Jump to content

Νέο ριάλιτι για τον Ozzy!


Basiliki

Recommended Posts

11/10/2004

Νέο ριάλιτι για τον Ozzy! ozzy55.jpg

Μια ακόμα επιχειρηματική απόπειρα ετοιμάζουν ο Οζι Όζμπορν και η σύζυγος του Σάρον.

Αυτή τη φορά προετοιμάζουν την προβολή ενός τηλεοπτικό ριάλιτι με πρωταγωνιστές διάφορά νέα γκρουπ που θα ήθελαν να λάβουν μέρος στο προσεχές Ozzfest. Oι νικητές θα κερδίσουν το δικαίωμα συμμετοχής τους στο που φέτος συμπληρώνει 10 χρόνια καθώς και ένα δισκογραφικό συμβόλαιο.

Το ριάλιτι θα παρουσιάζει τη ζωή ενός συγκροτήματος κατά τη διάρκεια μιας περιοδείας, με σκοπό οι διαγωνιζόμενοι να μπορούν να αντιμετωπίσουν επιτυχώς τις δυσκολίες που θα τους παρουσιάζονταν σε μια τέτοια περίπτωση.

(από το www.rockfm.gr)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 2 months later...

ΜΕΝΩ ΑΦΩΝΗ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!!!! :o

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ, ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΥΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ!!! :splaaaats: ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΕ Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΕΝΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΙΚΙΣΜΕΝΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ, embaaa ΕΠΡΕΠΕ ΟΙ ΛΑΜΠΡΕΣ ΙΔΕΕΣ ΤΗΣ ΑΔΙΣΤΑΚΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ :bloodomen: ΤΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ....

ΤΩΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΦΩΤΟΓΕΝΕΙΑ emcolgate ΘΑ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΗ ΜΕΤΑL ΚΟΙΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ OZZFEST emeleos ....XMMM , ΔΕΝ Τ'ΑΓΟΡΑΖΩ ΛΙΟΣΠΟΡΟΥΣ.... emconfused .

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.