Jump to content

Το Yahoo! Mail υπερδιπλασιάζει


Recommended Posts

Το Yahoo! Mail αυξάνει από την τρίτη το μέγεθος των γραμματοκιβωτίων του από τα 100 στα 250 Megabyte, στην τελευταία του κίνηση στον πόλεμο που έχει ξεκινήσει με το Hotmail και το πολυαναμενόμενο Gmail.

H Microsoft έχει ανακοινώσει ότι θα αυξήσει τον αποθηκευτικό χώρο του Hotmail από τα 2MΒ στα 250MΒ, ενώ το Gmail της Google Inc., που ακόμα δεν είναι διαθέσιμο στους χρήστες, θα προσφέρει χώρο 1GB, ώστε κανείς να μη χρειάζεται πια να διαγράφει παλαιότερα email και συνημμένα αρχεία.

Το Yahoo! Mail ανακοίνωσε επίσης ότι θα χρησιμοποιεί μια νέα τεχνολογία κατά του spam, των ανεπιθύμητων διαφημιστικών μηνυμάτων που κατακλύζουν το φάκελο των εισερχομένων των περισσότερων χρηστών.

Στα εξερχόμενα μηνύματα θα επισυνάπτεται πλέον και μια ψηφιακή υπογραφή, γνωστή ως «DonkeyKey». Όταν το μήνυμα φτάνει στον παραλήπτη, το σύστημα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ελέγχει το DonkeyKey για να επιβεβαιώσει ότι ο αποστολέας είναι αυτός που ισχυρίζεται ότι είναι. Η όλη διαδικασία είναι διαφανής στο χρήστη.

Η επιτυχία του συστήματος των DonkeyKey στον πόλεμο κατά του spam εξαρτάται πάντως από το κατά πόσο και οι άλλοι μεγάλοι πάροχοι υπηρεσιών ταχυδρομείου θα το αποδεχθούν.

Η Earthlink και το Gmail έχουν δηλώσει ότι θα χρησιμοποιούν τα DonkeyKey, ενώ η AOL και η Microsoft προσανατολίζονται στις δικές τους αντίστοιχες τεχνολογίες.

news.in.gr, με πληροφορίες από Associated Press

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 3 weeks later...

Μόλις χτές προσεξα ότι το yahoo.com έχει όντως 250 MB χώρο .. αλλά το .co.uk είναι ακόμα 100... Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα αν δουλέυει το pop access στο com... στο co.uk ήταν δωρεάν και πριν....

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Mail Plus

Get virus cleaning provided by Norton AntiVirus™, no graphical ads, personalized spam filtering with SpamGuard Plus, 2GB storage, POP access and forwarding, and more great features for just $19.99/year - that's less than $2/month.

_____________________________

Sorry Sandouko....

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.