Jump to content

World Records Guinness!!!


Mariza

Recommended Posts

FARTHEST EAR SLINGSHOT

3.306 m (10 ft 10.5 in) dime toss, Monte Pierce, USA.

new-1.jpg

THE MOST ELASTIC MAN

Pierre Beauchemin could contort his body into strange positions

new-2.jpg

FURTHEST EYEBALLS POP

11 mm (0.43 in) out of sockets, Kim Goodman, USA.

new-3.jpg

HAIRIEST FAMILY

98% of bodies covered in hair, the de Jesus clan, Mexico.

new-4.jpg

LONGEST FINGERNAILS

Combined length was 6.15 m (20 ft 2.25 in), Shridhar Chillal, India, July 1998.

new-5.jpg

MOST PIERCED WOMAN

720 piercings, Elaine Davidson, Scotland, UK.

new-6.jpg

STRETCHIEST SKIN

15.8 cm (6.25 in) stomach skin stretch, Garry Turner, UK.

new-7.jpg

MOST TATTOOED MAN

99.9% tattoo-covered body, Tom Leppard, Scotland, UK.

new-8.jpg

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Μαριζα...καμια φωτο με αυτον που κανει συντριβανι τα ματια του δε εχεις;Θυμασαι που το'χες βαλει ποστ σε αλλο θεμα.....

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 1 month later...

Ο "Μουλίνος" της Κρήτης ζητά είσοδο στο Γκίνες

Το μικρότερο μουλαράκι που καταγράφηκε ποτέ, γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης. Το μίνι-μουλαράκι, με μόλις 59 εκατοστά ύψος και βάρος 45 κιλών, είναι κατάμαυρο και προέκυψε από την διασταύρωση ενός πόνυ ράτσας Shetland, και ενός ντόπιου γαϊδουριού. Το μικρό μουλαράκι που ονομάστηκε "Μουλίνος" έχει μητέρα μια πονίτσα ύψους 90 εκατοστών, και ένα ντόπιο γάιδαρο ύψους 98 εκατοστών. Ο ίδιος δεν αναμένεται να ξεπεράσει τα 95 εκατοστά κατά την ενηλικίωση του.

moulinos-moularaki.jpg

Ζωηρός και παιχνιδιάρης

Η διασταύρωση και η γέννα έγιναν στον Ιππικό Όμιλο Ηρακλείου, κάτω από "φυσιολογικές συνθήκες", όπως δήλωσε η Κ. Μπαστάκη - Γραμματικάκη, υπεύθυνη του ομίλου.

Ο Μουλίνος μεγαλώνει ακμαιότατος, και όπως είπε χαρακτηριστικά η Κ. Μπαστάκη - Γραμματικάκη "τέτοια ζωντάνια και ενέργεια, δεν έχουμε συναντήσει ούτε σε πουλάρι, ούτε σε γαϊδουράκι. Ο Μουλίνος είναι ένα πανέξυπνο μικρό, που παίζει ατελείωτα με τα παιδιά που επισκέπτονται τον όμιλο. Δεν φοβάται τίποτα, και η μικρή άσπρη μουλαρίσια μύτη του τον ξεχωρίζει από χιλιόμετρα από τα αλλά μικρά πόνυ".

moulinos-moularaki1.jpg

Έχει γίνει αίτηση στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες να καταχωρίσει τον Μουλίνο σαν το μικρότερο μουλαράκι που γεννήθηκε ποτέ, κάτι που θα είναι ένα διεθνές ρεκόρ, εφόσον επικυρωθεί από το κλιμάκιο του οργανισμού καταγραφής ρεκόρ.

απο ert.gr

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Άαααααααχου το μωρέ...τι γλυκούλι... :wub:

Το ονομά του όμως δεν είναι λιγουλάκι περίεργο???

Μουλίνος??

Τι όνομα είναι αυτό??? :wacko:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 1 month later...

Γυναίκα 119 χρόνων, το γηραιότερο άτομο στον Κόσμο

Μια γυναίκα 119 χρόνων στη νότιο Κίνα φαίνεται να διεκδικεί μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες ως το γηραιότερο άτομο στον Κόσμο, αναφέρουν δημοσιογραφικές πληροφορίες.

Η Λι Καϊρονγκ, που γεννήθηκε το 1885, γιόρτασε τα 119α γενέθλια της την περασμένη εβδομάδα στην πόλη Φοσάν, της επαρχίας Γκουανγκντόγκ, γράφει η εφημερίδα Τσάινα Ντέιλι του Χονγκ Κονγκ.

