Jump to content

Ερωτικό πρόβλημα


fchris

Recommended Posts

Έχω ερωτευτεί την καλύτερη μου φίλη. Ήμουν σαν αδελφός της. Μου λεγε όλα τα ερωτικά της και εγώ της έλεγα εδω και καιρό πως είμαι ερωτευμένος, αλλα δεν της έλεγα με ποια. Ώσπου δεν άντεξα και εκει που παρακολουθούσαμε μια παράδωση της έγραψα στην τελευταία σελίδα πως είμαι ερωτευμένος μαζί της.

Από τότε αλλάζουμε δρόμο όταν συναντιώμαστε. Μια φορά μιλήσαμε μόνο και μου πε πως νιωθει άσχημα γιατί μεχρι τώρα μου τα έλεγε όλα ενώ εγώ ήμουν ερωτευμένος μαζί της. Επίσης μια κοινή γνωστή μας το είχε αντιληφθεί όλο αυτό το διάστημα και μόλις το μαθε η φίλη μου, η γνωστή μας πήγε και της είπε ¨στο πε και σενα¨, ενώ δεν της είχα πει τίποτα. Ετσι βρήκε και άλλη αφορμή τωρα η φίλη μου και μου το κοπάνησε.

Τι να κάνω τώρα εγώ; πως να την προσεγγίσω;

ειμαι τρελα ερωτευμένος μαζί της, αλλα εκεινη μου πε πως δεν μπορει να με δει έτσι.

Βοηθήστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πεστε μου εσεις οι γυναίκες πως αισθάνετα και πως πρέπει να αντιδράσω εγώ;

Αντε γιατι δεν μπορω να σας καταλάβω.

Υ.Γ. υποστηρίζει πως έπρεπε να της το πω νωρίτερα, αλλα εγώ δεν είχα ξεκαθαρίσει ακόμα μέσα μου.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Αγαπητέ chris

χωρίς να θέλω να σε απογοτεύσω...το απιχνίδι είναι πλέον πολύ δύσκολο να το κερδίσεις!

Προκειμένου να υπάρχει φιλία ανάμεσα σε άναν άντρα και μια γυναίκα πρέπει να έχει απορριφθεί το ερωτικό στοιχείο! Από τη στιγμή που θα περάσεις τη διαχωριστική αυτή γραμμή είναι δύσκολο να σε δει ως εραστή πλέον!

Δύσκολο μεν...όχι όμως ακατόρθωτο! Πρέπει να δεις αν μπορείς να της ξυπνήσεις ή να την κάνεις να συνειδητοποιήσει ότι έχει ή μπορεί να έχει και διαφορετικά αισθήματα για σένα, ίσως ακόμα κι αν πρέπει να την κάνεις να ζηλέψει!

Άλλωστε άντρες και γυναίκες ποτέ δεν εκτιμούν αυτό που έχουν ως δεδομένο! Φλέρταρε, δείξε της ότι είσαι αρεστός και επιθυμητός. Κανένα παιδί δε θα θέλει να παίξει με ένα παιχνίδι που μαζεύει αράχνες σε μια γωνία αλλά με αυτό που παίζουν και όλα τα αλλα παιδιά...και στον έρωτα όλοι γινόμαστε παιδιά!

Στο κάτω κάτω το μεγάλο βήμα να της δείξεις τι πραγματικά νιώθεις το έχεις ήδη κάνει και δεν έχεις τίποτα να χάσεις ή να φοβηθείς!

καλή τύχη.................

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Φιλε μου εδώ κανεις,άθελα σου βεβαια,ένα λάθος....

Την βοήθεια δεν πρέπει να τη ζητήσεις από τις γυναίκες,αλλα από τους άνδρες!!!

Οι λόγοι είναι γνωστοί και χιλιοειπωμένοι!!!

Τα πράγματα είναι απλά:

1ον/Το γεγονός ότι σε αποφεύγει και βρεθήκατε μονο μια φορα από τότε(σε έντονο κλίμα ψυχρότητας) σημαίνει απλούστατα ότι δεν υπάρχει,αλλα ούτε και υπήρξε ποτε περίπτωση να σε δει σαν γκόμενο!!!

Διότι φιλε μου αν η γυναικα θέλει κάποιον,βρίσκει χίλιους τρόπους για να εκδηλώσει το ενδιαφέρον της άμεσα(στην περίπτωση που ο γόης είναι "κοιμισμένος") η' έμμεσα!

Και δεν χρησιμοποιεί βεβαια δικαιολογίες του κω***,όπως συνέβη στην δικη σου περίπτωση!!

2ον:Το γεγονός και μονο πως σε αποφεύγει,καθώς επίσης και οι αστείες δικαιολογίες που χρησιμοποιεί του τύπου......

``εγώ σου εκμυστηρεύτηκα τα προσωπικά μου και εσύ γουρούνι τόλμησες και με ερωτεύτηκες``...

την καθιστούν αναξιόπιστη και ως φίλη!!Εσύ δηλαδή τι στο διάολο???τα προσωπικά σου(ερωτικά,κ.λ.π )δεν τα έχεις εκμυστηρευτεί σ'αυτήν???

Αλλα είπαμε...είναι η πάγια τακτική..Να σε κάνουν δηλαδή να αισθανθείς ο μαλ**** τις υποθέσης!!Και απ' ότι κατάλαβα,πέτυχε τον σκοπό της!!

3ον:Να μην την προσεγγίσεις καθόλου!!!Να μην κανεις καμια απόλυτος προσπάθεια!!!Δεν αξίζει τον κόπο!!

Τους λόγους στους έχω εξηγήσει παραπάνω.

Σε μια θεωρητική επαναπροσέγγιση ο μονος που θα υποφέρει είσαι εσύ,διότι εσύ είσαι ερωτευμένος μαζί της ενώ αυτή αντιθέτως δεν είναι!!Και θα δώσω και ένα απλό παράδειγμα:Ας υποθέσουμε πως τα ξαναβρίσκεται και τα πράγματα συνεχίζουν έτσι όπως τα αφήσατε.Στην περίπτωση που η κοπέλα τα φτιάξει αργότερα με κάποιον,εσύ τι θα κανεις???

