Jump to content

Ρε χαλαρώστε την τρέλα μου


Sovereign

Recommended Posts

Ελάχιστα σοβαρά θέματα έχουν μείνει που να μην έχουν καταλήξει σε προσωπικές διαμάχες χωρίς ουσία και περιεχόμενο. Συνήθεις ύποπτοι μετατρέπουν κάθε δυνητικά ενδιαφέρον και χρήσιμο θέμα σε παράθεση των κόμπλεξ και της ανασφάλειάς τους.

Λυπάμαι που πρέπει να τα πω σκληρά, μα η κατάσταση έχει περάσει το εξοργιστικό: έχει γίνει γελοία.

Φαντάστηκα σήμερα τον εαυτό μου να βάζω στο google το "εξετάσεις για ειδικότητα" ή το "ειδικότητα στην Αμερική" ή κάτι παρόμοιο, να μου βγαίνει πρώτο το Greekmeds, να μπαίνω γεμάτος προσδοκίες για κάτι ενδιαφέρον και να συναντάω κάτι γιατρουδάκια να τις έχουν βγάλει έξω και να τις συγκρίνουν. Συγγνώμη για όσους θιχτούν από το επίπεδο της προηγούμενης πρότασης, αλλά είναι ενδεικτική του επιπέδου στο οποίο, κύριοι, ρίχνετε κάθε φορά τη συζήτηση.

Παρακαλώ τους χρήστες που συμμετέχουν σε σοβαρές -όπως αυτές ορίζονται από τη θεματολογία και τα αρχικά posts- συζητήσεις να δείχνουν εγκράτεια και να θυμούνται πως αυτός εδώ ο χώρος διαβάζεται από πολύ πολύ κόσμο που δεν έχει καμία όρεξη να βλέπει όλο αυτό το χάος.

Και, τέλος, μια υπενθύμιση: Υπάρχουν pm για να απαντήσετε σε κάποιον που πιστεύετε ότι σας έθιξε.

Λυπάμαι ακόμα και για την ύπαρξη αυτού εδώ του post: Κατάντια.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Συμφωνώ. Οι διαμάχες μας πρέπει να είναι ουσιαστικές. Αν δεν έχουμε κάτι να πούμε καλύτερα να μην απαντάμε.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Μία απλή παρατήρηση στα παραπάνω και μετά καληνύχτα σας

(ή καλημέρα σας, ή οτιδήποτε άλλο...)

Όταν κάποιος σε ένα φόρουμ συμπεριφέρεται όπως γράφει ο Sovereign υπάρχουν τρεις επιλογές:

- Να γίνει ban από τους mods.

- Να σβηστούν τα post του που προσβάλλουν ή είναι ανούσια.

- Να προσπαθήσουν τα άλλα μέλη να του δώσουν να καταλάβει, χωρίς πολλά λόγια και αντιπαλότητες, πως με αυτά που γράφει ρίχνει το επίπεδο. (Αυτός ήταν ο σκοπός των τελευταίων μου posts και ας ερμηνεύτηκε από ορισμένους διαφορετικά)

Λύσεις του τύπου pm και τα λοιπά είναι ανούσιες γιατί δεν είναι δημόσιες

They feed the troll.

Ειδικά στο topic «ειδικότητα στην Αμερική» όπου έχει γραφτεί η πλειοψηφία των post μου, το φαινόμενο που περιγράφει ο Sov είναι ιδιαίτερα έντονο (maybe it is me after all).

Πάντως είναι κρίμα γιατί το thread περιέχει πολλές πληροφορίες.

To «delete» υπάρχει για να χρησιμοποιείται και δεν θα θιχτώ καθόλου αν γίνει κάτι τέτοιο και σε κάποια δικά μου post.

Τώρα θα χαλαρώσω για καμιά εβδομάδα :P

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Το "delete" είναι κάτι πολύ εύκολο για μένα και για οποιονδήποτε mod ή admin.

