Jump to content

Πίστες & προγράμματα


Recommended Posts

emarrightΑπόλλωνα : η Πέγκυ Ζήνα μαζί με τον Νίνο και τον Κώστα Καραφώτη

emarrightΓκάζι :Νίκος Κουρκούλης μαζί με την Αποστολία Ζώη και τη Μάρω Λύτρα.

emarrightΔιογένη αρχικά θα εμφανιστεί ο Γιάννης Πάριος, άγνωστο με ποιους συνεργάτες

Αρχές Φεβρουαρίου, θα ακολουθήσει πρόγραμμα με την 'Αννα Βίσση

emarrightFever : Γιώργος Μαζωνάκης και Σάκης Ρουβάς μαζί τους η Έλενα Παπαρίζου.

emarrightRex : Δέσποινα Βανδή και συνεργάζεται με τον Θάνο Πετρέλη.Μαζί τους . οι Γιώργος Χρήστου και Καλομοίρα Σαράντη .

emarrightStudio Περαιώς 130 : Γιώργος Τσαλίκης, Έλλη Κοκκίνου και Κωνσταντίνο Χριστοφόρου

emarrightΒοτανικό : από 5 Νοεμβρίου η Χαρούλα Αλεξίου και η Ελευθερία Αρβανιτάκη.

emarrightVox :(από τέλος Οκτωβρίου)η Δήμητρα Γαλάνη και η 'Αλκηστη Πρωτοψάλτη

emarrightCine Κεραμεικός :(από αρχές Νοεμβρίου)Το πρώτο πρόγραμμα συνυπάρχουν οι Διονύσης Σαββόπουλος και Νίκος Πορτοκάλογλου.Στο δεύτερο πρόγραμμα ο Γιώργος Μαργαρίτης

emarrightΣε νέο χώρο στο Γκάζι :ο Γιώργος Νταλάρας μαζί με τον Αντώνη Ρέμο.

emarrightΣε άλλο νέο χώρο στην ίδια περιοχή από 1η Νοεμβρίου η Ελένη Τσαλιγοπούλου μαζί με την Εστουδιαντίνα Στο ίδιο κέντρο, από 4 Φεβρουαρίου Δημήτρη Μητροπάνου, Δημήτρη Μπάση και Θέμη Αδαμαντίδη

emarright Και σε έναν ακόμη νέο χώρο και πάλι στην ίδια περιοχή από τέλη Ιανουαρίου θα κάνουν πρόγραμμα οι Γιάννης Κότσιρας, Μελίνα Ασλανίδου, Μανώλης Φάμελλος και Ραλλία .Δεύτερο Stage του ίδιου συγκροτήματος θα κάνει το πρόγραμμά του ο Notis μαζί με την Μαριάντα Πιερίδη.

emarrightΙερά Οδό : Πασχάλης Τερζής και Μιχάλης Χατζηγιάννης.

emarrightΣτο Σταυρό του Νότου από 15/10 μέχρι 13/11, τα Παρασκευοσάββατα οι Κώστας Λειβαδάς, Μάνος Πυροβολάκης, Στάθης Δρογώσης και Σοφία Στρατή.

από 19/11 και από Πέμπτη μέχρι Σάββατο Φίλιππο Πλιάτσικα Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Διονύσης Τσακνής και Domenica.

emarrightΜετρό μέσα Οκτώβριο ο Φοίβος Δεληβοριάς και Ζακ Στεφάνου.Μετά τις γιορτές θα ακολουθήσει η Τάνια Τσανακλίδου με τον Μιχάλη Δέλτα.

emarrightΖυγό από 19/11 ο Νίκος Παπάζογλου από το Φεβρουάριο και πάλι οι 'Αγαμοι Θύται.

emarrightZoom από 28/10 αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι, για πέντε τετραήμερα και με πολλούς καλεσμένους. Στο πρώτο η Έλλη Πασπαλά, ενώ ακολουθούν ανά τετραήμερο οι: Αλκίνοος Ιωαννίδης, Raining Pleasure, Human Touch και Blaine Reninger (των Taxedo Moon). Και από 18 ή 19/11 θα αναλάβει πρόγραμμα σεζόν ο Παντελής Θαλασσινός με το Τρίφωνο.

emarrightΔίπλα στο Ποτάμι από 5 μέχρι 13/11 για δύο διήμερα ο Μιλτιάδης Πασχαλίδης.