Γι'αυτό φιλε μου κρατα την αξιοπρέπεια σου και συνέχισε τον δρόμο σου!!!Ο ερωτας είναι σαν τις παιδικές αρρώστιες ....μετά από λίγο καιρό περνάει!! :P

Δόξα τον θεό,γυναίκες υπάρχουν άφθονες!!! ;)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Σε ψιλοκαταλαβαινω,ειχα ερθει σε παρομοια κατασταση πολυ καιρο πριν, τον κολλητο μου τον εκτιμουσα παρα πολυ,ειχε σχεδον οσα ηθελα σε ενα αντρα (και αλλα τοσα που δεν ηθελα αλλα τελοσπαντων) σε βαθμο που νομιζα πως τον εβλεπα ερωτικα (και μαλλον τον εβλεπα,εκεινη την περιοδο) και επειδη συνηθως ακολουθω την ευθεια οδο,του το πα :) Μου απαντησε πως αργησα, οτι σε μια φαση ειχε νιωσει κ αυτος το ιδιο και του χε περασει, και αποφασισε πως ειναι καλυτερα και για τους δυο μας να μεινουμε φιλοι. Τον ειδα αλλη μια φορα απο τοτε (γιατι εν τω μεταξυ εφυγα και για σπουδες). Αναρωτιεμαι καποτε τι κανει, πως τα περνα, ελπιζω να ειναι καλα κ ευτυχισμενος, αλλα δε θελω να τον παρω τηλεφωνο, εχουμε γινει ξενοι, μεγαλωνοντας ανακαλυψα πως μαλλον ουτε για φιλοι ταιριαζαμε :P Δε θελω να τον δω ξαφνικα στο δρομο, να τον χαιρετησω και να ανακαλυψω οτι δεν εχουμε τιποτα απολυτως να πουμε,προτιμω να τον θυμαμαι οπως ηταν τοσα χρονια πριν, γλυκος και αγχωδης. και δε μετανιωνω που ηρθαν ετσι τα πραγματα.

Σορυ,θυμηθηκα τα νιατα μου τωρα, παμε πισω στο θεμα, οτι και να γινει χαμενος δε θα βγεις που ομολογησες τα συναισθηματα σου, κατσε σκεψου εσυ τι θελεις απο αυτη την κοπελα, και αν δε μπορεις να το εχεις,κρατα τις αναμνησεις σου και προχωρα, with or without her. Μην την κατηγορησεις ομως που αντεδρασε ετσι,εσυ τι θα εκανες αν ησουν στη θεση της? μιλα της . οι πραγματικοι φιλοι δε χανονται ετσι, γινε οσο μπορεις πιο ειλικρινης μαζι της (ποτε δε βλαπτει, νομιζω) και... ο θεος βοηθος ... :]

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ Johnnie!!!ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ....ΔΕ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΩ..ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΩΤΕΥΘΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΖΗΣΕΣ!ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΩ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ.ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΦΑΓΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΧΟΙΛΟΠΙΤΑ ΜΟΥ :splats: .ΩΣΤΟΣΟ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΕΠΑΙΞΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ.ΕΚΑΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΠΕΦΕΥΓΑ (ΜΗ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΤΟΛΜΟ ΚΑΙ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΙΚΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΗΣ...), ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΚΑΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΡΑΓΙΚΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΝΟΧΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!!!ΑΠΛΑ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΩ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ.ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΡΘΕ.....ΑΡΓΗΣΕ(2 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ), ΑΛΛΑ ΗΡΘΕ...ΠΑΝΤΩΣ ΤΩΡΑ , ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΟΔΟ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΩΝ(Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ), ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ "ΚΟΛΛΑΜΕ" ΜΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ.(ΞΕΡΩ ΘΑ ΜΕ ΜΙΣΗΣΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ FORUM...).ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΛΑ..ΕΓΩ ΧΩΡΙΣΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΔΕ ΤΑΙΡΙΑΖΑΜΕ ΟΣΟ ΠΙΣΤΕΥΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΑΦΟΥ ΝΙΩΘΕΙΣ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΠΑΛΕΨΕ ΤΟ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΗ ΚΟΛΛΑΣ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ.Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΛΑΝΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΔΕ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥΣ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ!!!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Το προαιωνιο προβλημα :P ...

Εγω θα συμφωνησω με τo Johnie Walker emgoal !Ακου τι σου λεει!

Αν ειχα και γω ιντερνετ τοτε,οταν το επαθα,και μου τα λεγανε ετσι σωστα,δε θα τραβιομουν τοσο καιρο :( !!

Πιστευω πρωτα απο ολα οτι δυσκολα θα ειστε φιλοι απο δω και περα :mellow: ...το λεω γιατι ισως μπεις στον πειρασμο να επιδιωξεις κατι τετοιο,οταν χωνεψεις οτι γκομενοι δεν μπορειτε να γινετε :mellow: ...

Για να εχεις την υγεια σου και να εισαι εξασφαλισμενος,κοψε επαφες και καλημερες για οσο διαστημα χρειαστει και οταν σας περασει και στους δυο,δες αν μπορειτε τουλαχιστο να ειστε γνωστοι-συναδελφοι...αυτο το λεω γιατι ειναι στρατηγικο λαθος emnono να τα εχεις ασχημα με μια γιατρινα για πολλους λογους -_- ...πρωτα απο ολα κρατανε κατα κανονα τις καλυτερες σημειωσεις στ'αμφιθεατρα emnerd ,οταν εμεις χαζολογαγαμε στα τελευταια εδρανα :cool10: ...και ανακαλυπτουμε οτι ο καθηγητης βαζει και απο σημειωσεις στις εξετασεις :o ...οποτε τι κανουμε :huh: ?Θα παμε καμικαζι στις εξετασεις,επειδη μας χυλοπιτιασε μια ψωναρογκομενα :( ? 'Η ριχνουμε τα μουτρα μας και τις ζηταμε τις σημειωσεις μεσω τριτων <_< ? Οχι βεβαια!!Τα εχουμε καλα (τυπικα) μαζι της,για να εχουμε το οφελος που θελουμε απο αυτην :) !

Δευτερον,επισης οι γιατρινες τρεχουν τα μεσημερια στα επιλεγομενα μαθηματα,την ωρα που εμεις κοιμομαστε του καλου καιρου emsleep1 !Αν χρειαζονται παρουσιες,ποιος θα μας τις βαλει :huh: !Μα φυσικα η γκομενα που μας απερριψε,η οποια ευχαριστως θα μας εξυπηρετησει,για να αποβαλει μερος των τυψεων της :) (χεστηκε δηλαδη,αλλα λεμε τωρα...)

Τριτον,στις εξετασεις και τα μαθηματα που παιζει λιγο η αντιγραφη και το σκονακι,επισης μια γιατρινα που μας πληγωσε μπορει να νιωσει υποχρεωση της να μας βοηθησει και καλο ειναι να το εκμεταλλευτουμε και αυτο :) !

