Jump to content

ΠΡΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ SITE


demolition

Recommended Posts

ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΝΑ ΣΒΗΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΠΧ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΠΤΥΧΙΟΥ 6ου ΕΤΟΥΣ Η 25η ΙΑΝ ΜΟΥΝΤΟΚΑΛΑΚΗ. ΑΝ ΟΙ ΕΔΡΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΟΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΑΛΕΙΨΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ 2 Η 2,5 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ Η ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ Μ Ο Ν Ο Ε Ν Α ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ!! ΕΚΤΟΣ ΑΝ Η ΣΕΛΙΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΥΡΑ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΕΣ.....

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

το greekmeds.gr είναι εκτός των άλλων ένα εργαλείο αλληλοβοήθειας των φοιτητών.

δεν έχει 1-2-192 άτομα που γυρίζουν όλες τις γραμματείες για να παίρνουν τις πληροφορίες και να τις δημοσιεύουν μετά. Αντίθετα στηρίζεται στην καλή διάθεση των μελών του να προσφέρουν τις όποιες πληροφορίες έχουν συλλέξει οι ίδιοι μέσα στην σχολή.

πχ. τα προγράμματα που δημοσιεύονται αφορούν τις εξεταστικές που ψηφίστηκαν από τις συνελεύσεις. Από εκεί και πέρα αν δεν βρεθεί ένα μέλος που το γνωρίζει να πει "παιδιά, η έδρα δέχτηκε την μία ημερομηνία μόνο ή άλλαξε η ημερομηνία σε τάδε" τότε φυσικά και δεν μπορούμε να την αλλάξουμε-διορθώσουμε το πρόγραμμα γιατί απλά δεν μας είναι γνωστή η αλλαγή.

το site δεν έχει σκοπό να βοηθήσει το ίδιο από μόνο του τους συμφοιτητές μας, αλλά έχει σκοπό να τους επιτρέψει εύκολα, άμεσα, γρήγορα να αλληλοβοηθηθούν. Δεν είμαστε επιχείρηση, δεν είμαστε παράταξη, δεν έχουμε κάποιο συμφέρον, οικονομικό, πολιτικό ή άλλο. Συνεπώς δεν έχουμε και τους απαραίτητους πόρους ώστε από μόνοι μας μερικά άτομα να αναλάβουμε και την ενημέρωση όλης της σχολής. Αν ήταν τόσο εύκολο τότε δεν θα χρειαζόταν μάλλον και το ίδιο το site για πολλά πράγματα.

συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία για λανθασμένες πληροφορίες που μπορεί μερικές φορές να εμφανίζονται, αλλά στηριζόμαστε όλοι σε εσάς για την μεταφορά τους και την διασταύρωση τους.

αν τώρα κάπου αναφέρθηκε (προφανώς σε θέμα άλλο των προγραμμάτων) ότι άλλαξε μια ημερομηνία και δεν έγινε αλλαγή και στο τόπικ των προγραμμάτων, αυτό είναι άλλο θέμα, έχεις απόλυτο τότε δίκιο και ζητάμε συγγνώμη ακόμη περισσότερο.

emthanx

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.