Jump to content

ΜΑΝΟΛΗΣ ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΣ Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αθηναίων


pro

Recommended Posts

Παντως η απορια παραμενει πως προλαβε και εκανε 2 χρονια Μ-Γ. Απο το EDMS της νομαρχιας Αθηνων φαινεται οτι ο συναδελφος πηρε πτυχιο κοντα στις 10-08-06 και δηλωσε Μ-Γ στο Αρεταιειο στις 04-02-08.Το πιθανοτερο και λογικοτερο ειναι οτι τοτε δηλωσε και στο Θριασειο τη Μ-Γ του, εφ'οσον δεν αναφερει προυπηρεσια αγροτικου ιατρειου.Που σημαινει οτι μεσα σε 1.5 χρονο εκανε το ναυτικο του και ολοκληρωσε και τη γενικη χειρουργικη του( αληθεια μεσω ναυτικου μπορουσε καποιος να αναγνωρισει και τους 12 μηνες ως ειδικοτητα?) Εν τελει καταφερε να διοριστει αρκετα γρηγορα στο Θριασειο(λιγοτερο απο 1 χρονο απο τη δηλωση του) ωστε να εχει ηδη ολοκληρωσει 2 χρονια ειδικευσης

Εντυπωσιακο!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • Απαντήσεις 78
  • Created
  • Last Reply

Λέτε για διδακτορικό. Μα από το έτος μου μόνο είμαστε αρκετοί αυτοί που εκπονούμε διδακτορικές διατριβές.

Τότε μάλλον κάτι λάθος έκανα, που ακολούθησα την ευθεία οδό του αγροτικού και μέρους της ειδικότητας σε περιφερειακό νοσοκομείο, γιατί για διατριβή δεν το βλέπω ούτε το 2015...Τόσο εύκολα πήραν θέματα για διδακροτικές διατριβές, χωρίς καμία "μεσολάβηση"? Πες μας κι εμάς τον τρόπο, να αρχίσουμε διατριβή, αφού όλα είναι τόσο απλά και καθαρά!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

emarup Γιατί έχω την πανηγυρική εντύπωση, πως αν γίνεις καλή και ...κολλητή φίλη του αδέκαστου συναδέλφου, θα κάνεις και εσύ σε χρόνο dt και χωρίς προσπάθεια διδακτορικό?? Μήπως να το κοιτάξεις κι έτσι?

Φαίνεται καλό και ηθικό παιδί από τις φωτογραφίες...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Τότε μάλλον κάτι λάθος έκανα, που ακολούθησα την ευθεία οδό του αγροτικού και μέρους της ειδικότητας σε περιφερειακό νοσοκομείο, γιατί για διατριβή δεν το βλέπω ούτε το 2015...Τόσο εύκολα πήραν θέματα για διδακροτικές διατριβές, χωρίς καμία "μεσολάβηση"? Πες μας κι εμάς τον τρόπο, να αρχίσουμε διατριβή, αφού όλα είναι τόσο απλά και καθαρά!

ΥΓ: Για την ιστορία, ψάχνω εδώ και 6 μήνες καθηγητή να θεσμοθετήσω θέμα διατριβής (παρόλο που έχω ήδη θέμα να προτείνω)και καμία πόρτα δεν ανοίγει, γιατί δεν έχει πέσει πριν τηλέφωνο...

Εδώ που τα λέμε, το σύστημά σου δεν θα έπιανε σε καμία χώρα του πλανήτη, εκτός αν το θέμα που έχεις να προτείνεις είναι μια υπεργαμάτη ιδέα, για την οποία θα αφήσει ο άλλος την ατζέντα του και την έρευνά του, για να τα σκάσει για κάποιον που δεν ξέρει και απλά έχει μια ιδέα.

Ούτε έτσι γίνεται η δουλειά στας Ευρώπας και στας Αμερικάς...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ας το επαναφέρω πιο ψηλά μπας και μας κάνει τη τιμή ο αξιότιμος υποψήφιος κύριος Μανόλης Καλαμπόκας να μιλήσει (καθάρα) για τα ζητήματα που τέθηκαν.