Γενικα,ολες αυτες οι μικροεξυπηρετησουλες μπορει να φαινονται ποταπες (και ειναι) μπρος σε μια ραγισμενη καρδια embrokenheart ,αλλα εν τελει αυτο που θα μετρησει στο τελος ειναι να τελειωνουμε γρηγορα με τη σχολη,ειναι κριμα να καθυστερουμε λογω μιας γκομενας και μαλιστα γιατρινας :wacko: !

Ασε που πολλες φορες αυτες εχουν και ("καλες" ;) ) φιλες,οποτε μπορει να βολευτουμε με καμια απο αυτες,πραγμα δυσκολο αν αυτες δε μας μιλανε εξαιτιας της φιλης τους.Αν και συνηθως τοτε μας ριχνονται με περισσοτερη μανια γιατι,ως γνωστον,δεν υπαρχει αλληλεγγυη μεταξυ των γυναικων empokeye ....

Απο κει και περα αυτο που θελω να μεταφερω στις νεες γενιες ιατρων ειναι να κοιτανε γκομενες μακρια απο την ιατρικη...αυτες εκτος ιατρικης ειναι πιο προθυμες,εκτιμουν περισσοτερο τους γιατρους και εχετε αυξημενες πιθανοτητες να χτυπησετε θεογκομενα,χωρις να ειστε και ο Μπραντ Πητ!!

Φιλοσοφικη,παιδαγωγικο,νοσηλευτικη,νομικη ειναι καλες φασεις :) και να πηγαινετε στα παρτυ τους,στις εκδηλωσεις της πανεπιστημιακης λεσχης (χορος,θεατρο,φωτογραφια κτλ.) και,βεβαια, στο αναγνωστηριο της Ιπποκρατους emdribble ,οπου δεν εχει καμια σχεση με το σιωπητηριο της σχολης <_< !Και μην ξεχνατε τις νοσηλευτριες στα κλινικα ετη,ειδικα τις πιτσιρικες των ΤΕΕ που ερχονται και φευγουν σε μικρο χρονικο διαστημα,ειναι ιδανικες για περιπετειουλες ;) !!Αλλα και κατι 40αρες,παντρεμενες νοσηλευτριες μπορει να προκυψουν λυσσαρες και προστυχες,για αυτο μην τις υποτιματε,ξερουν κολπα που οι 20χρονες τα μαθαινουν μετα πολλα χρονια στο κουρμπετι!

Αυτα μαγκες και καλο βολι emthumbup !!

ΥΓ. Αν παρολα αυτα δεν μπορειτε να σταθειτε ανωτερος και θελετε να ξεσπασετε,παρτε την τηλεφωνο το αλλο πρωι και βριστε την!Ειναι ασχημο,αλλα τουλαχιστο θα ξαλαφρωσετε λιγο,μιλαω εκ πειρας :rolleyes: !!Επισης αν ειστε πολυ κομπλεξαρες,κακιασμενοι και καραγκιοζηδες (ολοι ειμαστε λιγο πολυ,μην αισθανεστε ασχημα emblush ),καντε τη ρομπα σε ολους τους γνωστους σας,πειτε ολα οσα σας εμπιστευτηκε για γκομενους και πρωην σχεσεις,μπειτε στο antegamisou.com και καντε τη ρομπα με ονομα,τηλεφωνο και φωτογραφιες της και να ειστε σιγουροι οτι δε θα τη ξαναδειτε ποτε,αν αυτο ειναι το ζητουμενο!Αλλα καλυτερα μην το κανετε,γιατι ειπαμε...μια γιατρινα ειναι παντα χρησιμη και ας μην ειναι απο κατω μας στο κρεβατι( ή απο πανω μας το ιδιο κανει :) )!!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Μου φτιάξατε το κέφι και σας ευχαριστώ όλους.

Το κακό είναι όμως πως σχεδόν όλες οι φιλιες που έχω είναι κοινές και δεν αισθάνομαι άνετα να είμαστε μαζί. Επίσης κατι παίζει τώρα με έναν, όχι κολητό, αλλά φίλο μου.

Τελος πάντων. Είχα αποδεχθεί πριν προχωρήσω στην εξομολόγηση πως μετά από αυτήν τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο. Και όντως είναι έτσι.

Την καταλαβαίνω και δεν τις αποδίδω εφθήνες.

Αλλα είμασταν αυτοκόλιτοι μέχρι τώρα και καταντήσαμε ξένοι. Να φανταστήται τι εμπιστοσύνη μου είχε αφού ξέροντας πως είμαι ¨σεξομανης¨ και την πείραζα φιλικά κατα καιρούς σε μια φάση που είχαμε πάει εκδρομη λέρωσε, λόγω περιόδου, όλα της τα ρούχα και ήρθε στο δομάτιο μου στο ξενοδοχείο με μία μπλόυζα μόνο, για να τις δώσω εσώρουχα και ρούχα.

ξεφτελίστηκα για πάρτη της και τώρα αναρωτιέμαι αν αξιζε να πέσω τοσο χαμηλά, αλλα έιναι γαμώτο η μόνη γυναίκα την οποία θα μπορούσα να παντρεφτώ. Μου ανέρεσε όλο μου το είναι αυτός ο έρωτας.

Υ.Γ. Τώρα τελευταία δεν ξέρω αν το κάνει επιτηδες, εγινε ακόμη πιο όμορφη και ντύνεται αρκετα προκλητικά ενω πρώτα δεν το συνήθιζε.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΌΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΌΝΟ ΣΑΣ. ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

Αρειανε αδικήσε στην Ιατρικη!!!!

Johnnie Walker... Black Label κ Apodr κρατατε και μπράβο σας την ανδρική αξιοπρέπεια στο ύψος της, αλλα θα ρθει η ώρα που θα την παθετε και θα μάθετε :P

xalia σε βρίσκω αντικιμενικότατη, ρεαλίστρια και καλή ψυχολόγο

όσο για σένα melina πιστευω πως το να κρατήσω της καλές στιγμες για ανάμνυση είναι το καλύτερο γιατι δεν θα ήθελα να χαλάσει η εικόνα που εχω σχηματίσει για αυτή τη γυναίκα

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Και εγώ που νόμιζα ότι αυτά τα θέματα τα συζητούσαμε με φίλους! :P

Συμφωνώ απόλυτα με τον Αρειανό και τον Γιάννη τον περπατητό!!