Η ημερομηνία γέννησης της Λι έχει καταγραφεί από τις τοπικές αρχές και η οικογένεια της υπέβαλε αίτηση για να περιληφθεί το όνομά της στο επόμενο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες ως το γηραιότερο άτομο του Κόσμου.

Σύμφωνα με το βιβλίο Γκίνες μια γυναίκα από την Ολλανδία ονόματι Χεντρίκε βαν Αντελ Σκίπερ κατέχει τον τίτλο του γηραιότερου ανθρώπου στον πλανήτη καθώς στις 29 Μαΐου 2004 ήταν 113 χρόνων και 335 ημερών.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, η Λι δήλωσε ότι το μυστικό της μακροβιότητας της είναι το καλό περιβάλλον στο οποίο ζει, το γεγονός ότι ήταν δραστήρια σ' όλη της τη ζωή και προσπαθούσε πάντα να είναι ήρεμη.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 4 months later...

Συρτάκι για... Γκίνες

Στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες πέρασε η Μελβούρνη της Αυστραλίας χορεύοντας το γνωστό συρτάκι, από την κινηματογραφική ταινία του Μιχάλη Κακογιάννη "Ζορμπάς". Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, που είχε γίνει στις 18 Ιουλίου του 2004, για την συγκέντρωση χρημάτων υπέρ της Αυστραλιανής Ολυμπιακής Ομάδας και για την προβολή των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, 1280 άτομα χόρεψαν επί δέκα λεπτά στην κεντρική πλατεία της Μελβούρνης σε ένα τεράστιο κύκλο, την πασίγνωστη σύνθεση του Μίκη Θεοδωράκη.

απο ert.gr

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

emarup

σε χορογραφία φώτη μεταξόπουλου φαντάζομαι..............

[ρε τι μ'έχει πιάσει σήμερα, έχω γράψει του κόσμου τις μπούρδες.... παιδιά δεν είμαι καλά, ένα γιατρό τον έχουμε πρόχειρο;;;;;;;]

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

μπορει να'ναι κ ο μυλος=mulino απο τα ιταλικα :lol:  :lol: νταξ ενα αστειο καναμε  :rolleyes: απο το mulo=μουλαρι

Και το μούλος σημαίνει μπάσταρδος (γιατί και το μουλάρι είναι μπάσταρδο). Το μούλος είναι πολύ συχνό στο Ιόνιο.

Χαρακτηριστικά: Εμένα γιατί δε μου δίνεις, δε μ'έκαμε μάνα, μούλος είμαι?

il bastardo :P

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

καλά δεν το χετε πάρει ακόμα χαμπάρι ότι ο λεφκ αυτές τις μέρες γράφει ό,τι να ναι κι όπου να ναι για να πιάσει τα χίλια ποστ........

ντροπή σου ρε, επιστήμονας άνθρωπος και δη ερευνητής, να κάνεις σα μικρό παιδάκι...

μας ζάλισες με τα ανούσια μυνήματά σου... εδώ είναι σοβαρός δικτυακός τόπος... άντε... κάποιος πρέπει να βάλει μια τάξη εδώ μέσα......

εφιάλτης στο δρόμο με τις λεφκ-ες.....

[πω πω ρε παιδί μου άμα πάρω φόρα... ο άσπρος σίφουνας....]

B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Μίλαγε για 88 ώρες...

Ενας 20χρονος Αφρικανός λέκτορας, σε πανεπιστήμιο της Κρακοβίας, στην Πολωνία και έδωσε μία διάλεξη για τη Δημοκρατία, που ούτε λίγο, ούτε πολύ κράτησε περισσότερο από…τρεις μέρες. Ο νεαρός λέκτορας το είχε βάλει σκοπό να ξεπεράσει τον εαυτό του και να τον ξαναγράψει το βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες για την πλέον μακρά διάλεξη. Ο νεαρός, ο οποίος διδάσκει πολιτική επιστήμη, κατείχε το ρεκόρ των 62 ωρών και 30 λεπτών, αλλά αυτή τη φορά έσπασε το φράγμα των 88 ωρών. Κάθε οκτώ ώρες σταματούσε για να φάει, να πάει τουαλέτα και να κλείσει λίγο τα μάτια του, αλλά γρήγορα συνέχιζε ακάθεκτος. Το αρνητικό της υπόθεσης, είναι, ότι τόση προσπάθεια δεν είχε ακροατές, καθώς σύντομα οι φοιτητές αποκοιμήθηκαν… :splaaaats: Μόνο οι κάμερες τον παρακολουθούσαν ανελλιπώς, ώστε να μπορέσουν μετά οι υπεύθυνοι των ρεκόρ Γκίνες να ελέγξουν για να αποφασίσουν αν τελικά θα του δώσουν την πρωτιά.