Δεν είναι πάντως ενδιαφέρον να ζητάει κάποιος τη ψήφο των πολιτών, να περιμένει να τον εμπιστευτούν, να ισχυρίζεται οτι μιλά καθαρά, να μπαίνουν φίλοι του κολλητοί και να εγγράφονται αποκλειστικά για να τον υπαρασπιστούν (και μόλις τελειώνουν με το λογύδριό τους να τη κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια) αλλά ο ίδιος να ανέχεται να σπιλώνεται το όνομά του με υποψίες καθόλου κολακευτικές? Και ειδικά σε ένα χώρο όπου συχνάζουν συνάδελφοι και φίλοι του...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Μα όλοι όσοι ζητιανεύουν την ψήφο των πολιτών ανήκουν στη συνομοταξία του ανάξιου, θρασύδειλου, βολεμένου όντος. Απλά αυτό το βόλεμά τους είναι τόσο βέβαιο, που μας έχουν και γραμμένους από πάνω.

Δεν αξίζουν στο ελάχιστο. Ούτε ένα ποστ! Το δικό μου ποστ το κλαίω πάντως.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Στην αρχη με εξοργιζαν κι εμενα ολες αυτες οι ιστοριες, επωνυμες η ανωνυμες που βγαινουν στο φως κατα καιρους, πλεον απλα με διασκεδαζουν.

Ευχομαι στον κ. Καλαμποκα (και τον καθε αντιστοιχο, δεν εχω κατι προσωπικο εναντιον του συγκεκριμενου)καλη πολιτικη σταδιοδρομια και καθε επιτυχια στις εκλογες, με την ελπιδα το ποστο του ως δημοτικος συμβουλος να τον κρατησει αρκετα απασχολημενο και μακρια απο τους δυσμοιρους ασθενεις αυτης της χωρας.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 2 weeks later...

Είναι πάνω από 3 εβδομάδες που ο υπέροχος κύριος Καλαμπόκας MD, MPH, υποψήφιος διδάκτορας δεν βρήκε χρόνο να γράψει 2 αράδες και να βάλει στη θέση μας όσους εγκάθετους τολμήσαμε να αμφισβητήσουμε το ήθος αυτού του λαμπρού και πολυπράγμωνος νέου. Ίσως από την άλλη να μη πήρε πρέφα διότι είναι χωμένος σε κανένα υπόγειο του NIH και να ανακαλύπτει τη θεραπεία του καρκίνου -γιατί μόνο αυτό του έμεινε για να ολοκληρώσει στο βιογραφικό του. Άλλα ξέχασα... εκεί υπάρχει αξιοκρατία οπότε αποκλείεται αυτό το ενδεχόμενο. Δε φαίνεται να είναι συνηθισμένος σε τέτοια περιβάλλοντα.

Ας του ευχηθούμε λοιπόν όλοι μαζί να είναι πολλά τα ζώα που πίστηκαν από τις ηλιθιότητές του και να τον εκλέξουν με την ελπίδα να τον τραβήξει η πολιτική και εγκαταλήψει την ιατρική μπας και καθαρίσει λίγο ο χώρος.

Τις πιο εγκάρδιες ευχές μου Μανόλη Καλαμπόκα! emrose

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Είναι πάνω από 3 εβδομάδες που ο υπέροχος κύριος Καλαμπόκας MD, MPH, υποψήφιος διδάκτορας δεν βρήκε χρόνο να γράψει 2 αράδες και να βάλει στη θέση μας όσους εγκάθετους τολμήσαμε να αμφισβητήσουμε το ήθος αυτού του λαμπρού και πολυπράγμωνος νέου.

Βρήκε χρόνο...και έγραψε αλλού :anavwfwties:

Είμαι νέος. Γιατί να ψηφίσω;...

