Jump to content

Τα φώτα σας για Κρήτη


Adis

Recommended Posts

Χρόνια πολλά σε όλους..Είμαι φοιτητής ιατρικής στο Πανεπιστήμιο Κρήτης.Να σας πώ τι γίνεται εδώ με τα βιβλία.Το 90% των βιβλίων που παίρνουμε είναι με μαλακό εξώφυλλο..Ξέρω οτι στην Αθήνα σας τα δίνουν έτσι αλλα έχετε τη δυνατότητα (με μια επιπλέον χρέωση) να τα αλλάξετε σε βιβλία με "σκληρό" εξώφυλλο.Μου είπαν επίσης οτι απο το Σεπτέμβρη όλα σας τα βιβλία θα είναι σταχωμένα, λόγω του οτι το υπουργειο πληρώνει στους εκδοτικούς οίκους για αυτό.

Γνωρίζει καποιος κάτι για αυτό;;;Υπάρχει κάποιος που να έχει κάποιο εγγραφο απο το υπουργείο;;;

Σας ευχαριστω εκ των προτέρων...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 2 weeks later...

Καλωσήρθες στο GreekMeds.gr!

-_- Τα βιβλία που παίρνουμε υπάρχουν σε σχετικές υπουργικές αποφάσεις, και συνήθως το υπουργείο πληρώνει για την πιο φτηνή έκδοση του βιβλίου (και αυτή με σημαντική έκπτωση από τον εκδότη).

:huh: Η "βιβλιοδεσία" κοστίζει γύρω στα 9 € το βιβλίο από τους εκδοτικούς μας οίκους, με το κλασικό χαρτονένιο δέσιμο της έκδοσης. Παρότι όταν ήμουν φοιτητής τα έπαιρνα όλα έτσι (τουλάχιστον όσα γινόταν - ο Λίτσας δεν έδινε αυτή τη δυνατότητα), σε μας το κόστος ήταν από 1.000δρχ ως και 2.500δρχ (για τα μεγάλα βιβλία, σπάνια), με πιο συνηθισμένο τις 2.000 δρχ ανά βιβλίο. Με το τωρινό κόστος των 9 ευρώ μάλλον θα τα έπαιρνα όλα άδετα και (δίνοντας περίπου τα διπλάσια) θα έκανα όσα ήθελα δερματόδετα και ομοιόμορφα, που φαίνονται και πολύ καλύτερα στη βιβλιοθήκη.

:mellow: Είχε γίνει μια προσπάθεια να τα παίρνουμε όλα δεμένα στην Αθήνα, αλλά δεν κατέληξε κάπου. Τώρα για Σεπτέμβρη δεν ξέρω...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.