Jump to content

Μα ποσο ηλιθιοι ειμαστε


Winmx

Recommended Posts

Με αφορμη το σημερινο επεισοδιο ανοιγω αυτο το τοπικ :angry:

Ειμαι που λετε εξω νταλια ηλιος,34 βαθμοι.....ολοι λιωνουμε και γυρναω σπιτι.Στο δρομο περνωντας απο ενα μαγαζι βλεπω οτι δουλευει ενας φιλος....εχω πει εχω γνωρισει ολους τους σεκιουριταδες απο το γυμναστηριο.

Ειμαι που λετε η καλη σας και μιλαω με το παιδι....α ναι 2.10m υψος,μπασκεμπολιστας και κατραμι Σενεγαλεζος B) Μπλα μπλα....με ρωταγε κιολας αν στην Ελλαδα υπαρχουν μιξ ζευγαρια και πως ειναι η κοινωνια κτλ κτλ Με το παρακατω επεισοδιο καταλαβε ποσο πισω ειμαστε!!!

Μετα απο λιγο μπαινει ενα τσουρμο τουριστες......7-8 ατομα.Ηταν μαμα-μπαμπας στα 50 κατι....ο γιος 25 περιπου κοντος,χοντρος,απο ενα σκουλαρικι στο αυτι και με τη μπλουζα Ελλας,αλλο ενα ζευγαρι γυρω στα 35 και 2 ασχετοι.Φυσικα οι κυριες μπηκαν να χαζεψουν το μαγαζι κ οι κυριοι περιμεναν μεσα αλλα στην πορτα......ειχε αρκουδισιο.

Που λετε βγαινει ο χοντρος γιος με εναν απο τους κυριους....περναει απο μπροστα μας και ριχνει το σχολιο "Κοιτα αυτη πως κωλοτριβεται" emeek Κοιταζω πρωτα γυρω μου να δω αν υπαρχει κανενας αλλος....σιγουρευομαι οτι ειμαστε μονο εμεις οι 2 και του λεω του νεαρου "Το κωλοτριβεσαι να το χρησιμοποιεις αλλου,ενταξει;"

Περιττο να σας πω οτι εγινε ενας χαμος γιατι ο κοντοχοντρος αρχισε να λεει "τι θες κοπελα μου;ποιος σου μιλησε" κτλ κτλ.

Εγω "περναγες απο μπροστα μου και ειπες κοιτα πως κωλοτριβεται αυτη" Εκεινος "θα περναω οποτε θελω"

Εγω "καλα ελληνικα ξερεις;ειπα περναγες δε ειπα περνα;τα σχολια σου να τα κανεις αλλου :angry: "

Εκεινος " δε ειπα κατι τετοιο"

Εγω "μα τι λες; :angry: δε ξερω τι ακουσα;δε υπαρχει κανενας τριγυρω περνας απο μπροστα μου και κανεις αυτο το σχολιο.Ελα ομως που πετυχες την ελληνιδα :angry: "

Μετα ηρθε κ το υπολοιπο γκρουπ ηλιθιων αρχισαν να με προσβαλουν .....ενας μονο κυριος ελεγε συγνωμη δε το ηθελε......εγω φορτωνα!!!!Κανω συγχρονως και τη μεταφραση στον φιλο σεκιουριτα το τι ειπε και πως το ειπε και νταξ......1ον ειχαν ηδη βγει ολοι εξω μονο που ειδα το υψος 2ον αρχισε να μιλαει σε εντονο υφος 3ον πεταξε και ενα βαφανκουλο στροντζο......Μολις το ακουνε οι Ελληνες το σχολιο "να καλεσουμε τους καραμπινιερι".....λεει ο σεκιουριτας που καταλαβε οκ και αρχιζει να καλει απο το κινητο.

