danikos Posted September 13, 2005 Report Share Posted September 13, 2005 Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το επιλεγόμενο ''Στοματολογία'' στο Γραφείο Εκπαίδευσης (μέσα στην ΩΡΛ Κλινική του ΑΧΕΠΑ) Απευθύνεται σε φοιτητές Ε' εξαμήνου και μετά Μέγιστο: 100 άτομα Τηρείται σειρά προτεραιότητας Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexmat Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 Τα τμήματα έχουν συμπληρωθεί και οι εγγραφές σταμάτησαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
princess_dimitra Posted September 19, 2007 Report Share Posted September 19, 2007 Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το επιλεγόμενο ''Στοματολογία'' στο Γραφείο Εκπαίδευσης (μέσα στην ΩΡΛ Κλινική του ΑΧΕΠΑ) Απευθύνεται σε φοιτητές Ε' εξαμήνου και μετά Μέγιστο: 100 άτομα Τηρείται σειρά προτεραιότητας επίσης,ο καθένας μπορεί να γράψει μόνο τον εαυτό του - δεν μπορείτε να γράψετε φίλους σας κλπ. το μεσημέρι, γύρω στις 1230 που γράφτηκα εγώ τα άτομα ήταν ήδη 50, που σημαίνει... ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mc_Doc Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το επιλεγόμενο ''Στοματολογία'' στο Γραφείο Εκπαίδευσης (μέσα στην ΩΡΛ Κλινική του ΑΧΕΠΑ) Απευθύνεται σε φοιτητές Ε' εξαμήνου και μετά Μέγιστο: 100 άτομα Τηρείται σειρά προτεραιότητας επίσης,ο καθένας μπορεί να γράψει μόνο τον εαυτό του - δεν μπορείτε να γράψετε φίλους σας κλπ. το μεσημέρι, γύρω στις 1230 που γράφτηκα εγώ τα άτομα ήταν ήδη 50, που σημαίνει... ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ!!! Α Πριγκήπισσα και εγώ γράφηκα ως υπεράριθμος 136 περίπου...Λες να με πάρουν; Γενικά διώχνουν κόσμο, πώς πάει ξέρεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcool! Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 εσενα συγκεκριμενα θα σε παρουν οπωσδηποτε! θα εισηγηθω αυτοπροσωπως στον κ. τριαριδη κοντευεις να ξεκινησεις κλινικες και δεν τελειωσες ακομη ,με τα επιλεγομενα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mc_Doc Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 Ναι είδες και ότι ήθελα να τα τελειώσω από το πρώτο έτος...Εσύ μάλλον θα "καυτηριάζεις" προηγούμενα posts έτσι;Κοίτα μένω πολύ μακριά και όπως το αισθάνομαι θα μου είναι αφάνταστα δύσκολο να παρακολουθώ κλινικές και να τρέχω και σε επιλεγόμενα.Έτσι μπορώ,έτσι το οργανώνω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
princess_dimitra Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 Α Πριγκήπισσα και εγώ γράφηκα ως υπεράριθμος 136 περίπου...Λες να με πάρουν; Γενικά διώχνουν κόσμο, πώς πάει ξέρεις; μακάρι να ήξερα αγαπητέ..... sorry! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mc_Doc Posted October 18, 2007 Report Share Posted October 18, 2007 Α Πριγκήπισσα και εγώ γράφηκα ως υπεράριθμος 136 περίπου...Λες να με πάρουν; Γενικά διώχνουν κόσμο, πώς πάει ξέρεις; μακάρι να ήξερα αγαπητέ..... sorry! Ευχαριστώ Πριγκήπισσα όπως και να'χει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
princess_dimitra Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 τα αμφιθέατρα αρχίζουν αύριο στις 1800 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lion5 Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 Καλή μας αρχή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.