Jump to content

Νησιά 2005????


anekdoto

Recommended Posts

ρε παιδιά ο Πιέρρος είναι στη Μύκονο ή στο Αττικό? Κληρώθηκα Πίερρος γι'αυτό ρωτάω.

:P:D

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

emarup Ουααααααααχαχαχαχαχαχ! Είσαι ήρωας! :D

Η καλύτερη ατάκα που έχω ακούσει για αυτό το %&$#*%^Θ$΅$#- έλο... :antegeia::splaaaats:

Υ.Γ. Βοήθειά σου... emcensoredemdevil:bloodomen:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 2 weeks later...

top01.jpgtop02.jpgapovasi.jpg

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ε.Ε.Φ.Ι.Ε.)

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΘΗΝΑΣ

Τοπική Επιτροπή Προγράμματος

«Ιατρική Απόβαση στα Ακριτικά Νησιά 2005»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την Πέμπτη 23/6/2005 και ώρα 15:00 στο Αμφιθέατρο ΝΑΒΟ της Ιατρικής Σχολής, θα πραγματοποιηθεί η Κλήρωση για τους φοιτητές που θα συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα «Ιατρική Απόβαση στα Ακριτικά Νησιά 2005» που διοργανώνει και φέτος η Ε.Ε.Φ.Ι.Ε.

Καλούνται όσοι φοιτητές ενδιαφέρονται, να παρευρεθούν και να δηλώσουν συμμετοχή στην κλήρωση σύμφωνα με τις υποδείξεις των υπευθύνων του Προγράμματος. Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι φοιτητές κλινικών ετών (με συμπληρωμένο το 4ο έτος σπουδών) και μέλη της Ε.Ε.Φ.Ι.Ε.

Tο Πρόγραμμα «Ιατρική Απόβαση στα Ακριτικά Νησιά» διοργανώνεται από την Ε.Ε.Φ.Ι.Ε. σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς και τους κατά τόπους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης από το καλοκαίρι του 1997.

Στόχος του Προγράμματος είναι η ενίσχυση του έργου των ιατρών των Μονάδων Υγείας (Νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας, Περιφερικά Ιατρεία) σε ακριτικά νησιά της χώρας με φοιτητές Ιατρικής για το διάστημα 1 Ιουλίου ως 31 Αυγούστου κάθε χρόνο, οπότε παρουσιάζονται αυξημένες ανάγκες λόγω της τουριστικής αιχμής και των κλιματολογικών συνθηκών.

Στο Πρόγραμμα μπορούν να συμμετάσχουν φοιτητές-μέλη της Ε.Ε.Φ.Ι.Ε. από όλες τις Ιατρικές Σχολές της χώρας, με την προϋπόθεση να έχουν ολοκληρώσει το 4ο έτος σπουδών.

Οι συμμετέχοντες παρέχουν επικουρική συνδρομή στο έργο των ιατρών στις εγκαταστάσεις της μονάδας ή στην ευρύτερη περιοχή ευθύνης της. Επιπλέον είναι δυνατό να συμμετάσχουν σε προγράμματα δραστηριοτήτων, τα οποία πιθανώς αναπτύσσει η μονάδα (ομιλίες, εθελοντική αιμοδοσία), κατόπιν συμφωνίας με το τοπικό Κέντρο Υγείας.

Η Ε.Ε.Φ.Ι.Ε. από την πλευρά της αναλαμβάνει την κάλυψη της διαμονής και διατροφής των μελών της, είτε μέσα στο χώρο των Κ.Υ. ή σε επιλεγμένες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και εστιατόρια.

Το Πρόγραμμα έχει τύχει ιδιαίτερης αποδοχής, τόσο από τους κατά τόπους φορείς, καθώς ανακουφίζονται οι υπηρεσίες υγείας από την έλλειψη ικανού αριθμού προσωπικού, όσο και ανάμεσα στους φοιτητές της Ιατρικής, οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την Ιατρική ως κλινική πράξη και λειτούργημα.

Αναγνωρίζοντας την ιδιαίτερη αυτή σημασία του Προγράμματος τόσο για τις τοπικές κοινωνίες όσο και για τους φοιτητές που συμμετέχουν σε αυτό, η Ε.Ε.Φ.Ι.Ε. στοχεύει κάθε χρόνο στη διεύρυνσή του με την προσθήκη νέων νησιών, ώστε να εξασφαλιστεί η κάλυψη όσο το δυνατόν μεγαλύτερου τμήματος της νησιωτικής Ελλάδας.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

1) Λυμπερόπουλος Νικόλαος, τηλ. 6947891706

2) Ροδίτης Κωνσταντίνος, τηλ. 6976686951

3) Μακρυδήμα Σοφία, τηλ. 6976198815

Internet: http://www.med.auth.gr/stsocieties/eefie/gr/progr03.htm

Για την Τοπική Επιτροπή του Προγράμματος

Λυμπερόπουλος Νικόλαος, Ροδίτης Κωνσταντίνος, Μακρυδήμα Σοφία

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 2 weeks later...

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΛΗΡΩΣΗΣ 23/6/2005

Προς τους συμμετέχοντες στην κλήρωση της Πέμπτης 23/6/2005

Τα αποτελέσματα για τη σειρά κλήρωσης για το Πρόγραμμα "Ιατρική Απόβαση στα Ακριτικά Νησιά 2005" της ΕΕΦΙΕ, θα ανακοινωθούν σύντομα σε νέο, ξεχωριστό post.

:huh:emquestion:huh: Οι ενδιαφερόμενοι για τη σειρά στην οποία κληρώθηκαν μπορούν να απευθύνονται στον πίνακα ανακοινώσεων της Βιβλιοθήκης Επιστημών Υγείας ή στη γραμματέα του Παραρτήματος Αθήνας, Κόκκαλη Στεφανία τηλ. 6932419182, καθώς και στον Υπεύθυνο του Προγράμματος Νίκο Λυμπερόπουλο, τηλ. 6945909505

Φιλικά,

Ροδίτης Κωνσταντίνος, μέλος της 3μελούς επιτροπής της κλήρωσης

Υ.Γ. Τα τελικά αποτελέσματα για το ποιοι φοιτητές θα συμμετάσχουν εν τέλει στο πρόγραμμα θα ανακοινωθούν την προσεχή εβδομάδα, μετά την κατανομή των θέσεων για κάθε παράρτημα της ΕΕΦΙΕ.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Είχα πάει το 2002 στο Καστέλλι Χανίων στο Κ.Υ!είχα περάσει πολύ καλά.είναι καλή εμπειρία η πρώτη επαφή με τα κέντρα υγείας και βέβαια κάνεις και τα μπανάκια σου...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.