Jump to content

[ΤΑΙΝΙΟΚΡΙΤΙΚΗ]Fantastic Four


Winmx

Recommended Posts

Fantastic Four

Είδος Δράσης, Φαντασίας, Επιστημ. Φαντασίας

Σκηνοθέτης Tim Story

Πρωταγωνιστές Ioan Gruffudd , Jessica Alba , Chris Evans , Michael Chiklis , Julian McMahon , Kerry Washington

Ο Μίστερ Φαντάστικ, η Αόρατη Γυναίκα, ο Πυρσός και το Πράγμα - αυτοί είναι οι Fantastic Four. Γνωρίστε τους σε μία φανταστική περιπέτεια με ανεπανάληπτα ειδικά εφέ! Εφευρέτης, αστροναύτης και επιστήμονας, ο Δρ. Ριντ Ρίτσαρντς όλη του τη ζωή είχε ένα όνειρο και τώρα έφτασε η στιγμή να το πραγματοποιήσει: ηγείται μιας διαστημικής έρευνας, στο επίκεντρο μιας κοσμικής καταιγίδας.

Εκεί, ελπίζει να ξεκλειδώσει τα μυστικά του ανθρώπινου γενετικού κώδικα προς όφελος ολόκληρης της ανθρωπότητας... Οι εκτενείς κυβερνητικές περικοπές σχεδόν σκόρπισαν τις ελπίδες του οραματιστή επιστήμονα για αυτή την ιστορική πτήση.

Ο Ριντ όμως κατάφερε να κλείσει μία οικονομική συμφωνία με τον αντίζηλό του από το κολέγιο και τώρα δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία, τον Βίκτορ Φον Ντουμ.

Στην ομάδα της αποστολής είναι μέλη ο αστροναύτης Μπεν Γκριμ, καλύτερος φίλος του Ριντ, η Σου Στορμ, πρώην κοπέλα του Ριντ και διευθύντρια στο τμήμα γενετικών ερευνών του Δρ. Ντουμ και ο θερμόαιμος μικρός αδερφός της Σου, ο πιλότος Τζόνι Στορμ.

Υπό τον έλεγχο του δωρητή Φον Ντουμ, οι τέσσερίς τους απογειώνονται στο ταξίδι της ζωής τους. Η αποστολή συνεχίζεται ομαλά - μέχρι τη στιγμή που ο Ριντ ανακαλύπτει ένα λάθος στους υπολογισμούς για την ταχύτητα της επερχόμενης κοσμικής καταιγίδας.

Μέσα σε λίγα λεπτά, το φαινόμενο τούς έχει προσεγγίσει. Ο διαστημικός σταθμός βυθίζεται κυριολεκτικά μέσα σε νέφη κοσμικής ακτινοβολίας, η ραδιενέργεια της οποίας μεταλλάσσει γενετικά το πλήρωμα.

Το DNA τους αλλάζει ανεπιστρεπτί... όπως και το μέλλον τους. Με την επιστροφή τους στη Γη, σύντομα αποκαλύπτονται οι επιδράσεις από την έκθεση στην ακτινοβολία.

Ο Ριντ έχει αποκτήσει την ικανότητα να τεντώνει και να διαστρεβλώνει το σώμα του σε οποιοδήποτε σχήμα μπορεί να φανταστεί κανείς και ως αρχηγός της ομάδας, ονομάζεται Μίστερ Φαντάστικ.

Η Σου μπορεί να γίνεται αόρατη - γι' αυτό και ονομάζεται Αόρατη Γυναίκα - όπως επίσης να παράγει και να εκτοξεύει ισχυρά πεδία δυνάμεων.

Ο Τζόνι γίνεται γνωστός ως Πυρσός, όνομα και πράγμα δηλαδή, αφού μπορεί σε μια στιγμή να περικυκλώσει το σώμα του με φλόγες, αλλά και να πετάει.

Όσο για τον Μπεν, η μετάλλαξή του είναι η πιο σοκαριστική: έχει γίνει το Πράγμα, ένα πορτοκαλί πλάσμα με υφή βράχου και υπεράνθρωπη δύναμη... Μαζί, θα μετατρέψουν την τραγωδία σε θρίαμβο και την καταστροφή σε δημιουργία.