Και συμβουλή του "Γλάρου",πήγαινε σε ένα από τα καλλιτεχνικά μπαλλέτα,you know,αυτά με την μουσική δωματίου, ορατόρια που χορεύουν κάτι θεσπέσια πλάσματα από τις Σλαβόφωνες χώρες,είναι η τέλεια συμπτωματική θεραπεία!

Μετά δεν θα την βλέπεις τόσο όμορφη!

Δεύτερον ,πήγαινε για διακοπές όσο πιο γρήγορα γίνεται,να αλλάξεις παραστάσεις!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Έθεσες προς συζήτηση το αιώνιο ερώτημα:

Μπορεί να υπάρξει φιλία μεταξύ αντρών και γυναικών?... κάτι σαν το αυγό του Κολόμβου είναι αυτό το θέμα. Στα 18 θεωρούσα ηλίθιο όποιον ισχυριζόταν ότι δεν μπορεί να υπάρξει, αλλά πλέον είμαι υποχρεωμένη να παραδεχθώ ότι σε τέτοιες καταστάσεις θα γίνει αναπόφευκτα κάποια στιγμή η στραβή - κάποιος από τους δύο θα είναι μόνος του και στα κάτω του και δεν ξέρω και γω σε τι άλλη περίεργη φάση που ευνοεί το να ερωτευτείς και θα νιώσει ή θα νομίζει πως νιώθει κάτι για τον άλλον. Η αλήθεια είναι πως λίγο πολύ σε όλους μας έχει συμβεί. Από προσωπική πείρα σου λέω:

1.Ψυχραιμία. Τα πράγματα στην παρούσα φάση φαίνονται πολύ χειρότερα από ότι είναι.

2. Καλά έκανες και είπες πως νιώθεις. Το χειρότερο που μπορείς να κάνεις στον έρωτα είναι να καταπιέζεσαι και να σου μένουν απωθημένα.

3.Δε χρειάζεται να νιώθεις άβολα απέναντι της αν και τώρα νιώθεις και ίσως αυτό θα συμβαίνει για λίγο καιρό ακόμη. Δεν την προσέβαλες. Ούτε την κοροίδεψες. Ήσουν φίλος της όταν σε χρειαζόταν και απλά την τίμησες με το να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου.

4.Τώρα που βγήκαν όλα στη φόρα μπορείς και συ να πας παρακάτω. Και σε αυτό το σημείο καλείσαι να λάβεις αποφάσεις:

-Μπορείς να το πάρεις απόφαση, να δώσεις στον εαυτό σου όσο χρόνο χρειάζεται, αλλά με την επίγνωση πως δεν πρόκειται να γίνει κάτι προς αυτή την κατεύθυνση και να στρέψεις το ενδιαφέρον σου αλλού. Ως γνωστόν ο έρωτας με έρωτα περνάει. Επίσης, υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια και άλλα τέτοια.

-Να αποφασίσεις πως εσύ ντε και σώνει αυτή θες και να την κυνηγήσεις. Σε αυτή την περίπτωση η συνταγή είναι απλή και αναφέρθηκε παραπάνω. Πρέπει να είσαι cool και να μη δείχνεις ένοχος, ή ότι νιώθεις σα να έχεις κάτσει πάνω σε αγγούρι κάθε φορά που τη συναντάς. Επίσης το να την κάνεις να ζηλέψει μπορεί να είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό. Για κάποιο ποταπό λόγο της ψυχοσύνθεσής μας οι γυναίκες εκτιμούμε περισσότερο αφενός τους άντρες που μας φτύνουν ΛΙΓΑΚΙ αφετέρου αυτούς που τους θέλουν οι άλλες γυναίκες. Πρόσεχε μην είναι πολύ εμφανής η προσπάθειά σου να την κάνεις να ζηλέψει...θα γίνεις απλά γελοίος. Πάντως παίρνεις το ρίσκο 2ης χυλόπιτας.

-Αποφάσισε αν τη θέλεις φίλη σου ή όχι. Αν άξιζε η φιλία σας, μόλις περάσει και στους δυο η πρώτη κρυάδα θα τα ξαναβρείτε. Θα είναι αλλόκοτα στην αρχή, αλλά ότι αξίζει δε χάνεται,...ίσως μεταμορφώνεται λιγάκι.

-Και επειδή ο τροχός κάποτε γυρίζει..έχε υπόψη σου το έργο "ο γάμος του καλύτερού μου φίλου". Φαντάσου να σε κυνηγάει από πίσω σαν τη Julia Roberts!!

Καλή τύχη και υπομονή. Been there, done that!!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Παρ'την βόλτα με το αμάξι και πήγαινέ την σε μια παραλία...βάλε στο cd plaυer το προκαλείς του Ρακιντζή κι αν δεν το πάρει χαμπάρι πρέπει να έιναι πυροβολημένη!!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Λοιπόν εγώ στη συγκεκριμένη περίπτωση,μη σου πω και σε όλες,δε θα της έλεγα τπτ,δε θα έδειχνα τπτ από το τι νιώθω κλπ.αφενός διότι είμαι φοβερά εγωιστής και φοβερά χέστης ώστε να ρισκάρω τη φιλία,αφετέρου διότι αν δεν σου χε δείξει και τίποτα,τσάμπα ταλαιπωρία.

στη συγκεκριμένη περίπτωση,που της το πες,θα τη διεκδικούσα μέχρι εκεί που θα φτανε η αξιοπρέπειά μου και το πόσο τη θέλω.εγώ δηλαδή δε θα τη διεκδικούσα καθόλου! :P:splats: εσύ,αν τη θες τόσο,κάντο αλλά με όρια.αυτή είναι η ταπεινή γνώμη ενός αγγουριού(βλέπετε άλλο τόπικ)! :wub:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Πράγματι το θέμα είναι περίπλοκο...η φιλία είναι πιο κοντά στην αγάπη ως συναίσθημα (ενώ ο έρωτας είναι ένα εντελώς εγωιστικό και πρωτογενές συναίσθημα) που σημαίνει κατά τη γνώμη μου,από τη μία πλευρά ότι σχέσεις που ίσως ξεκινήσουν από φιλία ίσως νά έχουν μια άλλη σταθερότητα και να εξελίσσονται περισσότερο σε σχέσεις ουσίας. Και αυτό γιατί έχουν πιο δουλεμένο υπόβαθρο σε σχέση με αυτό του έρωτα.