Νταξ ειχαν φυγει εντος δευτερολεπτου.Ειπαν κατι σχολια εκει ......φυσικα κοσμια ;) ....εγω κυρια "ουτε σας εβρισα,ουτε σας προσβαλα ο νεαρος που ειναι μαζι σας σχολιασε προσβλητικα κ του'πα να τα λεει αλλου"

Ρε γαμωτο κερατο μου.......γιατι μερικοι νομιζουν οτι μπορουν να λενε ο,τι θελουνε :angry::angry: Μα ποσο ηλιθιος μπορει να γινει ο κοσμος;;;;Ολα αυτα επειδη ειδαν οτι μιλαγα με εναν εγχρωμο :angry: Οσα χρονια ειμαι στο εξωτερικο και πετυχαινω κατα καιρους ελληνες τουριστες σχολιαζουν με το χειροτερο τροπο......."κοιτα αυτη που ειναι σα σουργελο" ...."τι κοιταει ο μ@λ@κ@ς"......"ποσο ηλιθιοι ειναι οι Ιταλοι".......και παρα πολλα αλλα επεισοδια.Που να δειτε στη σχολη......μα τοσο χαζοι ειμαστε τελικα!!!;

Ηθελα να βαλω αυτο το ποστ γιατι πολυ απλα πολλες φορες κανουμε πολυ κακη εντυπωση με τα σχολια μας.Η ελληνικη γλωσσα ειναι δυσκολη και σπανια βρισκεις ξενο που την καταλαβαινει.....αυτο δε μας δινει το δικαιωμα να σχολιαζουμε οποτε θελουμε και οπως θελουμε!!!!Αφηστε που Ελληνες βρισκεις ΠΑΝΤΟΥ αρα την επομενη φορα που πατε στο εξωτερικο σκεφτειτε πριν σχολιασετε γιατι μπορουν να σας καταλαβουνε

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Πρώτον και λίγα του είπες :D

Και δεύτερον εμμμ.... όταν ήμουν στο Ρίο και γινόταν χαμος από κόσμο στο άγαλμα του Χριστού, περίμενα να αραιώσει ο συρφετός για να βγάλω μια αξιοπρεπή φωτο...και ήταν μπροστά μου 2 τυπάδες που είχαν βγάλει ρίζες. Ε λέω κι εγώ στη φιλη μου "να δούμε πότε θα ευαρεστηθούν" και γυρνάει ο ένας και μου λέει σε άπταιστα ελληνικά "τώρα θα φύγουμε".....και τελικά ήταν ένα ζευγάρι γκεϊ Ελλήνων emoops

Ναι πράγματι Έλληνες βρίσκεις παντού, και εκ των υστέρων που το σκέφτηκα ήμουν αρκετά αγενής... emblush Αλλά κι αυτοί μην αφήσουν κανένα ν'αγιάσει.... B)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Το θεμα ειναι οτι προσβαλλουν αλλα ενα "συγνωμη" δε ακουσα....αντιθετως θελανε να με βγαλουνε τρελη,αλλα και να βγουνε απο πανω.

Παντως θα'χε τρελο γελιο να καλουσανε την αστυνομια.....να τους εβλεπα να συννενοηθουνε που ουτε αγγλικα δε ηξεραν :splaaaats::splats:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Γεγονότα όπως αυτά δυστυχώς συμβαίνουν πάντοτε στο εξωτερικό και υπογραμμίζουν κάποια πράγματα:

- Έλληνες υπάρχουν παντού (αν πετάξεις μιά πέτρα στο δρόμο, πιθανό να χτυπήσει Έλληνα :P )

- πολλοί δείχνουν μιά αγένεια, η οποία δε μας τιμά σαν Έλληνες καθόλου.

- Να το παίζουμε τα αιώνια θύματα των δυτικών, να κλαίμε τη μοίρα μας συνέχεια, ενώ ταυτόχρονα θεωρούμε όλους τους άλλους υποδιέστερους εκφράζει μιά παράλογη σχιζοφρένεια, η οποία δυστυχώς επιβεβαιώνεται σε συμβάντα όπως το παραπάνω.

