Jump to content

Πρώτοι στο χρέος


Recommended Posts

Χαζεύοντας το επίσημο φακέλωμα της CIA (φονιάδες των λαών Αμερικλάνοι), κυρίως για να βρω τη χώρα με τις καταλληλότερες αναλογίες (90-60-90) για τη μελλοντική μου σύζυγο, έπεσε το μάτι μου στη λίστα με το έλλειμμα και το χρέος κάθε γκουβέρνου.

Μα καλά, είμαστε δεν είμαστε μια κουτσουλιά κράτος, γίνεται να μπαίνουμε μέσα (για φέτος 8 δις $$ (και να είμαστε 8οι στην κατάταξη) και να χρωστάμε και της Μιχαλούς, (εκεί εντάξει, είμαστε 21οι, είμαστε στο legal drinking age).

Καλά, που σκατά πάνε τόσα λεφτά? Μιλάμε για πολλά λεφτά... Ρε μπας και μας κοροϊδεύει κανείς και δεν το παίρνουμε πρέφα? Το ό,τι χρωστούσαμε το ήξερα, ότι όμως είμαστε και σε καλή σειρά παγκοσμίως... Αισθάνθηκα εθνικά υπερήφανος!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ΛΑΘΟΣ!

Στο επί τοις εκατό χρέος είμαστε σε καλή σειρά (μόλις 8οι παγκοσμίως). Αυτό στην Ελλάδα θεωρείται νίκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες... :D

(Ένα ποστ όλο λάθη κι ανακρίβειες...)

:splaaaats: μου

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

90-60-90 emno

Σε κοροιδεύουνε και δεν το έχεις πάρει πρέφα... Ακόμα και όταν τους ψήφιζες πάλι δεν το πήρες πρέφα. Γιατί καταλάβαμε απο άλλα ποστ τα φρονήματα...

Εγώ πάντως ψήφισα λευκό άρα κατά κάποιο τρόπο ευθύνομαι.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Έλα τώρα, τι να μας πουν οι στατιστικές!

Δεν έχει σημασία τι γίνεται, σημασία έχει τι ΘΑ γίνει. Κι η Ευρώπη πρέπει να πιστέψει ότι η ελληνική οικονομία θα ανθίσει στα επόμενα χρόνια, θα γίνει ανταγωνιστική, τα ελλείμματα και τα χρέη θα γίνουν παρελθόν...

Η ευρωπαϊκή επιτροπή πρόβλεψε ότι το δημόσιο χρέος της Ελλάδα για το έτος 2005 θα είναι 110% του Α.Ε.Π και 108 ή 106% (θα σας γελάσω και δεν το θέλω) για το 2006. :lol:

Τέλος, να προσθέσω κάτι που διάβασα σε μια εφημερίδα προ διμήνου, για να καλυφτεί αυτό το δημόσιο χρέος, πρέπει να δουλέψουμε ένα χρόνο και μια εβδομάδα δωρεάν, τσάμπα, no money, πώς το λέτε στο χωριό σας?

Ήρθε η ώρα να αποδείξουμε πόσο αγαπάμε την πατρίδα μας!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 2 weeks later...

Χεμ, εντάξει, δεν είναι το ποσοστό του δημοσίου χρέους στο ΑΕΠ το πλέον ενδεικτικό μέγεθος ότι πάμε χάλια (που ούτως ή άλλως πάμε χάλια).Άλλωστε, δείχνει και μια αθροιστική κακοδιαχείρηση: π.χ. τα γειτονικά Σκόπια έχουν μόνο 20% του ΑΕΠ τους, αλλά είναι νέο κράτος και δεν πρόλαβε να χρωστάει και παραπάνω μέσα σε 15 χρόνια...ενώ αν ξεπληρώνουμε δάνεια της εποχής του Τρικούπη ΤΩΡΑ, εχ, κάποτε θα φουσκώσουν οι αγαπητοί τόκοι σε τέτοιο επίπεδο.

(επίσης, η ανυπαρξία μεγάλου εξωτερικού χρέους σε πρώην Σοβιετικές χώρες εξηγείται με το ότι υπάρχει προσέλκυση κεφαλαίων όχι για δανεισμό, αλλά για επενδύσεις, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει λόγος να δανειστούν λεφτά οι κυβερνήσεις για έργα που κάνουν οι άλλοι - και χρεώνουν και ανάλογα οι άλλοι)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.