Το νόημα του post μου είναι να μην φτάνουμε εκεί. Υποτίθεται πως έχουμε μια έμφυτη εγκράτεια και σοβαρότητα ως επιστήμονες ώστε να μην χρειαζόμαστε κάποιον να κάνει τον αστυφύλακα.

Πολλά posts μεταφέρονται καθημερινά ως άχρηστα, κάποια κατά καιρούς έχουν σβηστεί. Απλά απορώ γιατί φτάνουμε ως εκεί, αυτό είναι όλο.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Νομίζω ο χρήστης Sovereign έχει απόλυτο δίκιο δεν πρέπει να πιέζουμε για εξετάσεις στην ειδικότητα αλλά να ξεκινήσουν άμεσα νέες προσλήψεις στα ΑΔΕΙΑ νοσοκομεία μας. Φτάνει ποια η κοροϊδία προσλήψεις εδώ και τώρα

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Μετά την καθόλα εύστοχη παρατήρηση του υπερθέντος χρήστη, παραθέτω κάτι το οποίο, αν και άσχετο, μου φάνηκε σχετικό. Πρόκειται για το σχόλιο του φίλου και αρχισυντάκτη του Metal Hammer Βασίλη Ζαχαρόπουλου για τις αιτίες που έχουν οδηγήσει στο κλείσιμο του forum στο site του περιοδικού. Διαβάστε το. Αξίζει.

Οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, ο Θεός να τους κάνει, είχαν την Aγορά και αργότερα την Eκκλησία του Δήμου, αλλά οι νεοέλληνες επιλέξαμε το λατινικό forum, ως Βυζαντινοί φραγκολεβαντίνοι που είμαστε. Αν δεν απατώμαι, και τούτο εδώ το website έχει το forum του. Για κάνε "κλικ" στη σχετική ένδειξη - είναι κλειδωμένο, locked.

Σήμερα καταλαβαίνω απολύτως τους λόγους για τους οποίους έχει κλειδωθεί, όπως αυτοί αδρά αναφέρονται στο σχετικό κείμενο του Χρονόπουλου. Τους υποστηρίζω 100% και θα είχα να προσθέσω κι άλλους. Το αστείο είναι ότι στην αρχή και μην έχοντας λάβει ιδίαν γνώση των "ωραίων" που διημήφθησαν εκεί μέσα, είχα τις αμφιβολίες μου για το κλείδωμα. Γιατί ν’ αποστερούμε τους αναγνώστες μας από μία τέτοια άμεση μορφή επικοινωνίας; Τι αστείος που ήμουν?

Τρία χρόνια μετά κι έχοντας κάποια πείρα από fora και Internet?ικά ειωθότα, θα ήθελα να πω δυο λόγια σχετικά με την πανούκλα του θεσμού του διαδικτυακού forum. Στην αρχή έμοιαζε όμορφο κι επαναστατικό: δίνει βήμα στον απλό surfer, είναι άμεσα δημοκρατικό, συντελεί στην ανταλλαγή απόψεων και ιδεών. Αρχίδια? εδώ στην Ελλάδα, ο θεσμός του forum, και δη του μουσικού, γρήγορα υπέπεσε σε παρωδία και διασυρμό. Εξηγούμαι: διαλέγεις το nick σου -όσο πιο αόριστο, τόσο πιο γοητευτικό- κάνεις register και φοράς το πιο κυνικό, σαχλό και δειλό σου προσωπείο. Πλέον δεν είσαι ο Κώστας, ο Γιώργος, ο Χρήστος, είσαι ο "enterthenick". Βάζεις κι ένα "ψαγμένο" avatar, το οποίο φροντίζεις ν’ ανανεώνεις συχνά, κοτσάρεις και κάτι "φιλοσοφημένο" για signature και ποιος σε πιάνει τώρα; Είσαι ασύδοτος να γράψεις ό,τι πιο χυδαίο, ηλίθιο και προ παντός θρασύδειλο ονειρεύτηκες. Διότι τώρα είσαι ανώνυμος, τώρα κρύβεσαι, έχεις ταμπουρωθεί πίσω από ένα ψευδώνυμο και πυροβολείς κατά βούληση. Μπορείς να πεις κυριολεκτικά τα πάντα. Είτε πρόκειται για το απαύγασμα της ανήκεστης βλακείας σου, είτε για ποινικά κολάσιμα φληναφήματα, είσαι αχαλίνωτος, μεγάλε. Και εννοείται ότι το κοινό σου θα σε λατρέψει. Θα σε αποθεώσει και θα σε ακολουθήσει. Θα τιμήσει το σκαιό σου "πνεύμα" και θα μαθητεύσει στο βόθρο που εσύ πρώτος άνοιξες.