Βέβαια ας μιλήσω τώρα και για την άλλη πλευρά και ας χρησιμοποιήσω τον εαυτό μου ως παράδειγμα:

Ο δικός μου πιο κοντινός άνθρωπος είναι ο καλύτερός μου φίλος, που τον υπεραγαπώ και τον θεωρώ το καλύτερο "δείγμα" ανθρώπου μου μου έχει επιδείξει η ζωή ως τώρα. Η σχέση μας ήταν ανέκαθεν φιλικη, είχα σχέσεις και είχε και αυτός και ουδέποτε υπήρξε πρόβλημα μεταξύ μας. Η φιλία μας κρατήθηκε διότι και οι 2 από ένα σημείο και μετά παραμερίσαμε όλες τις σκέψεις και τις διερωτήσεις για τη φύση της σχέσης μας και θελήσαμε να κρατήσουμε δυνατό και γερό αυτό που έχουμε. Πολλές φορές σκέφτομαι ότι ίσως χάνω. Δεν αντέχω όμως τη σκέψη ότι...αν κάποτε αυτό το άλλο συνέβαινε, το κόστος θα ήταν τεράστιο γιατί κάποτε σίγουρα θα μας τελείωνε! Και αυτο θα ήταν πραγματικά δυσβάσταχτο και για τους δυο μας! Εξάλλου ο έρωτας είναι απλά ένα παιχνίδι του μυαλού...που βασίζεται στην εντύπωση, το παραμύθι και τη φαντασία! Ο Νίτσε έλεγε πως "ερωτευόμαστε περισσότερο τον πόθο τον ίδιο παρά το αντικείμενό του". Οπότε...διάλεξε και πάρε..... :wub:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Μου φτιάξατε το κέφι και σας ευχαριστώ όλους.

Το κακό είναι όμως πως σχεδόν όλες οι φιλιες που έχω είναι κοινές και δεν αισθάνομαι άνετα να είμαστε μαζί. Επίσης κατι παίζει τώρα με έναν, όχι κολητό, αλλά φίλο μου.

Τελος πάντων. Είχα αποδεχθεί πριν προχωρήσω στην εξομολόγηση πως μετά από αυτήν τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο. Και όντως είναι έτσι.

Την καταλαβαίνω και δεν τις αποδίδω εφθήνες.

Αλλα είμασταν αυτοκόλιτοι μέχρι τώρα και καταντήσαμε ξένοι. Να φανταστήται τι εμπιστοσύνη μου είχε αφού ξέροντας πως είμαι ¨σεξομανης¨ και την πείραζα φιλικά κατα καιρούς σε μια φάση που είχαμε πάει εκδρομη λέρωσε, λόγω περιόδου, όλα της τα ρούχα και ήρθε στο δομάτιο μου στο ξενοδοχείο με μία μπλόυζα μόνο, για να τις δώσω εσώρουχα και ρούχα.

ξεφτελίστηκα για πάρτη της και τώρα αναρωτιέμαι αν αξιζε να πέσω τοσο χαμηλά, αλλα έιναι γαμώτο η μόνη γυναίκα την οποία θα μπορούσα να παντρεφτώ. Μου ανέρεσε όλο μου το είναι αυτός ο έρωτας.

Υ.Γ. Τώρα τελευταία δεν ξέρω αν το κάνει επιτηδες, εγινε ακόμη πιο όμορφη και ντύνεται αρκετα προκλητικά ενω πρώτα δεν το συνήθιζε.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΌΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΌΝΟ ΣΑΣ. ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

Αρειανε αδικήσε στην Ιατρικη!!!!

Johnnie Walker... Black Label κ Apodr κρατατε και μπράβο σας την ανδρική αξιοπρέπεια στο ύψος της, αλλα θα ρθει η ώρα που θα την παθετε και θα μάθετε :P

xalia σε βρίσκω αντικιμενικότατη, ρεαλίστρια και καλή ψυχολόγο

όσο για σένα melina πιστευω πως το να κρατήσω της καλές στιγμες για ανάμνυση είναι το καλύτερο γιατι δεν θα ήθελα να χαλάσει η εικόνα που εχω σχηματίσει για αυτή τη γυναίκα

Βρε αγόρι μου πως έγραψες έκθεση εσύ; Το μάτι μου με τα ορθογραφικά σου λάθη! Ημαρτον! Κατά τ' άλλα, καλά στα γράφει ο Αρειανός.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Προς χρήστη invitro,

Τέτοιες παρατηρήσεις στο φόρουμ για ορθογραφικά ,επιτρέπονται μόνο προς τους Δικατσάδες!

Τα υπόλοιπα παιδιά δεν επιδέχονται κριτικής!Άλλωστε ο φίλος μας είναι και υπό την επίδραση συναισθηματικής φόρτισης,τα ορθογραφικά λάθη θα πρόσεχε τώρα!

Φιλικά!

Γλάρος

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

-Μπορείς να το πάρεις απόφαση, να δώσεις στον εαυτό σου όσο χρόνο χρειάζεται, αλλά με την επίγνωση πως δεν πρόκειται να γίνει κάτι προς αυτή την κατεύθυνση και να στρέψεις το ενδιαφέρον σου αλλού. Ως γνωστόν ο έρωτας με έρωτα περνάει. Επίσης, υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια και άλλα τέτοια.

-Να αποφασίσεις πως εσύ ντε και σώνει αυτή θες και να την κυνηγήσεις. Σε αυτή την περίπτωση η συνταγή είναι απλή και αναφέρθηκε παραπάνω. Πρέπει να είσαι cool και να μη δείχνεις ένοχος, ή ότι νιώθεις σα να έχεις κάτσει πάνω σε αγγούρι κάθε φορά που τη συναντάς. Επίσης το να την κάνεις να ζηλέψει μπορεί να είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό. Για κάποιο ποταπό λόγο της ψυχοσύνθεσής μας οι γυναίκες εκτιμούμε περισσότερο αφενός τους άντρες που μας φτύνουν ΛΙΓΑΚΙ αφετέρου αυτούς που τους θέλουν οι άλλες γυναίκες. Πρόσεχε μην είναι πολύ εμφανής η προσπάθειά σου να την κάνεις να ζηλέψει...θα γίνεις απλά γελοίος. Πάντως παίρνεις το ρίσκο 2ης χυλόπιτας.

Αυτή είναι και η δική μου άποψη... :P

Εσύ διαλέγεις.