Όταν έπαιζε ο Ολυμπιακός με τη Juventus το Τορίνο είχε φιλοξενήσει κάμποσους Έλληνες. Περπατώντας στη via Roma (κεντρικότατο δρόμο), κάμποσοι γύριζαν αποκαλώντας όλες τις Ιταλίδες π...άνες emno Ελπίζω να μάθουν αργά ή γρήγορα πως και στα ιταλικά η λέξη παραμένει ίδια... αφού τους δείρουν άσχημα τουλάχιστον :rolleyes:

Όταν είχα πάει στη Ρώμη για τουρισμό, μέσα στον Άγιο Πέτρο ήταν μιά ομάδα από Έλληνες που σχολίαζαν με τρόπο χυδαίο το γεγονός πως η Αγία Σοφία είναι σε διαστάσεις αρκετά πιό μικρός ναός... Μα δεν είχαν σεβασμό ούτε στο χώρο?

Τί να πεί κανείς... Θα πρέπει να γίνονται και μαθήματα του καλού τουρίστα στα σχολεία? :blink:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Στην προκειμενη περιπτωση το θεμα ηταν καθαρα θεμα χρωματος και ρατσιστικο.....αν μιλαγα (γιατι αυτο εκανα αφου ο ανθωπος ηταν στη δουλεια του και ειχαμε και μια αποσταση για να βλεπει) με εναν λευκο δε νομιζω να πεταγαν την ατακα.Απο ποτε το να μιλας ειναι "κωλοτριβομαι";;;;; emranting

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Είναι κάτι που λέω:

ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ.

:antegeia:

Μερικές φορές για να μην κοιτάμε τα χάλια μας έχουμε πάντα κάτι να πούμε...ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.Και κατά κανόνα τα σχόλια που κάνει ο καθένας αφορούν το ποιόν του,τους μεγαλύτερους φόβους του και τις μεγαλύτερες επιθυμίες του.Ο νεαρός μάλλον είδε αυτό που είδε και σχολίασε αυτό που σχολίασε γιατί φοβάται ότι μάλλον δεν θα έχει ποτέ την χαρά να κάνουν στον ίδιο κάτι τέτοιο.Μια κοπέλα μιλούσε σε ένα ψηλό και γυμνασμένο(και ας είναι μαύρος) και οι πιθανότητες να μιλήσει σε ένα κοντό χοντρό(και ανάγωγο με κακό χαρακτήρα να προσθέσω) όπως λες....μάλλον είναι ανύπαρκτες.

Όπως πχ και οι ξένοι όταν βλέπουν Έλληνες στο εξωτερικό μπορεί να σχολιάσουν "Greeks,what do you expect?"Μπορεί να ζηλεύουν τον αυθορμητισμό μας.Όπως πχ και μεις στην Κύπρο σχολιάζουμε τους Άγγλους και τις σκύλες τις αγγλίδες ,ενώ ίσως θα θέλαμε να είμαστε και μεις πιο χύμα αλλά φοβόμαστε την γελοιοποίηση...και πάει λέγοντας...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

βασικά έπρεπε αμέσως να κάνεις την μετάφραση στον Σενεγαλέζο, να τον αρπάξει τον κοντόχοντρο σκουλαρικά και να τον βγάλει "διακριτικά" -με αυτή την θαυμάσια λαβή που ξέρουν, που σε πιάνουν από τον λαιμό και σε βγάζουν στον αέρα- έξω από το μαγαζί!

:D

ΥΓ. τί περιμένεις από ανθρώπους χαμηλής κοινωνικής στάθμης που κομπλεξαρίζονται απίστευτα όταν βγαίνουν λίγο έξω από την χώρα τους;

Εδώ κομπλεξαρίζονται απίστευτα πάνε σε άλλη πόλη για να μην πω βγαίνουν σε καφετέρια σε άλλη γειτονιά;

ΥΓ2. το λάθος είναι δικό σου.... έπρεπε εκείνη τη στιγμή να του σκάσεις ένα τεράστιο χαστούκι και μετά να αφήσεις τον σεκιουριτά να καθαρίσει.... :)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

...με αυτή την θαυμάσια λαβή που ξέρουν, που σε πιάνουν από τον λαιμό και σε βγάζουν στον αέρα- έξω από το μαγαζί!