Τα φαινόμενα εξευτελισμού κάθε σοβαρότητας, κάθε δικαίως παραδεδεγμένης αξίας και του κριτικού διαλόγου είναι πολύ συχνά στα ελληνικά fora. Όλοι οι ανίδεοι ξερόλες με τις download δισκοθήκες και τα mp3 τιμαλφή, που επικαλύπτουν την ασχετοσύνη τους με το νεφελώδες ύφος χιλίων καρδιναλίων κι εκστομίζουν τις ιλαρές αρλούμπες τους είναι άκακα ερίφια μπρος σε αυτούς που θεραπεύουν τα κόμπλεξ τους με το να ρίχνουν χολή, να κιτρινίζουν και να εκμεταλλεύονται την ασφάλεια και την ανωνυμία που τους προσφέρει το Διαδίκτυο. Η βλακεία των πρώτων είναι αθώο πταίσμα μπρος στον οχετό και το βόρβορο των δεύτερων. Όποιος εξακολουθεί να πιστεύει ότι τα fora είναι απλώς πεδία ανταλλαγής γνώμης και άποψης, είτε είναι αθεράπευτα ρομαντικός, είτε χαζούλης. Το να έχεις γνώμη κι άποψη δεν είναι απλό πράγμα, ειδικά όταν τη γράφεις κάπου όπου την βλέπουν ακαθόριστα ζεύγη οφθαλμών. Αν δε αναλογιστούμε ότι πλέον οι περισσότεροι σχηματίζουν γνώμη για ένα συγκρότημα ή για ένα δίσκο έχοντας ακούσει mp3 στα πεταχτά, μέσα από τα ηχεία του PC ενώ chat?άρουν, surf?άρουν ή ό,τι διάολο κάνουν στο Internet, γίνεται αντιληπτό πόσο σαθρή και διάτρητη είναι μια τέτοια "γνώμη". Η ισοπέδωση των πάντων με πρόσχημα την ελευθερία του λόγου απελευθέρωσε όλα τα απωθημένα και τις ονειρώξεις των επίδοξων χρηστών.

Στο πλαίσιο μίας κοινωνίας της ευκολίας, της ήσσονος προσπάθειας και του παγκοσμιοποιημένου αγαθού που λέγεται μουσική, τα τεκταινόμενα σε φορουμικούς τόπους είναι εύλογα, εξηγήσιμα αλλά ουδαμώς δικαιολογητέα. Οι νέες γενιές έχουν τελείως διαφορετικά βιώματα από τους 30άρηδες, το χάσμα κυριολεκτικά μοιάζει αγεφύρωτο. Η σχέση που ο καθένας μας διατηρεί απέναντι στη μουσική εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον τρόπο με τον οποίο βιώνει ή δεν βιώνει τη μαγεία της. Όταν κάποτε αγοράζαμε από το χαρτζιλίκι μας 3-4 δίσκους το μήνα, κάνα περιοδικό και λίγα στην άκρη για τη συναυλία μετά από ένα εξάμηνο, η μουσική έδειχνε κάτι υπερφυσικό, κάτι ανώτερο, κάτι σκανδαλώδες. Τη σεβόμασταν. Όταν σήμερα, με μία σύνδεση DSL μπορούμε να κατεβάζουμε τα συκώτια μας, να περιπλανιόμαστε ώρες σ’ ενημερωτικά websites κι εν τούτοις σνομπάρoυμε τις συναυλίες διότι είναι ακριβές (και όντως είναι) ή διότι το τάδε group έχει ξανάρθει ή διότι απλά προτιμάμε τα λεφτά που μας περισσεύουν να τα επενδύσουμε στο νέο Playstation, η μουσική καταντάει άλλο ένα παράθυρο στην οθόνη μας και χάνει κάθε αξία και δυναμική της.