Από 19 έως 27/11 οι Χειμερινοί Κολυμβητές, 3, 4, 10 & 11/12 οι Χαΐνηδες

από 17/12 μέχρι 8/1 η Ελένη Βιτάλη

emarrightHouse of Art από 22 Οκτωβρίου με Κωστή Μαραβέγια και Στέλιο Μποτωνάκη.

emarrightFix Χρήστος Πάζης

emarrightLa Notte από 7/10 Νίκος Γιατρουδάκης και Χρήστος Μενιδιάτης

emarrightPlus Γυάλινο αναζητείται σχήμα

emarrightPosidonio νεανικό πρόγραμμα με επικεφαλής τον Νίκο Βέρτη

emarrightΜούσες πιθανόν ο Αντύπας και η Αγγελική Ηλιάδη

emarrightΜπάμπη Κηφισιάς οι Σώτης Βολάνης, Έφη Θώδη, Χάρης Μαρνιέρος,

emarrightΠλατό ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος και η Ελένη Καρουσάκη.

emarrightΜέδουσα Λευτέρης Πανταζής επικεφαλής για ολονύχτια γλέντια αλλά στο πρώτο μέρος του προγράμματος θα υπάρχει καμπαρέ show.

emarrightΠεριβόλι τ' Ουρανού ο Μπάμπης Τσέρτος

emarrightΧάραμαη Μαριώ και η Λίτσα Διαμάντη.

emarrightΜαγιοπούλα από 14/10 ο Βαγγέλης Κορακάκης

emarright Ερμηνείες Δούκισσα, Αγάθωνα, Θεοδοσία Στίγκα, Γιούλη Τσίρου και Κατερίνα Τσιρίδου

emarrightΑστροφεγγιά Αντώνη Ρεπάνη, το Ποντίκι με τη Νάντια Καραγιάννη και τους Αιθεροβάμονες

emarrightΤζιβαέρι με την κομπανία του Μάκη Σταμούλη

emarrightΑσματοπωλείο με εξαμελή κομπανία.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

emarup Στο Ασματοπωλείο είχα τραγουδήσει κι εγώ πριν 2 χρόνια :rolleyes: Λέει!!! emthumbsup
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Οι ερωτήσεις αφορούν τους εξής τροβαδούρους:

1. Που θα τραγουδάει φέτος ο Παϊτέρης;

2. Τα ίδια και για τον Πουλικάκο

3. Οι αφοί Κατσάμπα για που;

Αυτααααά :P

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Καλά, επιτέλους οι πραγματικά καλύτερες σύγχρονες ελληνίδες τραγουδίστριες(που τραγουδούν και κάνουν καριέρα στις μέρες μας- μη μου πείτε για Φαραντούρη κλπ) επιτέλους ανά 2 στην ίδια σκηνή...Ελευθερία και Χαρούλα και Άλκηστις με Δήμητρα...

Ήμουν πέρυσι στο φινάλε της Αρβανιτάκη, και τυχαία είχε πάει να την παρακολουθήσει η Πρωτοψάλτη. Την είδε η Αρβανιτάκη και προς το τέλος του προγράμματος την ανέβασε στη σκηνή.. Μαγεία... :rolleyes:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 3 weeks later...

Αστέρια Γλυφάδας, 2108944558, 2108946898

Η Καίτη Γαρμπή σε ένα one woman show. Μαζί της ο Σταύρος του Super Idol και οι Φίλιππος Κτενάς, Γιούλη Μπεζεράκου. Φιάλη ουίσκι € 150,00 (κομπλέ), κρασί ανά δύο € 80,00 (κομπλέ). Είσ. στο μπαρ με ποτό € 15,00. Από Πέμ.-Σάβ

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 1 month later...

Κι επειδή η τικ-τακτούλα μας έχει αδυναμία στον Νίκο Παπάζογλου, αντιγράφω από το αθηνόραμα... :)

emarright ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΣΤΟ ΖΥΓΟ ΑΠΟ 25/11

Με πρόγραμμα «Μεικτό και νόμιμο»

[... ] Κάθε φορά, η καλλιτεχνική προσωπικότητα του Νίκου Παπάζογλου καταγράφεται στο πρόγραμμά του. Να τι λέει ο ίδιος:

«Το πρόγραμμα στο Ζυγό θα αποτελείται από πράγματα που αγαπώ - τραγούδια που είναι μπαλάντες, είναι ηλεκτρικά, είναι κλασικά ακουστικά, είναι παραδοσιακά...Ένα σύνολο που επιχείρησα να κάνω και το ονόμασα «Μεικτό και νόμιμο», δανειζόμενος τη ρήση του Σολωμού!

