Jump to content

Ένα στα δέκα βρετανικά sites


Recommended Posts

Ένα στα δέκα βρετανικά websites δε συνεργάζεται σωστά με τον open source browser Firefox, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία SciVisum στα 100 πιο πολυσύχναστα sites της Βρετανίας. Προβλήματα παρουσίασαν κυβερνητικά sites, όπως το Jobcentreplus.gov.uk, αλλά και αυτά ιδιωτικών εταιρειών, όπως το Odeon.co.uk.

Αν και οι περισσότεροι χρήστες συνεχίζουν να χρησιμοποιούν τον Internet Explorer της Microsoft, η δημοτικότητα του Firefox συνεχώς ανεβαίνει, παρά τα προβλήματα ασφάλειας που ο τελευταίος παρουσίασε πρόσφατα και τα οποία ανάγκασαν το ίδρυμα Mozilla να προχωρήσει στη διάθεση νέων εκδόσεων μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με έρευνα της NetApplications, το ποσοστό των χρηστών που χρησιμοποιούν Internet Explorer μειώθηκε στο 87,23% από το 90,31% που ήταν τον Ιανουάριο στην Αμερική, ενώ το ποσοστό του Firefox στην Ευρώπη φαίνεται να είναι ακόμα μεγαλύτερο.

Πηγή: BBC News

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

τα site που δεν λειτουργούν σωστά με firefox ή mozilla είναι πολλά και δεν είναι μόνο στην αγγλία... το πρόβλημα είναι με τα css όπου δεν αναγνωρίζει κάποιες εντολές ακόμα...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.