Χρησιμοποιώντας τις μοναδικές και τρομακτικές τους ικανότητες θα προσπαθήσουν να αποτρέψουν τα σχέδια του μοχθηρού Δρ. Ντουμ, που τώρα έχει αποκτήσει μάτια από ατσάλι και γροθιά από σίδερο, και να προστατέψουν τους κατοίκους της Νέας Υόρκης από κάθε πιθανό κίνδυνο. Αστροναύτες. Υπερήρωες. Διασημότητες. Για τον κόσμο, είναι οι Fantastic Four. Ο ένας για τον άλλο, είναι οικογένεια

Για αλλη μια φορα για αλλο εργο πηγαινα κ αλλο ειδα αφου ειχαν αλλαξει τα ωραρια emcensored

Επειδη πριν εντος 3 ημερων ειδα 2 εργα βασισμενα στα κομιξ.........το συγκεκριμενο το θετω απλα "οκ" -_-

Ειχε κατι ωραιες ατακες,το ποπ κορν ηταν καλο αν κ λυσσαξα απο το αλατι :lol:

Στα αγορακια θα αρεσει η Τζεσικα Αλμπα με την καυτη στολη της B) και στα κοριτσακια ο κακος Julian McMahon

Βασικα ο "κακος" φαινεται λιγο ρε γμτ που συνηθως σ'αυτα τα εργα ειναι απο τους βασικους.

Εχει ωραιο σαουντρακ B)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Θα την βαθμολογήσω στο είδος της...... emstaremstar / 5 :bloodomen:

που σημαίνει βασικά θάψιμο στα 3 πόδια μόνο! :blink:

Κλασικά ωραία σπέσιαλ εφέ, χωρίς βέβαια να είναι τπτ το ιδιαίτερο στις μέρες μας, εξαιρετικά απλοί χαρακτήρες χωρίς βέβαια να ενσαρκώνονται και ιδιαίτερα από τους πρωταγωνιστές (εκτός ίσως του Ντουμ), το κλασικό στόρυ χωρίς καθόλου δράμα...

Γενικά μια κοινή μετριότητα και ίσως και λιγότερο!

Οι ηλικίες 8-14 θα το καταευχαριστηθούν, οι υπόλοποι θα χαρούμε για άλλη μια φορά που βλέπουμε τους ήρωες των κόμιξ που διαβάζαμε να ζωντανεύουν αλλά θα απογοητευτούμε μάλλον από το σύνολο..

Βέβαια και σαν κόμιξ οι 4 Φανταστικοί δεν είχαν να επιδείξουν και κάτι ιδιαίτερα βαθύ σε κάποιο επίπεδο..

Το Πράγμα είχε τα ψυχολογικά του για τον τρόπο που έγινε (σημείωση:κάποια στιγμή ο κύριος Φαντάστικ θα βρει τρόπο να τον κάνει να μπορεί να αλλάζει μεταξύ της κανονικής μορφής του και της πέτρινης), ο Τορτς μόνιμα πειράζει το Πράγμα και πλακώνονται αλλά είναι κατά βάση φίλοι, ο Φαντάστικ όλο φτιάχνει εφευρέσεις, η αόρατη και ο Φαντάστικ ζευγαρώνουν γιατί είναι ερωτευμένοι από εξαπανέκαθεν και ο Ντουμ τους κυνηγάει συνέχεια γιατί είναι λίγο τρελός!

Απλά πράγματα!

Ούτε περίεργες ψυχοσυνθέσεις και πολύπλοκες ιστορίες είχε το κόμικ όσο θυμάμαι και ούτε από τα αγαπημένα μου ήταν!

Όταν βγει σε DVD πάρτε να το δείτε πάντως! ευχάριστο είναι! Μπορούσε και καλύτερα, αλλά όταν θες να το βλέπουν και 12χρονα και 30χρονα παιδάκια, δυσκολεύει η φάση!

emkafes

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.