Κατ’ αποτέλεσμα, οι νεότερες γενιές βρίσκουν τελείως φυσικό να χτίζουν την κοινωνική ζωή τους πάνω στα δεδομένα του Internet και κατ’ επέκταση στα fora που μας απασχολούν εν προκειμένω. Fora την ύπαρξη των οποίων δεν γίνεται ν’ αρνηθούμε, ούτε φυσικά και είναι πρόταγμα αυτού του κειμένου η καρατόμηση του θεσμού αυτού. Ίσως θα βοηθούσε η σκέψη ότι θα έπρεπε να τηρούνται οι κανόνες λειτουργίας ενός forum για όλους απαρέγκλιτα. Διότι κανόνες πάντα υπάρχουν, απλά όπως και σε κάθε άλλη περίσταση, έτσι και σε τούτη, δεν τηρούνται. Αυτό αποβαίνει εις βάρος του ίδιου του forum θεωρητικώς ως τόπου επαφής και συνδιαλλαγής, υποσκάπτει τη δυνητική αξιοπιστία του και δυναμιτίζει την όποια ενεργητική του.

Ίσως κάπου να έχουμε χάσει την αίσθηση του μέτρου, ίσως ξεχνάμε ότι ελευθερία λόγου δεν σημαίνει ασυδοσία, διαπόμπευση ή σπίλωση. Κάθε δικαίωμα έχει τα όριά του, άσκησή του δεν σημαίνει ανοχή της κατάχρησής του. Και παρά τη δριμεία κριτική που αυτό το κείμενο εκτοξεύει, στόχος του είναι η εξυγίανση του φαινομένου, όχι η αποπομπή του συλλήβδην. Πολύ θα μου άρεσε να ξανανοίξει το forum του Metal Hammer. Έστω κι αν δεν έγραφε κανείς διότι οι πάντες δικαίως θα έτρωγαν ban.

ΥΓ: Βασίλη, σ' ευχαριστώ για την αναδημοσίευση

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ωραια, ωραια. Μην ξεχασεις τωρα να ανοιξεις το τοπικ που θα περιγραφεις το ποσο ασχετοι ειναι οι δικατσαδες.

Τελικα, πρεπει να εισαι ο πιο εξυπνος ανοητος που εχω γνωρισει.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Νομίζω ο χρήστης Sovereign έχει απόλυτο δίκιο δεν πρέπει να πιέζουμε για εξετάσεις στην ειδικότητα αλλά να ξεκινήσουν άμεσα νέες προσλήψεις στα ΑΔΕΙΑ νοσοκομεία μας. Φτάνει ποια η κοροϊδία προσλήψεις εδώ και τώρα

Και με τι θα τα γεμίσεις τα άδεια νοσοκομεία μας; Με ό,τι νά΄ναι;

Ρε, η ίδια λογική (να γεμίσουμε τα άδεια πανεπιστημιακά τμήματα) οδήγησε σε τραγελαφικές καταστάσεις :splats:

Μη λέτε ό,τι σάς κατέβει, ρε!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ρε sovereign επειδη απ'οτι καταλαβα με θεωρεις δειλο,ανεπιπεδο,αμορφωτο και ατομο που πισω απο την οθονη του κανει τον τσαμπουκα σου λεω οτι δεν εχω κανενα προβλημα να αποκαλυψω την ταυτοτητα μου αλλα οχι εδω.Κανω παρεα με πολλους συμφοιτητες σου και συναδελφους σου και οφειλω να ομολογησω οτι υπαρχει μια κατανοηση και αλληλοσεβασμος μεταξυ μας.Οχι τιποτε αλλο η γνωριμια μας θα ηταν και μια ευκαιρια να καταλαβεις επιτελους οτι οι "δικατσαδες" ειναι ανθρωποι με 2 χερια,2 ποδια,2 ματια , 2 @@ (οι αντρες) κοκ.Μενουμε σε σπιτια πολλες φορες μαλιστα σε καλα προαστεια της πρωτευουσας,εχουμε μπαμπα και μαμα που μας αγαπανε και τους αγαπαμε,εχουμε φιλους/ες με τους οποιους διατηρουμε κοινωνικες επαφες.Παραλληλα που και που ριχνουμε κανα βλεφαρο στις ιατρικες βιβλιογραφιες μας οχι τιποτε αλλο αλλα να μην τις φαει η σκονη.Αν και εισαι Αγγλια απ'οτι ξερω καθοτι ο πατερας σου επεμενε να πας(και καλα επιλεξατε) εντουτοις θα χαρω οταν ερθεις να τα πουμε απο κοντα.Μη φοβασαι δεν ειμαι δολοφονος ουτε θελω να σε απαγαγω! :-Ρ Θα χαρω να τα πουμε απο κοντα με οποιον το επιθυμει!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Μερικές φορές καλό είναι να ανάβουν τα αίματα.Κάνει καλό στο διάλογο.

Πάντως,να διευκρινίσω κάτι που δεν έχει γίνει κατανοητό

Αν και εισαι Αγγλια απ'οτι ξερω καθοτι ο πατερας σου επεμενε να πας(και καλα επιλεξατε)

Αν κάποιοι από εμάς αναγκαζόμαστε να μεταναστεύσουμε για να κάνουμε μια ειδικότητα που μας αρέσει,σίγουρα δεν το επιλέξαμε.Μας αναγκάζετε όλοι εσείς που από μόνοι σας επιλέξατε από την αρχή να κάνετε ιατρική στο εξωτερικό.Έχει διαφορά.Η λογική,σε όλα τα πολιτισμένα κράτη,θέλει τους αποφοίτους της ιατρικής να κάνουν ειδικότητα στην ίδια χώρα.Εκτός εξαιρέσεων βέβαια...Εδώ μάλλον δεν υπάρχει λογική

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Kαταρχας αυτο περι Αγγλιας δεν ηταν αρνητικο σχολιο.Κατα δευτερον προσωπικα τουλαχιστον δεν θεωρω οτι εκανα καποια παρανομια που σπουδασα στο εξωτερικο.Εδωσα πανελληνιες και κοπηκα συγκεντρωνοντας αξιοπρεπη βαθμολογια και σπουδασα σε πανεπιστημιο αναγνωρισμενο απο ολες τις χωρες του κοσμου,μελος του WHO και με προγραμμα σπουδων αναγνωρισμενο απο τα υπουργεια υγειας παιδειας και απο το ΔΟΑΤΑΠ και συμφωνο με τη συνθηκη της Βologna σχετικα με προγραμματα σπουδων.Τα υπολοιπα τα εχετε ξαναπει χιλιαδες φορες και δεν θα τα ξαναγραψω.Τωρα οσον αφορα τις πολιτισμενες χωρες που αναφερετε συνεχως σας ξαναλεω οτι δεν υπαρχει πουθενα νομος που να πριμοδοτει αποφοιτους της χωρας αυτης με μορια.Αλλο αν καμια φορα προτιμουνται και αυτο γιατι ειναι σιγουροι οτι τους εχουν εκπαιδευσει οι ιδιοι.Αυτο ομως που θα δεχομουν ειναι ενα ποσοστο των θεσεων(το μεγαλυτερο) για ντοπιους και ενα μικροτερο για αποφοιτους εξωτερικου καθως επισης και συνυπολογισμος του βαθμου πτυχιου(στην περιπτωση μας βαθμος πτυχιου και οχι η αλχημεια που μας δινει το δικατσα που ουτε και οι ιδιοι δεν ξερουν πως το υπολογιζουν).Λογικη οντως δεν υπαρχει αλλα οχι επειδη υπαρχουμε εμεις.Καποιοι αλλοι φουντωνουν καθε τοσο τη φωτια και αυτοι δε βρισκονται στα χαμηλα της πυραμιδας.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Γιατί ποσοστό θέσεων και όχι μοριοδότηση; (εξάλλου η μοριοδότηση δείχνει προτίμηση)

Διότι σε ενδεχόμενη αναμέτρηση υμών και ημών δεν θα μείνει θέση για υμάς!