Γράφει ο Μανόλης Καλαμπόκας

Ιατρός

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Αθηναίων

με τον Συνδυασμό του Νικήτα Κακλαμάνη

Οι προσεχείς δημοτικές εκλογές, για πρώτη ίσως φορά μετά τη Μεταπολίτευση, παρουσιάζουν έντονα πολιτικά χαρακτηριστικά. Κυρίως όμως μπορούν να προσφέρουν την ευκαιρία σε ομάδες του πληθυσμού που -θεωρούν ότι- βρίσκονται στο περιθώριο να τοποθετηθούν πολιτικά, συμβάλλοντας έτσι στην εκτόνωση της κοινωνικής αρρυθμίας, που σήμερα παρατηρείται εντονότερα από ποτέ.

Η αλήθεια είναι ότι βρισκόμαστε μπροστά σε κρίσιμο σταυροδρόμι. Η ανεργία στη χώρα, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας , βρίσκεται στα τραγικά επίπεδα του 30,4% για την ηλικία μεταξύ 15-24 ετών. Οι επιχειρήσεις κλείνουν η μία μετά την άλλη. Βία και παραβατικότητα, πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα, μαστίζει τη χώρα. Το αίσθημα της αβεβαιότητας για το μέλλον οδηγεί τον Έλληνα πολίτη, ειδικά το νέο, στα όρια της κατάθλιψης. Ταυτόχρονα παρατηρείται εκμαυλισμός των ηθικών αξιών και έλλειψη της αξιοκρατίας. Παράλληλα η απαξίωση της πολιτικής οδηγεί στην άρνηση συμμετοχής της νεολαίας στα κοινά. Όμως, ειδικά μέσα στο πλαίσιο της διεθνούς και εθνικής πολιτικοοικονομικής κρίσης την οποία βιώνουμε, οφείλουμε και πρέπει όλοι μας να παραμείνουμε ενεργοί πολίτες και να συμμετέχουμε στην διαδικασία. Εξάλλου αυτή είναι και η δύναμη μας. Γιατί ομάδες του πληθυσμού που -θεωρούν ότι- βρίσκονται στο περιθώριο οφείλουν να τοποθετηθούν πολιτικά, ευοδώνοντας έτσι την εκτόνωση της κοινωνικής αρρυθμίας που σήμερα παρατηρείται εντονότερα από ποτέ.

Τέτοια κοινωνική ομάδα αποτελεί η νεολαία της χώρας.

Έτσι, η ενεργός συμμετοχή των νέων, με τη δυνατότητα έκφρασης τους σε ζητήματα της καθημερινότητας τους είναι απαραίτητη για την αποδοτική λειτουργία του πολιτικού συστήματος αλλά και την καλύτερη λειτουργία των θεσμών.

Η παροχή ευκαιριών πολιτικής έκφρασης στους νέους και η σύστοίχιση τους με έμπειρους δημάρχους και φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, θα συνδράμει στην αμεσότερη λύση προβλημάτων που, σε επίπεδο τοπικών κοινωνιών,απαιτούν άμεσες δράσεις.

Παράλληλα, η συνειδητοποίηση από όλους της ανάγκης ανάδειξης ηθικά άφθαρτων προσώπων, θα αναβαθμίσει το προφίλ της Ελληνικής Πολιτικής σκηνής σήμερα.

Η συγκυρία είναι διεθνώς πιεστική. Οι δράσεις πρέπει να είναι άμεσες. Ειδικά σε τοπικό πλαίσιο η ανάγκη ανανέωσης είναι περισσότερο επιβεβλημένη από ποτέ.

http://press-gr.blogspot.com/2010/11/blog-post_9641.html

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

τέλειο. μιλάει για όλα, αλλά τελικά για τίποτα

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Το ήθος ενός νέου λαμπρού επιστήμονα που επιτέλους απάντησε σε μία συνάδελφο που τόλμησε να του θέσει την απορία της.

Εύχομαι αυτός ο νέος και λαμπρός επιστήμονας να βρει την ανάλογη αντιμετώπιση από τους συναδέλφους αν και όταν ασχοληθεί σοβαρά με την ιατρική.

