Jump to content

Γιατί ενοχλεί η κριτική...


Sovereign

Recommended Posts

Εδώ και 2 μέρες που έκανα το βήμα να διαμαρτυρηθώ για ένα θέμα που προέκυψε με το site, συνάντησα αντιδράσεις που θεωρώ σε κάποιο βαθμό παράλογες.

edit, κλειδώματα, posting ΜΕΤΑ τα κλειδώματα, δικαιολόγηση του γιατί πρέπει να δεχτούμε ότι έτσι είναι κάποια πράγματα αφού μπουν στο μυαλό κάποιων παρά επιχειρήματα επί της ουσίας και άλλα τέτοια ωραία.

Μέχρι και έμμεση πρόταση να αποχωρήσω από moderator δέχθηκα, το οποίο μου προτάθηκε μάλιστα ως "το καλύτερο για μένα"!

Πρέπει να καταλάβετε, ρε παιδιά, ότι ως υπεύθυνοι του χώρου αυτού θα δέχεστε και κριτική, η οποία μερικές φορές μπορεί να είναι αρνητική. Δεν καταλαβαίνω το λόγο τέτοιων σπασμωδικών αντιδράσεων όταν κάποιος διαφωνεί με τις κινήσεις μας. Άκουσα πάνω από 10 φορές ότι "εμείς το φτιάξαμε και καλώς ή κακώς έτσι γουστάρουμε", αλλά όσο και να στέκει αυτό δε νομίζω ότι ακούγεται και πολύ ωραίο σε κανέναν, έτσι δεν είναι;

To post αυτό είναι σε ξεχωριστό thread γιατί το άλλο κλειδώθηκε. Αν θέλετε, κλειδώστε το κι αυτό. Αν θέλετε, βγάλτε με από mod.

Αλλά, προς Θεού. Λίγη αξιοπρέπεια δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

Όποιος δε με θέλει moderator ας με βγάλει, χωρίς να μου ζητάει... εθελούσια παραίτηση!

ΥΓ1: Και κάτι τελευταίο: Μην ξενερώνετε τόσο αν τέτοιοι διάλογοι γίνονται δημόσια. Αν είμαστε ευγενείς και χρησιμοποιούμε τον λόγο σωστά για να εκφράσουμε τις σκέψεις μας, δεν καταλαβαίνω γιατί να μην εκφραζόμαστε ανοιχτά και πρέπει να το κάνουμε με pm. Ακόμα κι από mod σε admin, γιατί όχι; Έχουμε να κρύψουμε από κάποιον κάτι;

ΥΓ2: Δεν είναι αναγκαστικό να μου απαντήσει κάποιος. Απλά ήθελα να πω κάποιες σκέψεις αλλά ..κλειδώθηκα απέξω.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

το τόπικ το κλείδωσε ο Σαράντος παρά τις δικές μου φωνές...

απλά εγώ είχα ήδη ξεκινήσει να γράφω το ποστ μου και όπως του δήλωσα συνέχισα

Οπότε τα παράπονά σου σε αυτόν. Εγω δεν κατάφερα να τα βγάλω πέρα....

Αφού λοιπόν δεν αντέχεις να συζητήσουμε σε επίπεδο ΚονΜΔ-Σόβερ αλλά θες να το πάς σε επίπεδο Κώστας-Άκης για τελευταία φορά θα σου κάνω την χάρη σε αυτό το ζήτημα. (σε άλλα πολύ ευχαρίστως να συζητήσουμε όπως θες)

Σου προτείνω λοιπόν τα μαθήματα αξιοπρέπειας να τα κρατήσεις για τα παιδιά σου και την οικογένειά σου και γενικά όσους θεωρείς πρόθυμους εσύ και ικανό τον εαυτό σου να τους τα κάνεις, Εγώ δεν ανήκω σε αυτούς. Για την ακρίβεια απέχω παράγκας και παρασάγκας και κακαρμπαγκασάγκας από αυτήν την κατηγορία.

Μα καλά, τόσο πολύ πληγώθηκε ο εγωισμός σου που ούτε το δικό σου ΤΕΛΟΣ. στο δικό σου ΠΜ δεν μπόρεσες να τηρήσεις?

Από μένα θα τηρηθεί στο έπακρον σε προσωπικό επίπεδο. Τέτοιον υποβιβασμό στην κουβέντα δεν είμαι πρόθυμος να επιβάλλω εγώ στον εαυτό μου.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

768lampsi.jpg

Στο προηγουμενο επεισοδιο : Ο "νεαρος ζεν πρεμιε" Σοβερειν κατηγορει τον αρχηγο της φαμιλιας ΚωνσταντινοMD για απολυταρχισμο και του πεταει το γαντι. Πως θα αντιδρασει ο ΚωνσταντινοςMD ? Θα ανεχθει την αμφισβητηση της πρωτοκαθεδριας του στην πανισχυρη οικογενεια ?