Πάντως σε μια παρόμοια σχετικά περίπτωση (όχι τόσο κολλητοί βέβαια), εγώ είχα πει θα την ξεχάσω... Και την ξέχασα (όχι τελείως, αλλά βρήκα ένα λόγο να προσηλωθώ στα μαθήματα)... Για κάνα δίμηνο τις 2-3 φορές που την είδα ήμουν φυσιολογικός (στο κατά δύναμιν)... Μετά άρχισα να τη βλέπω συχνότερα (με δική της ευθύνη) και τέλος μου λέει μια μέρα να μιλήσουμε λίγο, μου το 'φερε αυτή από 'δω, το πήγα εγώ απ' την άλλη και τα βρήκαμε... eminlove1

Ό,τι και να επιλέξεις...καλή τύχη και μη σκας, θα περάσει.... ;)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Το κακό είναι όμως πως σχεδόν όλες οι φιλιες που έχω είναι κοινές και δεν αισθάνομαι άνετα να είμαστε μαζί.

Και λοιπόν τι έγινε που έχετε τους ιδιους φίλους???

Αν αυτή αισθάνεται άνετα,δεν βλέπω το λόγο να αισθάνεσαι εσύ άβολα!!!

Εδώ είναι η μαγκιά φιλε μου!!Οι φίλοι λέγονται φίλοι(αν πράγματι είναι τέτοιοι) και όχι γκόμενοι-γκόμενες,γιατί θα σε βοηθήσουν σε ανάλογες περιπτώσεις!!Και επειδή είναι κοινοί ,θα πρέπει να βοηθήσουν και τους 2 να βγείτε από την αμηχανία στην οποια βρίσκεστε αυτή την στιγμή!

Βεβαια ,θα ήταν λάθος ολκής από την πλευρά σου να ζητήσεις να πάρουν το μέρος του ενός η' του αλλου...

Αν είναι να το κάνει κάποιος...ας είναι η κοπέλα αυτή που θα πάρει την πρωτοβουλία.Και να είσαι σίγουρος πως έμμεσα,αργά η γρήγορα,με ψευτοδιλήμματα θα το κάνει!!

Και αν τελικά τεθεί το δίλημμα και οι φίλοι σου πάρουν το μέρος της...Eεεεεεε!!! θα μου επιτρέψεις να σου πω πως η όλη ιστορία μονο σε καλο σου βγήκε!!Γιατί αν έχεις τέτοιους φίλους...τι να τους κανεις τους εχθρούς???

Επίσης κατι παίζει τώρα με έναν, όχι κολητό, αλλά φίλο μου.

Ρε και με κολλητό σου να συμβεί κάτι,από την στιγμή που δεν τρέχει τίποτα με σένα,δεν έχεις κανένα δικαίωμα να επέμβεις!!

Δε πρέπει σε τέτοια θέματα να βάζεις διλήμματα του τύπου...."Αν τα φτιάξεις με αυτήν με χάνεις από φίλο"!!!Αυτά είναι για μικρά παιδιά...Αν υπάρχει όντως ενδιαφέρον και από τις δυο πλευρές,εσύ πρέπει να στηρίξεις τον φίλο σου(αν και μέσα σου θα υποφέρεις).

Και σε τελική ανάλυση.....αν είναι να την ``φάει`` κάποιος,ας είναι ένας καλός φίλος παρα κάποιος άσχετος!! :cool11:

ξεφτελίστηκα για πάρτη της και τώρα αναρωτιέμαι αν αξιζε να πέσω τοσο χαμηλά, αλλα έιναι γαμώτο η μόνη γυναίκα την οποία θα μπορούσα να παντρεφτώ.

Στον ερωτα φιλε μου δεν υπάρχει η λέξη η' έννοια"εξευτελισμός".

Είναι εντελώς λάθος να πιστεύεις πως το να εκδηλώνεις τα συναισθήματα σου σε κάποιο άτομο,χωρίς όμως να έχεις την αντίστοιχη ανταπόκριση,σημαίνει πως έχασες την αξιοπρέπεια σου και πως εξευτελιστηκες!!

Αντιθέτως τέτοια κίνηση υποδηλώνει θάρρος!Και σε τελική ανάλυση δεν μπορούμε να περιμένουμε να έρθει η γκόμενα ως επιφώτιση του αγίου πνεύματος!!! emevlogies Πρέπει να κάνουμε και εμείς κάποια κίνηση!!

Όμως προσοχή:Ο εξευτελισμός θα έρθει αν μετά το "στραπατσάρισμα" η' την "χυλόπιτα" συνεχίσεις να κανεις τον μα**** με πολύ μεγάλη επιτυχία,σε ότι αφορά την συμπεριφορά σου προς την λεγάμενη!!

Πρέπει να βάλεις μια τελεία και να συνεχίσεις την ζωή σου!!! emthumbup

Τέλος,το ότι είναι η μοναδική γυναικα που θα μπορούσες να παντρευτείς.....

θα καταλάβεις σε λίγο καιρό πως αυτο που λες είναι μεγάλη υπερβολή!!!

Αν ήταν έτσι τα πράγματα....ξέρεις πόσες φορες θα είχα παντρευτεί εγώ η' αλλα άτομα εδώ μέσα???

Θα είχαμε γονατίσει οικονομικά από τις διατροφές που θα έπρεπε να δίνουμε στις πρώην συζύγους μας!!!!

Και στην τελική...γιατί βιάζεσαι να "κρεμαστείς" τόσο νέος???

Η ζωή είναι ωραία!!!A και μην ξεχάσω.....ωραίες είναι επίσης η Χαρά,η Ελπίδα...

Υ.Γ. Τώρα τελευταία δεν ξέρω αν το κάνει επιτηδες, εγινε ακόμη πιο όμορφη και ντύνεται αρκετα προκλητικά ενω πρώτα δεν το συνήθιζε.

Σου το λέω εγώ.....Το κάνει επίτηδες για να σου την "σπάσει"και να σε κάνει να αισθανθείς 10 φορες μαλ****!!!

Είπαμε,είναι η πάγια τακτική τους!!

Johnnie Walker... Black Label κ Apodr κρατατε και μπράβο σας την ανδρική αξιοπρέπεια στο ύψος της, αλλα θα ρθει η ώρα που θα την παθετε και θα μάθετε :P

Η ώρα φιλε μου όχι μονο ήρθε....αλλα και πέρασε εδώ και χρονια!!

Γι`αυτό το λόγο σου λέω και αυτά τα πράγματα ώστε,όπως είπε και ο Αρειανός,να μην χάνεις ανούσια τον χρόνο σου με κάτι που δεν αξίζει τον κόπο!!

