Jump to content

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ...


Mariza

Recommended Posts

17 Σεπτέμβρη...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑ....στις ΣΟΦΙΕΣ!!!

Πόσες έχουμε???

Τη σοπράνο μας ή αλλιώς Julietta και...

Tην μπού μου ή αλλιώς Αriadni...

emiloveyouemkissempresentemiloveyouemkissempresent

Ξεχνάω καμιά...???

Σας εύχομαι τα γνωστά... :P (αλλά τόσο σημαντικά)

Υγεία... B)

Ευτυχία... :rolleyes:

Αγάπη... :wub:

Επιτυχίες... -_-

claudiatat-flowers.gif

ΥΓ. αυτό το Claudia δε ξέρω τι είναι...αλλά εμένα μ'άρεσε το αρκουδάκι και έτσι το έβαλα... :Pemoops

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Στη συμπαθεστατη, φιλτατη και πουρεκα Juliette που οταν διαβαζω τα ποστ της παντα χαμογελω και συμπασχω με οτιδηποτε σουρεαλιστικο κι'αν της συμβαινει, ευχομαι καθε ευτυχια παντα και να συνεχισει να τραγουδα γιατι στο μελλον οταν ερθεις για συναυλιες στην Κυπρο, θα'ρθω στα καμαρινια για αυτογραφο και θα παιζω τον παραγοντα οτι "παμε χρονια πισω" με τη σοπρανο!!! Εισαι γλυκητατη και καλα κανεις που εισαι "τρελλη"! Μια σε εχουμε! ;)

Στην χαριτωμενη boo-αριαδνουλα ευχομαι οτι καλυτερο και προπαντων αγαπη και να γραφει πιο συχνα! Εχεις και φορουμιακες επιτυχιες με τα αγορια...γκουχ γκουχ...χεχεχεχεεεε :D:lol:

empresentempresentempresent ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!! empresentempresentempresent

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Χρόνια Πολλά από εμένα

Έχω την χαρά να σας γνωρίζω και τις δύο από κοντά :)

Σοφάκι μου (Μπού! :) (ίδια είσαι... αν και νταξ... η μπου είναι λίγο πιο άσχημη :rolleyes: )) Καλά τι θα γίνει με σένα;;; ε;; Πότε επιτέλους θα σε γιορτάσουμε τι κακό είναι αυτο με σένα.. και γενέθλια και γιορτή μέσα στο full της εξεταστικής :(emno

Κανονίσου.... αρχές Οκτώμβρη θα το κάψουμε.. Μαρίζα ακούςςςςς :lol:

καλά καλά μη βαράς... ασ πω και καμια ευχή ε; embaaa:splaaaats:

Σου εύχομαι φέτος με τισ κλινικές να βρείς ποιον κλάδο θέλεις τελικά να ακολουθήσεις.. να βρείς κάτι που να σε γεμίζει και να σε κάνει να θες να μαθαίνεις όλο και περισσότερα πάνω σ'αυτο... Τώρα... για τα άλλα δεν έχεις πρόβλημα... B) Εύχομαι να συνεχίσουν έτσι και καλύτερα! Να μην υπάρχει ούτε μια στγμή στη ζωή σου που να βαριέσαι και ... Θέλω να χαμογελάς ΠΑΝΤΑ (αυτό δεν ήταν ευχή emblush ... ΑΠΑΙΤΗΣΗ :rolleyes: )

Πολυαγαπημένη μου Σοπράνο... (Jul) όπως καταλαβαίνεις ήρθε η σειρά σου emdevil

Για σένα τι να πώ; χμ... καταρχάς.. ως μάνατζερ πρέπει να σου πω ότι έχεις διάβασμα.. οπότε πάρτυ δεν έχει :P:P:P καλά καλά άντε επείδη είναι η γιορτή σου επιτρέπεται μια μικρή συγκέντρωση 10:30-12:30 emeleos

