Jump to content

Τα καλύτερα μπουζούκια της πόλης


Recommended Posts

Πώς η τικ-τακ γράφει για θέατρα; Εγώ σας γράφω για πίστες :P

Λοιπόοοον...Τερζής (χατζηγιάννης). Στην ιερά οδό (το μαγαζί) στην ιερά οδό (τον δρόμο).

Απίστευτη ατμόσφαιρα. Μεγάλο μαγαζί, όπου κι αν κάτσετε θα βλέπετε (γι αυτό μην μιζεδιάσετε άδικα τον μετρ) , φοβερός εξαερισμός, φώτα, ήχος τέλειος...ευτυχώς δεν έχει ούτε μισό χορευτή, showman κλπ.

Εμένα ο Μιχαλάκης μου αρέσει...δηλαδή ξέρω όλα τα τραγούδια μέχρι και τον τόνο και είχα ξεκουφάνει τα υπόλοιπα παιδιά "Ασε με λοιπόοον να δούμεεεε αν μπορώωωω την διαθεσήηηη σου να αλλάααξω" emserenade "Αν σταματήσεις να τραγουδάς θα αλλάξει η διάθεσή μας πάραυτα" :P

Η υπόλοιπη παρέα είπε ότι καλός ο Μιχάλης αλλά πολύ πόνο έβγαλε και γενικά "Δεν είχαν χρόνο για άλλο πόνο" (είναι λίγο κλαψιάρης η αλήθεια είναι...πρέπει να έχει φάει πολύ πίτα το παλικάρι :P )

Και φτάνει η ώρα να βγει ο Πασχάλης...ΕΕΕΕ ρε τί έγινε! Σείστηκε το μαγαζί! Τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί! Όλοι άιντε όρθιοι να τραγουδάνε,να χορεύουνε κλπ. Και είχε και μεγάλο κόσμο, τριαντάρηδες :P:P , σαραντάρηδες, πενηντάρηδες και τέτοια. Είπε τα δικά του φυσικά, και Καζαντζίδη, Μπιθικώτση, Μητροπάνο και άλλα βαριά λαικά τραγούδια με μοναδικό τρόπο και ξεσηκώνοντας όλο το μαγαζί...στα τραπέζια (όχι εμένα φυσικά δεν κάνω τέτοια πράγματα :P:P )

Γενικά επειδή πήγα σε μερικά σχήματα φέτος (που θεωρούνταν το πιο γκλάμουρ και επιτυχημένα ως μπουζούκια) προσωπικά πιστεύω ότι ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ! Δηλαδή κοστίζει κάπως παραπάνω (180 το μπουκάλι ποτό και 90 το κρασί) αλλά αξίζει χίλιες φορές παιδιά. Αν σας αρέσει αυτός ο τρόπος διασκέδασης σας το συστήνω ανεπιφύλακτα!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ναι, είχε μεγάλο κόσμο... 30άρηδες... Στο έτσι ή στο έτσι??? :D:D:D

Από πότε ρε οι τριαντάρηδες και οι σαραντάρηδες είναι μεγάλος κόσμος? Εεεε???

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Από τότε που γεννιούνται παιδιά και μετά το '80... :D Και όταν εσύ έμπαινες πανεπιστήμιο αυτά έμπαιναν...δημοτικό :D

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Τεκνατζού; τεκνατζου;;;; σαν μια επίκουρη στην χημεία καλή ώρα;;;;

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ααααχ άσε τι παιδί πήρε αυτή...άστο...ΘΕΟΣ!!! Τον είχα υπεύθυνο στην κλινική παθολογία στο 6ο έτος...μια χαρά η γυναίκα λυσσάξατε να την φάτε. Κι αν δεις τον άντρα της μέχρι κι εσύ (που λέει ο λόγος) του την έπεφτες :P . Να ναι καλά τα 'παιδιά' :D

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.