Jump to content

Σε λίγο θα τις πουλάνε στη μαύρη αγορά...


Recommended Posts

:angry: Γυρνάει ο άνθρωπος 5 το πρωί Κυριακής σπίτι από το ξενυχτάκι του. Έχει μαστιγώσει το βρώμικό του, έχει χορέψει, έχει πιει, έχει διασκεδάσει, δεν του'τυχε μπλόκο ή αλκοτέστ (μόνο ένα ποταπό τροχαίο χωρίς θύματα στην Κηφισιά που έκλεισε λίγο το δρόμο).

:huh: Και λέει: σιγά μην ξυπνήσω αύριο πρωί να πάρω εφημερίδα. Θα τις τσιμπήσω από τώρα για να'μαι ΟΚ, να διαβάσουμε με την ησυχία μας, να δούμε τα DVD μας ένα πράγμα.

:unsure: Και αρχίζει: Νέο Ψυχικό, το κλασικό περίπτερο απέναντι από το Deals. Τσιμπάει το Βήμα, τσιμπάει την Καθημερινή... μα!!! Το Θέμα πού είναι; Έχει και Κάμερον Ντίαζ σήμερα... "Άκου φίλε, σκέψου και προβληματίσου", λέει ο περιπτεράς. "200 κομμάτια έφερε, σα ζεστά ψωμάκια εξαφανίστηκαν."

:mellow::blink::blink::blink: Με τα πολλά, ο απτόητος γύρισε 10 περίπτερα, από Ψυχικό μέχρι Κηφισιά, για να βρει το Θέμα στο τελευταίο... Και λέω στον περιπτερά: πάλι καλά ρε φίλε σου'χουν μείνει τεύχη! Και ακούω το αμίμητο: "Τι λες τώρα! Με τους μαλ... που μπλέξαμε, δεν την παλεύω με τίποτα! Εξαντλήθηκε η πρώτη παρτίδα και μου ξαναφέρανε (5 το πρωί αυτά!!!). Αφού με το καλημέρα έχω 10 κρατημένες για πελάτες;"

:withstupid::withstupid::withstupid: Αντί να βγάλει 500.000 αντίτυπα την εφημεριδούλα ο Μάκης, να φτάσει στον κάθε Ελληνικό καμπινέ που έχει ανάγκη πρωινού διαβάσματος, τη βγάζει σε 150.000. Δε μένει όχι φύλλο, ούτε αποτύπωμα μελανιού στο ράφι. Εγώ πάντως σκέφτομαι να πουλήσω τη δικιά μου εφημερίδα στη μαύρη αγορά για να διπλασιάσω τα 2,5 ευρώπουλα που έσκασα...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ειμαι ο μονος που πιστευει οτι Το Θεμα το τυπωνουν οι Θε-Μα σε 50.000 και μοιραζουν τα μισα αντιτυπα σε απομακρυσμενα περιπτερα στη Δροσια, ετσι για α μπαινουμε στην πριζα ?

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ναι, αλλά έχει άρθρο μέσα "Ιατρική Αθηνών - Η... κλασική γοητεία της ιατρικής μπλούζας"!!!

:D Όπου η εφημερίδα δείχνει λίγο-πολύ την κομματική της τοποθέτηση από τις πηγές (που ασφαλώς θα βρέθηκαν μέσω των "κεντρικών"): η Σοφία, ο Δημήτρης, ο Γιάννης και όλοι οι άλλοι ανήκουν φυσικά στην "πράσινη" παράταξη... έρχονται και φοιτητικές εκλογές, να τα διαφημίσουμε τα παιδιά :P:P:P:P:P:P

Θα γράψω αποσπάσματα μετά να γελάσουμε!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

emarupemarupemarup σίγα που θα μας πείτε ότι πήρατε το "θέμα" επειδή έχει αφιέρωμα στην Ιατρικη Αθηνών..........