Βασικά τι είπες.. θα γβάλεις όλο το forum για κέρασμα σε κάποιο CLUB ;; οκ οκ δε σε πιέζω.. αφού εσύ θες... emstupidemhehe

Ας σοβαρευτώ... Λοιποοοοοοοοοοοοοοοοοννννν

Σου εύχομαι να καταφέρεις να πραγματοποιήσεις όλα τα μελλοντικά σου σχέδια και πρώτο απ'όλα την Βιέννη! Να κάνεις πολλές συναωλίες και κάποιος να προσέξει το ταλέντο σου :) Άντε και στην λυρική σκηνή με το καινούργιο έτος!! :D Να βρεις αυτό που ζητάς και να σου δώσει την ηρεμία που μερικές φορές δεν έχεις...

ααα και είπαμε

ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟ

(εγώ και ο μικρούτσικος ένα πράμα B) )

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Μπα; Γιορτάζει η Ιουλία;

Χρόνια Πολλά (θα έκανα ένα πικρόχολο σχόλιο, αλλά ένεκα η ημέρα, το αφήνω για άλλο θρέντ).

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

mum_10.jpg

πολύχρονες και ευτυχισμένες!!!!

Jul και Αριαδνη, να'στε καλότυχες και να πετυχαίνετε ο,τι ποθείτε!!!

κάθε καλό!!!!

:)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Να κάνεις πολλές συναωλίες και κάποιος να προσέξει το ταλέντο σου  :)

Στην αρχή με μπέρδεψε το ωμέγα και νόμιζα ότι σου εύχεται να κάνεις πολλές ανωμαλίες! Όσο για το δεύτερο σκέλος της πρότασης.. τι να πω. Λίγοι μάλλον στην έχουν πει τόσο πλαγίως:D

Εύχομαι κι εγώ από τη μεριά μου λοιπόν να προσέξει κάποιος κάποτε το εντελώς απαρατήρητο ταλέντο σου:P

Σοφάκι, να χαίρεσαι το όμορφο όνομά σου, το οποίο δε σου αρέσει καθόλου, και να συνεχίσεις να είσαι αυτό που είσαι. Δεν ξέρω τι είσαι ακριβώς, αλλά να συνεχίσεις να το είσαι. Μην αλλάξεις προς κάτι άλλο που δεν έχω ιδέα τι μπορεί να είναι. Απλά στους καλλιτέχνες εύχονται πάντα κάτι τέτοια. Και βέβαια, υγεία, αγάπη, ευτυχία, πίστη, αφοσίωση, καλοσύνη για όλο τον κόσμο, αμήν, ζωή σε μας και του χρόνου, καλό καλοκαίρι, καλή στεριά και καλή ψήφο.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

=> Καταρχάς να ευχηθώ κι εγώ χρόνια πολλά στην συνονόματη Αριάδνη (που απ'όσο έμαθα γιορτάζει και...αύριο!!!) emwishempresentemrose

=> Και τώραααααααααααααααα.... οι δηλώσεις! Μουχαχαχαχαχα!!!!

=> Χρόνια μου πολλά και καλά να με χαίρεστε!! emcolgate Επισκέψεις και λελούδια δεχούμαστε αφτερ 8 που τελειώνουμε μάθημα emrose

=> Mαριζάκιμ' εσένα στα'πα και αλλού αλλά κι από δω θενκς για το τοπικ emiloveyou και συ ό,τι άλλο ποθείς να το πάθεις (βασικά πτυχίο και αμάξι προς το παρόν... emhehe )

=> Goldie μου, είπαμε εμείς θα ανοίξουμε καρτέλ διεφθαρμένων δικηγόρων-λογιστών-ιατρών να βγάλουμε κανα φράγκο :D Και για ξεκάρφωμα θα διοργανώνουμε συναυλίες emgoal Στο καρτέλ θα βάλουμε και τη Βασίλω, μη σου πω να την κάνουμε και Πρόεδρο ;)

