Jump to content

Νέα διάκριση για το NOD32 antivirus


Recommended Posts

Το πρόγραμμα προστασίας από ιούς NOD32 αναδείχθηκε πρώτο μεταξύ 13 προϊόντων antivirus σε συγκριτική δοκιμή ανίχνευσης μη καταγεγραμμένων ψηφιακών απειλών, που πραγματοποιήθηκε από το www.av-comparatives.org στα τέλη του περασμένου μήνα. Του τεστ προηγήθηκε, σκόπιμα, η μη ανανέωση [without update] των προϊόντων antivirus για 3 μήνες, με σκοπό να εξεταστεί η ικανότητα ανίχνευσης που διαθέτουν έναντι ιών, worms, trojans και λοιπών κακόβουλων εφαρμογών, που δεν έχουν ακόμη καταγραφεί.

Ειδικότερα, το NOD32 πρώτευσε, ανιχνεύοντας 5.784 κακόβουλες απειλές επί συνόλου 8.259, αριθμός που αντιστοιχεί σε ποσοστό επιτυχίας 70%. Στη δεύτερη και τρίτη θέση ακολούθησαν τα BitDefender Professional και KAV Personal [Kaspersky], με ποσοστά 49% και 48%, αντίστοιχα. Τα προϊόντα McAfee και Norton έδωσαν χαμηλά ποσοστά επιτυχίας, 30% και 14% αντίστοιχα. Στην κατηγορία των νέων ιών, ο NOD32 ανίχνευσε και εξουδετέρωσε τους 46 από τους 51 που χρησιμοποιήθηκαν στη δοκιμή, ποσοστό επιτυχίας 90%. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συγκριτική δοκιμή δε χρησιμοποιήθηκε η τελευταία έκδοση του NOD32 [version 2.5], που πιστοποιημένα [κατά Checkmark] προσφέρει προστασία από προγράμματα spyware, adware, keylogger, riskware και phishing, αλλά η αμέσως προηγούμενη.

Πηγή: ADAOX

http://www.e-pcmag.gr/modules/news/article.php?storyid=779

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

emarup το κατέβασα, το εγκατέστησα και πέταξα επιτέλους το νορτόν 2004 προφ που παραέπεφτε βαρύ .... :)

:D

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

To κατεβασα απο www.download.com αλλα ειναι μονο για 30 μερες free trial.Aσε που πρεπει να κανεις deactivation στο antivirus που χρησιμοποιεις.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

emarup αυτός είναι ένας τρόπος..... υπάρχουν κι άλλοι! :bloodomen:;)
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.