Να φανταστήται τι εμπιστοσύνη μου είχε αφού ξέροντας πως είμαι ¨σεξομανης¨ και την πείραζα φιλικά κατα καιρούς σε μια φάση που είχαμε πάει εκδρομη λέρωσε, λόγω περιόδου, όλα της τα ρούχα και ήρθε στο δομάτιο μου στο ξενοδοχείο με μία μπλόυζα μόνο, για να τις δώσω εσώρουχα και ρούχα.

Με το παραπάνω που έγραψες,επιβεβαιώνεις αυτό που σου είπα στο πρώτο μου post...Ότι δηλαδή φιλε μου,η γκόμενα σε έβλεπε απλα σαν "φιλενάδα" και τίποτα παραπάνω!!!

Γι'αυτό λοιπόν...... Just keep walking...

Johnnie Walker ;)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Αν θέλεις μου απαντάς στην ερώτηση που έκανα προηγουμένως... Τι σε έκανε να της εξομολογηθείς τελικά τα συναισθήματά σου;

Όλοι μας έχουμε απορρίψει κι έχουμε απορριφθεί-το θέμα είναι πώς το αντιμετωπίζουμε και τι γίνεται μετά. Εννοείται πως μέσα στον πανικό των προσωπικών μας συναισθημάτων αδυνατούμε να δούμε και τη θέση του άλλου, που είναι εξίσου δύσκολη με τη δική μας, τη στιγμή της απόρριψης. Η αμηχανία είναι αμοιβαία και από τις δυο πλευρές και δεν μπορείς να το αρνηθείς, άσχετα αν το βλέπεις να εκδηλώνεται έντονα ή όχι. Σαφώς στον έρωτα δεν τίθεται θέμα εξευτελισμού. Από την άλλη όμως μέτρησες τι είναι σημαντικότερο για 'σένα; Γιατί φαντάζομαι πως καταλαβαίνεις ότι ταρακούνησες την σχέση σας, ζητώντας νέα δεδομένα στα οποία η κοπέλα δεν μπορεί να ανταποκριθεί. Όταν κοπάσει όλο αυτό, τα πράγματα θα επανέλθουν στα φυσιολογικά τους (στην "φιλική" σας σχέση), αλλά, αλήθεια, θα ήθελες κάτι τέτοιο; Θα σου αρκεί; Ή με τον τρόπο σου, εξαιτίας του συναισθήματός σου, άμεσα ή έμμεσα θα φέρνεις πάντα το περιστατικό στην επιφάνεια και κατά συνέπεια θα βρίσκεστε ξανά και ξανά σε αμηχανία;

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Καλε τι σελιδες ειναι αυτες!!!Τεσπα....

Το πιο σημαντικο ΔΕΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕΣ!!!Γιατι καλε το πιστευεις;Που ειναι το κακο που εκφραστηκες;Νταξ ηταν δικοπο μαχαιρι....αλλα καλυτερα να μετανιωνεις για κατι που εκανες παρα για κατι που δεν εκανες!Θα ειχες παντα την απορια......

Τωρα.....εγω πιστευω στη φιλια μεταξυ αντρα-γυναικας.Δε σου κρυβω οτι μου'χει τυχει 2 φορες εξημολογηση.....και τις 2 φορες δε με ενδιεφεραν τα παιδια....τους το ειπα ξεκαθαρα κ τους αφησα να αποφασισουν μονοι τους για το αν θελουν να συνεχισουν τη φιλια.Ο ενας για χρονια με εβλεπε κ αλλαζε πεζοδρομιο...ο αλλος ειμαστε ακομα φιλοι κ μαλιστα κοντινοι!Βεβαια υπηρξαν καποιες καταστασεις που χρειαζοτανε εναν φιλο/η διπλα του κ εγω ημουνα εκει.

Να ερωτευτω εγω φιλο;Μπαααα γιατι ξερω οτι αν δω εναν αντρα κ μου κανει κλικ δεν πολεμαω φιλιες αλλα τπτ αλλο.

Τωρα εσυ πηρες ενα "οχι".Μπορεις να εισαι μαζι της χωρις να της υπενθιμιζεις ποσο τη θελεις;Μπορεις να συμπεριφερεσαι μονο σα φιλος;Αν οχι υπαρχει ρισκο να τσακωθειτε,να παρεξηγηθειτε κ φυσικα να χαλασουν φιλιες του κυκλου σας.Καποιοι θα προτιμησουν εκεινοι κ καποιοι αλλοι εσενα.

Παντως με το να ειναι ενας ανθρωπος κολλιτσιδας καταφερνει να διωχνει τον αλλον κ οχι να τον προσεγγιζει.

Αντε καλη τυχη....και να θυμασαι ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ στον κοσμο emcolgate !

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Πολυαγαπημένε μου Chris

Οι γυναίκες είναι όντως πολύ περίεργα όντα. Δεν ξέρουν τι θέλουν. Σου μιλάω εκ πείρας αφού είμαι και εγώ γυναίκα. όμως.... Το λάθος σου είναι το εξής: ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ. ΟΦΕΙΛΕΣ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ, ΩΤΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΑΣΕΙς ΕΞ ΑΠΙΝΗΣ. ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ, ΟΠΩς ΔΥΣΤΥΧΩς ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ, και θα σου είχε φερθεί όπως πραγματικά αισθανόταν. Δεν νομίζω ότι η ηττοπάθεια είναι με το μέρος σου. Πρέπει να την απεμπολήσεις προκειμένου να φτασεις στο στόχο σου, που είναι η εν λόγω κυρία. Τωρα εαν εχεις σκοπό να μοιραστείς μαζί μας λίγα στοιχεια του χαρακτήρα της και τον τρόπο με τον οποιο φερεται γενικώς στις σχέσεις της, θα ήταν πολύτιμο για τη συμβουλή που θα πάρεις. Περιμένουμε νέα σου από το μέτωπο.

Κράτα ψηλά το κεφάλι. Μια μάχη έχασες όχι και τον πόλεμο

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Αν θέλεις μου απαντάς στην ερώτηση που έκανα προηγουμένως... Τι σε έκανε να της εξομολογηθείς τελικά τα συναισθήματά σου;

Βασικά το σκεφτόμουν πολύ καιρό πριν το κάνω. Συναντιόμασταν καθημερινά και ένιωθα ότι την προδίδω. Όλο αυτό το διάστημα πριν προβώ στην εξομολόγηση έβαλα τα πράγματα κάτω και είδα πως δεν γίνεται άλλο να συνεχιστεί αυτό και πως πρέπει να της μιλήσω ανοιχτά και να είμαι ειλικρινής μαζί της.