Για όλα αυτά τα είδη («μεικτά και νόμιμά»!), έχω την κατάλληλη βοήθεια από την παρέα μου, τη Λιζέτα Καλημέρη, την Κατερίνα Παπαδοπούλου και την Μαρία Λούκα. Η ορχήστρα, η Λοξή Φάλλαγγα, είναι σε πλήρη ανάπτυξη: δέκα άτομα, για να καλύπτονται όλα αυτά τα μουσικά είδη που είπαμε, επαρκώς και όπως πρέπει. Όταν παίζουμε μπαλάντες, θα είναι ένα κουιντέτο, όταν παίζουμε παραδοσιακά, θα είναι ζυγιά κανονική, όταν θα παίζουμε κλασικά λαϊκά, θα είναι μια λαϊκή ορχήστρα και όταν παίζουμε ηλεκτρικά, θα είναι μια ηλεκτρική μπάντα...

Η επιλογή των τραγουδιών είναι τέτοια, που να αποτελεί και ψυχαγωγία και διασκέδαση - αυτό δηλαδή που έλεγε ο Μανώλης Ρασούλης συμπυκνωμένα «Συγκίνηση μεν συνείδηση δε».

Οι παραστάσεις θα γίνονται τριήμερα (Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο) και θα κρατήσουν ως το τέλος του Ιανουαρίου.

Στο πρόγραμμα υπάρχουν και καινούργια κομμάτια, τα οποία δεν έχουμε προλάβει να δισκογραφήσουμε - όμως αυτή την περίοδο, στα κενά που έχουμε από τις εμφανίσεις, θα τελειώσουμε και τις ηχογραφήσεις για να βγει ο δίσκος. Παιδεύτηκα πολύ να βρω στιχάκια που να μ' αγγίζουν και να αποτελούν αφορμή να για να κάνεις τραγούδι, αλλά τελικά έγινε! Το ότι άργησε δεν έχει και τόση σημασία. Έτσι κι αλλιώς, ανάμεσα στους δίσκους που έχω φτιάξει μέχρι τώρα τέσσερα-πέντε χρόνια μεσολαβούσαν... Άργησε λίγο περισσότερο αυτή τη φορά! Τι να κάνουμε; Ο σκοπός είναι να είναι καλός ο δίσκος...».

[από αθηνόραμα]

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

σ'ευχαριστώ πολύ, zkw!!!!

να' μαστε καλά, σε λίγες μέρες θα έχω και ανταπόκριση....χι,χι.....(μα τόσο δύσκολο πια να πείθεις φίλους να πάμε Παπάζογλου.....έπρεπε να υπαναχωρήσω και να πάμε πρωτα Νικολόπουλο....)

butterfly (καλωσόρισες!!!), το Σωκράτη Μάλαμα δεν τον "ακούω" ιδιαίτερα....ο,τι τυχαίνει να ακούσω απο ραδιοφωνο....αλλά σαν κάπως ν' αλλαξα γνώμη , όταν άκουσα τις εντυπώσεις απο Μαλαμικούς και μη σε συναυλία του στο πανεπιστήμιο Κρήτης...έκανε καλή εντύπωση σε όλους με το κέφι του, το χούμορ του, την καλή του διάθεση...."πουλάκια μου" ανέβαζε τα παιδιά, "πουλάκια μου" τα κατέβαζε....όλο τρυφερότητα....και άκουγε παραγγελιές ....και μάλιστα συζητούσε με τον κάθε "παραγγελέα" για το τραγούδι και του "επέτρεπε" να το τραγουδά μαζί του στη σκηνή αν το ηθελε....οι μουσικοί του μετα απο δίωρο , βγήκαν να κάνουν διάλειμμα στο κυλικείο καμια ώρα και τον άφησαν μόνο....αυτός εντούτοις συνέχισε μόνος του....4ωρη συναυλία....

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Καλή σου μέρα! Πήγα σε συναυλία του στο Θέατρο Βράχων σχεδόν με το ζόρι και ειλικρινά σου λέω ότι ποτέ δεν ζήλεψα τόσο άνθρωπο για το πάθος του. Επίσης μετά, παρατήρησα τη σεμνότητα του. Δεν εξευτελίζει τον εαυτό του...Όσο για τα τραγούδια του, δώρα, αν σου αρέσουν τα ψαγμένα με ιδιαίτερη φωνή!!!