Δυστυχώς τέτοια κομματόσκυλα υπάρχουν ανάμεσά μας αλλά και πολλά ζώα ψηφοφόροι που τους δίνουν αξία.

Αντιγράφω από τη σελίδα του ως υποψηφίου δημοτικού συμβούλου....

Tsakiridou Elena Ένα πράγμα δεν κατάλαβα βρε συνάδελφε... πως από το 2006 που πήρες πτυχίο μέχρι το 2008, σε δυο μαγικά χρόνια κατάφερες να πας στρατό, να κάνεις το γενικό μέρος της χειρουργικής (χωρίς αναμονή)και να ξεκινήσεις και το ειδικό το 2008 (χωρίς αναμονή και πάλι)!

άξιος νέος και τυχερός ταυτόχρονα!

Εύχομαι πραγματικά να να βγ...εις στις εκλογές γιατί "άνθρωποι" σαν εσένα μόνο στην πολιτική μπορούν να κάνουν καριέρα!

Tsakiridou Elena και όπως βλέπεις το σχόλιο το κάνω αφού έχουν λήξει οι εκλογές για να μην υπάρξει υπόνοια για πολιτική επίθεση...

είμαι μια χαζή συνάδελφος που περιμένει υπομονετικά στην αναμονή ενώ κάποιοι άλλοι έχουν ήδη βολευτεί...

Manolis Kalampokas

Αγαπητή συνάδελφε:

1)αν έβλεπες το βιογραφικό προσεκτικά, θα καταλάβαινες ότι δεν είναι δύσκολο να κάνει κάποιος μερικό κομμάτι από το Ειδικό τμήμα της ειδικότητας (Γυναικολογία) σε νοσοκομείο που δε δίνει πλήρη ειδικότητα- αν σε θεωρούσα καλόβουλη και αντικειμενική, θα σου έδινα ονόματα από τη λίστα που φαίνεται στη Νομαρχία- και τώρα να βρίσκομαι σε αναμονή για να συνεχίσω, σε περίπου 2 χρόνια, την Ειδικότητα σε Κεντρικό Νοσοκομείο

2)Ειλικρινά, δεν έχεις ακούσει κανένα συνάδελφο που να έχει αναγνωρίσει Γενικό κομμάτι ειδικότητας κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας;

3)Τις απαντήσεις αυτές στις δίνω όχι γιατί είμαι υποχρεωμένος, αλλά για να μην αφήνω να δημιουργείς εντυπώσεις

4)Τη συνέχεια θα τη δώσω με κάθε ένδικο μέσο, γιατί πλέον πρέπει να προασπίσω τον εαυτό μου- ήδη σήμερα, κατέθεσα μηνυτήρια αναφορά εναντίον σου , για να υπερασπίσεις τις απόψεις σου όπως πρέπει

http://www.facebook.com/group.php?gid=136942523006474#!/group.php?gid=136942523006474&v=wall

Εγώ αγαπητέ συνάδελφε θα σε πρότεινα να κάνεις μήνυση όλους αυτούς τους αλήτες συναδέλφους σου που τόλμησαν να αμφισβητήσουν την αξία σου και την εντιμότητά σου.

Επειδή θα σου είναι δύσκολο να βρεις ποιοι είναι αυτοί, λόγω της ανωνυμίας που γράφουν στο συγκεκριμένο forum προτείνω να μηνύσεις μόνο όσους γράφουν επώνυμα. Πιστεύω να μην δυσκολευτείς να καταλάβεις ποιοι είναι αυτοί. Επίσης πριν καταθέσεις μηνυτήρια αναφορά και για εμένα σου προτείνω να ρωτήσεις για μένα τον αντιδήμαρχο συμπατριώτη μου κύριο Ακριτίδη και συνυποψήφιό σου.

