Jump to content

3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ελλήνων Flight Simmers


Recommended Posts

Πρόσκληση Τύπου

3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ελλήνων Flight Simmers

Το Hellenic VACC (Hellenic Virtual Area Control Center) σας προσκαλεί στο «3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ελλήνων Flight Simmers», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2004, από τις 11:00 – 23:00, στην αίθουσα «Ευρώπη» του ξενοδοχείου President (Λ. Κηφισίας 43, Αμπελόκηποι) με την ευγενική χορηγία της Hellas On Line.

Το HVACC αποτελεί τον επίσημο οργανισμό, που ασχολείται με την εξομοίωση πτήσεων μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή στην Ελλάδα απαριθμώντας πάνω από 700 μέλη. Το συγκεκριμένο συνέδριο πραγματοποιείται για 3η φορά και αναμένεται να συγκεντρώσει το σύνολο των Ελλήνων Flight Simmers, καθώς και όλους τους gamers, που αναζητούν ριψοκίνδυνες συναρπαστικές εμπειρίες, ακολουθώντας την επιτυχία των δυο τελευταίων διοργανώσεων.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωριστούν από κοντά, να ανταλλάξουν απόψεις και τεχνικές, καθώς και να παρακολουθήσουν ενδιαφέροντες παρουσιάσεις από επαγγελματίες του χώρου.

Τα θέματα του συνεδρίου αφορούν τόσο δεδομένα και στοιχεία της πραγματικής αεροπορίας (όπως οι διαδικασίες που ακολουθεί ένας πιλότος σε περιπτώσεις χαμηλής ορατότητας) όσο και τα ζητήματα που αφορούν στις virtual πτήσεις. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στη «μύηση» των νεοφερμένων πιλότων – simmers, με την αναλυτική ανάπτυξη των βημάτων, τα οποία πραγματοποιεί ένας νέος εικονικός πιλότος που θέλει να συνδεθεί στο δίκτυο και να πετάξει, καθώς και την παρουσίαση live virtual πτήσεων.

Σας προσκαλούμε να απογειωθείτε μαζί μας σε ένα μοναδικό ταξίδι στον κόσμο των εξομοιωτών πτήσεων!

Εμείς έχουμε τα «αεροπλάνα», εσείς πρέπει να έχετε το μεράκι…

Καλή πτήση!

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον κ. Κλούρα Μαρίνο,

τηλ.: 6944 294 003, email: mklouras@ath.forthnet.gr ή

μπορείτε να απευθυνθείτε στο site www.avsim.com/greece/hvacc

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Εσύ θα πας μάνατζερ; Ψιλοψήνομαι... emblush  Τι λες;

εγώ θα πάω πάντως..... θα είναι ο κολλητός μου... το my bro :):lol::rolleyes:B)

emgoalemrockon

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.