:lol:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Δεν κάνω το δικηγόρο κανενός,γιατί απλά δεν τον χρειάζεται.

Εδωσα πανελληνιες και κοπηκα συγκεντρωνοντας αξιοπρεπη βαθμολογια και σπουδασα σε πανεπιστημιο αναγνωρισμενο απο ολες τις χωρες του κοσμου,μελος του WHO και με προγραμμα σπουδων αναγνωρισμενο απο τα υπουργεια υγειας παιδειας και απο το ΔΟΑΤΑΠ και συμφωνο με τη συνθηκη της Βologna σχετικα με προγραμματα σπουδων

Εσύ ναι,δεν έχω κανένα λόγο να μην σε πιστέψω.Αλλά σκέψου και πόσοι άλλοι με απολυτήρια του 10 και μ.ο 3 στις πανελλαδικές πήγαν σε άγνωστες ιατρικές και πόσοι,ακόμα χειρότερα γύρισαν στο 3ο έτος στην ιατρική της Αθήνας....

Κάποιος που είχε τις προοπτικές και τις ικανότητες και έγινε γιατρός,δεν είναι κάτι κακό και σίγουρα θα είναι καλός σε αυτό που κάνει.Όλοι αυτοί όμως οι φελλοί με τα πλαστά πτυχία...

Η επιθετικότητα που υπάρχει,εξηγείται ως εξής

Οι περισσότεροι από εμάς δεν γνωρίζουμε πολλούς που έχουν δώσει δικατσά και είναι λογικό.

Φάγαμε όμως στη μάπα όλους αυτούς που με παράνομες μεταγραφές και ατελείωτα βύσματα,αυτοαποκαλούνται γιατροί από ελληνικό πανεπιστήμιο.....Και μιλάμε για τραγικούς τύπους.

Δεν θα το αναλύσω περισσότερο,αλλά σίγουρα παντού υπάρχουν εξαιρέσεις.

Πάντως,όλοι αυτοί που έπρεπε να σπουδάσουν οπουδήποτε και με οποιονδήποτε τρόπο ιατρική,αναγκάζουν πολλούς να φύγουν από τα σπίτια τους και να πάνε στο εξωτερικό στα 30 τους.

Σε κάποιους ανατρέπεται ο προγραμ ατισμός που είχαν κάνει και περιορίζονται τα δικαιώματά τους.Και έχουν απόλυτο δίκιο να φωνάζουν.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Γιατί ποσοστό θέσεων και όχι μοριοδότηση; (εξάλλου η μοριοδότηση δείχνει προτίμηση)

Γιατι ειναι καταχρηστικη η μοριοδοτηση και γιατι οπως εξηγησα σε προηγουμενα post τα πτυχια μας αποκτουν ακαδημαικη ισοτιμια με τις εξετασεις ΔΟΑΤΑΠ.Δηλαδη τα πτυχια μας ειναι ισοτιμα.Ενω η εφαρμογη του μετρου των εξετασεων με το ποσοστο θεσεων (οπως συμβαινει με τους μετεγγραφεντες,10%) σας εξασφαλιζει και εσας αλλα και ολους καθοτι θα μπουν οι καλυτεροι(παντα θα υπαρχουν και τα βυσματα δυστυχως).

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Έχω πει και πριν την άποψη μου πως στην Ελλάδα μονάχα οι στείρες εξετάσεις, αδιάβλητες, πολλαπλής επιλογής, με κληρώσεις μεταξύ των εδρών που θα τις βάζουν και με όσο το δυνατόν περισσότερες ερωτήσεις (>500) έχουν νόημα

Οι μοριοδοτήσεις κάθε μορφής βοηθάνε τους αδύναμους.

