Jump to content

Ακριβότερα κατά 10% έως 20% τα τέλη κυκλοφορίας


Roadrunner

Recommended Posts

Έσοδα από αύξηση των τελών κυκλοφορίας των ΙΧ αυτοκινήτων κατά 10% έως 20% περιλαμβάνει, σύμφωνα με πληροφορίες, το προσχέδιο του προϋπολογισμού του 2005, το οποίο αναμένεται να δει το φως της δημοσιότητας στα μέσα της επόμενης εβδομάδας και να κατατεθεί στη Βουλή την μεθεπόμενη εβδομάδα.

Το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών φέρεται να έχει ετοιμάσει ήδη τη σχετική απόφαση, ενώ το θέμα ετέθη και σε συνάντηση που είχε την Παρασκευή ο υπουργός Γιώργος Αλογοσκούφης με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, κατά την οποία εξετάστηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες του προϋπολογισμού.

Ο νέος προϋπολογισμός θα έχει ως στόχο τη μείωση του ελλείμματος της γενικής κυβέρνησης στο 2,8% του ΑΕΠ από 5,3% που αναμένεται να διαμορφωθεί το έλλειμμα φέτος.

Οι προβλέψεις για μείωση του ελλείμματος θα στηρίζονται στην εξοικονόμηση δαπανών από τον περιορισμό που θα κάνει στο Δημόσιο, καθώς και στην αύξηση των εσόδων που θα προέλθουν από την αύξηση του ΑΕΠ και από την περαίωση των εκκρεμών φορολογικών υποθέσεων των παρελθόντων ετών.

Όπως έχει δηλώσει ο κ. Αλογοσκούφης, η εισοδηματική πολιτική της κυβέρνησης για το 2005 θα προβλέπει αυξήσεις μισθών και συντάξεων στο Δημόσιο θα είναι στο ύψος του πληθωρισμού.

να δω οι ασφάλιστικες που θα το πάνε φέτος..... αγγλία θα γίνουμε σε λίγο...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.