Jump to content

1GB και από το Yahoo


Recommended Posts

από e-pcmag.gr

Σύμφωνα με δήλωση της εταιρείας Yahoo, πολύ σύντομα θα ξεκινήσει η διάθεση 1GB αποθηκευτικού χώρου (τέσσερις φορές πάνω από αυτό που προσφέρει τώρα) για τα mailboxes των χρηστών. H Yahoo, που αυτήν τη στιγμή είναι ο πρώτος provider Web-mail σε αριθμό μοναδικών χρηστών στην Αμερική, ξεπερνώντας την αντίστοιχη υπηρεσία των Time Warner’s αλλά και MSN (Hotmail), διευκρίνισε ότι η αναβάθμιση θα ξεκινήσει στα τέλη Απριλίου και θα διαρκέσει για ολόκληρο τον κόσμο 2 περίπου εβδομάδες.

Ο πρώτος web e-mail provider που ξεκίνησε να διαθέτει 1GB αποθηκευτικού χώρου ήταν, όπως είναι γνωστό, η Google με το Gmail, μια υπηρεσία, πάντως, που προς το παρόν προσφέρεται μόνο στην αγγλική γλώσσα. Αυτήν τη στιγμή, τουλάχιστον για τις ΗΠΑ, το Gmail βρίσκεται στην τέταρτη θέση με μεγάλη διαφορά μάλιστα από τους προηγούμενους τρεις.

Εκτός από την αναβάθμιση στον αποθηκευτικό χώρο που προσφέρει η Yahoo, προτίθεται να βελτιώσει και την προστασία εναντίον των ιών. Το MSN Hotmail, από την άλλη, προσφέρει ως δωρεάν υπηρεσία 250MB αποθηκευτικού χώρου ενώ, όπως και η Yahoo, για τους χρήστες που είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν 20$ το χρόνο, ο χώρος αυξάνεται στα 2GB.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.