=> Μεσιέ Λεφκύ (ο τόνος στο υ, ή είμαστε γαλλομαθείς ή δεν είμαστε!) και στα δικά σου ωρέ!! :bloodomen:

=> Tik-tak, φχαριστώ για την ευχή, ξέρεις πόσο μου χρειάζεται emkiss

=> Νοτ θενκς, είδικά η αγάπη μου χρειάζεται, όπως και τα φρίσκις ένα πράγμα.... Φιλιά στα πανέμορφα Γιάννενα :)

=> Μάι μέταλ μπρο ΥΟ! Όχι δε θα κάνω πολλές ανωμαλίες, ας αρχίσω να σουρεαλίζομαι λιγότερο επιτέλους :D Και ναι, μακάρι να με προσέξει κανένας μπας και κάνω καμιά εμφάνιση λιγότερο χορωδιακή να με καμ(κ)αρώσετε κι εσείς :P Όσο για την ευχή, ήταν αρκετά σουρεάλ (φυσικά, μπορείς να μου ανοίξεις και τοπικ "ποιος είναι ο σουρεαλικΕΣΤΕΡΟΣ :P άνθρωπος που έχετε γνωρίσει") αλλά θα την εφαρμόσω, γιατί άμα μου εύχεσαι να μην αλλάξω πα να πει ότι κάτι καλό πρέπει να'χω κι εγώ... χεχεχεχε... Καλό σου ταξίδι, καλή επάνοδο στις μέρες της άλλης μου γιορτής emdevil και καλή λευτεριά emevlogies Και σ'αγαπώ με τρέλα!!! emiloveyou

=> Τελευταίο (προσωρινά...) άφησα τον πολυαγαπημένο μου μάνατζερ (όχι τι νόμιζες!! emhehe )

Διάβασμα? Τι διάβασμα? Για σήμερα θα κάνω μια μικρή εξαίρεση και θα στηριχτώ μόνο στο αστείρευτο ταλέντο μου :P (τα αυτόγραφα μετά και ένας-ένας παρακαλώ, μη ζμπρώχνετε όλοι θα πάρετε emsplats )

Καλά ρε μάνατζερ άνθρωπος, εσύ κανονικά κανονίζεις τις δημόσιες σχέσεις μου και δε θυμάσαι ότι θα δώσω μια συναυλία στο ΟΑΚΑ (σήμερα δεν έχει τελετή έναρξης, αλλά συναυλία προς τιμήν μου ουαχαχαχα) Ακούς εκεί κλαμπ.... τςτςτςτς πού έχεις το μυαλό σου ρεεεεεεεε emdevil:P

Σοβαρεύομαι (γκουχ-γκουχ...) :P Λοιπόν emthanx πρώτα απ'όλα για τις 12.30 (ξέρεις εσύ... ;) ) ήσουν ο πρώτος :wub: Και ναι, τη Βιέννη θα την κυνηγήσω αλλά βόηθα κι εσύ, αμάν πια τι σε πλερώνουμε... κλείσε μου καμιά συναυλία...αν δεν, πώς θα με προσέξει ο κάποιος που λέγαμε..? (μουχαχαχα) Για το νέο έτος στη Λυρική δεν ξέρω ακόμα, όλο και κάτι θα γίνει, αλλά προς το παρόν έχουμε Ηρώδειο :splaaaats:

Ααα και για την ηρεμία.... σιγά μην αποφασίσω να ηρεμήσω...όλος ο κόσμος θέλει να ηρεμήσει, να κάνω κι εγώ τα ίδια με την πλέμπα??? Ζαμαί!!!!! :P :P (αφού με ξέρεις ότι θέλω να κάνω θόρυβο emdevil ποικιλοτρόπως!!! :D ) emarright Btw με πήρε τηλ η γυναίκα του δασκάλου.... θα στα πω, ως μάνατζερ αυτό πρέπει να το ξέρεις!!! ;)