Έτρεφα σαφώς και την ελπίδα πως μπορούσε κάτι να γίνει.

Δεν μετανιώνω για την κίνηση μου αυτή. Το θεωρώ δεδομένο πως αν όχι τώρα, αν όχι σε αυτή τη ζωή, κάπου κάποτε εγώ με αυτήν τη γυναίκα θα είμαστε μαζί (όλοι έχουμε δικαίωμα στο όνειρο θα μου πείτε), θεωρώ πως είναι αδύνατον να χαθεί αυτό.

Όσο για μια φίλη μου που ρώτησε για το χαρακτήρα της.

Είναι εκ διαμέτρου αντίθετη με εμένα στα περισσότερα και με έκανε να βρω τον δάσκαλό μου.

Είναι λογική, καλός άνθρωπος και υπερασπιστής του δίκαιου πάντοτε. Νοιάζεται τους γύρω της και όσους χρειάζονται τη βοήθεια της. Είναι ένας άγγελος.

Πρέπει να σας πω πως όλο αυτό το διάστημα ήμασταν αναγκασμένοι λόγω κάποιων υποχρεώσεων να βρισκόμαστε καθημερινά στο ίδιο περιβάλλον και να καθόμαστε δίπλα, δίπλα. Επίσης είχαμε να κάνουμε μια παρουσίαση από κοινού. Σε όλες τις περιπτώσεις δεν ανταλλάξαμε ούτε βλέμμα. Εγώ δεν είχα ουσιαστικά πρόβλημα αλλά κατάλαβα πως θα την ενοχλούσε.

Στους φίλους μας πρέπει να αναγνωρίσω πως στάθηκαν σωστοί.

Δεν έχουν πάρει το μέρος κανενός, ενώ οι φίλες της το ξέρουν, όταν με συναντούν μου συμπεριφέρονται σαν να μην τρέχει τίποτα. Και το εκτιμώ αυτό.

Όσον αφορά τον φίλο μου που δείχνει να ενδιαφέρεται για εκείνη, αν τα βρουν δεν θα κάνω τίποτα. Ίσα, ίσα που θα χαρώ αν μάθω πως την κάνει ευτυχισμένη αυτός.

Της δικαιολογώ τα πάντα γιατί δεν ξέρω πως θα ένιωθα εγώ στην θέση της και αναγνωρίζω πως εγώ είμαι αυτός που μας κατάντησα έτσι, αλλά δεν δικαιολογώ το γεγονός πως με απέφευγε όταν της είχα ζητήσει να μιλήσουμε, καθώς και το γεγονός πως βλέπει μόνο την δική της πλευρά, χωρίς να αναλογίζετε το πώς ένιωθα και εγώ που όλο αυτό το διάστημα είχα διχαστεί για το αν πρέπει η δεν πρέπει να της το πω ή να το θάψω και έρχεται τώρα να μου πει πως έπρεπε να το είχα πει νωρίτερα.

Σας ευχαριστώ και πάλι όλους για τις συμβουλές και το ενδιαφέρον.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Φιλε, ξεχασε τη και βρες μια αλλη.

Στην αρχη θα σου φαινεται αδυνατο αλλα οσο περναει ο καιρος θα αισθανεσαι καλυτερα και σιγα σιγα θα την ξεπερασεις.

Εχω σπαταλησει πολλα χρονια περιμενωντας διαφορες γυναικες να αλλαξουν γνωμη χωρις επιτυχια και δε θελω να παθεις κι εσυ το ιδιο γιατι δεν αξιζει. Δεν υπαρχει η μια και μοναδικη γυναικα.

Αμα κοιταξεις γυρω σου θα ανακαλυψεις οτι υπαρχουν αρκετες κοπελες που αξιζουν την προσοχη μας και την αγαπη μας αλλα εμεις τις παραμεριζουμε και κυνηγαμε τις σκαρτες δυστυχως...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Είναι ένας άγγελος.

Ναι εντάξει....

Στην αρχή είναι όλες αγγελούδια!!!!Το πρόβλημα όμως αρχίζει μόλις περάσει λίγος καιρός....

όταν αρχίζουν και μεταλλάσσονται δηλαδή!!

Και τι γίνονται?????

emardownemardown

emdevilemdevilemdevil

Αυτή την στιγμή,ο μοναδικός άνδρας που μου έρχεται στο μυαλό και φωνάζει τις γυναίκες αγγέλους είναι ο Βοσκόπουλος!!

Και είδες πως κατέντησε...Με 2-3 παιδιά αμφιβόλου προέλευσης!!

Καθώς επίσης παρουσιάζει μεγάλη δυσκολία στο να περνάει τις πόρτες!! emarrightemkeratasemkeratas

Δε φαντάζομαι φιλε Chris να θες να καταντήσεις σαν και αυτόν???

Πρέπει να σας πω πως όλο αυτό το διάστημα ήμασταν αναγκασμένοι λόγω κάποιων υποχρεώσεων να βρισκόμαστε καθημερινά στο ίδιο περιβάλλον και να καθόμαστε δίπλα, δίπλα. Επίσης είχαμε να κάνουμε μια παρουσίαση από κοινού. Σε όλες τις περιπτώσεις δεν ανταλλάξαμε ούτε βλέμμα. Εγώ δεν είχα ουσιαστικά πρόβλημα αλλά κατάλαβα πως θα την ενοχλούσε.

emarupemarup

Της δικαιολογώ τα πάντα γιατί δεν ξέρω πως θα ένιωθα εγώ στην θέση της και αναγνωρίζω πως εγώ είμαι αυτός που μας κατάντησα έτσι,

Μεγάλο λάθος!!!

Γιατί δηλαδή δικαιολογείς την συμπριφορά της??

Μήπως της σκότωσες τη μάνα???

Φιλε Chris,αν θες πραγματικά να ξεφύγεις από αυτήν την κατάσταση,πρέπει να συμπεριφερθείς εγωιστικά!!

Υ.Γ/Όλες οι γυναίκες περιμένουν τον γαλάζιο πρίγκιπα...

Aλλες περιμένουν εφόρου ζωής και μένουν γεροντοκόρες...

και άλλες τον βρίσκουν,αλλα μετά από λίγο τον αφήνουν για τον ''χασάπη'' της γειτονιάς!!!

Το ηθικό δίδαγμα λοιπόν είναι...καλύτερα χασάπης παρα πρίγκιπας!!! ;)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.