...έπρεπε εκείνη τη στιγμή να του σκάσεις ένα τεράστιο χαστούκι και μετά να αφήσεις τον σεκιουριτά να καθαρίσει....

:lol::P:lol::lol::lol:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Στην προκειμενη περιπτωση το θεμα ηταν καθαρα θεμα χρωματος και ρατσιστικο.....αν μιλαγα (γιατι αυτο εκανα αφου ο ανθωπος ηταν στη δουλεια του και ειχαμε και μια αποσταση για να βλεπει) με εναν λευκο δε νομιζω να πεταγαν την ατακα.Απο ποτε το να μιλας ειναι "κωλοτριβομαι";;;;;  emranting

Πιστεύω πως το θέμα του ρατσισμού είναι πέρα από την εθνικότητα... δυστυχώς.

Πολλοί Ιταλοί αποκαλούν τους μαύρους νέγρους, ενώ πάνε στην εκκλησία κάθε Κυριακή και θεωρούν τον εαυτό τους καλό χριστιανό. Μάλιστα στην ίδια γλώσσα, ξέρωντας πως έτσι θα καταλάβει και ο άλλος... Είναι μεγάλη ντροπή!

Έκανες καλά που αντέδρασες. Έχεις δίκιο, δεν αφορά μονάχα την ασέβεια ενός τουρίστα, μα και το πλέον γνωστό και λαϊκιστικά εκμεταλλευόμενο θέμα του ρατσισμού.

Ειδικά αυτές τις μέρες στο Μιλάνο, μοιάζει ο φόβος να έχει φέρει στο προσκήνιο και πάλι τη Lega Nord.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Μου φαίνεται ότι είναι στο αίμα μας να είμαστε υπε άνω ακόμα και στις

μ emcensored ς. Τι θέλω να πω.......Πόσο σημαντικό είναι ρε παιδιά να είσαι μπράβος σε μαγαζί της παραλιακής και να περηφανεύεσαι για το πόστο σου μόνο και μόνο επειδή επιτρέπεις σε κάποιους να μπουν και σε κάποιους όχι;;;

Για να μην παρεξηγηθώ, πολύ καλή δουλεία είναι και αυτή όπως και άλλες πολλές...Αλλά πρέπει να είμαστε μετριόφρονες...δηλαδή βγήκε ο άλλος εκτός συνόρων για να πουλήσει μαγκιά;;;;Το βλέπω και στο χωριό μου που οι ντόπιες δεν βγαίνουν ποτέ στα μπαρ πριν τις 2 το πρωι , ώστε να έχουν να λένε ότι γυρνάνε κάθε βράδυ στο σπίτι στις 5......Ε συγγνώμη αλλά αυτά είναι ανόητα κόμπλεξ που φανερώνουν μικροπρεπείς ανθρώπους

Α!!Έπρεπε να το ρίξεις το χαστούκι στον καραγκιόζη, αν κειι χειροδικίες δε μου αρέσουν. Του άξιζε!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Πολλά άκουσα για τους Έλληνες στο εξωτερικό στο συγκεκριμένο thread, όμως τα πράγματα είναι πολύ απλοποιημένα έτσι.

Δεν θα κάνω το συνήγορο του διαβόλου, ο Ελληνάρας που πέταξε την ατάκα είναι για γέλια, όμως...

- Έχει δει κανείς μεθυσμένο Άγγλο στη Ρόδο ή τη Ζάκυνθο? Τον έχει δει να γδύνεται στη μέση του δρόμου, να προσβάλλει ξένους και ντόπιους, να μαχαιρώνεται και να μαχαιρώνει?

