Jump to content

Γιατί Mozilla Firefox;


Recommended Posts

Προστασία από φυσικές καταστροφές.

Δείτε τι βγάζει όταν προσπαθείτε να γκρεμιστεί το σπίτι σας εισερχόμενοι στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος (ένα είναι το Ίδρυμα: Ιδρύμα Κωνσταντίνος Κ. Μητσοτάκης!!!)

Ëõðüìáóôå, ôï IKM åßíáé óõìâáôü

ìüíï ìå Internet Explorer 5.0 Þ íåþôåñï!

We are sorry, IKM is only compatible with

Internet Explorer 5.0 or above!

Για να μη δείτε δηλαδή την αποκρυστάλλωση της σοφίας, την επιτομή της ανθρώπινης γνώσης, το έπος στην τελική:

Ενημερωθείτε για το σκοπό και το έργο του Ιδρύματος και μάθετε λεπτομέρειες για τη ζωή και το έργο του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, μέσα από επιλογή εικόνων και ντοκουμέντων που περιέχονται στο Ιστορικό Αρχείο του.

Αξιοποιείστε την δυνατότητα άμεσης αναζήτησης της βάσης δεδομένων του Ιστορικού Αρχείου και μελετήστε on line το τρέχον αρχείο πολιτικού λόγου του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και επισκεφθείτε το Ίδρυμα για μελέτη των πηγών και έρευνα ντοκουμέντων σχετικών με τη συμμετοχή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στη σύγχρονη ελληνική πολιτική ιστορία.

Αγαπητοί φίλοι,

Στη μακρά πολιτική μου διαδρομή είχα το προνόμιο να είμαι παρών σε κρίσιμες περιόδους της εθνικής μας ζωής. Για τη συμμετοχή μου στις πολιτικές εξελίξεις του τόπου μας, δε διεκδικώ το αλάθητο και θα ήταν το τελευταίο που θα επιθυμούσα να κάνουν οι άλλοι για μένα. Η φροντίδα για την υστεροφημία μου δεν απετέλεσε ποτέ τμήμα της προσωπικής μου στρατηγικής.

Εκείνο που χαρακτήρισε την πολιτική μου δραστηριότητα ήταν το πάθος της συμμετοχής. Θεωρώ, ότι εμείς οι πολιτικοί, αυτό οφείλουμε στο λαό που υπηρετούμε. Με την αδειάλειπτη ενεργό συμμετοχή μας στα κοινά, να συμβάλλουμε στην υλοποίηση ενός οράματος, με ρεαλισμό, αλλά πάντοτε στη βάση κάποιων απαραβίαστων αρχών. Τα υπόλοιπα ας τα αφήσουμε στην αρμοδιότητα της Ιστορίας. Ας είναι οι μνήμες μας η δική μας συμβολή στην ιστορική έρευνα και στην αποκάλυψη της ιστορικής αλήθειας. Τα βιώματα των πολιτικών, δεν είναι προσωπική τους υπόθεση. Ανήκουν στο λαό και αποτελούν υλικό της ιστορικής έρευνας.

Η συστηματική ταξινόμηση, στο πλαίσιο του Ιδρύματος Κωνσταντίνος Κ. Μητσοτάκης, όσων ντοκουμέντων αφορούν την πολιτική μου δράση που δίνει τη δυνατότητα αξιοποίησής τους από τους ερευνητές, συνιστά μια σημαντική πρωτοβουλία. Θέλω να συγχαρώ εκείνους που την ανέλαβαν, απευθυνόμενος δε σε όσους επισκέπτονται την ιστοσελίδα του Ιδρύματος Κωνσταντίνος Κ. Μητσοτάκης, θα επαναλάβω ότι: «Η Ιστορία δεν είναι απλά η μνήμη του παρελθόντος. Ερμηνεύει το παρόν και στοχεύει το μέλλον».

ΥΓ: Πλάκα-πλάκα δεν είναι κακό το σάιτ... αν εξαιρέσεις τη βλακεία των δημιουργών του script του...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.