Jump to content

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις


Recommended Posts

δεν είναι καθόλου νωρίς , σε 20 μέρες θα περπατάμε σε μια χριστουγεννιατικοστολισμένη Αθήνα , θα επισκεπτόμαστε φουρνους για να εντοπίσουμε τα φετινά καλύτερα μελομακάρονα ,θα σπαζοκεφαλιάζουμε για τα δώρα( emofftopic αλλά δεν είναι πανέμορφο όλο αυτό το πήγαινε έλα του μυαλού ανάμεσα στα γούστα των φίλων μας και τις βιτρίνες?), θα στολίσουμε δέντρα , θα ψάχνουμε στο Αθηνόραμα μην τυχόν και μας ξεφύγει εκείνη η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση( emblush ),ε κλασικά θα σπάσουμε και μερικές μπάλες για να έχουλε αλλοθι ότι θέλουμε νέα στολίδια...θα ξανανιώσουμε παιδια(και είναι να χαμογελάς γλυκά όταν βλέπεις σοβαρούς κυρίους να κουβαλάνε γκυ και καραβάκια :rolleyes: )

χριστουγενιάτικες βόλτες λοιπόν...γιατί εντάξει είναι σίγουρα όμορφα στην Λαπωνία και στη Νέα Υορκη , αλλά μην αδικούμε και τη χριστουγεννιάτικη φορεσιά της Αθήνας! :)

Christmas on ice

Μάλλον φταίνε οι χολιγουντιανές ταινίες που η πιο χριστουγεννιάτικη εικόνα που μας έρχεται στο μυαλό κάθε χρόνο τέτοιες μέρες είναι κόσμος να πατινάρει στον πάγο στο Σέντραλ Παρκ ή στη σκιά του Ροκφέλερ Σέντερ. Μια νεοϋορκέζικη σκηνή, Και αν η Αθήνα με τα χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια της δεν μοιάζει πλέον -επιφανειακά τουλάχιστον- τόσο φτωχός συγγενής, η ευκαιρία να κάνουμε πατινάζ μάς λείπει. Πάνω λοιπόν που είχαμε ξεχάσει τις φιγούρες on ice (καλά μαντέψατε, το Παγοδρομικό Κέντρο στο Πολύδροσο δεν θα ανοίξει ούτε φέτος τελικά), ο Δήμος Πειραιά μάς έκανε την έκπληξη. Από τις 5 ή τις 7/12, με την ευκαιρία των εορτών, η Πλατεία Κοραή θα αποκτήσει παγοδρόμιο, οπότε ετοιμαστείτε! Μέχρι τότε βέβαια μπορείτε να βρεθείτε εκεί στις 2/12 για να δείτε το φωτισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΔΕΝΤΡΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

Δεκαεπτά ιδιαίτερα χριστουγεννιάτικα δέντρα, που έχουν επιμεληθεί επώνυμοι δημιουργοί από διαφορετικούς χώρους, όπως η σχεδιάστρια μόδας Π. Ζαγορά, ο Στ. Παρλιάρος, ο φωτογράφος Γ. Κορδάκης, οι αίθουσες τέχνης Αστρολάβος κ.ά. στολίζουν το lobby του ξενοδοχείου. Αγοράζοντας ένα λαχνό των € 20 μπορείτε στηρίζετε τις προσπάθειες του κέντρου προστασίας ανηλίκων "Ο καλός ποιμήν" και μπαίνετε στην κλήρωση που θα γίνει στις 13/12 για να αποκτήσετε ένα από τα δέντρα

ATHENAEUM INTERCONTINENTAL Συγγρού 89-93, 210-9206000.

Καθημερινά μέχρι τις 26/12.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Δύο πρωτότυπες λύσεις για τα χριστουγεννιάτικα δώρα σας -και όχι μόνο- προτείνουν δύο αθηναϊκές γκαλερί. Ο θεσμός της Cheap Art μεγαλώνει και γιορτάζει τα δέκα, με μια ακόμα έκθεση όπου συμμετέχουν πάνω από 100 καλλιτέχνες και μικρά έργα τέχνης μεγάλης έμπνευσης σε προσιτές τιμές. Από 6 έως 23 Δεκεμβρίου, στην γκαλερί a.antonopoulou.art και τον ομώνυμο χώρο της Cheap Art στα Εξάρχεια.