Η βαθμολογία του πτυχίου θα οδηγήσει στην κατακόρυφη αύξηση των «αριστούχων» από ανατολικές χώρες.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Άνοιξα το thread μετά από μέρες και λέω να κάνω δύο παρατηρήσεις:

1) Alex, δεν θες να το πάμε επί προσωπικού, με τέτοιους χαρακτηρισμούς. Πίστεψέ με, δεν θες. Και δεν το λέω απειλητικά, το εννοώ. Ξεφεύγεις μέσα στα νεύρα σου, με την προστασία της ανωνυμίας σου και προσβάλλεις επί προσωπικού. Δε νομίζω πως θες να δείχνεις τόσο αδύναμος και κομπλεξικός ώστε να καταφεύγεις σε ανωριμότητες και χαμηλού επιπέδου σχόλια, έτσι δεν είναι; Δε νομίζω πως σε χαρακτήρισα ανόητο ή οτιδήποτε (για την ακρίβεια έχω γράψει ακριβώς το αντίθετο για σένα παλιότερα- κι ας διαφωνούμε), οπότε σε παρακαλώ να προσέχεις τους χαρακτηρισμούς σου. Εκτός αν την βρίσκεις με άλλο τρόπο παίζοντας αυτό το παιχνίδι.

2) Neoplantesis, πρώτον κακώς θίχτηκες: το thread αφορούσε διαμάχες Prof Wizard και άλλων που προϋπήρχαν πολύ πριν γράψεις. Δεύτερον, δεν είμαι Αγγλία. Τρίτον, όταν πήγα δεν με πίεσε κανένας, εκτός αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω αλλά τότε θα χρειαστεί να μας πεις και τις πηγές σου.

ΥΓ: Ναι, υπάρχει ακόμα το HM/MH, Trippin :)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Αλλαγή θέματος

Το Far Beyond με παραπέμπει σε 2 πράγματα: α) στο υπερπέραν (ενδιαφέρον. Βλέπεις x-files και τα συναφή?) και β) στο υπεράνω. (αυτό θα πρέπει να το αποδείξουμε βάζοντας τέλος στην άνευ νοήματος συζήτηση που έλαβε χώρα το προηγούμενο 2ήμερο).

Θα μου δώσεις και τη δική σου ερμηνεία για την αλλαγή του γνωστού Sovereign?

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ξανα-αλλαγή θέματος

Κύριε Αντιπρόεδρε του ΣΑΙΕΠ υποκλίνομαι emthumbup! Η αιθέρια ύπαρξη που συνοδεύατε σήμερα το μεσημέρι στο Κολωνάκι (κάνω λάθος?) ήταν όλα τα λεφτά. Την κοίταξα και ζαλίστηκα...εξ'ου και το speechless. Για πάρτη της μέχρι και στον ΣΑΙΕΠ γράφομαι και εξετάσεις δέχομαι για ειδικότητα. Πολύ sexy παρουσία και ελπίζω να μην είναι γιατρός γιατί τότε ανεβαίνει πολύ ο πήχυς και θα την έχει ψωνίσει σίγουρα. Μεταβιβάστε της τον θαυμασμό μου και επειδή δεν μπόρεσα να καταλάβω αν "παίζει" κάτι μεταξύ σας παρακαλώ όπως προβείτε σε ταχύτατο κονέ. Έχω σοβαρό σκοπό, χωρίζω εδώ και τώρα και την παντρεύομαι!!!! Έχετε κι άλλες τέτοιες στον ΣΑΙΕΠ? Κολάστηκα μεσημεριάτικα..