την Πάολα και την παρέα της από το Ερώτικα που την πατε βρε????

emcolgateemcolgateemcolgateemcolgateemcolgate

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

"Λιγότερο στα αμφιθέατρα και περισσότερο στα νοσοκομεία βρίσκονται οι φοιτήτριες της ιατρικής, όπου δίνουν μάχη καθημερινά, όχι μόνο με τις ασθένειες, αλλά και με.. τις κοπέλες της νοσηλευτικής για τους ειδικευόμενους"

"Στο δεύτερο έτος οι φοιτητές της Ιατρικής παρακολουθούν μαθήματα και στο νεκροτομείο (ουάου!) της σχολής, όπου μετά τις πρώτες λιποθυμίες κουτσομπολεύουν πάνω από τα πτώματα, ενώ τρώνε και τυρόπιτα και καμιά φορά και σάντουιτς, αφού παρακολουθούν ανατομία για πολλή ώρα και πολύ λογικά κάποια στιγμή πεινάνε (παιδιά είναι)."

"Ο Γιάννης εκφράζει ένα παράπονο: «Τώρα που έγινε και προαιρετικό το αγροτικό, με την καθιέρωση της νέας ειδικότητας Γενικής Ιατρικής, χάνουμε και χρήματα». Για να συμπληρώσει. «Βγάζαμε τουλάχιστον ένα καλό αμάξι»."

"Στα νοσοκομεία μάλιστα, όπως αποκαλύπτει η φοιτήτρια, το gossip που 'παίζει' είναι οι σχέσεις φοιτητριών με ειδικευόμενους γιατρούς. «Υπάρχει πρόβλημα», λέει η Σοφία «με τα αγόρια στη σχολή». Για να διαπιστώσει: «Εκτός του ότι είναι λιγότεροι, προτιμούν για σχέση κοπέλες της Νοσηλευτικής, που κάνουν μαθήματα στο διπλανό κτίριο»."

"Σε είδα στο.. αναγνωστήριο - Οι «γαμπροί» χωρίς σύνορα [...] Οι κοπέλες της ιατρικής παραπονιούνται ότι έρχονται από άλλες σχολές και τους παίρνουν τους άντρες, κυρίως από τη Νοσηλευτική, η οποία συστεγάζεται με την Ιατρική. Φοιτήτριες της Φιλοσοφικής και της Νομικής έχουν κάνει το αναγνωστήριο «place to go»".

"Πέγκυ Ζήνα, Αράχοβα και τρελά πάρτι"

Κατά τα φαινόμενα, μόνο με το φαΐ και το σεξ ασχολούμαστε σ' αυτή τη σχολή. Διαρκώς ανεβαίνουν οι μετοχές των γιατρών στο γκομενοχρηματιστήριο!!!

Πρώτα η Μαριέττα παρατάσσει τα ΜΑΤ απέναντι στους μοβόρους, τώρα είναι όλοι τόσο απασχολημένοι με τις νοσηλεύτριες, τις νομικάριες και τις φοιτητριούλες της Φιλοσοφικής που δεν προλαβαίνουν τη Σοφία, ήρθαν και οι προτροπές φοιτητριών νομικής από το forum www.dap-nomikis.gr "πηγαίνετε στην ιατρική να δείτε πώς είναι οι αληθινοί άντρες, καμία σχέση"...

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ!

ΥΓ: emsleep1 Το VCD το έβαλα να παίζει και κοιμήθηκα!!! Μετά 2 λεπτά βγαίνουν 2 τύπισσες στη σκηνή και κάναν κάτι περίεργα μεταξύ τους και με την μπάρα, αλλά τίποτα αξιόλογο. Μια βαρεμάρα τελείως. Άμα το δει κανείς όλο ας ποστάρει τα λεπτά που γίνεται καλό το show να το πάω με FFWD, γιτί θα ξανακοιμηθώ... emsleep1

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ΣΑΡΑΝΤΟ ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ ΚΩΛΟΠΙΛΑΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ DVD ME ## no greeklish please! ## - ## no greeklish please! ## - ## no greeklish please! ## - ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera sta agglika - fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera sta agglika - fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera sta agglika - agglika - agglika - fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera sta agglika - fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera sta agglika - agglika - agglika - fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera sta agglika - fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera sta agglika - agglika - agglika - PAOLA ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΨΟΦΙΑ ΤΩΡΑ...ΠΑΝΤΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΗ...ΔΕΝ ΑΠΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ..ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ Η ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ?Η ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΙΠΙΝΙΑ ΣΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΝΟΜΙΚΗ ΠΑΝΤΕΙΟ ΚΛΠ ΚΛΠ?ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΑ ΠΙΠΙΝΙΑ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ ΚΑΒΑΛΗΜΕΝΑ ΚΑΛΑΜΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΡΩΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ....

