειδικότητα που θέλουν!!!Πιστεύω πως το δικαίωμα της επιλογής ειδικότητας πρέπει να το έχει ο άμεσα ενδιαφερόμενος και όχι "όπου κάτσει η μπίλια" με,το ολέθριο πολλές φορές,αποτέλεσμα ο ειδικευόμενος να είναι δυσαρεστημένος,αφού θα κάνει μία ειδικότητα που,στην καλύτερη,δεν θα του αρέσει!Αυτό θα έχει ως συνέπεια την απώλεια του ενδιαφέροντος του κατά την διάρκεια της εκπαίδευσής του σε μία ειδικότητα που ΔΕΝ του αρέσει.(Υπερθεμάτισα εσκεμμένα γιατί η ειδικότητα είναι κάτι που θα "κουβαλάμε" μια ζωή,και εάν τώρα είναι όπως είναι το ΕΣΥ για φανταστείτε πως θα μετατραπεί με ειδικευόμενους και ειδικούς(αργότερα) που θα σιχτιρίζουν κάθε πρωί που πάνε στην δουλειά-εκπαίδευσή τους!)

Όσον αφορά τις εξετάσεις είμαι επίσης αντίθετος με τον τρόπο που πάνε να περάσουν!Γιατί δεν είναι εξετάσεις αλλά διαγωνισμός,άρα δεν μιλάμε για επάρκεια γνώσεων αλλά για ΣΦΑΓΗ αφού μία μη απαντημένη ερώτηση θα κοστίζει νοσοκομείο ή πόλη και μία λάθος απάντηση θα οδηγεί αυτόματα σε άλλη ειδικότητα!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ό,τι και να κάνετε ρε όργια δε θα σας περάσει!

ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ!!!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

1)ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΡΑΜΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ.

2)ΝΑΙ ΣΕ ΟΜΑΛΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΒΙΑΣΥΝΕΣ,ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ-ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ-ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ.

3)ΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΙΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΝΩΣΕΩΝ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΒΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΕΣ ΛΙΣΤΕΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ.

4)ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΞΕΝΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ,ΩΣΤΕ & ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

5)ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ.

6)ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ.ΑΝ ΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΥΓΧΩΝΕΥΤΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΚΟΠΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΩΝ.

7)ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣΩΠΟΠΑΓΩΝ ΘΕΣΕΩΝ.

8)ΣΩΣΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ,

-ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ(ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΤΖΑ Ή ΟΧΙ),

-ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ.ΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΕΛΟΥΝ,ΤΟΣΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΤΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΓΓΙΖΟΥΝ.ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ...

VATRAXOS,Αθήνα

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ό,τι και να κάνετε ρε όργια δε θα σας περάσει!

ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ!!!

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΘΕΛΟΥΝ.

ΑΝ ΜΠΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ Β' ΜΕΡΟΣ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ.ΔΙΚΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ,ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ. emiloveyou

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Σωστότατο. Χρειάζεται άμεσα συντονισμός της δράσης μας. Μπορεί να μη φαίνεται εδώ μέσα, αλλά γενικά γίνεται χαμός με το προσχέδιο, το ξέρει και διαφωνεί και η κουτσή μαρία. Τα επιχειρήματα με τα οποία διαφωνεί κανείς όμως είναι πολλά και μερικές φορές και αντιδιαμετρικά αντίθετα, γιαυτό και χρειάζεται προσοχή, η κυβέρνηση τριπλάρει εύκολα και δεν έχει πρόβλημα, και οι γιατροί είμαστε επιρρεπείς σε αυτό.

Εγώ μπορώ να προτείνω τα εξής, σε συνέχεια αυτών που πρότεινε η ele παλιότερα.

α) Συζητήσεις ανά την Ελλάδα (ή όπου γίνεται τέλος πάντων) ενημέρωσης και συντονισμού δράσης

β) Σημείο αναφοράς. Blog? Το blog του κινήματος νέων ιατρών, κάποιο άλλο, δε με απασχολεί, αλλά να υπάρχει.

γ) Να υπάρχει κάτι που θα αφορά όλους και θα προσπαθεί να μαζέψει όλο τον ανοργάνωτο χαμό των εν αναμονή. Θα μπορούσε να είναι κείμενο (μάζεμα υπογραφών; ) και σίγουρα στο υπουργείο μια συγκέντρωση την άλλη εβδομάδα.

Τελείως ενδεικτικά όλα τα παραπάνω. Αν είναι να φτιαχτεί μια σελίδα αναφοράς μπορεί να βοηθήσει, αλλά στο μυαλό μας πρέπει να έχουμε πως οτιδήποτε είναι σε αυτή την κατεύθυνση είναι μαζί μας και δεν είναι ώρα για ένα ακόμη μπλογκ ή μία ακόμη προσπάθεια ξεχωριστή.