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ξανα-αλλαγή θέματος

Κύριε Αντιπρόεδρε του ΣΑΙΕΠ υποκλίνομαι emthumbup ! Η αιθέρια ύπαρξη που συνοδεύατε σήμερα το μεσημέρι στο Κολωνάκι (κάνω λάθος?) ήταν όλα τα λεφτά. Την κοίταξα και ζαλίστηκα...εξ'ου και το speechless. Για πάρτη της μέχρι και στον ΣΑΙΕΠ γράφομαι και εξετάσεις δέχομαι για ειδικότητα. Πολύ sexy παρουσία και ελπίζω να μην είναι γιατρός γιατί τότε ανεβαίνει πολύ ο πήχυς και θα την έχει ψωνίσει σίγουρα. Μεταβιβάστε της τον θαυμασμό μου και επειδή δεν μπόρεσα να καταλάβω αν "παίζει" κάτι μεταξύ σας παρακαλώ όπως προβείτε σε ταχύτατο κονέ. Έχω σοβαρό σκοπό, χωρίζω εδώ και τώρα και την παντρεύομαι!!!! Έχετε κι άλλες τέτοιες στον ΣΑΙΕΠ? Κολάστηκα μεσημεριάτικα..

Ωπ;;; Τι μαθαίνουμε πρωί-πρωί... Πες κι άλλα, πες κι άλλα...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ωπ;;; Τι μαθαίνουμε πρωί-πρωί... Πες κι άλλα, πες κι άλλα...

Tι να σου λέω ρε Σαράντο, ερωτοχτυπήθηκα...ο κύριος Αντιπρόεδρος έχει ανέβει κατακόρυφα στην εκτίμησή μου. Και πάλι τα σέβη μου!Sov, είναι ελεύθερη? Τελευταία μου ελπίδα, μήπως είναι ξαδέρφη σου? Προτιμήστε με να μπω και στο σόι!

Την έβγαλα μια φωτο με το κινητό, την δείχνω στον κολλητό μου και τι μου λέει? Ρε συ είμαστε φίλοι με την κοπέλα, στο ίδιο έτος ήμασταν (σσ άρα είναι γιατρός,καθόλου αισιόδοξο στοιχείο). Από τις πιο αξιόλογες και προσγειωμένες κοπέλες, λέει. Καλά είχαμε τέτοιο μπουμπούκι στη σχολή και δεν το είχα πάρει είδηση? Και τι δεν του έταξα για να μου κάνει κονέ, με τίποτα μου λέει, τέτοια κοπέλα δεν είναι για ρεμάλια σαν και σένα. Σε μεγάλη υπόληψη με έχει ο κολλητός (ή μάλλον με ξέρει πολύ καλά, χαχαχα).

Κορυφαίο περιστατικό που μου διηγήθηκε. Αναπληρωτής καθηγητής της έδινε ένα λουλούδι κάθε πρωί στην κλινική (ήταν και ρομαντικός ο πούστης). Στο τέλος της άσκησης, έδιναν προφορικές εξετάσεις μαζί με τον φίλο μου και έκοψε την κοπέλα χωρίς κανέναν απολύτως λόγο (ο Bαγγέλης ισχυρίζεται ότι η εξέταση ήταν απίστευτα προκλητική, δηλαδή η κοπέλα του έδινε σωστές απαντήσεις και αυτός έκανε ότι δεν άκουγε και πήγαινε στον επόμενο!). Στο τέλος της λέει 4 και βάζει τα κλάματα ρε συ, αυτό το πλάσμα να κλαίει δεν μπορώ να το πιστέψω!!!! Απάντηση καθηγητή: Mην κλαίτε δεσποινίς, να σας ξαναδούμε θέλουμε...Έλα όμως που μπαίνει εκείνη τη στιγμή ο καθηγητής της έδρας και ευτυχώς αναλαμβάνει να συνεχίσει την εξέταση. Τους ξαναεξετάζει όλους, βάζει στο πλάσμα 9 και κόβει τους υπόλοιπους!!! Υπάρχει και θεία δίκη θα μου πεις...

Αχ, τι λένε στην Γεωργία τώρα που με περιμένει στο ραντεβού...Το μυαλό μου είναι αλλού...Ρε τι έπαθα στα καλά καθούμενα...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Βρε σαν ποιά μοιάζει βρε;;; :D

Κάπου έχουμε ξαναδιαβάσει την όλη ιστορία :P Πάντως αφού είναι τόσο ωραία, μπράβο του του κοριτσιού...έχει κάψει πολλέεεεες... άπειρες καρδιές embrokenheartemclappingemdate

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.