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

emarup α γεια σου!!! μετα λέει γιατι δεν κανουμε κατι μ αυτες...εμ τι να κανεις που είναι με το που περασαν Ιατρικη σαν να πιασαν τον παπα απ τα αρ........μπιπππ!!
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ποιανου τα παπάρια έπιασαν δεν ξέρω .πάντως οταν ήμουν εγώ πρώτο έτος (1997)η αγαμία των κοριτσιών και συνάμα η μαλακία πήγαινε σύννεφο παντού όμως υπάρχουν οι εξαιρέσεις και εγώ τη βρήκα :rolleyes: ,για να λέμε την αλήθεια όμως εμφανισιακά δεν υστερούν και οι γιατρίνες και μετά το τέταρτο με πέμπτο έτος(και πολύ βάζω)έχουν και καλές επιδόσεις,σύμφωνα με τις στατιστικές ...,προσπαθούν να καλύψουν το χαμένο έδαφος!!!! :wacko:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Για καλές επιδόσεις το διαψεύδω κατηγορηματικά! Κατόπιν εκτεταμένων ερευνών, οι γιατρίνες είναι γενικά κατεστραμμένες! Άσε που μετά το πέρας των κλινικών ασχολούνται:

Α) Με το ότι τους την έπεσε ο καθηγητής

Β) Με το ότι τους την έπεσε ο επίκουρος

Γ) Με το ότι τους την έπεσε ο ειδικευόμενος του θαλάμου

Δ) Ευτυχώς δεν ασχολούνται με άλλους συμφοιτητές, εκτός κι έχει κανένα καλό βύσμα, ή κάνει κανένα καλό πάρτυ...

Νοσηλευτική δε λέει: οι νοσηλεύτριες είναι αγελαίο είδος, και δεν είδα καμία σε κανένα νοσοκομείο. Κάτι του ΤΕΙ και από κάτι ΙΕΚ είδα, αλλά κι αυτές ένα χάλι και μισό.

Για Νομική και Φιλοσοφική δε θα διαφωνήσω, αλλά το δείγμα στο αναγνωστήριο δεν είναι αντιπροσωπευτικό! Πρέπει να πας στην πηγή για να δροσιστείς!

Δεν άκουσα να μιλήσει κανένας για το κρυφό διαμάντι που κρύβει το Γουδί-campus, την ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ!!! Όποιος ψωνίσει από Οδοντιατρική, θα ξαναψωνίσει... Εκεί είναι πράγμα που σαλεύει (και το μουστερή γυρεύει) και έχουν κι ένα ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ: δεν πρήζουν!!!

Άσε το Θέμα να λέει: τα γνωστά καραγκιοζιλίκια μαθητευόμενων δημοσιογράφων για να γεμίσουν τις σελίδες...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Κατά τα φαινόμενα, μόνο με το φαΐ και το σεξ ασχολούμαστε σ' αυτή τη σχολή. Διαρκώς ανεβαίνουν οι μετοχές των γιατρών στο γκομενοχρηματιστήριο!!!

Πρώτα η Μαριέττα παρατάσσει τα ΜΑΤ απέναντι στους μοβόρους, τώρα είναι όλοι τόσο απασχολημένοι με τις νοσηλεύτριες, τις νομικάριες και τις φοιτητριούλες της Φιλοσοφικής που δεν προλαβαίνουν τη Σοφία, ήρθαν και οι προτροπές φοιτητριών νομικής από το forum www.dap-nomikis.gr "πηγαίνετε στην ιατρική να δείτε πώς είναι οι αληθινοί άντρες, καμία σχέση"...

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ!

Επιτέλους κάποτε πρέπει και εμείς να δικαιολογήσουμε το macho προφίλ που μας καλλιεργούν,κρίμα δεν είναι, μη μας φάει το διάβασμα :wacko:

Επιβεβαιώνω τους ισχυρισμούς του lefkander. Και δε τους φαινόταν βρε αδερφέ

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ΣΑΡΑΝΤΟ ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ ΚΩΛΟΠΙΛΑΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ DVD ME  ## no greeklish please! ## -  ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera sta agglika - fragolevantika grapste kalytera sta agglika - PAOLA ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΨΟΦΙΑ ΤΩΡΑ...ΠΑΝΤΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΗ...ΔΕΝ ΑΠΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ..ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ Η ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ?Η ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΙΠΙΝΙΑ ΣΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΝΟΜΙΚΗ ΠΑΝΤΕΙΟ ΚΛΠ ΚΛΠ?ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΑ ΠΙΠΙΝΙΑ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ ΚΑΒΑΛΗΜΕΝΑ ΚΑΛΑΜΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΡΩΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ....

