mixmavros Posted June 5, 2007 Report Posted June 5, 2007 Ξέρω ότι δεν απαντάω σε αυτό που ψάχνεις, αλλά ο καθένας μπορεί να μπει ως google bot.
tsatsos Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 βρε παιδιά, υπαρχει περιπτωση να μου στελνουν πμ, να μην τα διαβαζω και να βγαινουν οτι ειναι διαβασμένα? γιατι αν δε γίνεται το παραπάνω τοτε καποιος διαβαζει να μηνυματα μου και μαλιστα πριν τα διαβασω εγω τοσο πολύ βιάζεται???
Clemence Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 βρε παιδιά, υπαρχει περιπτωση να μου στελνουν πμ, να μην τα διαβαζω και να βγαινουν οτι ειναι διαβασμένα? γιατι αν δε γίνεται το παραπάνω τοτε καποιος διαβαζει να μηνυματα μου και μαλιστα πριν τα διαβασω εγω τοσο πολύ βιάζεται??? πω πω ... κατά λάθος το έκανα βρε
tsatsos Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 πω πω ... κατά λάθος το έκανα βρε αχ ξύλο που θες εσύ.. αυτα που έγραφα δεν τα εννοούσα.. καλά
bromptonista Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 Είχε κάτι τρελά προβλήματα με τα πμ το σύστημα, και φαίνεται ακόμα τα έχει. Εγώ που ήμουν μήνες σε αρνητικό αριθμό πμ τι να πω... Δεν την παλεύει ο invisionάνθρωπος.
tsatsos Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 συμφωνώ σε αυτο που λες και δεχομαι να μου βγαζει διαφορετικό αριθμό μηνυματων -και έχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν- αλλα πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις αν ανοιγες τα μηνυματα σου τα αδιαβαστα θα στα είχε χρωματισμένα πιο έντονα στη περιπτωση μου το μηνυμα το έβλεπα για πρώτη φορά και είχε χρωματισμό όπως τα αναγνωσμένα ίσως και να το ανοιξα χωρις να το καταλάβω θα είμαι πιο προσεκτικός απο εδώ και πέρα
Clemence Posted September 6, 2007 Report Posted September 6, 2007 λοιπόν, κάτι κόλπα τα κάνει και σε μένα με τα πμ, μπορεί πχ να έχω 4 νέα και μόλις ανοίξω το πρώτο η ένδειξη πάει αμέσως στο μηδέν (νέα). χρώμα πάντως εξακολουθούν να κρατάνε διαφορετικό τα μή διαβασμένα άρα μάλλον δεν τρέχει τπτ πονηρό ...
Αρσινόη Posted July 20, 2008 Report Posted July 20, 2008 υγ2-αν ποσταρει και για μενα ο χακερας-παρακαλω πολυ να μην ξεχασει να κανει τα γραμματακια χρωματιστα . αααααααααααααααααααα ρε ηρα ανηκεις κι εσυ στις θεες παει και τελειωσε!
Αρσινόη Posted July 20, 2008 Report Posted July 20, 2008 να ενημερωσω οποιονδηποτε αλλο επιδοξο , οτι οσα μηνυματα πια μου ερχονται θα σβηνονται αμεσως μολις τα διαβασω ...... ξερω αρχαιο το τοπικ αλλα τι κι αν τα σβηνει καποιος τα μειλ του;;;αφου υπαρχει αρχειο...ανα πασα στιγμη ζητας και σου στελνει στο μειλ αντρες σου το συστημα,ο,τι μειλ εχεις παρει στειλει απο την αρχη που ανοιξες το λογαριασμο στο σαιτ το χετε παρει πρεφα αυτο;
Δημήτριος physicsprof Posted July 20, 2008 Report Posted July 20, 2008 ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΗΝ ΥΠΟΚΛΕΨΕΤΕ ΤΑ ΠΜ ΜΟΥ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΚ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΝΙΣΤΩ!! ε δεν μαρεσει και να περιαυτολογω!
Δημήτριος physicsprof Posted July 20, 2008 Report Posted July 20, 2008 Δε νομίζω να ενδιαφέρουν κάποιον τα πμ σου για να το λες..κατι παραπανω θα ξερεις!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.