=> Σας αγαπώ όλους με τρέλα και πολλές πολλές νότες!!! emharp:wub:emiloveyou

(Εντιτ: γμτ αμάν!!! μου έβγαλε You have posted a message with more emoticons that this board allows. Please reduce the number of emoticons you've added to the message ρε σεις αντμινς..... έλεος!!! Σπλατς δηλαδή ουαχ ουαχ ουαχ!!!)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Χρόνια πολλά και από μένα! :)

Χρόνια πολλά Αριάδνη και να είσαι ευτυχισμένη και ότι ποθείς!

Και για την αγαπημένη μου φίλη την Σοφία που πολύ την αγαπάω embaaa Θέλω να πω τα εξής:

Σου εύχομαι καλές συναυλίες

Σου εύχομαι να πας στο κομμωτήριο (Τους έχεις ρημάξει τα νέυρα των ανθρώπων emeleos , σήμερα θα πάω, αυριο θα πάω, το κλείσανε το μαγαζί)

Σου εύχομαι να ανοίξεις τα μάτια σου και να δεις αυτό που ψάχνεις!

Πολλά φιλιά και πολλή αγάπη

Θα τα πούμε από κοντά!

Σ' αγαπώ πολύ emiloveyou

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Στην αρχή με μπέρδεψε το ωμέγα και νόμιζα ότι σου εύχεται να κάνεις πολλές ανωμαλίες! Όσο για το δεύτερο σκέλος της πρότασης.. τι να πω. Λίγοι μάλλον στην έχουν πει τόσο πλαγίως:D

sorry για το ω.. μου ξέφυγε... emblush (ρε Κώστα μήπως και να βάλεις και ένα speller :splaaaats: )

όσο για το δεύτερο σκέλος της πρότασεις αγαπητέ μου sov δεν έχει τίποτα το έιρωνικό ή κάποιο υπονοούμενο....

Το να έχεις ταλέντο μόνο δυστηχώς στις μέρες δεν φτάνει.. αν δε το δει το κατάλληλο άτομο δύσκολα θα μπορέσεις να προχωρήσεις... σε όποιον τομέα και αν είσαι.. πόσο μάλλον στον καλλιτεχνικό!

αυτά

Καλή σας μέρα!

Και πάλι πολύχρονες και να είστε ευτυχισμένες και χαμογελαστές

Ο κόσμος σας χρειάζεται και τις δύο αυτό να το θυμάστε! :rolleyes:

emiloveyou Both!!!!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Χρόνια Πολλά και στις δυο σας!!!

Εύχομαι ό,τι καλύτερο να το αποκτήσετε εντός ή εκτός του τρέχοντος έτους και να περνάτε πάντα καλά, με ανθρώπους που εσείς γουστάρετε!!!

:Demrose

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Το να έχεις ταλέντο μόνο δυστηχώς στις μέρες δεν φτάνει.. αν δε το δει το κατάλληλο άτομο δύσκολα θα μπορέσεις να προχωρήσεις... σε όποιον τομέα και αν είσαι.. πόσο μάλλον στον καλλιτεχνικό!

Και πάλι πολύχρονες και να είστε ευτυχισμένες και χαμογελαστές

Ο κόσμος σας χρειάζεται και τις δύο αυτό να το θυμάστε!  :rolleyes:

emiloveyou Both!!!!