Ρε χάλια ήταν τα DVD αυτήν την Κυριακή είπαμε! Πιο πριν είχε ΟΛΑ - best of, μαγεία!!! Και μην ξεχνάμε Μόνικα Μπελούτσι...

Νοσηλευτική δεν ξέρω, λίγο "δεύτερες" τις λένε όλοι (και ο Μπάμπης ο Σουγιάς, και ο Τάκης ο Τανάλιας...). Νομική σταθερή αξία :) :) :)

Ιατρική κάθε εμπειρία μου ως τώρα συνηγορεί στην άποψη "μακριά κι αγαπημένοι", αλλά δεν μπορείς να τις αφήσεις κι έτσι μόνες κι αβοήθητες τις συναδέλφισσες... :splaaaats::splaaaats::splaaaats::rolleyes::lol::lol::lol::P:P

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΤΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ -ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΘΥΜΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟ ...ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ...ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΟ!!!!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

emarup Τους άμοιρους τους φοιτητές Ιατρικής, όμως, δεν τους βοηθάει καμιά και κοπανιούνται με τα βιβλία στα αναγνωστήρια όλη μέρα..... :lol:
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

emarup ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΡΑΝΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ

ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ,ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΨΑΞΙΜΟ..ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΚΟΥΝΕΛΙ ΓΙΑ ΠΝΙΞΙΜΟ...ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΩ :ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΤΗ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΟΙ ΓΙΑΤΡΙΝΕΣ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ,ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΠΕΣΕ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Η Ο ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΓΛΥΚΟ...ΝΑ ΓΛΕΙΨΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΓΩΤΟ ΒΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΠΕΣΕ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Η Ο ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΣ

Ναι δεν το ήξερα, όποιος θέλει ας μου στείλει με πμ καμιά τέτοια ιστορία... :(

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 2 weeks later...

Πείτε μου ότι δεν ήμουν η μόνη που γέλαγα μόνη μου σαν μπιπ διαβάζοντας το σουρεαλ άρθρο "Ρούλα μου....Μ'αρέσουν οι τριχωτοί επειδή με βίασε ένας χιμπατζής" :blink:

Edit: Αυτές τις κάρτες με τα δωρεάν 100 σμσ της ΤΙΜ (αχ αναμνήσεις :wub: ) τις θέλει κανείς? emeleos έχω 3 κοσμοκάρτες, δε λέει να αποκτήσω και free2go.... :blink::huh:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

emarup Δεν το θυμάμαι και είπα να το γράψω.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΥΠΝΟ και δεν θα χάσω τις πρωϊνές εφημερίδες. Αν θέλει και κανένας άλλος να του τις πάρω...

ΥΓ. Επηρεασμένη από την ευγένεια της Juliette.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Πείτε μου ότι δεν ήμουν η μόνη που γέλαγα μόνη μου σαν μπιπ διαβάζοντας το σουρεαλ άρθρο "Ρούλα μου....Μ'αρέσουν οι τριχωτοί επειδή με βίασε ένας χιμπατζής" :blink:

Edit: Αυτές τις κάρτες με τα δωρεάν 100 σμσ της ΤΙΜ (αχ αναμνήσεις :wub: ) τις θέλει κανείς? emeleos έχω 3 κοσμοκάρτες, δε λέει να αποκτήσω και free2go.... :blink:  :huh:

εγώ εγώ εγώ!!!

Θέλω!

Ξέρεις ότι έψαχνα όλην την Κυριακή για να βρω τα sms???

στείλε στείλε κωδικούς!!! :rolleyes:

emthanxemrose

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

emarup Φρόντισε να τα εξαντλήσεις τα 200.... Θα έχω κι άλλη κάρτα την επόμενη Κυριακή :lol:
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.