Ενημερωτικά προς τους συναδέλφους του forum και όσους ακόμα διαβάζουν το greekmeds, o κύριος Καλαμπόκας εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

:splats::splats::splats:

Ντροπηηηηη ρεεεεε...Ουτε ιχνος μπεσας!! Ακουσε 'κει μηνυτηρια αναφορα επειδη εκανε 2 αυτονοητες ερωτησεις η κοπελα! Ηρθανε τα αγρια να διωξουνε τα ημερα σε αυτη τη χωρα!

emno emno emno

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Αν θελει ας μου στειλει πμ να του δωσω τα πληρη στοιχεια μου ο γελοιος για να με μηνυσει κι εμενα. Ακου ρε ποσο φαύλοι και γλοιώδεις τυποι που υπαρχουνε.

ΥΓ: Δεν πιστευω οτι οντως τη μηνυσε. Το εγραψε απλως για να δειξει οτι δεν επιτρεπει σε κανεναν να θιξει την εντιμότητά του και δεν αφηνει να πεσει καρφιτσα με την ελπιδα οτι θα φοβηθουν και αλλοι, ο αχρηστος.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ο σύντροφος Μανόλης Καλαμπόκας έχει δίκιο κι εγώ τον υποστηρίζω 100%!

Είναι άδικο να τον κατηγορούν και να τον επικρίνουν για το ότι έγραψε ειδικότητα μέσα στο στρατό! Το έχω δει να γίνεται από πολύ και εκλεκτό κόσμο.

Και γίνεται ακόμη περισσότερο άδικο τώρα , καθώς τον σκέφτομαι σαν ένα απλό στρατιώτη, που ενώ οι άλλοι όλοι ήταν εξοδούχοι, αυτός φυλώντας Θερμοπύλες, τα τολ και τις αποθήκες, μέσα από την ανήλιαγη σκοπιά του, με τον αέρα να λυσσομανάει τριγύρω του, να διαβάζει με τη γκαζόλαμπα της σκοπιάς στα κορφοβούνια της Πίνδου, εξαρθρήματα αγκώνα και άλλες επικίνδυνες ορθοπαιδικές παθήσεις....Είστε άδικοι, ρε γαμώτο!... emno emno

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Απορία !

Σε τι ακριβώς της έκανε μήνυση ?

Τι ακριβώς του έκανε ? Εξέφρασε τις απορίες της για την πορεία του υπό μορφήν ερωτήσεων...

Συνιστά αυτό συκοφαντική δυσφήμιση ?

Εκτός και αν βασίζεται στο "άνθρωποι" σαν εσένα !

Συμφωνώ και εγώ ότι μπορεί να μπλοφάρει και ίσως να φοβίσει όσους θελήσουν να κάνουν το ίδιο με την κοπέλα.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ρε καλαμποκα κομματοσκυλο του κερατα σε παρακαλω κανε μου και μενα μηνυση να υπερασπιστω τις θεσεις μου στο δικαστηριο!!!!!!!!!!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Σε οτι θελει της εκανε μηνυση, λογαριασμο θα μας δωσει? Σιγα μη κατσει να ασχοληθει! :rolleyes:

Ας ριξει καλου κακου μια ματια στο 229 του ΠΚ :antegeia:

Η πλακα ειναι οτι αν του κανεις κι εσυ μηνυση θα πρεπει εκεινος να υπερασπιστει τις θεσεις του στο δικαστηριο.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Αν κάποιος έπρεπε να να διαμαρτυρηθεί στις αρχές (και μάλιστα στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα) είναι οι εκατοντάδες (για να μην πω περισσότερους) γιατροί που βομβαρδίστηκαν με sms στα προσωπικά τους τηλέφωνα.

Ποιός έδωσε το δικαίωμα στον ιατρικό σύλλογο να κοινοποιεί τα προσωπικά μας τηλέφωνα (τα οποία εμπιστευτήκαμε για συγκεκριμένους και μόνον λόγους); Και με ποιό δικαίωμα τα παίρνει κάποιος για να τα χρησιμοποιήσει για προεκλογικούς λόγους;

Όσο για τις μηνυτήριες αναφορές, τρίχες κατσαρές. Τέτοιες υποθέσεις πάνε κατ' ευθείαν στο καλάθι των αχρήστων (ή αλλιώς, στο αρχείο).