- Έχει δει κανείς Αμερικανό τουρίστα να σνομπάρει, τον έχει ακούσει να μιλάει προσβλητικά για το λαό που τον φιλοξενεί, αντιμετωπίζοντας τους πάντες ως υπανάπτυκτους? Έχει δει κανείς στρατιώτη έξω από τη Βάση να απειλεί με χρήση όπλου?

Είναι πολύ εύκολο να λέμε πόσο υποανάπτυκτοι είμαστε, αλλά μάλλον ξεχνάμε ότι μαλάκες και κομπλεξικοί υπάρχουν παντού και θα συμπεριφερθούν το ίδιο απαίσια και στη χώρα που θα πάνε τουρίστες.

Δεν "είμαστε" ηλίθιοι ως λαός όταν βγαίνουμε έξω. Αυτά τα στερεότυπα ανήκουν στη δεκαετία του '80. Οι "ηλίθιοί" μας δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τους αλλοδαπούς "ηλίθιους". Οι υπεργενικεύσεις και οι αυτοκατηγορίες μάλλον περισσότερο κακό μας κάνουν από ό,τι οι -κάποιοι- αλήτες Ελληνάρες.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Επειδη ειπατε για χαστουκι.....οχι δε κωλωσα να το δωσω,εξαλλου εχει τυχει και εχω δωσει.Εκεινη τη στιγμη το πιο αυθορμητο που μου βγηκε ειναι να του πω 2 λογια ηρεμα,μαλιστα τα ειπα τοσο ηρεμα χωρις φωνη,χωρις κοσμιτικα επιθετα που εμεινε καγκελο!Χρειαστηκε να του το πω 2 φορες και να του τονισω οτι απευθυνομουνα σε εκεινον.

Εδω πανω το πιο λογικο ηταν να καλεσουμε την αστυνομια που οχι μονο ειμασταν ετοιμοι να το κανουμε.....ειχαμε ηδη πληκτρολογηση τον αριθμο.Η νοοτροπια εδω ειναι πιο "ευρωπαικη".....ναι αν γινοτανε στη Ναπολη,στη Σικελια ή οπουδηποτε στο νοτο θα γινοτανε της κακομοιρας.Ποσες φορες δε ακουμε στις ειδησεις για τετοια.

Εδω και κανα μηνα ακουγεται πολυ εντονα το προβλημα με το ρατσισμο στην Ιταλια.Δημιουργηθηκε ενα επεισοδιο με εναν εγχρωμο ποδοσφαιριστη που του πεταγαν ρατσιστικα συνθηματα.Στη βορεια Ιταλια εχουμε παρα πολλους ξενους,μουσουλμανους,εγχρωμους και μετα απ'αυτο το επεισοδιο εχουν ξεκινησει διαφορες καμπανιες κατα του ρατσισμου.Οπως καταλαβαινετε ο φιλος-σεκιουριτας το πηρε πολυ πατριωτικα το θεμα γιατι πολυ απλα δε καταλαβαινε τι του'λεγαν και φυσικα φορτωνε.Οσο μου'ρχεται στη μυαλο η σκηνη που κουναει το χερι και του λεει εξω απο εδω και αυτοι τον κοιταζουν προς τα πανω :lol::lol::lol: εεεε το χερι εφτανε στα 2.40 μ .......εχει και χερακλα B)

Σιγουρα υπαρχουν πολλοι ηλιθιοι τουριστες πολλων εθνικοτητων.......Καθε φορα που κατεβαινω Ελλαδα ακουω ολα αυτα τα παραπονα για τους ξενους και σκεφτομαι "μα καλα εχουν ιδεα ποσο καραγκιοζηδες μπορουμε να γινουμε και εμεις; -_- " Οσα χρονια ζω στο εξωτερικο και οχι μονο στην Ιταλια εχω ζησει πολλες αυτη την νοοτροπια του ξερολα,του υπερανω.Δε λεω οτι ειμαστε κακος λαος ....απλα ηθελα να μοιραστω με εσας αυτο το εκπληκτικο επεισοδιο γιατι δε γινεται να μουρμουραμε για τους ξενους και να μη βλεπουμε τα δικα μας χαλια.

