Jump to content

το πρώτο Δημοτικό ΔΩΡΕΑΝ wireless hotspot


Recommended Posts

Η Αναπτυξιακή Κηφισιάς σε συνεργασία με την Εντέλεια Πληροφορική, εγκαθιστά στον χώρο του άλσους το πρώτο Δημοτικό wireless hotspot.

Το wireless hotspot σας προσφέρει την δυνατότητα να εργαστείτε, να ενημερωθείτε η να ψυχαγωγηθείτε χρησιμοποιώντας τον δικό σας φορητό υπολογιστή και απολαμβάνοντας υψηλής ταχύτητας ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο. Δεν απαιτούνται καλώδια η ρυθμίσεις. Το σύστημα λειτουργεί στον ευρύτερο χώρο του καταπράσινου άλσους Κηφισιάς πιλοτικά, με δωρεάν χρήση.

To Hotspot του Δήμου Κηφισιάς σας προσφέρει υψηλής ταχύτητας πρόσβαση στο διαδίκτυο αλλά και προστιθέμενες υπηρεσίες. Ενδεικτικά αναφέρονται η εφαρμογή ανταλλαγής καρφιτσών (pins) των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών αγώνων της Αθήνας 2004 αλλά και η εφαρμογή επικοινωνίας χρηστών (chat server).

Περισσότερες πληροφορίες στο Δημοτικό περίπτερο που βρίσκεται στην είσοδο του άλσους, ή στην ΕΝΤΕΛΕΙΑ Πληροφορική (info@entelia.gr, www.entelia.gr, 2106391009).

από το Hellas Pocket PC Club, www.clubpocketpc.gr

Δεν έχω ακόμα διασταυρώσει την πληροφορία, αλλά αν ισχύει θα'ναι τέλεια... Αλσάκι, ιντερνετάκι!!!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

πουλάω σπίτι δίπλα από το αλσάκι, 50τ.μ, με όλα τα αξεσουάρ και δωρεάν ίντερνετ. Τιμή 1.000.000 ευρώ. Δεκτές οι ανταλλαγές με βίλες στην εκάλη.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.