Jump to content

Νέα έκδοση και για τον Thunderbird


Recommended Posts

Ο e-mail client του Mozilla Foundation, Thunderbird αναβαθμίστηκε στην έκδοση 1.0.5, η οποία ενσωματώνει μια σειρά από patches ασφαλείας και υποστηρίζεται πλέον από το Yahoo! Desktop Search. Παρ' ότι η σελίδα θεμάτων ασφαλείας του Mozilla Foundation δεν καταγράφει ακριβώς ποια bugs έχουν διορθωθεί στη νέα έκδοση, ο διευθυντής μηχανικής του ιδρύματος, Chris Hofman ανέφερε στις αρχές της εβδομάδας πως ο e-mail client παρουσίαζε τις ίδιες αδυναμίες με αυτές που διορθώθηκαν στην 1.0.5 έκδοση του browser Firefox.

Μερικά από αυτά τα bugs επιτρέπουν την απομακρυσμένη επίθεση σε ένα σύστημα και την έκθεση ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων. Το Mozilla Foundation συνιστά σε όλους τους χρήστες να ανανεώσουν τον Thunderbird στην τελευταία έκδοση, η οποία παράλληλα παρουσιάζει γενικότερα βελτιώσεις και όσον αφορά στη σταθερότητα.

Η είδηση για την νέα έκδοση του Thunderbird ήρθε μόλις μία ημέρα μετά από την ανακοίνωση της Yahoo! ότι το εργαλείο Desktop Search της περιλαμβάνει πλέον υποστήριξη αναζήτησης πληροφοριών και στα e-mail του Thrunderbird.

Πηγή: ZDNet Australia

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.