Μαθετε τη συνεχεια στο επομενο επεισοδιο της σειρας που συγκλονισε το ιατρικο πανελληνιο...

Η ΛΑΜΨΗ ΙΙ : The Colbys του Νικου Φωσκωλου

330927AD-B4D0-4DDA-A383-35323D90D4A5.jpg

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

emarupemypoklinomai emypoklinomai :lol::lol::lol::lol::lol:

άντε καληνύχτα σας γιατί έχουμε και ταξίδι αύριο!!! :D:D:Demgoalemgoalemgoal

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Τέλος πάντων, εγώ δε θεωρώ υποβιβασμό της κουβέντας να λες ανοιχτά την άποψή σου, θετική ή αρνητική. Έχω κατά καιρούς μιλήσει επαινετικά για τους δημιουργούς αυτού του χώρου, έρχεται και ο καιρός που κάνω αρνητική κριτική, όλα στο πρόγραμμα είναι.

Το θέμα είναι να έχουμε την ψυχραιμία και την ωριμότητα να χειριζόμαστε και τα θετικά χωρίς να το παίρνουμε πάνω μας και τα αρνητικά χωρίς να τσαντιζόμαστε.

Από εκεί και πέρα, το μόνο αρνητικό που έχει το να λες ανοιχτά τις αντιρρήσεις σου είναι ότι δίνει πάτημα σε κάτι τύπους σαν τον Alex να λένε τα δικά τους, οπότε από αυτή την άποψη ζητώ συγγνώμη από όποιον παρεξηγήθηκε και από τα "αγαπητά μέλη του forum" αλλά το θέμα είχε να κάνει με το γαμημένο subforum και όχι με κάποιον από σας προσωπικά.

Αυτά και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Καθολου κακο δεν ειναι να λες τη γνωμη σου δημοσιως. Μια χαρα συνηθειο ειναι. Το προβλημα δημιουργειται οταν απαιτεις η γνωμη σου να γινει αποδεκτη, αλλα και οταν σου ξενιζει και σου "ξινιζει" που και οι αλλοι εκφραζουν τη δικη τους.

Ο William Wallace ειπε "...they'll never take our freedom" και ο Λουδοβικος 14ος "L'etat c'est moi". Η διαφορα μεταξυ των 2 φρασεων ειναι πολυ λεπτη και εσυ απ'οτι φαινεται δεν μπορεις να τη διακρινεις.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Εμένα προσωπικά, που κλειδαμπάρωσα και το τόπικ εξηγώντας και το γιατί (δυστυχώς δεν μπόρεσα να αποτρέψω τον Άλλο από το να απαντήσει), μου τη δίνει το ξεκατίνιασμα, όχι η κριτική.

Μου τη δίνει η όλη συζήτηση για το θέμα να φτιάξουμε να μη φτιάξουμε φορουμουποφορουμοπαπαριά τελοσπάντων, να το βάλουμε όπου μας καπνίσει και μετά να αρχίσουμε να τσακωνόμαστε για βλακείες. Μαθήματα αξιοπρέπειας δε δέχομαι από κανέναν. :antegeia::splaaaats: Δίπλα στο Close υπάρχει και το Delete, και ίσως από λάθος μου δεν το χρησιμοποιώ. Παρακάλεσα ο διάλογος να γίνει με πμ, με γράψατε στα @@ σας. Σας γράφω κι εγώ, συνεχίστε ελεύθερα να κάνετε τις κατίνες.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Μαθήματα αξιοπρέπειας δε δέχομαι από κανέναν.

Αν αυτό το είχες γράψει λίγο νωρίτερα θα σου έβγαζα το καπέλο. Κάλλιο αργά παρά ποτέ.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η ΟΧΙ...ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΕΝΑ ΤΟΠΙΚ ΣΑΝ ΠΡΑΞΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ

ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ...θΥΜΙΖΕΙ ΛΙΓΟ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ(ΚΑΤΑ ΑΛΛΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ ΧΡΥΣΕΣ).ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ...ΟΠΟΙΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ!ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΟΠΟΙΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΘΕΣ DELETE K CLOSE!!Κ ΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ???

ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΧΑΝΕΤΑΙ Κ Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΣΟΥ Κ ΤΟ ΗΘΟΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ!!ΑΥΤΑ....

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.