Γι αυτό και παίζουν τα εξής:

Συνάντηση του Κινήματος Νέων Ιατρών (αθήνας) Σάββατο 30 Απρίλη 7:30 Σαρρή 22 Ψυρρή

Συνάντηση του Κινήματος Νέων Ιατρών Κρήτης Τετάρτη 27 Απρίλη 7:00 γραφεία Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου

Αν υπάρχουν άλλα, ή κανονιστούν (ακόμη καλύτερα) καλό είναι να υπάρχουν κάπου μαζεμένα.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Συμφωνώ με το να δημιουργήσουμε ένα blog ή μια ιστοσελίδα. Υπάρχει το stoploverdos2 αλλά δεν ξέρω αν είναι ενεργό ή όχι -πέρα από την ανάλυση του νόμου δεν έχει κάτι άλλο. Αν κάποιος έχει την τεχνογνωσία και μπορεί να φτιάξει κάτι αντίστοιχο ας το παραθέσει εδώ.

Ένα γκρουπ στο facebook επίσης ίσως βοηθούσε.

Σίγουρα μια on-line συλλογή υπογραφών θα ήταν κάτι καλό. Και πάλι αν κάποιος ξέρει την διαδικασία για να κάνει κάτι ΄τετοιο ας το παραθέσει. Υπάρχουν κάποια site που κάνουν αυτή τη δουλεία αλλά δεν γνωρίζω κάτι συγκεκριμένα.

Στις 29-30 Μαϊου έχει εκλογές ο Ιατρικός σύλλογος Θεσσαλονίκης. Αν και οι υπόλοιποι ανα την Ελλάδα σύλλογοι έχουν τότε εκλογές συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον εν λόγω νόμο σε κάθε σύλλογο νομίζω θα ήταν κάτι καλο.

??? παρέθεσε το Link του blog των νέων γιατρών γιατί φαντάζομαι ότι πολλοί όπως και γω δεν γνωρίζουμε καν την οργάνωση και τις προθέσεις της.

Να με συγχωρέσετε αν γίνομαι κουραστική αλλά ας δηλώνουμε το μέρος που βρισκόμαστε ώστε να συντονιστούμε καλύτερα.

Ευχαριστώ

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

διαφωνω με τις εξετασεις για οσους ειναι στη λιστα αναμονης και φοιτουν στην Ιατρικη. (μενω Θεσσαλονικη).

ενα νεο συστημα, αν ειναι απαιτητο, θα πρεπει να αρχισει απο αυτους που μπαινουν ΤΩΡΑ στην Ιατρικη. ετσι και χρονος για διαλογο και προγραμματισμο υπαρχει και ΟΜΑΛΗ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ και σεβασμος στους νεους επιστημονες που καλως ή κακως στελεχωνουν και εχουν πολυ σημαντικο εργο στο συστημα Υγειας της χωρας.

χωρις να θελω αντιπαραθεση με κανενα, απλα για τους κακεντρεχεις που σνομπαρουν το τι κανουμε εμεις στο Ελλαντα να εχουν στο μυαλο τους οτι κανουμε απληρωτες εφημεριες σε απανθρωπες συνθηκες για να φροντισουμε καποιους συγγενεις τους... εκτος κι αν τους στελνουν διακομιδη εξωτερικο. επιλογη μας ηταν αλλα το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΡΑΕΙ.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΑΣ ΑΦΙΕΡΩΣΟΥΜΕ 2-3 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ

Συνάντηση του Κινήματος Νέων Ιατρών (αθήνας) Σάββατο 30 Απρίλη 7:30 Σαρρή 22 Ψυρρή

Θα μπορέσουμε να βάλουμε τις βάσεις και να καθορίσουμε το πως θα κινηθούμε από εβδομάδα.Οι εξελίξεις τρέχουν,πρέπει να τρέξουμε κι εμείς ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ...Τα προβλήματα και η κατάσταση πλέον μας ενώνουν.Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα,δεν υπάρχει άλλη επιλογή. "ΕΜΕΙΣ". Το "εγώ",δεν περπατάει πλέον... emcensored

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Έκανα ένα γρήγορο google γιατί και γω δεν το έχω υπόψη μου -το κίνημα νέων ιατρών-

και το παραθέτω για όλους όσους θέλουν να δουν τι είναι όπως εγώ

κίνημα νέων ιατρών σελίδα facebook

blog

και αυτό το οποίο δεν ξέρω αν είναι το ίδιο ή απλά συναφές

My link

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

φυσικά κατά του νέου νομοσχεδίου. ο λοβέρδος κάνει κωλοτούμπες, βγαίνει και λέει ότι δεν θα κατέβει το νομοσχέδιο. μην ψαρώνετε, δεν πεθάναμε τόσα χρόνια για να μας ξεσκίσουν για άλλη μια φορά. συντονισμένες δράσεις παντού και ίσως και μέσα από τα σωματεία των γιατρών που οφείλουν να κρατήσουν μια άλφα στάση όσον αφορά στο έκτρωμα του λοβέρδου. πάτρα

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.