:wub::wub::wub:

ΚΡΑΣΑΚΙ ΜΟΥ ΣΥΧΩΡΑΜΕ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΚΟΛΟΓΑΩ,

ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΜΑΥΡΗ ΤΑΡΑΧΗ ΟΤΑΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΑΩ...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Κι επειδή η τικ-τακτούλα μας έχει αδυναμία στον Νίκο Παπάζογλου, αντιγράφω από το αθηνόραμα...  :)

Εεεεε και εγώ είμαι λάτρης του Νικολάκι :):D

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

emarup Ναι? Δεν το ήξερα! :)

[Η πρώτη φορά που άκουσα τον Παπάζογλου ήταν πριν από λίγες μέρες, στην ΕΤ1... Έως τότε, μόνο το τραγούδι "Αύγουστος" ήξερα... emblush]

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Eνάρξεις....

Έναστρον 9/12

Δυναμική επιστροφή του Νότη Σφακιανάκη, με δυνατό show και σε νέο μεγάλο χώρο. Μαζί του η Μαριάντα Πιερίδη και η Cosmo Band.

Ιnfo

ΕΝΑΣΤΡΟΝ Πειραιώς 178 & Λαμίας 4, Ταύρος, 2103476606, 2103476772.

Ζoom 3/12

Παντελής Θαλασσινός και Τρίφωνο αρμενίζουν ελεύθερα στην ελληνική (και όχι μόνο) μουσική με οδηγό την αισθαντικότητά τους και κύριο εργαλείο την μπαλάντα, που αγγίζει κάθε ψυχή.

Πλατό 3/12

Μάκης Χριστοδουλόπουλος, Ελένη Καρουσάκη, Λευτέρης Ζέρβας, Κώστας Κούντος. Δεδομένος ο Μάκης και η μουσική παρέα του, που μπορεί να δώσει από τις καλύτερες μουσικές εικόνες της χρονιάς.

Fever 3/12

Σάκης Ρουβάς, Γιώργος Μαζωνάκης, Έλενα Παπαρίζου. Show εγγυημένο από τον Σάκη, πολλές επιτυχίες από τον Μαζωνάκη, ποπ ικανότητες από την Παπαρίζου. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα τραβήξουν πολύ νεαρόκοσμο και όχι μόνο. Έξυπνος συνδυασμός.

Voice 9/12

Βαλάντης!!!Μαζί του η έμπειρη Λένα Παπαδοπούλου με καλές λαϊκές βάσεις και προσωπικές επιτυχίες, αλλά και η Βάσια Ρήγα, και αυτή με πείρα στην πίστα.

Φως 10/12

Νέο πρόγραμμα της Νατάσας Θεοδωρίδου, με τα νέα τραγούδια της Ρεμπούτσικα. Παρτενέρ της ο ιδιαίτερος φεϊμστορίτης Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης.

Πανσέληνος 10/12

Νέα ομάδα από σολίστ μπουζουκιών που ακούει στο όνομα Δρόμος, με νωπό τον πρώτο τους ενδιαφέροντα δίσκο. Μαζί τους οι Ιροντίνα («Νύφες»), Σοφία Εμφιετζήκαι ο Διαμαντής Διονυσίου, ο νεότερος της οικογενείας.

Μεταξουργείο 10/12

Με το νέο πρόγραμμα του Λουκιανού Κηλαηδόνη.

Δίαυλος 10/12

Επιστροφή του Γιάννη Γλέζου στο μουσικό του σπίτι, όπου «θα ερμηνεύει τα λυρικά του τραγούδια και θα απαγγέλλει τα πολεμικά του ποιήματα».

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 4 months later...

emarright Aρωμα Xατζιδάκι στο Zoom

H Eλλη Πασπαλά και οι Raining Pleasure τραγουδούν Mάνο Xατζιδάκι σε ενορχηστρώσεις του Nτέιβιντ Λιντς, επαναλαμβάνοντας για λίγες ημέρες στις 16, 17, 18 και 19 Aπριλίου στο Zoom, την παράσταση που παρουσίασαν με μεγάλη επιτυχία το περασμένο φθινόπωρο.

Tο πρόγραμμα αποτελείται από μία επιλογή από τους κύκλους τραγουδιών «Oι μπαλάντες της οδού Aθηνάς», «O κήπος του Aλλάχ», «Tα λιανοτράγουδα», «H σκοτεινή μητέρα» και ο «Mεγάλος Eρωτικός», ενώ οι Raining Pleasure, σκέφτηκαν να παρουσιάσουν ένα ολοκληρωμένο έργο, από την αρχή μέχρι το τέλος του, επιλέγοντας το «Reflections» που είχε ηχογραφήσει ο συνθέτης με τους New York Rock & Roll Ensemble το 1969 ενώ ζούσε στη Nέα Yόρκη.

Zoom: Kυδαθηναίων 39, Πλάκα, τηλ. 210-32.25.920

[από kahimerini.gr]

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.