Jump to content

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ


Recommended Posts

Αθήνα, 14 Μαΐου 2005

Αγαπητοί κύριοι,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία BIONOVA και τo επιστημονικό περιοδικό ΒΙΟ διοργανώνουν το 2ο Διεθνές Συνέδριο Βιοτεχνολογίας στο Πολιτιστικό Κέντρο ΔΑΪΣ (2nd International Greek Biotechnology Forum, IGBF2, 1-3 Ιουλίου 2005, www.igbf.gr).

Το IGBF2 έχει την τιμή να φιλοξενεί μία πλειάδα κορυφαίων επιστημόνων από την Ελλάδα, την Ευρώπη και την Αμερική (Βιοτεχνολόγοι, Μοριακοί Βιολόγοι, Κλινικοί Ιατροί).

Οι Σύνεδροι θα αναλύσουν το ρόλο της Νέας Τεχνολογίας και της Βιοϊατρικής στη Διάγνωση και Θεραπεία ασθενειών που έχουν άμεσο θεραπευτικό και εμπορικό ενδιαφέρον για την Ελλάδα (όπως π.χ. τα Αυτοάνοσα νοσήματα και η Ανοσολογία, οι Καρδιαγγειακές Νόσοι, οι νόσοι του Κεντρικού Νευρικού Συστήματος, ο Καρκίνος κ.λ.π.)

Παράλληλα με την εφαρμογή της Βιοτεχνολογίας στη σύγχρονη Κλινική Φαρμακολογία και τη Θεραπευτική Ιατρική, θα δοθεί βαρύτητα στη λεγόμενη Μεταφορά (Βιοϊατρικής) Τεχνολογίας. Έτσι, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, Δικηγόροι, Οικονομολόγοι και Στελέχη Εταιρειών θα περιγράψουν τον τρόπο με τον οποίο μία κλινική ανακάλυψη μπορεί να μετατραπεί δυνητικά σε επιχειρηματικό σχέδιο μεγάλης οικονομικής αξίας.

Πέραν από τους Έλληνες Key Opinion Leaders της Βιοϊατρικής, το IGBF2 αναμένεται να προσελκύσει ως και 800 επιστήμονες από Τεχνολογικά Πάρκα, Πανεπιστήμια, Νοσοκομεία και Εταιρείες. Ταυτόχρονα, στο χώρο του IGBF2 θα διοργανωθεί μεγάλη εμπορική έκθεση συναφών προϊόντων και υπηρεσιών.

Έχοντας εξασφαλίσει την υποστήριξη του Ευρωπαϊκού Οργανισμού EuropaBio, που αντιπροσωπεύει όλες σχεδόν τις Ενώσεις Βιοτεχνολογίας παγκοσμίως, καθώς και των σημαντικότερων Ελληνικών Πολιτειακών φορέων, όπως το Υπουργείο Υγείας, ο ΕΟΦ και η ΓΓΕΤ, το IGBF2 θα είναι ένα συνέδριο σταθμός στην ελληνική βιοτεχνολογία.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την προσοχή και το ενδιαφέρον σας και παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση.

Με εκτίμηση,

Μαρία Τσαμπούλα, Bs. Soc. Χ.Μ. Μουτσόπουλος, MD, FACP, FRCP Πρόεδρος BIONOVA Καθηγητής Παν/μίου Αθηνών

Γ.Γ. Οργανωτικής Επιτροπής IGBF2 Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής IGBF2

Bionova Ε.Ε., Λ. Σταμάτας 5Α & Σολωμού, Δροσιά, 145 75

www.bionova.gr www.igbf.gr e-mail: info@bionova.gr

Τηλ: 210 800 49 10 Fax : 210 800 49 13

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.