Όμως, ακόμα και αν πρόκειται για μια "άσφαιρη βολή", δεν παύει να είναι μια απειλή από κάποιον, "θέσει" ισχυρότερο, που υποτίθεται ότι θέλει να προσφέρει στο ΣΥΝΟΛΟ.

Την εξουσία εκπροσώπησης, που παίρνει κάποιος από τους ψηφοφόρους, δεν την παίρνει για να δείχνει δόντια στους αντιπάλους ή σε όσους τον αμφισβητούν.

Ελπίζω ο, ήδη εκλεγμένος, δημοτικός σύμβουλος να συνετισθεί από το περιστατικό και να κατανοήσει ότι έσφαλε.

Με άλλα λόγια, πολύ εύκολα έχασε την ψυχραιμία του (και ... οι θέσεις ευθύνης χρειάζονται πολλή από δαύτη).

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

-βρωμάει η ανάσα σου

-θα μιλήσεις με το δικηγόρο μου

-γιατί, αυτού δεν του βρωμάει?

απλά θυμήθηκα αυτό το παλιό ανέκδοτο και είπα να το μοιραστώ, τις περίεργες αυτές εποχές που δε μπορούμε να επισημάνουμε τα αυτονόητα. :antegeia:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Στη συγκεκριμένη περίπτωση θα πρεπε να κάνει μήνυση στον εαυτό του, καθώς η συνάδελφος χρησιμοποίησε αυτούσια τα στοιχεία που δίνει ο ίδιος στο βιογραφικό του! Η πολιτική είναι showbiz: το παν είναι να κερδίζεις τις εντυπώσεις. Η μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση είναι ένα χιλιοπαιγμένο χαρτί για την τόνωση της εικόνας ενός πολιτικού που δε σηκώνει μύγα στο σπαθί του. Αλλά το χει σιχαθεί ο κοσμάκης, και το χαρτί και τον πολιτικό και το σπαθί. emeleos

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Αγαπητέ συνάδελφε Καλαμπόκα,

Ονομάζομαι Αναστάσιος Θεοδωρίδης και είμαι ειδικευόμενος Ιατροδικαστικής, κάτοικος Θεσσαλονίκης, η αναζήτηση των υπόλοιπων προσωπικών μου στοιχείων στη διάθεση σου εφόσον χρειαστούν.

Την επομένη των εκλογών (σημαντικό στοιχείο αυτό) η συνάδελφος Τσακιρίδου Ελένη δημοσίευσε στην ομάδα αυτή του facebook που δημιούργησες με αφορμή τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου κάποια ερωτήματα με σκοπό να λάβει απαντήσεις από το συνάδελφο αλλά και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο.

Αν θεώρησες πως σε προσβάλουν τα ερωτήματά της θα μπορούσες να αποφύγεις την απάντηση και όχι να της υποβάλεις μηνυτήρια αναφορά, όπως αναφέρεις στην απάντησή σου.

Ο καλός και καθαρός πολιτικός δίνει απαντήσεις και στην προσπάθειά του να αμυνθεί δεν υποβάλει μηνύσεις. Άλλωστε ερωτήματα έθεσε η συνάδελφος, δε σε κατηγόρησε.

Στο θέμα μας λοιπόν……

Διαβάζοντας το βιογραφικό σου διαπιστώνω πως ένας νέος συνάδελφος στην ηλικία των 18 ετών διαβαίνοντας την πόρτα της Ιατρικής Σχολής Αθηνών εκτός της βεβαίωσης εγγραφής στο πρώτο έτος λαμβάνει και τη βεβαίωση εγγραφής στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

Την ιδιότητα του φοιτητή της Ιατρικής την κατείχες μέχρι και το 2006 παράλληλα με την συνδικαλιστική σου δράση από διάφορες θέσεις τα χρόνια αυτά στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

Αποκτώντας το πτυχίο της Ιατρικής το έτος 2006 δηλώνεις ειδικότητα Χειρουργικής για ένα έτος με τελική ειδικότητα την Μαιευτική-Γυναικολογία.