Και μεις χρειαζόμαστε να μας το υπενθυμίζουν ;)

Κατά τ'άλλα μας αγαπάς, αλλά λελούδιο δεν είδαμε.... :P:splaaaats:

(αφού το ξέρεις το πάθος μου, εξάλλου σε σοπράνο απευθύνεσαι)

emiloveyouemrose

emarright Παναχάκιμ' και σένα στα'πα αλλέως... κάτι είπαμε για τούρτες και κρέμα γάλακτος λάιτ... :D Ως προς το θέμα άνθρωποι που γουστάρουμε, τουλάχιστον σ'αυτόν τον τομέα πάμε καλά... B)

emarright ΥΓ: Νάντια, πάλι δεν πήγα... τι να κάνω πλακώσαν τα τηλέφωνα και οι υποχρεώσεις.... :P

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

=> => Goldie μου, είπαμε εμείς θα ανοίξουμε καρτέλ διεφθαρμένων δικηγόρων-λογιστών-ιατρών να βγάλουμε κανα φράγκο :D Και για ξεκάρφωμα θα διοργανώνουμε συναυλίες emgoal Στο καρτέλ θα βάλουμε και τη Βασίλω, μη σου πω να την κάνουμε και Πρόεδρο ;)

Κι όμως, στις παλιές καλές μέρες του forum, πριν καταργηθούν οι ομάδες, υπήρξα πρόεδρος των διεφθαρμένων!!! B) Ναι, είχα ιδρύσει τέτοια ομάδα. Και πρόεδρος για την αποκατάσταση αναποκατάστατων γυναικών! :unsure::wacko: Τί μου θύμησες βρε Σοφάκι... Πλούσια κοινωνική δράση... Καλώ τις διεφαρμένες μου να δηλώνουν παρόν! emiloveyouemrockonemthanx

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Χρόνια πολλά και στις δύο και να θυμάστε...

Ο Δρόμος της Υπερβολής δεν οδηγεί πάντα στο Παλάτι της Σοφίας...

ΥΓ: Και ο KonstantinosMD που βαριέται να login/logout κλπ λέει χρόνια περισσότερα.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Χρόνια πολλά και καλά !!!!!!!!

:):)empresent

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!

Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα και στις δύο! emcolgate

Μακάρι να σας πάνε όλα στη ζωή, όπως τα ονειρευτήκατε!

emroseemrose < Ένα για την κάθε μία, έτσι; B) >

Υ.Γ. Έλειπα όλη μέρα, μη με κακολογήσετε που άργησα... :o

Υ.Γ2. Διεφθαρμένες;! Ααααχ...τι μου θύμησες... B)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

emthanxemiloveyou και στους υπόλοιπους για τις ευχές!!!

emarright Βασίλωμ' το ξέρω για τις διεφθαρμένες, γι'αυτό το ανέφερα ;)

emarright 7άκομ' να άντρας ρε, προσφέρει κι ένα λουλούδι σε δυο διακεκριμένες κυρίες :rolleyes:emthanx:wub:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Έφτασααααα κι εγώ (με μια μικρή καθυστέρηση)! emoops

Σας έφερα ένα καλάθι με πολλές γιορτινές, λουλουδιαστές, μελωδικές ευχές για ό, τι επιθυμείτε!!! emrose

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Τελευταία και καταϊδρωμένη, ένεκα έλλειψης υπολογιστή στο σπίτι, σας εύχομαι χρόνια πολλά και ό,τι επιθυμείτε να το πάθετε!!! empresentemkissemrose

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

emarup Τώρα τα είδα τα 2 ποστς.... emoops

emthanxemkiss

emarright Ζούκου, είπες καλάθι και θυμήθηκα ότι ένας συνάδελφος στη χορωδία που γιόρταζε έφερε σε πανέρι 100 μερίδες μπριζολάκια από τον Τέλη (Κουμουνδούρου-όποιος δεν τον ξερει κακώς και χάνει) με τις αντίστοιχες μερίδες πατάτες συν τα ποτά :D Σαν πικνίκ ένα πράγμα!! emhehe

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Τον Τέλη ρε; Τα καλύτερα μπριζολάκια;;; Που τα κάνει και πολυκατοικία;;;

Είναι και γείτονας...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

emarup Ωωωωωωω τυχερός είσαι να γειτνιάζεις με τόσο νόστιμες προσωπικότητες :P

Χμμμ.... πείνασα νυχτιάτικα... :unsure:B)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.