CHEAP ART, Θεμιστοκλέους & Α. Μεταξά 25, Εξάρχεια, 2103817517. A.ANTONOPOULOU.ART, Αριστοφάνους 10, Ψυρρή, 2103214994.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 2 weeks later...

"Βγείτε στους δρόμους, μπείτε στη γιορτή", μ' αυτό το σύνθημα ξεκινούν οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων. Το δέντρο αλλά και η "πόλη από ζάχαρη" με τα καταστήματα των ζαχαροπλαστών, το γλυκό δέντρο των Χριστουγέννων, το παραμυθένιο καρουσέλ, το μουσείο παιχνιδιών, τα μουσικά κουτιά και το μουσείο σοκολάτας ανοίγουν από την Πέμ. 16/12, 7.30 μ.μ

Πλατεία Συνταγματος , Είσοδος ελεύθερη.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ας γράψουμε κι εδώ για τις γιορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων... emxmas

emarright «Θέατρο δρόμου, συναυλίες, παραμυθάδες, παιδαγωγοί, μουσικοί, χορευτές, ηθοποιοί, animators, κωμικοί… Πάρτι, μουσικές και θεατρικές παραστάσεις, παντομίμα, μουσική από d.j's… 260 παραστάσεις , 421 καλλιτέχνες... θα μετατρέψουν την πόλη σε ένα απέραντο γιορτινό καμβά!»

emarright Aναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων (17/12 έως 6/1) -> εδώ!

emarright Από τις 20 Δεκεμβρίου έως τις 6 Ιανουαρίου , 11π.μ. – 8μ.μ., θα μπορείτε να δοκιμάσετε τις πατιναζοχορευτικές σας ικανότητες στο παγοδρόμιο -των 600(!!) τ.μ.- στο Ζάππειο (θα υπάρχουν και ειδικοί εκπαιδευτές για τους αρχάριους).

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Έκθεση εργασιοθεραπείας

Έργα χειρός, χριστουγεννιάτικα είδη, κεντημένες κάρτες και πολλά άλλα αντικείμενα κατάλληλα για δώρα μπορεί να βρει κανείς στην ετήσια έκθεση Εργασιοθεραπείας του Ιδρύματος «ΑΣΥΛΟΝ ΑΝΙΑΤΩΝ», που θα λειτουργήσει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου. H έκθεση, που βρίσκεται στην οδό Αγία Ζώνης 39 (Πατήσια - Στάση Καλλιφρονά), είναι ανοικτή από τις 11 το πρωί έως και τις 6 το απόγευμα.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 3 weeks later...

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΑΪ-ΒΑΣΙΛΗ

μας προσκαλεί στο Ν. Ψυχικό και στον 'Αγ. Δημήτριο για να διασκεδάσουμε με ταχυδακτυλουργούς, κλόουν, μαριονέτες και πλούσιο παιδικό πρόγραμμα, να φωτογραφηθούμε με τον Αϊ-Βασίλη και να ψωνίσουμε στο παζάρι του

ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ Νέο Ψυχικό

& στην Πλατεία Παναγούλη (στάση μετρό 'Αγ. Δημήτριος). Πληροφορίες στα τηλ.: 2106717749, 2109738340. 11 π.μ. - 2 μ.μ. & 6 - 9 μ.μ. Μέχρι 8/1.

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΪ-ΒΑΣΙΛΗ

αλλά και το σπίτι της Χιονάτης και των 7 νάνων, ο πύργος της Χρυσομαλλούσας, λούνα παρκ, μπαζάρ και δεκάδες άλλα θεματικά σπίτια σάς περιμένουν σε μια έκταση 12.500 τ.μ. Καθημερινά διοργανώνονται δημιουργικές δραστηριότητες με παιδαγωγούς για παιδιά ηλικίας έως 12 ετών. Παράλληλα ένα χριστουγεννιάτικο λεωφορείο και το αυτοκινούμενο έλκηθρο του Αϊ-Βασίλη με τις νεράιδες και τα ξωτικά θα "ταξιδεύουν" και σε άλλες περιοχές της Αττικής, μεταφέροντας το γιορτινό κλίμα

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ Θηβών 245, Νίκαια, 2104934390.

10 π.μ. - 8 μ.μ. Μέχρι 7/1. Είσοδος ελεύθερη.

post-326-1104442802.gif

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.