Το αρχικό κομμάτι της ειδικότητας (12 μήνες Χειρουργικής) το αναγνωρίζεις όχι διοριζόμενος όπως το μεγαλύτερο ποσοστό των συναδέλφων μέσω τοποθέτησής σου σε κάποιο νοσοκομείο του Ε.Σ.Υ., κάτι το οποίο σημαίνει και ανάλογη αναμονή αλλά μέσω της στρατιωτικής σου θητείας στο Πολεμικό Ναυτικό. Φαντάζομαι πως υπηρέτησες ολόκληρη τη θητεία σου στο Ναυτικό Νοσοκομείο στη Χειρουργική Κλινική ώστε να μπόρεσες να αναγνωρίσεις και τους 12 μήνες που σου έδωσαν το δικαίωμα της δήλωσης του επόμενου μέρους στο Θριάσιο Νοσοκομείο. Τι πιο λογικό άλλωστε αφού αυτό κάνουν οι περισσότεροι συνάδελφοι …… και συναδέλφισσες.

Τελειώνοντας τη θητεία σου στο Πολεμικό Ναυτικό αναγνώρισες το προαπαιτούμενο κομμάτι της χειρουργικής ώστε να δηλώσεις το επόμενο κομμάτι της Μαιευτικής-Γυναικολογίας στο Θριάσιο Νοσοκομείο (2 έτη) και στο Αρεταίειο (πλήρη).

Για να ανακεφαλαιώσω λοιπόν, το 2006 απέκτησες το πτυχίο, αμέσως υπηρέτησες τη θητεία σου στον Ελληνικό Στρατό, αναγνώρισες το αργότερο μέχρι την 4η Φεβρουαρίου 2008 την Χειρουργική, ξεκίνησες ειδικότητα για 2 έτη στο Θριάσιο όπου και εκπλήρωσες το πρώτο στάδιο του ειδικού μέρους και σήμερα βρίσκεσαι σε αναμονή για το τελικό στάδιο του ειδικού μέρους στο Αρεταίειο Νοσοκομείο, θέση που ανοίγει σε 2 έτη βάσει της δικής σου δήλωσης.

Στο διάστημα αυτό των 4 ετών από την αποφοίτησή σου εκπονείς το διδακτορικό σου στο ΕΚΠΑ, απέκτησες μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας και συμμετείχες σε Ιατρικά Συνέδρια στο εσωτερικό και εξωτερικό με δικές σου εργασίες.

Δε θα μακρηγορήσω άλλο, άλλωστε οι γνώστες του αντικειμένου καταλαβαίνουν, απλά θα ήθελα να ρωτήσω αν τελικά η λέξη «αναμονή» για ειδικότητα βρίσκεται έστω στο πίσω μέρος του μυαλού σου. Η συνάδελφος απλά έθεσε κάποια ερωτήματα, εγώ όχι δε θα σε ρωτήσω τίποτα.

Αυτό που προσωπικά με ευχαριστεί όταν συναντάω τους συναδέλφους μου είναι πως τους κοιτάω στα μάτια όταν απευθύνομαι σε αυτούς, εσύ δυστυχώς δεν έχεις το κουράγιο.

Αν επιθυμείς να μου απαντήσεις με μηνυτήρια αναφορά όπως κατά της συναδέλφου δεν έχεις παρά να μου ζητήσεις οποιαδήποτε προσωπικά στοιχεία.

Ευχαριστώ για το χρόνο που αφιέρωσες για να διαβάσεις το μήνυμα αυτό.

http://www.facebook.com/group.php?gid=136942523006474&v=wall#!/group.php?gid=136942523006474&v=wall

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.