Jump to content

Αμπράμοβιτς τέλος


Spider

Recommended Posts

Διπλό σοκ με Αμπράμοβιτς!

Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς

Τεράστιο πλήγμα για την Τσέλσι η επικείμενη αποχώρηση του Ρομάν Αμπράμοβις από την ομάδα! Ο Ρώσος μεγιστάνας, ιδιοκτήτης του λονδρέζικου συλλόγου τον τελευταίο ενάμιση, μετά την εκδίκαση της υπόθεσης Μουρίνιο από την ΟΥΕΦΑ, χρόνο ανακοίνωσε αργά το βράδυ της Πέμπτης το «διαζύγιο» του με την Τσέλσι. «Το πρόστιμο των 48.400 ευρώ που επιβλήθηκε στην ομάδα από την ΟΥΕΦΑ για τις δηλώσεις του προπονητή μας Ζοσέ Μουρίνιο για τον διαιτητή του αγώνα με την Μπαρτσελόνα, Αντερς Φρισκ, είναι δυσβάσταχτο για τον σύλλογο και για μένα προσωπικά. Καλώ όποιον ενδιαφερόμενο να έρθει σε επαφή με τους δικηγόρους μου για να διαπραγματευτεί την μεταβίβαση των μετοχών μου. Εγώ αποχωρώ οριστικά» ήταν οι δηλώσεις-σοκ του ανθρώπου που αναγέννησε την Τσέλσι.

Ομως ίσως μεγαλύτερο σοκ προκαλεί η επόμενη αποκάλυψη του Ρώσου μεγιστάνα: «Το επόμενο «άνοιγμά μου» θα είναι στο ποδόσφαιρο της χώρας που το καλοκαίρι στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης. Εχω ήδη κάνει τις κινήσεις μου και σύντομα θα είμαι σε θέση ν ανακοινώσω το νέο μου προορισμό!...»

Πραγματικά τεράστιο το ενδιαφέρον των δηλώσεων του Ρομάν Αμπράμοβιτς, ειδικά στις αναφορές του για τους πρωταθλητές Ευρώπης δηλώσεις που προαναγγέλουν μια νέα επανάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο!!!

Από το www.sportnews.gr

Προφανώς κάποι τσιμπήσανε,κάποιοι όχι!

Πρωταπριλιά ρε παιδιά :D:P:):lol:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Χαχαχα καλό....

Καλά, το να θέλει να επενδύσει στους νέους πρωταθλητές ακούγεται κάπως λογικό....αλλά να θεωρήσει δυσβάσταχτο το ποσό των 50.000 euro ε κάνει μπαμ:)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.