Jump to content

Comics στο PC!


Recommended Posts

Εισαγωγή

Πανικός... Το download queue άδειασε!!! Μια γρήγορη αναζήτηση αποκαλύπτει ότι δεν έχουν μείνει ταινίες / παιχνίδια / προγράμματα που να χρειάζεστε.

Τι κάνεις εκεί;

1) Αρχίζεις να βλέπεις ξένες σειρές στο PC. Πρόγραμμα προβολής κανονικό - μια μέρα μετά το TV επεισόδιο το βλέπεις στο PC σου.

2) Αρχίζεις να παίζεις online games και σταματάς κατεβάσματα και λοιπές ανοησίες.

3) Ανακαλύπτεις κάτι εντελώς καινούργιο, μια βάση για να ξεκινήσεις μια νέα συλλογή: Comics στο PC!!!

Τα βασικά

Καταρχήν, τα Comics είναι είτε σε PDF είτε σε άλλες, πιο βολικές ( ;;; ) μορφές.

Ο πιο κοινός τύπος είναι τα .cbr και .cbz, που είναι rar και zip αρχεία με εικόνες μετονομασμένα για να τα ανοίγει το περίφημο CDisplay (έκδοση 1.8 τώρα που γράφω, http://www.sketchyorigins.com/comics/showthread.php?t=6452 ), το Bdz Explorer (έκδοση 3.1.2 τώρα που γράφω, http://english.fbsoft.org/index.php?rubrique=telechargement ) ή το αντίστοιχο σε Mac/Linux πρόγραμμα ( http://www.sketchyorigins.com/comics/forum...daysprune=&f=47 )

Έτοιμος!!!

Με τη DSL γραμμή τα παραπάνω προγραμματάκια κατεβαίνουν εν ριπή οφθαλμού και το μόνο που μένει είναι search στο eMule ή σε άλλες πηγές για τα αγαπημένα σας κόμικ ή για κόμικ που δεν κυκλοφορούν στην Ελλάδα πλην σε εξειδικευμένα καταστήματα (Solaris πχ...), που οι πιο πολλοί βαριούνται να επισκεφτούν τακτικά...

Το Hellblazer πχ (κόμικ πάνω στο οποίο βασίζεται η ταινία Constantine) υπάρχει διαθέσιμο σε .cbr (σχεδόν όλα τα τεύχη). Άντε, γέμισε το queue πάλι...

Disclaimer / πνευματική ιδιοκτησία

Τα κόμικ - comics προστατεύονται από τη νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας και σε καμία περίπτωση δεν προτείνουμε να σκανάρετε τα δικά σας και να τα διαθέσετε μέσω P2P δικτύων, ή να κατεβάσετε τεύχη που τυχόν διαθέτουν άλλοι χρήστες P2P. Το greekmeds.gr είναι σαφώς αντίθετο σε τέτοιες πρακτικές.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.