Αυτο που με εκανε να βγω απο τα ρουχα περισσοτερο ηταν οτι 5 στους 7 ηταν ανω 40 ετων.....δηλαδη δε μιλαμε για παιδαρελια ή μεθυσμενους ;) Εκτος και αν ειχαν παθει καμια ηλιαση :splaaaats:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

οπως ειπα απο την αρχη ηθελα να μοιραστω μαζι σας το επεισοδιο....δε ειναι οτι χολοσκαω.....μ@λ@κες και μ@λ@κισμενες υπαρχουν φυσικα παντου

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Καταρχάς, συμφωνώ με Sover.

Κι επειδή είμαι πολύ κομπλεξάρα κι αγενέστατη, όταν πηγαίνω στο εξωτερικό σχολιάζω με τρέλα, τους πάντες και το ευχαριστιέμαι ιδιαίτερα που το κάνω δυνατά!

(θα μου πεις εδώ το κάνω εδώ στην Ελλάδα, στο εξωτερικό θα κολλήσω?)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Αφού τριβόσουνα, τώρα τι θες κι εσύ;;; :) :) :) :) :)

Έπρεπε να πεις στο Σενεγαλέζο να ξεδιπλώσει την ανακόντα του μπροστά στο αγοράκι, να γυρίσει στην Ελλάδα και να θέλει ψυχοθεραπεία...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ώχ είχανε έρθει το 3ήμερο που μας πέρασε Ιταλία οι γονείς μου. Αλλά κοντό κ χοντρό γιό δεν έχουν :-). Χοντρό ναι!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

κατα τη γνώμη μου, δεν υπάρχει άνρθωπος που να μην είναι ρατσιστής. Συγνώμη που το λέω λίγο ωμά αλλά έτσι είναι. Στα λόγια βέβαια αλλάζει το πράγμα. 100 άνρθωποι αν σε έβλεπαν, οι 99 θα το σχολίαζαν αρνητικά. Το πάν είναι εσύ να του γράφεις κανονικά κ να κάνεις αυτό που γουστάρεις. Όλος ο κόσμος να είναι εναντίον μου, εγώ θα κάνω το δικό μου. Όχι θα καθόμαστε να σκάμε για το τί πιστεύει ο άλλος για μας. Στη χώρα μας πάντως μετράει πααααααρα πολύ η γνώμη των άλλων για μάς. Έχουμε καταντήσει να λογοδοτούμε στους γύτω μας. Είμαστε πολύ old fashioned σαν λαός. Πρέπει να αλλάξουμε μυαλά αν θέλουμε να λεγόμαστε ευρωπαίοι.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Έπρεπε να πεις στο Σενεγαλέζο να ξεδιπλώσει την ανακόντα του μπροστά στο αγοράκι, να γυρίσει στην Ελλάδα και να θέλει ψυχοθεραπεία...

Αυτό μου θύμησε κάτι που είχα δεί πριν καιρό. Είναι τελείως hardcore/χυδαίο κλπ, μα έχει πλάκα... Το βάζω πιό κάτω λοιπόν.

Η γραφή στα Ιταλικά λέει: τώρα πάψε με τα όνειρα και γύρνα σε αυτό που σε περιμένει απόψε...