απο ert.gr

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ενας 20χρονος Αφρικανός λέκτορας, σε πανεπιστήμιο της Κρακοβίας, στην Πολωνία

Mάλιστα...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 1 year later...

Ο μικρότερος άνθρωπος του κόσμου

Έχει ύψος 50 εκατοστά και βάρος μόλις 4,5 κιλά

Ο 14χρονος Γκανέντρα Τάπα Μαγκάρ από το Νεπάλ μοιάζει σαν να ξεπήδησε μέσα από τα "Ταξίδια του Γκιούλιβερ". Κι αν ο ίδιος δεν έχει ακούσει ποτέ του για τον ήρωα του συγγραφέα Τζόναθαν Σουίφτ, το μέγεθος του σίγουρα φέρνει στου νου τους κατοίκους της Λιλιπούτης. Ο Γκανέντρα έχει ύψος 50 εκατοστά και βάρος μόλις 4,5 κιλά, χωρίς αυτό να τον εμποδίζει να παίζει, να αστειεύεται και να τραγουδά και να δείχνει την ενεργητικότητα που δείχνουν όλα τα παιδιά. Ζει σε ένα χωριό της επαρχίας Μπανγκλουνγκ, κάπου 400χλμ μακριά από την πρωτεύουσα Κατμαντού και μέχρι πρότινος οι συμπατριώτες του αγνοούσαν την ύπαρξη του. Όμως τους τελευταίους μήνες μετατράπηκε στο αγαπημένο πρόσωπο των τοπικών ΜΜΕ.

Η οικογένεια του υποστήριξε ότι η κατάσταση της υγείας του υπήρξε ο λόγος που έδωσαν στο φως της δημοσιότητας την περίπτωση του. Τουλάχιστον 50.000 άνθρωποι συνέρρευσαν στο εμπορικό κέντρο της πόλης Ποκχαρα προκειμένου να τον δουν από κοντά έναντι εισιτηρίου. Αρκετοί αντέδρασαν κάνοντας λόγο για μεσαιωνικές πρακτικές, όμως οι δικοί του είπαν πως τα λεφτά θα χρησιμοποιηθούν για ιατρικές εξετάσεις. "Είναι τόσο μικρός που χωρά σε μία σακούλα", λέει ο πατέρας του, δηλώνοντας πως ανησυχεί που η ελάχιστη ανάπτυξη του έχει σταματήσει εντελώς και έχει χάσει βάρος. Ο Γκανέντρα αναγκάστηκε να σταματήσει το σχολείο, διότι οι συμμαθητές του τον μεταχειρίζονταν σαν κούκλα.

Οι συγχωριανοί του όμως έχουν διαφορετική γνώμη. Θεωρούν την ύπαρξη του "καλοτυχία" για το χωριό και σε αυτόν αποδίδουν την έλευση του ηλεκτρικού ρεύματος στην απομακρυσμένη περιοχή τους. Κάποιοι άλλοι Νεπαλέζοι το πάνε ακόμα πιο μακριά και τον ευχαριστούν για τη βροχή που διέκοψε την περίοδο ξηρασίας που ταλαιπωρούσε την επικράτεια. Τον θεωρούν μετενσάρκωση του Βισνού, της θεότητας που σύμφωνα με την ινδουιστική θρησκεία κατέβηκε στη γη ως Μπαμαν Αβαταρ, με τη μορφή νάνου, προκειμένου να ταπεινώσει έναν ισχυρό βασιλιά.

απο ert.gr

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Άσχετο αλλά να το πω :D...έχω να δώσω τις επιστημονικές εξηγήσεις για τους ανθρώπους που τραβάνε το δέρμα τους και αυτό ξεχειλώνει, έχουν Ehlers-Danlos, για τον πιο μικρό άνθρωπο του κόσμου, είναι primordial dwarf (υπάρχουν κάπου 300 στον κόσμο, οι 40 στην αμερική και είναι πράγματι μινιατούρες, σαν μικρές κούκλες). Δεν σας νοιάζει το ξέρω, αλλά είπα να το πω. :D:P

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.