Jump to content

Creative Muvo2 1,5GB τεχνικό πρόβλημα


ioan

Recommended Posts

Βρήκα ένα mp3 player της Creative, το Muvo2, στην 1,5GB version, από hwupgrade (φόρουμ τεχνολογίας) στα 20 euro, μαζί με τα έξοδα αποστολής (το αντάλλαξα με έναν cd writer LG που μου περίσσευε).

Είχε φάει πτήση, οπότε και τα πλήκτρα μπροστά δεν λειτουργούσαν. Ο σκληρός όμως έκανε mount στο computer, μα ήταν αδύνατον να αλλάξουν τα δεδομένα. Παρέμεναν αυτά, παρά την απουσία λαθών στο scan.

Το άνοιξα και επισκεύασα το πρόβλημα με τα πλήκτρα. Δεν ήταν τίποτα σημαντικό... είχε απλώς βγεί από τη θέση του ένα clip... το ίσιωσα και το έβαλα στη βάση του. Είχε σπάσει μιά βίδα (την έβγαλα και αντικατέστησα).

Ο σκληρός βγαίνει στο computer, τα δεδομένα που ήδη υπάρχουν μέσα (1GB hard rock και heavy metal), τα αντιγράφει, τα παίζει και η ποιότητα είναι πολύ καλή. Όμως δεν μπορώ να γράψω κάτι άλλο... ούτε και να σβήσω αυτά...

Προσπάθησα να κάνω format, reset, όπως και να ξαναγράψω το firmware... τίποτα όμως. Μπήκα στο recovery mode... μα πάλι τίποτα (το μήνυμα είναι media format error). Το τελευταίο που προσπάθησα ήταν να βγάλω τη μπαταρία της εσωτερική μνήμης, μπάς και μηδενιστεί έτσι το firmware... μα πάλι τίποτα.

Έψαξα και στο google για κάτι επιπλέον... μα δυστυχώς καμία λύση. Μήπως ξέρει κανείς απ? όσους διαβάζουν το greekmeds?

Μου έχει γίνει έμμονη ιδέα... σκέφτομαι να πάρω το κολητήρι και να πειραματισθώ κάνα short circuit... αν μη τι άλλο να το κάψω, έτσι ώστε να είμαι σίγουρος πως δεν λειτουργεί.

ΥΓ

Στο google μιλάει κυρίως για το 4GB, το οποίο είναι λίγο διαφορετικό από το 1,5... για παράδειγμα μπορεί να βάλει κανείς μια CF άνετα στο 4... στο 1,5 όχι, γιατί χρησιμοποιεί ένα ειδικό interface (τελείως άσχετο).

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Βάζω και μιά photo... (από το κινητό)

dsc003190jc.th.jpg

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΔΙΣΚΟΥ!!!ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙΣ ΣΕ ΑΠΛΟ ΦΛΑΣ ΝΤΙΣΚ!!ΤΗΝ ΕΠΑΘΑ ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!ΜΟΥ ΧΑΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΡ3 ΜΟΥ Από λάθος φόρτωση.Το υπερφόρτωσα και κόλλησαν μέσα.Έπαιζε,αλλά εκοβε τα τραγούδια σε φακέλους των 7 τραγουδιών τον ένα.Έτσι έκανα διαμόρφωση.Και τώρα έχω ένα μικρό φλασ ντισκ ως απομεινάρι του ΜΡ3.Που να το'ξερα η άμοιρη!!!

Αυτά από μενα.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.