:lol::lol::lol:

img_4c2327804af4cc90882f8f8bdc37afba.gif

ΥΓ

Αν κάποιος αισθάνεται προσβεβλημένος, τότε edit θα κάνω αμέσως :P

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

With all the respect δεν ειδα πουθενα κατι που να υποδηλωνει ρατσισμο.Αγενεια,κομπλεξ και προκλητικοτητα ναι,ρατσισμο οχι.Πιστευω οτι ο κοντοχοντρος το ιδιο σχολιο θα εκανε ακομα και αν η winmx μιλαγε με λευκο,ειδικα μαλιστα αν αυτος ηταν εμφανισιμος(βλεπε κομπλεξ και ζηλια).Πιστευω επισης οτι ο μαυρος αντεδρασε υπερβολικα δεδομενου της θεσης του και της δυναμης του.Εβρισε,κινηθηκε απειλητικα απεναντι σε αθωους(πιθανους πελατες ισως-δεν ξερω τι χωρος ηταν) και απειλησε να καλεσει την αστυνομια.Αnyway την αποψη μου εγραψα!

Οσον αφορα τη συμπεριφορα των Ελληνων τουριστων στο εξωτερικο εχω να δηλωσω οτι ειναι πολυ πιο κοσμια σε σχεση με αυτη των αλητοτουριστων που κατακλυζουν τη χωρα μας και ερχονται εδω μια βδομαδα με 300 ευρω (εισητηρια και διαμονη σε καλο ξενοδοχειο) να πιουν,να τσακωθουν και να κανουν ζημιες.Τωρα το αν λεμε καμια μ@μ@κι@ στη γλωσσα μας βλεποντας καποια αιθερια υπαρξη :wub: , χαβαλες να γινεται!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ναι οκ.....δηλαδη αν εσεις βρισκοσασταν με μια φιλη ή με την κοπελα σας και ακουγατε ενα τετοιο σχολιο "κοιτα αυτη πως κωλοτριβεται"....εσεις θα καθοσασταν ηρεμοι....Ναι οκ σας πιστεψα τωρα!!!!

Εβρισε οταν τον εβρισαν και εκεινοι....δε κινηθηκε απειλιτικα τους εδειξε το δρομο για να βγουν εξω.....τους μπατσους θελανε να καλεσουν οι Ελληνες και εμεις ειπαμε "πολυ ευχαριστως".Αν ειμασταν Ελλαδα δε νομιζω οτι θα τους μιλουσαν στον πληθυντικο και με σεβασμο οπως εκανα εγω.....εκεινοι συνεχισαν το νταιλικι.....Ο φιλος μου επαινεβει οταν εκεινοι οι "κυριοι" ηρθαν και αρχισαν να μου φωναζουνε,να κουνανε χερια και να ειναι κοντα μου σε αποσταση ανασα .Ειπαν τα π@π@ρια τους και ηθελαν να εχουν δικιο.......μα ειμστε σοβαροι;Αν ειχαν τοσο δικιο ας καλουσανε το διευθυντη.....αλλα "cheche" οπως λενε εδω.....δλδ "αδελφες" emcensored

Δε καταλαβαινω.....επρεπε να πω και ευχαριστω για το γλυκητατο σχολιακι τους;Δε φανταζοντουσαν οτι ειμαι ελληνιδα γιατι πολυ απλα δε εχω την βαρια ελληνικη προφορα οταν μιλαω και δε μοιαζω για ελληνιδα και ετσι ο μπουλης εκανε το σχολιακι του.Δε το σηκωνω ειτε ειναι Ελληνας,ειτε Ιταλος,ειτε κι εγω δε ξερω τι.Δε θα το σηκωνα ουτε στην Ελλαδα αλλα ουτε και πουθενα emcensored

Απλα οταν σχολιαζετε οσοι σχολιαζετε να περιμενετε τις συνεπειες .......ειτε ειστε Ελλαδα ειτε ειστε εξωτερικο.Ο καθενας ειναι υπευθυνος των λεγομενων του και των πραξεων του!

Να γινοτανε κατι τετοιο Ελλαδα και να ηταν πχ ο αδερφος μου που δε μοιαζουμε για αδερφια νταξ :splaaaats::splaaaats::splaaaats:

Αααα επαναλαμβανω οτι οι συγκεκριμενοι ηταν μεσος ορος 50 χρονων εκτος απο το μπουλη που ηταν στα 25......

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.